2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
geçmiş olsuunn evet cok agır geçiyor ıhlamur, karanfil tarcın cok iyi geliyor.. dikkat et kendine. cok enteresan bebekte grip oluyomuş. biz nasıl halsiz gucsuz bitkin oluyosak onlarda oluyomuss.. yazık ya kıyamammmmm

ay yazık ona bu kadar etkileneceğini düşünmemiştim.
bizim de erkek e benziyor dedi. benim eşim de tutturdu gördüm pipisini diye. doktorda çikolata ye yarım saat sonra gel dedi ama bu sefer hiç göstermedi kendini. büyük ihtimal erkek yani yoksa doktor hiç söylemezdi.
ne yalan sölim benim içimden kız geçiyordu doktor erkeğe benziyor deyince ben birden tüh demişim. şimdi eşim o dediğime taktı neden oğlumuzu istemiyomuşum..

Geçmiş olsun canım.. herkes nasibini aldı bu gripten. banada doktor ilac vermedi desem yeri yan,... suda eritme aspirin verdi 3 günden fazla kullanmamak şartıyla. birde en önemlisi mikrobu kırmak ve devirdaimini engellemek için burnu temiz tutmak için okyanus suyu verdi. çok iyi geldi valla...

hayırlısı olsun kız mı? :))))

KK BAYANSU CUM daha ogrenemedik cinsiyeti.gelecek ay dedi doktor.1 ay daha beklicez yani

kız bebiş az şimdilik erkekler belli olamya başladı:))) hadi bkalım nisan ayı erkek bebiş ayımıııı yoksa kız bebiş ayımııı 1 aya hepsi bellı olur:))
24 ekim gel artık bizde insanız çatladık yav

yok canım erkekmiş..
ya keşke bana da deniz suyu verseydi bende bugün doktoru arayıp soracaktım deniz suyu spreyi kullanabilir miyim diye. nefes alamıcam başka türlü..

kendi alınganlıgımızı anlıyorum ama koçişlerin asla istememek ne demekmiş ya iç içe yasıyoruz bebişlerle kim daha cok isteyebilir bizden baska. bizde kız olucak dioduk hep eşimle. hastaneye 20 metre kala yok ya oglumuz olucak sanki öyle hissettim dedi. drda bi erkek bebek ama emin oluyum tekrar bakalım dedi benim içimde değişik oldu hep kız die konustugumuz için..

uzun bi aradan sonra geldim bende 10 gün izinliydim
girpten dolayı şimdi iyiyim ama eşim grip olmak üzere
şimdiden ilac iciriyom adama banada bulasmasın diye
salı günüde 2li teste gitcem bakalım belki birşeyler belli olur
bu arada doktor bana yasak demedi aynı herşey eskisi gibi devam ediyor valla
ne bulantı ne birşeyim var sanki hamile gibi değilim

:)) allam bende kız derse tühh derim heee:2::2:
ya bence çok normal bi tepki yani babaya söyle cnm..yani ben kim ne derse desin hiç cinsiyeti merak etmiom, hiç umrumda değil vs. diene çok inanamıyorum yani..yani tabiki ilk değil 10. bebek olsun herkes önce sağlıklı hayırlı bi evlat olsun ister, allah kalbimizi bilyo sonuçta, başımızın tacı olacak..ama illaki kız olsa şöyle olur erkek olursa böyle olur die geçiryo insan..ilk duyunca verilen tepki yani çokda önemli değil..sonuçta şimdi seviosundur bile canım oğlum die, insan çabucakda alışır yani bu fikre..

Son düzenleme:

ay kız olsun erkek olsun ne farkeder onun o hareketlerini gördükten sonra o kdar heyecanlandım ki unuttum bile cinsiyeti. ilk defa hareketlerini gördüm. çok süper bişe ya biz farkında değiliz ama onlar sürekli oynuyor içerde yarım saatte pozisyon değiştirmiş ufaklık hemen kapamış bacaklarını. eşimde diyo sana küstü artık pipiyi de göstermiyo sana diyo. yok küsmez oğluş bana

yok canım erkekmiş..
ya keşke bana da deniz suyu verseydi bende bugün doktoru arayıp soracaktım deniz suyu spreyi kullanabilir miyim diye. nefes alamıcam başka türlü..

sor bence... bi sakıncası olacağını sanmıyorum bebeklerede veriyorlar çünkü

geçmiş olsun canım salgın var benimde boğazım ağrıyor bugün sanırım bende hasta olcm

erkeğe benziyor dedi. büyük ihtimal erkek. doktor bi pipi gördüm sanki dedi. ama ben göremedim bişey..
kızlarrr gözünüz aydın ne kadar oğlumuz var nisan anneleri olarak yaaa
KK BAYANSU CUM daha ogrenemedik cinsiyeti.gelecek ay dedi doktor.1 ay daha beklicez yani
bu kadar prens var seninkide prenses olsun bebemm

ewet canım. ben 3 ay boyunca kızım kızım diye sevdim. şimdi de oğlum oğlum diyorum. ewet ya başımızın tacı olacak tabi birde ilk bebiş.. yerim ben onu erkekim benim.:)

geçmiş olsuunn evet cok agır geçiyor ıhlamur, karanfil tarcın cok iyi geliyor.. dikkat et kendine. cok enteresan bebekte grip oluyomuş. biz nasıl halsiz gucsuz bitkin oluyosak onlarda oluyomuss.. yazık ya kıyamammmmm

her akşam bir kilo mandalina yediğim için zannımca her sonbahar olduğum gribi bu sene olmadım çok şükür :) aşermenin faydalı yanı işte

ewet :) haklısınız ama saglıklı olsun da farketmıyor
kız olursa onaa araba surmeyı ogretmıcekmış :) kızı sıkıstrırlarmıs trafıkte
nelerı düşünüyooo :)
erkek olsa ona öğretmıstı hevesı gitmiş heves patlaması yasıodu sanki uyuz ya
yıne de 1 ay barışmıcam kararlıyım

benım kocsımede dun kız dedım oda tüh ya şansa bak dedi
dunden berı küsüm

öhhhh yanneee bizimki kız olucak diyince heyecandan konuşamadı bile cinsiyet ayrımı yapanları hiçç anlamıyorum boşver takmaerkekmi seninki

benim eşim bu sbh 10 dk falan aynanın önündeydi yiter artık çatlatcan didim..dio çok yakışıklıyım bak bak doyamıyorum..hiç şansım yokmuş..kız olursa dio kızımın bütün arkadaşları dicek baban ne yakışıklı die...erkek olursa da oğluya çapkınlığa gidcekmiş...biz daha çok ikimizde erkek istioruz ama babamız arada kızda dio..bide bazen sinirlenince kız olcak beni daha çok sevecek sende çatlıcan dio..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…