2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
güzel anneler...
tatlı bebikler..
biz gidiyoruzz.. mesai bitti.. belki yarın yine işe gelmek zorunda olabilirim
umarım gelmem.. şimdilik kaçıyorum..
hepinizi öpüyorum her bi yerinizden..

Merhaba bayanlar, ben de artık bebeğimin cinsiyetini merak etmeye başladım. 11 haftalık hamileyken ikili test için yaptırdığım USG de uzman çok küçük belli olmaz dedi sonuna doğru kız bebeğe daha çok benziyor dedi daha sonra doktoruma da sordum, 16 haftadan önce cinsiyet söylemiyor fakat İkili test sonucumda serbest hcg değerim de 31 çıkmıştı, çok merak ediyorum cinsiyetini ama daha 1 ay beklemem gerekecek. 11 haftalıkken cinsiyet öğrenen oldu mu?

sonra dr işte size kesin sonuç 100/100 dedi ve pipisi var bunun deyince dedik dr a asya fatma kavgası bitti..eşim dedi adı ahmet olsun rahmetli dedesinnin ismi..taa nişanlıyken bazen konuştuğmzda derdi dedemi çok seviyrm oğlumuz olursa adını koyarmıyz diye..ben de severim ahmet ismini..ben de efe ekledim..

kızlar selammmm...
dün doktora gittik ve cinsiyetini öğrendik:)
oğlum olacak inşallah...tabi doktor küçük bir yanılma payı bıraktı ama yüksek ihtimal erkek dedi...hatta eşim pipisini gördüğünü söylüyor:)
hep kız diye düşünmüştük hatta isim bile bulmuştuk şimdi ne isim koycaz telaşındayız...erkek olunca da çok mutlu oldum tabi yeterki sağlıklı olsun yavrum başka ne isterim.....
bu arada benim ikili testte b hcg değerim 16 çıkmıştı yani 50 nin altındaysa erkek demişlerdi arkadaşlr gerçektende doğruymuş...çin takvimi tutmadı rus takvimi tuttu:) tabi ekşi yiyordum sürekli böylelelikle ye ekşiyi çıkar ayşeyi olayıda tutmamış oldu bende:) çok mutluyum artık oğluşum diye sesleniyorum...bebeklikten oğluşuma terfi ettik:)

ammaaaaannn.. azıcak bi katkıları var diye bi de onların fikrinimi alıcaz canım.. burdan bizim fikrimizi aldın.. bizimle paylaştın.. yeter..

sorma gerçekten azıcık..bilmem ki oğlum onun dedesinin ismi ...eee bir de tekrar oğlum oluyormuş tutturuyrmuş bir de babamın ismi diye..

Gözünüz aydın canım cinsiyeti öğrenmişsiniz kaç haftalık hamilesin

hayırlı olsun....

Nisa sen ne zaman kesin cinsiyeti öğrendin kaç haftalık oldu bebiş

Nisa sen ne zaman kesin cinsiyeti öğrendin kaç haftalık oldu bebiş

canım ya ben ilk çocum oğluma eşimin dedesinin ismini koyduk bunu da kız hissediyorum adı belki nisa olabilir diye onu anlatyrdum.....ama bana da ilk çocuğumda ikili testte dr kız olabilir ama kesin değil demişti ve 1 ay on gün sonraya randevu vermişti..o zaman kesinleşir demişti.erkek oldu..

Son düzenleme:
şimdi 14. haftadayım ama ben de cinsiyet konusunda çok sabırsızlanıyrm..
bende 14+2 deyim bende meraktan çatlıyom..bugün ikili test sonucunu aldım ama dr a gösteremedim olumlu değilmi bi türlü anlayamadım yaaaaaaa..sen öğrendinmi nasıl yorumlanıyo bu sonuçlar?

SEN İÇİME DÜŞTÜĞÜN AN BEN BEN OLDUM.
SEN İÇİME DÜŞTÜĞÜN AN YENİDEN DOĞDUM BEN
SEN İÇİME DÜŞTÜĞÜN AN BEN VE BABAN BİZ OLDUK….
VE SEN BU DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇTIĞINDA İŞTE O ZAMAN BİZ GERÇEK AİLE OLACAĞIZ.
İŞTE O ZAMAN SEN BEN VE BABAN HEP BİZ OLACAĞIZ.

ya mart annelerinde 20. hafatsında olupda cinsiyeti öğrenemeyenler var...göstermemeiş yefrular
devlet hastanesinde söylemiyor doktorların geneli
erkekimmm paşammmm şehzadem yakışıklım geliyorrrrrrr
yafrım gözün aydın zaten listenin %90ı erkek önümüzdeki yıl erkek yılı belli oldu
hehhh al sana bi şehzade daha tebrikler ekledim listeye

bende 14+2 deyim bende meraktan çatlıyom..bugün ikili test sonucunu aldım ama dr a gösteremedim olumlu değilmi bi türlü anlayamadım yaaaaaaa..sen öğrendinmi nasıl yorumlanıyo bu sonuçlar?

canım ben de daha alamadım ... hatta ben henüz kesin dr umun kim olacağına karar veremediğmden 3 hafta da 3 dr gezdim 3 de birbirinden haABERSİZ ense kalnlğna baktı..2 si de ikili test yaptırttı..teki ben ararım sizi dedi ki o geçen haftaydı..diğeri 15 günü geçti hala bir laçkalık bugün aradım muhattap bulamuyrm bile konuşmaya yarın öğlene kadar gidip alacağım yazarım o zaman sana..

çookk güzel....

güselll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…