2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
çalışan anneler dışarda yemek zor olmuyor mu neler yiyorsunuz yemek saati geçrti ve ben hala ne yesem derdindeyim. sağlıksız beslenmek istemiyorum

ben hiç sağlıklı beslenemiyorum bu sebepten dolayı. işyerimizde yemek çıkmıyor mecburen dışardan istiyorum.artık hepsinden midem bulandı.her öğlen ne yesem diye düşünmekten bıktım.evdende getiremiyorum .. getirsem getirsem ekmek arası getiriyorum onuda sabah yiyorum.

çalışan anneler dışarda yemek zor olmuyor mu neler yiyorsunuz yemek saati geçrti ve ben hala ne yesem derdindeyim. sağlıksız beslenmek istemiyorum
canım ben şanslıyım galiba o konuda.. meyvemi bile veriyorlar.. bi de şimdi biliyorlar hamiş olduğumu.. her gün bi kase yoğurt mutlaka oluyor benim için.. çorbası yemeği hatta salata barı bile var.. tek sıkıntı etleri iyi pişirmiyorlar.. içleri heep pembe kalıyor.. onun dışında iyi gayet..
sabahları sıkıntıydı.. her sabah yağlı hamur işleri yiyordum ama geçtiğimiz pazartesiden itibaren 10 dakika daha erken kalkarak o problemi de çözdüm.. her sabah yumurta haşlıyorum.. ayaküstü onu ağzıma tıkıştırıp 1 bardak da süt içiyorum.. sütü nesquikli içebiliyorum ancak.. az önce bi yazıda okudum.. kakao da sütün emilimini azaltıyormuş.. ne yaparım bilemiyorum işte o konuda..

ohh maşallah canım ya bende keşke uykudan fedakarlık edebilsemde kalksam.
kalkacam amaaaa yumurta bende yicem sabahları hırslandım bak
bende nesquikle içiyorum sütü. geçen sağlıkocağındaki hemşire nesquikle içme kakao ile iç dedi. niye dedim katkı maddesi var içinde dedi.. aa bendee çocuklara için için diyolar reklamda diye güvendim dedim.
ama içme kakao daha masum didii:26:

bende yazcam ne yidiğimi banneee...
sbh evde yapyom kahvaltıyı, yumurta yimiyom ama peynir, tomates, zeytin yiyom..ayrıca mutlaka keçiboynuzu pekmezi+tahin, çay yok
sonra gelyom işe eleviti içyom
aradan 1 saat geçyo limonlu çay
saat tam 11 de ceviz+badem
öğlen etli/tavuklu yimek
öğleden sonra 2:30 da limonlu çay
4 de bi bardak süt ve meyve(elma,erik, armut artık ne varsa)
akşamda allah ne verdyse

ay ne güzel düzene koymuşsunuz siz. saatli yiyonuz. ben saat kaçta ne olursa onu yiyom. cevizi bigün sabah yiyosam bi günde akşam iş çıkışı cebime dolduruyom öyle yiyom.
hiç düzenim yok hiçç
sadece yeme içme konusunda değil. herşeyde bi düzen tutturamadım be

hihih senin heriftemi seviyo arabaları oğluşu olursa yarış yaparlar

görünce senin oğluş geldi aklıma
çok tatlı dilini çıkarmış bidee

yefrum benim....bebeğe oyuncak alınca önce babamızın onu bi denemsi şart..ve muhtemelen 6 aylık olunca falan akülü araba, robot falan alırız biz kesin..babamız çocuk 2 yaşına gelene kadar anca alır hevesini nede olsa

babadan sıra gelmeyecek yafruya desenee
ama bi bağırır çağırır cıngar çıkarır o küççük boyuyla
alır babanın elinde oyuncağı
sende bu sefer herifi sakinleştirirsin

he heee dolaşık bi anne olcan o zmn sen
cnm ben baktım herşeyi yiyom kantarın topuzu kaçyo, saatle sanki daha az yiyon????
bide aslında akşam yemekten sonra uyumadan öncede bi öğün yapmak gerekde ben gerçekten o sırada boğa yılanı gibi koltukta gün boyu yediklerimi sinidrmeye çalışyorum..yatana kadar bile sinmiyolar yani:)) ama yinede beyim meyve falan getirise hayır demeden sokuşturyorum ağzıma çok şükür:))

olmaz pariscim olmaz düzen şart.. hergün 1 tane yumurta yeme gerek.. bi de süt meselesi var malesef.. 3-4 bardak diyo internette çoğu sitede.. 1 kilo eder o.. nasıl içcez değil mi ama. aman yaa.. nesquik çocuklar için yanee.. hem artık kahvaltılık gevreği bile nesguikin.. çatır çatır yiyip içiyor çocuklar.. bi şey olmaz yaa.. ama yumurta şart.. artık bizden besleniyorlar değil mi ama..

kesin dolaşık anne olacam biberon nerdeydii. bu meme nerde ya offf çıldıracam diye dört dönerim evde
ama iş başa düşünce belli olmazz sihirli bi değnek değebilir:2:
akşam yemekten sonra meyve en ideali bence yada 1 bardak süt..
ama koltukta sızıp uyumak olmasa ahh neler yicemde
senin bey iyi bacım nazar değmesin
benim bey hasta günlerdir. bek bi nazlı herşeyi ben getiriyom ayağına çocuk gibi ya beni sev diyip diyip duruyooduygusala bağladıı adam:119:alt tarafı üşütmüş o kadar ağırda değil :122:

ana yüreği, ikisinide teselli eder işte, sevgisi yeter babayada bebeyede

:98:

yaa moralim bozuldu şimdi benim canım hiçbişey istemiyor yemiyorum kocam evdeyken zorluyoda tek başımaykenn hiç yemiyorum ama içim almıyor ne yapıyım hele ceviz çok severdim ama şimdi istememiorum yesem bile zevk almıyorum ne yapcam ben yaa

haklısın canım bizden beslenmeye başladılar artık.
geçen ultrason resmine bakıyodum nasıl yatıyo öyle savunmasız diyorum minicik bişey.
ben yersem oda yer ben iyi beslenirsem vitamin alır .bana bağlı herşeyi bana muhtaç diye bi üzüldüm ağlayacaktım nerdeyse eşimde yanımda o var diye tuttum kendimi
artık zorlada olsa yemem lazım kendimi düşünmeyecem canım istemiyo diye yememezlik yapmayacam

ayy paris bu yaprak atanda çok şebelekmiş ya..çok güldüm..:119:
değer canım merak etme..annem hep der bebek olunca insana bi marifet bi sabır gelio die..daş gibi bi gadın olursun hemide
geçmiş olsun cnm beyinede, az nazla kuzum sende geçti gari bitik günlerimiz..walla benim bey geçti sınavı, hep diom "aşkım şu yüklü kadından aldığın dular bi ömür yeter sana, sırtın yere gelmez"..annem bile kocam kadar bakamzdı bana bu dönemde %1000 eminim yani..zaten anneme az bi nazlanim didim yemedi "senin kocan sana senden benden ii bakar" didi..aferin didim iiki örenmişsin bunu

süt ve ceviz için artık zorla cnm kendini bence..hani 12 haftadan az olsan dicem zorlama zaten sonra yiyebilyon diede artık geçmiştir bulantı vs..zorla kendini bebem

daha ne şebelek tipler var:124:

ben bebe doğsun ona saklıyom alacam bunları hesabını. uyutmayacam gecelerii
bizimkine o kadar dedim hamile birinden dua almak iyidir falan diyede bi kulandan girdi birinden çıktı..
bizimki hizmet etmez ama
ayağına terlik giy,altına minder al, sırtına hırka giy diye talimatlar verir. oda bişi yani napim ona şükrediyom.hiç ilgilenmemesinden iyidir
annen belki uzak diye öyledir tatlımm yakın olsa oda çekerdi nazını
benim hala nazım anneme geçer eşime o kadar geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…