canıkom ne yazıor kagıtta
canım ben de daha alamadım ... hatta ben henüz kesin dr umun kim olacağına karar veremediğmden 3 hafta da 3 dr gezdim 3 de birbirinden haABERSİZ ense kalnlğna baktı..2 si de ikili test yaptırttı..teki ben ararım sizi dedi ki o geçen haftaydı..diğeri 15 günü geçti hala bir laçkalık bugün aradım muhattap bulamuyrm bile konuşmaya yarın öğlene kadar gidip alacağım yazarım o zaman sana..
günaydın herkese
bende mart 2012 annesi olucam allah nasip ederse..
4aylık hamileyim ama geçen kontrole gittiğimde bebeğimde ventrikülomegali tanısı kondu doktorum çok korkuttu beni..şimi bebeğimi kaybetme korkusu sardı içimi.cinsiyetimiz de belli oldu kızımız olcak.bana dua edinarkadaşlar allahın ıznıyle bebğime bişey olmasın(
ya aslında bende öyleydim dr konusunda,sonunda bi karar verdim özel hastane ama çok yoğunlar randevu dışında ilgilenmiyorlar,o nedenle özel dr daha iyi sanırım.ama işte onlarda doğumu farklı yerlerde yaptırıyolar oda bize biraz pahali geldiği için burayı tercih etmiştik.hakkımızda hayırlısı canım.ama sanırım dr nu doğuma kadar seni götürcek birini seçmen önemli..
yaaa daha on gün var... bi sürü şey sorucam daha doktora. üstelik değiştirdik doktoru. ilki çok fena acemiliğimize geldi.. salak kadın bana bi multivitamin hapı vermiş içinde yüksek oranda a vitamini var. meğersem hamileler yüksek a vitamini almamalıymış.. başka bi doktor tanıdığım farketmese daha kullanacaktım ben.. içinizde decavit kullanan varsa kıslar mutlaka başka doktorlara da sorun, içinde yüksek a vitamini var, ve bize hiççç lazım değil, Allah korusun bir yığın zararı varmış... çok korkuyorum... iki ay kullandırdı bana... başka bir kadın doğum uzmanı ben kesinlikle hastalyarıma vermiyorum, sana niye vermiş hiç anlamadım dedi... eğer çok eksik değilse vermiyorlarmış zatın... doktor diye güvendiklerimise bak...
Nisa sen ne zaman kesin cinsiyeti öğrendin kaç haftalık oldu bebiş
kızlar siz ne kullanıyorsunuz vitamin
canım ben 13+3 üm şu anda. aslında test sonuçlarını göstermek için gittik doktora ilk önce 1 ay sonra gel ancak belli olur dedi sonra benden diğer hamileliğimin sonuçlarını istedi (ben riskli bir gebelik geçirdim ve bebeğimi kaybetmiştim geçen sene allah bi daha yaşatmasın) onları görünce yine bebeğe bakmak istedi bende o sırada sıkıştırdım ve söyledi
çok zor günler geçirdik gerçekten:nazarcinsiyeti hiiç önemli değil aslında ama insan tabi merak ediyor yine de...sağlıklı olsun alllah onları korusun
kızlar siz ne kullanıyorsunuz vitamin
kızlar selammmm...
dün doktora gittik ve cinsiyetini öğrendik:)
oğlum olacak inşallah...tabi doktor küçük bir yanılma payı bıraktı ama yüksek ihtimal erkek dedi...hatta eşim pipisini gördüğünü söylüyor:)
hep kız diye düşünmüştük hatta isim bile bulmuştuk şimdi ne isim koycaz telaşındayız...erkek olunca da çok mutlu oldum tabi yeterki sağlıklı olsun yavrum başka ne isterim.....
bu arada benim ikili testte b hcg değerim 16 çıkmıştı yani 50 nin altındaysa erkek demişlerdi arkadaşlr gerçektende doğruymuş...çin takvimi tutmadı rus takvimi tuttu:) tabi ekşi yiyordum sürekli böylelelikle ye ekşiyi çıkar ayşeyi olayıda tutmamış oldu bende:) çok mutluyum artık oğluşum diye sesleniyorum...bebeklikten oğluşuma terfi ettik:)[/QUOTE
kızlar selammmm...
dün doktora gittik ve cinsiyetini öğrendik:)
oğlum olacak inşallah...tabi doktor küçük bir yanılma payı bıraktı ama yüksek ihtimal erkek dedi...hatta eşim pipisini gördüğünü söylüyor:)
hep kız diye düşünmüştük hatta isim bile bulmuştuk şimdi ne isim koycaz telaşındayız...erkek olunca da çok mutlu oldum tabi yeterki sağlıklı olsun yavrum başka ne isterim.....
bu arada benim ikili testte b hcg değerim 16 çıkmıştı yani 50 nin altındaysa erkek demişlerdi arkadaşlr gerçektende doğruymuş...çin takvimi tutmadı rus takvimi tuttu:) tabi ekşi yiyordum sürekli böylelelikle ye ekşiyi çıkar ayşeyi olayıda tutmamış oldu bende:) çok mutluyum artık oğluşum diye sesleniyorum...bebeklikten oğluşuma terfi ettik:)[/QUOTE
benim çin takvimine göre erkek, rus takvimine göre kız, farklı çıkıyor ama bunlara çok inanmıyorum bilimsel olmadığı için. bhcg daha tutar gibi geldi ve çok heyecanlandım doğrusuçünkü bir tane 5,5 yaşında oğlum var ve hayırlısıyla sağlıklı bir kızım olsun istiyorum. 15 haftalık hamleyi ve kontrolüm 10 gün sonra. çok merak ediyorum. bhcg ye göre kız, çünkü değer 76 tabi ki önemli olan sağlıklı olması ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?