ammaaaaannn.. azıcak bi katkıları var diye bi de onların fikrinimi alıcaz canım.. burdan bizim fikrimizi aldın.. bizimle paylaştın.. yeter..
kızlar selammmm...
dün doktora gittik ve cinsiyetini öğrendik:)
oğlum olacak inşallah...tabi doktor küçük bir yanılma payı bıraktı ama yüksek ihtimal erkek dedi...hatta eşim pipisini gördüğünü söylüyor:)
hep kız diye düşünmüştük hatta isim bile bulmuştuk şimdi ne isim koycaz telaşındayız...erkek olunca da çok mutlu oldum tabi yeterki sağlıklı olsun yavrum başka ne isterim.....
bu arada benim ikili testte b hcg değerim 16 çıkmıştı yani 50 nin altındaysa erkek demişlerdi arkadaşlr gerçektende doğruymuş...çin takvimi tutmadı rus takvimi tuttu:) tabi ekşi yiyordum sürekli böylelelikle ye ekşiyi çıkar ayşeyi olayıda tutmamış oldu bende:) çok mutluyum artık oğluşum diye sesleniyorum...bebeklikten oğluşuma terfi ettik:)
kızlar selammmm...
oğlum olacak inşallah...tabi doktor küçük bir yanılma payı bıraktı ama yüksek ihtimal erkek dedi...hatta eşim pipisini gördüğünü söylüyor:)
hep kız diye düşünmüştük hatta isim bile bulmuştuk şimdi ne isim koycaz telaşındayız...erkek olunca da çok mutlu oldum tabi yeterki sağlıklı olsun yavrum başka ne isterim.....
bu arada benim ikili testte b hcg değerim 16 çıkmıştı yani 50 nin altındaysa erkek demişlerdi arkadaşlr gerçektende doğruymuş...çin takvimi tutmadı rus takvimi tuttu:) tabi ekşi yiyordum sürekli böylelelikle ye ekşiyi çıkar ayşeyi olayıda tutmamış oldu bende:) çok mutluyum artık oğluşum diye sesleniyorum...bebeklikten oğluşuma terfi ettik:)
sonra dr işte size kesin sonuç 100/100 dedi ve pipisi var bunun deyince dedik dr a asya fatma kavgası bitti..eşim dedi adı ahmet olsun rahmetli dedesinnin ismi..taa nişanlıyken bazen konuştuğmzda derdi dedemi çok seviyrm oğlumuz olursa adını koyarmıyz diye..ben de severim ahmet ismini..ben de efe ekledim..
Nisa sen ne zaman kesin cinsiyeti öğrendin kaç haftalık oldu bebiş
bende 14+2 deyim bende meraktan çatlıyom..bugün ikili test sonucunu aldım ama dr a gösteremedim olumlu değilmi bi türlü anlayamadım yaaaaaaa..sen öğrendinmi nasıl yorumlanıyo bu sonuçlar?şimdi 14. haftadayım ama ben de cinsiyet konusunda çok sabırsızlanıyrm..
bende 14+2 deyim bende meraktan çatlıyom..bugün ikili test sonucunu aldım ama dr a gösteremedim olumlu değilmi bi türlü anlayamadım yaaaaaaa..sen öğrendinmi nasıl yorumlanıyo bu sonuçlar?
devlet hastanesinde söylemiyor doktorların geneliya mart annelerinde 20. hafatsında olupda cinsiyeti öğrenemeyenler var...göstermemeiş yefrular
yafrım gözün aydın zaten listenin %90ı erkek önümüzdeki yıl erkek yılı belli olduerkekimmm paşammmm şehzadem yakışıklım geliyorrrrrrr
hehhh al sana bi şehzade daha tebrikler ekledim listeyekızlar selammmm...
bende 14+2 deyim bende meraktan çatlıyom..bugün ikili test sonucunu aldım ama dr a gösteremedim olumlu değilmi bi türlü anlayamadım yaaaaaaa..sen öğrendinmi nasıl yorumlanıyo bu sonuçlar?
SEN İÇİME DÜŞTÜĞÜN AN BEN BEN OLDUM.
SEN İÇİME DÜŞTÜĞÜN AN YENİDEN DOĞDUM BEN
SEN İÇİME DÜŞTÜĞÜN AN BEN VE BABAN BİZ OLDUK….
VE SEN BU DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇTIĞINDA İŞTE O ZAMAN BİZ GERÇEK AİLE OLACAĞIZ.
İŞTE O ZAMAN SEN BEN VE BABAN HEP BİZ OLACAĞIZ.
SEN İÇİME DÜŞTÜĞÜN AN BEN BEN OLDUM.
SEN İÇİME DÜŞTÜĞÜN AN YENİDEN DOĞDUM BEN
SEN İÇİME DÜŞTÜĞÜN AN BEN VE BABAN BİZ OLDUK .
VE SEN BU DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇTIĞINDA İŞTE O ZAMAN BİZ GERÇEK AİLE OLACAĞIZ.
İŞTE O ZAMAN SEN BEN VE BABAN HEP BİZ OLACAĞIZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?