geçmiş olsuunn evet cok agır geçiyor ıhlamur, karanfil tarcın cok iyi geliyor.. dikkat et kendine. cok enteresan bebekte grip oluyomuş. biz nasıl halsiz gucsuz bitkin oluyosak onlarda oluyomuss.. yazık ya kıyamammmmm
kızlar çok hastayımm grip oldum.. normalde bu kadar ağır geçmiyordu ama hamilelikte daha ağır geçiriyormuşuz gribi. dün doktora gittim belki ilaç verir diye ama vermedi istirahat et dedi. nane limon ıhlamur bunlarla geçirmeye çalışcaz.
birde cinsiyetimiz de belli oldu..
GEÇMİŞ OLSUN CNM..TİKKAT ET KENDİNE...
aa belli oldu didin emme söylemedin..haydi söyle söyleee
Geçmiş olsun canım.. herkes nasibini aldı bu gripten. banada doktor ilac vermedi desem yeri yan,... suda eritme aspirin verdi 3 günden fazla kullanmamak şartıyla. birde en önemlisi mikrobu kırmak ve devirdaimini engellemek için burnu temiz tutmak için okyanus suyu verdi. çok iyi geldi valla...
hayırlısı olsun kız mı? :))))
ay yazık ona bu kadar etkileneceğini düşünmemiştim.
bizim de erkek e benziyor dedi. benim eşim de tutturdu gördüm pipisini diye. doktorda çikolata ye yarım saat sonra gel dedi ama bu sefer hiç göstermedi kendini. büyük ihtimal erkek yani yoksa doktor hiç söylemezdi.
ne yalan sölim benim içimden kız geçiyordu doktor erkeğe benziyor deyince ben birden tüh demişim. şimdi eşim o dediğime taktı neden oğlumuzu istemiyomuşum..
ay yazık ona bu kadar etkileneceğini düşünmemiştim.
bizim de erkek e benziyor dedi. benim eşim de tutturdu gördüm pipisini diye. doktorda çikolata ye yarım saat sonra gel dedi ama bu sefer hiç göstermedi kendini. büyük ihtimal erkek yani yoksa doktor hiç söylemezdi.
ne yalan sölim benim içimden kız geçiyordu doktor erkeğe benziyor deyince ben birden tüh demişim. şimdi eşim o dediğime taktı neden oğlumuzu istemiyomuşum..
kendi alınganlıgımızı anlıyorum ama koçişlerin asla istememek ne demekmiş ya iç içe yasıyoruz bebişlerle kim daha cok isteyebilir bizden baska. bizde kız olucak dioduk hep eşimle. hastaneye 20 metre kala yok ya oglumuz olucak sanki öyle hissettim dedi. drda bi erkek bebek ama emin oluyum tekrar bakalım dedi benim içimde değişik oldu hep kız die konustugumuz için..
yok canım erkekmiş..
ya keşke bana da deniz suyu verseydi bende bugün doktoru arayıp soracaktım deniz suyu spreyi kullanabilir miyim diye. nefes alamıcam başka türlü..
geçmiş olsun canım salgın var benimde boğazım ağrıyor bugün sanırım bende hasta olcmkızlar çok hastayımm grip oldum.. normalde bu kadar ağır geçmiyordu ama hamilelikte daha ağır geçiriyormuşuz gribi. dün doktora gittim belki ilaç verir diye ama vermedi istirahat et dedi. nane limon ıhlamur bunlarla geçirmeye çalışcaz.
birde cinsiyetimiz de belli oldu..
bende gördum bebişimi çarsamba gunu karnımda trambolin varmıs gibi zıplıyodu :) %75 oglumuz olacakmış persembe belli olucakmış tamamen inşallah..
ama kızda olabilir dedi arada kaldı bi gösterdi bi kapadı. eşiimm ben gördum dio güya testislerini görmüş dr pipisini zor gördu muallakta kaldı :)
kızlarrr gözünüz aydın ne kadar oğlumuz var nisan anneleri olarak yaaaerkeğe benziyor dedi. büyük ihtimal erkek. doktor bi pipi gördüm sanki dedi. ama ben göremedim bişey..
bu kadar prens var seninkide prenses olsun bebemmKK BAYANSU CUM daha ogrenemedik cinsiyeti.gelecek ay dedi doktor.1 ay daha beklicez yani
benım kocsımede dun kız dedım oda tüh ya şansa bak dedi
dunden berı küsüm
:)) allam bende kız derse tühh derim heee:2::2:
ya bence çok normal bi tepki yani babaya söyle cnm..yani ben kim ne derse desin hiç cinsiyeti merak etmiom, hiç umrumda değil vs. diene çok inanamıyorum yani..yani tabiki ilk değil 10. bebek olsun herkes önce sağlıklı hayırlı bi evlat olsun ister, allah kalbimizi bilyo sonuçta, başımızın tacı olacak..ama illaki kız olsa şöyle olur erkek olursa böyle olur die geçiryo insan..ilk duyunca verilen tepki yani çokda önemli değil..sonuçta şimdi seviosundur bile canım oğlum die, insan çabucakda alışır yani bu fikre..
dunden berı küsüm
geçmiş olsuunn evet cok agır geçiyor ıhlamur, karanfil tarcın cok iyi geliyor.. dikkat et kendine. cok enteresan bebekte grip oluyomuş. biz nasıl halsiz gucsuz bitkin oluyosak onlarda oluyomuss.. yazık ya kıyamammmmm
dunden berı küsüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?