kızlar siz ne kullanıyorsunuz vitamin
kızlar nasılsınız ??
cisiyetini öğrenenler maşallah ne güzel sağlıkla büyüsünler çoğunlukla erkek :) benim bebişim göstermiyor kendini utanıyor
15. haftada olup bebişi kendini göstermeyenler varmı
Herkese slm inş hepimiz çocuklarımızı hayırlısıyla kucamıza sağlıklı bir şekilde alırız... Bende 11 Nisanda inş kucama alıcam aranıza yeni katıldım ama her zaman yazdıklarınızı okuyordum başkalarının hamileliği nasıl geçiyordu diye benim kusmalarım hala bitmedi evden dışarı bile çıkmıyorum bulantılar yüzünden hala bulantısı devam eden varmı 14 hafta oldu geçme gibi bir durum yok ağzımın tadı hiç yok zaten ne yesem tat alamıyorum ama zorla yiyom işte bebeğimi kucama alınca bunlar unutulcak zaten herkese sağlıklı bir hamİlelik geçirmenizi diliyorum....
Hu hu kızlar nerelerdesinizKimse yok mu :126::126:
hoşgeldin cnm mide bulantısı kalan arkdşlar azaldı ama 14 haftada midesı bulan an varmı hatırlamıyorum
inş seninde en yakın zamanda geçer
Kızlar,
İkili testimizde belirtilen kalp atışı ve kan değeri ile cinsiyet tahmini tablosu yapılıcaktı.O tablo oluşt[SUP][/SUP]uruldumu ben forumda bulamadımda..
benim bebemin
kalp atışı : 153 (>140 ise;KIZ-------------<140 ise;ERKEK)
hcg : 89 çıktı (>50 ise;KIZ--------------<50 ise;ERKEK)
yazılan değerlere göre benimkisi Kız olmalı sağlıklarıyla inşşş...
başım günlerdir ağrıyor Bu da yetmezmiş gibi eşim eski sevgililerine msj atmış 2 güne bir yalnız uyuyorum zaten bütün gece içiyor yan odada hatta eski sevgilisinin bi tanesine paraya ihtiyacın var mı diye sormuş şimdi ben ne yapayım(
inanmıyorum yaaa nasıl yapabilir bunu sana ve sen hamileykenn ...
Ben bişey diyemiyorum ki Hep anlayışlı oldum Ama şu noktada ne yapmaya çalışıyo?? Nasıl davranmalıyım?? Kafam karmakarışık Eğer bilgisayarı açık bi şekilde olmasaydı haberim bile olmayacaktı Henüz bu konuyu konuşmadım Ne yapmalıyım onu da bilmiyorum
Sanmıyorum daha önce olduğunu ama tabii uyumuşda olabilirim 4 sevgilisine msj atmış Hadi 2si evlenmiş Bitanesi de biraz önce msjına karşılık vermiş Güleyim mi ağlayayım mı evden mi çıkıp gideyim walla şaşırdım
hiçte çıkıp gitme şekerim bence, akşam gelsin otur konuş ve bir çözüm yolu bulun onuda dinle biliyosun biz bu dönemlerde fazla alınganız , belki işin aslı öyle değildir ama para sorması falanda normal değil!! sen kendini ve bebişini üzme akşamı bekle
Herkese slm inş hepimiz çocuklarımızı hayırlısıyla kucamıza sağlıklı bir şekilde alırız... Bende 11 Nisanda inş kucama alıcam aranıza yeni katıldım ama her zaman yazdıklarınızı okuyordum başkalarının hamileliği nasıl geçiyordu diye benim kusmalarım hala bitmedi evden dışarı bile çıkmıyorum bulantılar yüzünden hala bulantısı devam eden varmı 14 hafta oldu geçme gibi bir durum yok ağzımın tadı hiç yok zaten ne yesem tat alamıyorum ama zorla yiyom işte bebeğimi kucama alınca bunlar unutulcak zaten herkese sağlıklı bir hamİlelik geçirmenizi diliyorum....
başım günlerdir ağrıyor Bu da yetmezmiş gibi eşim eski sevgililerine msj atmış 2 güne bir yalnız uyuyorum zaten bütün gece içiyor yan odada hatta eski sevgilisinin bi tanesine paraya ihtiyacın var mı diye sormuş şimdi ben ne yapayım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?