• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar nasılsınız ??
cisiyetini öğrenenler maşallah ne güzel sağlıkla büyüsünler çoğunlukla erkek :) benim bebişim göstermiyor kendini utanıyor :1:

15. haftada olup bebişi kendini göstermeyenler varmı

ben en son 13. haftada gitmiştim doktor görmeye çelıştı ama göremedi, 16 da daha net ve doğru tespit oluyormuş. benim bugün 14 0 hafta oldu. 10 gün kadar sonra kontrolüm var, inşaallah gösterirse öğreneceğiz bakalım:1:

Son düzenleme:
Hu hu kızlar nerelerdesiniz :52::52::35: Kimse yok mu :126::126:

Son düzenleme:
Herkese slm inş hepimiz çocuklarımızı hayırlısıyla kucamıza sağlıklı bir şekilde alırız... Bende 11 Nisanda inş kucama alıcam aranıza yeni katıldım ama her zaman yazdıklarınızı okuyordum başkalarının hamileliği nasıl geçiyordu diye benim kusmalarım hala bitmedi evden dışarı bile çıkmıyorum bulantılar yüzünden hala bulantısı devam eden varmı 14 hafta oldu geçme gibi bir durum yok ağzımın tadı hiç yok zaten ne yesem tat alamıyorum ama zorla yiyom işte bebeğimi kucama alınca bunlar unutulcak zaten herkese sağlıklı bir hamİlelik geçirmenizi diliyorum....

Herkese slm inş hepimiz çocuklarımızı hayırlısıyla kucamıza sağlıklı bir şekilde alırız... Bende 11 Nisanda inş kucama alıcam aranıza yeni katıldım ama her zaman yazdıklarınızı okuyordum başkalarının hamileliği nasıl geçiyordu diye benim kusmalarım hala bitmedi evden dışarı bile çıkmıyorum bulantılar yüzünden hala bulantısı devam eden varmı 14 hafta oldu geçme gibi bir durum yok ağzımın tadı hiç yok zaten ne yesem tat alamıyorum ama zorla yiyom işte bebeğimi kucama alınca bunlar unutulcak zaten herkese sağlıklı bir hamİlelik geçirmenizi diliyorum....

hoşgeldin cnm mide bulantısı kalan arkdşlar azaldı ama 14 haftada midesı bulan an varmı hatırlamıyorum
inş seninde en yakın zamanda geçer

Günaydın herkese ve iyi haftasonları....

Kızlar,
İkili testimizde belirtilen kalp atışı ve kan değeri ile cinsiyet tahmini tablosu yapılıcaktı.O tablo oluşt[SUP][/SUP]uruldumu ben forumda bulamadımda..

benim bebemin
kalp atışı : 153 (>140 ise;KIZ-------------<140 ise;ERKEK)

hcg : 89 çıktı (>50 ise;KIZ--------------<50 ise;ERKEK)

yazılan değerlere göre benimkisi Kız olmalı sağlıklarıyla inşşş...

Bizim kalp atışımız 160 üzeriydi tam rakamı hatırlamıyorum şuan. hcg ise 89 çıktı ve doktor erkek dedi. Bu değerler bende tutmadı yani:nazar::12:
çin takvimi rus takvimi hepsi kız demişti, tüm değerler kızı gösteriyordu ama inadına erkek :nazar::8::8::8::8::8::8: allahm nasip kısmet ederse oğluşumuz olacak...

başım günlerdir ağrıyor Bu da yetmezmiş gibi eşim eski sevgililerine msj atmış 2 güne bir yalnız uyuyorum zaten bütün gece içiyor yan odada hatta eski sevgilisinin bi tanesine paraya ihtiyacın var mı diye sormuş şimdi ben ne yapayım:((

başım günlerdir ağrıyor Bu da yetmezmiş gibi eşim eski sevgililerine msj atmış 2 güne bir yalnız uyuyorum zaten bütün gece içiyor yan odada hatta eski sevgilisinin bi tanesine paraya ihtiyacın var mı diye sormuş şimdi ben ne yapayım:((

inanmıyorum yaaa nasıl yapabilir bunu sana ve sen hamileykenn ...
:47::47::47::47::47::47::47::47::47:

inanmıyorum yaaa nasıl yapabilir bunu sana ve sen hamileykenn ...
:47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Ben bişey diyemiyorum ki Hep anlayışlı oldum Ama şu noktada ne yapmaya çalışıyo?? Nasıl davranmalıyım?? Kafam karmakarışık Eğer bilgisayarı açık bi şekilde olmasaydı haberim bile olmayacaktı Henüz bu konuyu konuşmadım Ne yapmalıyım onu da bilmiyorum

Ben bişey diyemiyorum ki Hep anlayışlı oldum Ama şu noktada ne yapmaya çalışıyo?? Nasıl davranmalıyım?? Kafam karmakarışık Eğer bilgisayarı açık bi şekilde olmasaydı haberim bile olmayacaktı Henüz bu konuyu konuşmadım Ne yapmalıyım onu da bilmiyorum

canımm hamilelikten öncede varmıydı bu tarz problemler.. bilmiyorum ya insanın eşi hamileyken baskalarıyla ne işi olabilirki .. bence farkında olduğunu bilmesi gerekir .. ama o zamanda senin için daha yıpratıcı konuşmalar olabilir :S:S:S:S

Sanmıyorum daha önce olduğunu ama tabii uyumuşda olabilirim 4 sevgilisine msj atmış Hadi 2si evlenmiş Bitanesi de biraz önce msjına karşılık vermiş Güleyim mi ağlayayım mı evden mi çıkıp gideyim walla şaşırdım

Sanmıyorum daha önce olduğunu ama tabii uyumuşda olabilirim 4 sevgilisine msj atmış Hadi 2si evlenmiş Bitanesi de biraz önce msjına karşılık vermiş Güleyim mi ağlayayım mı evden mi çıkıp gideyim walla şaşırdım

hiçte çıkıp gitme şekerim bence, akşam gelsin otur konuş ve bir çözüm yolu bulun onuda dinle biliyosun biz bu dönemlerde fazla alınganız , belki işin aslı öyle değildir ama para sorması falanda normal değil!! sen kendini ve bebişini üzme akşamı bekle ;)

hiçte çıkıp gitme şekerim bence, akşam gelsin otur konuş ve bir çözüm yolu bulun onuda dinle biliyosun biz bu dönemlerde fazla alınganız , belki işin aslı öyle değildir ama para sorması falanda normal değil!! sen kendini ve bebişini üzme akşamı bekle ;)

Haklısın canım Enazından bebişimi düşünsem iyi olucak Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin ne diyeyim

bnm degerde 35 cıktı 3 hafta sonra görücez daha cok var ya bi battaniyeye basladım ama cinsiyeti belli olsada bşiler almaya baslasam örmeye baslasam cok hevesleniyorum 35 cıktı erkek olma ihtimalimi cok simdi

hoşgeldin. benimde bebişim 11 nisan doğum tarihim inşallah. umarım kısa zamanda geçer bulantın. benimde daha iştahım açılmadı

canım çok zor bir durum allah yardımcın olsun. sadece sor bence. açıklama yapmasını bekle, inkar edersede okuduğunu sakince söyle. ve aileden kimseye söyleme. utansın yaptığından. allah doğru yolu bulmasını nasip etsin.

Back
X