bu kadar prens var seninkide prenses olsun bebemm
eminim benimkinede kız desem aynı tepkiyi verir ilk.
benim eşim bu sbh 10 dk falan aynanın önündeydi yiter artık çatlatcan didim..dio çok yakışıklıyım bak bak doyamıyorum..hiç şansım yokmuş..kız olursa dio kızımın bütün arkadaşları dicek baban ne yakışıklı die...erkek olursa da oğluya çapkınlığa gidcekmiş...biz daepha çok ikimizde erkek istioruz ama babamız arada kızda dio..bide bazen sinirlenince kız olcak beni daha çok sevecek sende çatlıcan dio..
her akşam bir kilo mandalina yediğim için zannımca her sonbahar olduğum gribi bu sene olmadım çok şükür :) aşermenin faydalı yanı işte
bak mandalina dedin aklıma geldi..aklım çok doluda hangisini söylesem şaşıryom, beynimde ışık yandıkça söylüyom..kızlar şu mevsimde özellikle, çok sarı mandalina portakal vs. yememeye çalışın...yeşiller var ondan alın..bir mersinli olarak biliyorumki bu mevsimde öyle sapsarı mandalina olmaz, zaten normaldede mandalina sarı değil turuncudur..bu mevsimde yeşil olur..onu toplayınca depolarda iskarpit denen bi madde ile geceden sbha sarartıolar..o iskarpit denilen şeydede kanserojen madde var..normalde bile uzak durun ama şimdi gebeşken hepden uzak durun bence..sarı değil yeşil olanı yemeye çalışın
öhhhh yanneeebizimki kız olucak diyince heyecandan konuşamadı bile cinsiyet ayrımı yapanları hiçç anlamıyorum boşver takma erkekmi seninki
her akşam bir kilo mandalina yediğim için zannımca her sonbahar olduğum gribi bu sene olmadım çok şükür :) aşermenin faydalı yanı işte
bak mandalina dedin aklıma geldi..aklım çok doluda hangisini söylesem şaşıryom, beynimde ışık yandıkça söylüyom..kızlar şu mevsimde özellikle, çok sarı mandalina portakal vs. yememeye çalışın...yeşiller var ondan alın..bir mersinli olarak biliyorumki bu mevsimde öyle sapsarı mandalina olmaz, zaten normaldede mandalina sarı değil turuncudur..bu mevsimde yeşil olur..onu toplayınca depolarda iskarpit denen bi madde ile geceden sbha sarartıolar..o iskarpit denilen şeydede kanserojen madde var..normalde bile uzak durun ama şimdi gebeşken hepden uzak durun bence..sarı değil yeşil olanı yemeye çalışın
zaten sarılar bana soluk benizli geliyodu onlardan almadım şimdiye kadar
iyi bişi yapmışım
benimkide olsun gııı
pyensess
totosunu yerim ben onun
aynen bende çok mandalina yiyorum ne kadar yediğimi bilmiyorum bile
sanırım bende olmam dahaaa grip
bence çogu erkek de bu var :)tüh müh desede ALLAH hayrlsıını versın
ıkı kış önce öyle portakal mandalına yedımkı feleğim şaşamıtı grıp olmayayım dıye amaaaaaaaaa
sen guvenme yıned etıkkat et tatlımmm
çalışan anneler dışarda yemek zor olmuyor mu neler yiyorsunuz yemek saati geçrti ve ben hala ne yesem derdindeyim. sağlıksız beslenmek istemiyorum
çalışan anneler dışarda yemek zor olmuyor mu neler yiyorsunuz yemek saati geçrti ve ben hala ne yesem derdindeyim. sağlıksız beslenmek istemiyorum
bence sorma olmıcak şeyleri canımıs çekmesin şindi kim çıkcak dışarıyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?