2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

evt cnm şimdilik o 45 tl olanlardan alırım daha sonrada o pembeyi

face den msj olarak attım cnm sana..o şekilde 2 parça olan ana kucağı/oto koltuğu olanı minnacıkken kullancaz oturmaya başladımıda puseti kullancaz 3 yaşına kadarda kullanılyomuş puset..yani o attığım gibi 2 parça
Eki Görüntüle 274778

teyzoşları bebişimin ilk cicileriii ilk hediyesii

o şapkanın kulaklarını ben....

ekledim kuşum foruma cicişlerimizi

çok sabırsızlanıyolar yaa yazık onlarda bizim gibi insan duygulanıyo canım yaa benimde ilk hediyesi daha ilk cicişleri minnak erkek donuyla atletide var kuzenim almış tahmini değerlere bakarak erkekimsi çamaşırları
oy yesinlerrr çok güzel şeyler var ama yaaa :))

bizim burda yoktur miniçoda alanyaya bayramda gittiğimde bende bakayım onlara bi

sitesinden al tatlım kredikartına taksitle herşeyini al..burda var ben tüm ürünlerini inceledim emin ol dandik bişi yok çok süper indirimleri var mesela gecen bebek görmeye gitcektim 30tl lik elbiseyi 7,5 tl ye düşürmüşler hemen aldım çok ciciydi

Özellikler
0-36 ay arası (maksimum 15kg.) çocuklar için uygun bir pusettir.
Sırt bölümü tek elle 3 ayrı pozisyona ayarlanabilir.
5 nokta kemer güvenlik sistemine sahiptir.
Tutma kolu, elden kaymaz özelliktedir.
Darbe emici 6 tekerleği bulunur.
Ön tekerlekleri 360 derece döner.
Fren sistemi, arka tekerleklerin üstünde ve birbirine bağlıdır.
Ayak dayama bölümü ayarlanabilir özelliktedir.
Kolay katlanır ve katlandığında taşınabilmesi için bir taşıma sapı vardır.
Katlama mekanizmasında, kaza ile katlanma ihtimaline karşı ikinci bir emniyet sistemi bulunur.

benim dediğimde buydu şekerlerr..ikisinin toplam fiyatı 299 yetalee

oo süpermiş 30 tlden o fiyata indiyse ben sitesine girip bi bakayım araştırayım bakayım neler neler varmış hem kaliteli hemde fiyatı çok uçuk olmayan şeyler beni çok sevindiriyo

kızlar hafta sonu dağılan evimi ancak toparlayabildiğimden ancak gelebildim...cumartesi doktordaydım..ense kalınlığı ve ikili testim çok yiy çıktı..allaha çok şükür..ve 2.ye şehzadem olduğu da tescillendi...2 erkek anası oluyorum...
sizler nasılsınız..umarım herkesin ve bebeciklerinizin keyfi yerindedir...

bizim burda yoktur miniçoda alanyaya bayramda gittiğimde bende bakayım onlara bi

oo süpermiş 30 tlden o fiyata indiyse ben sitesine girip bi bakayım araştırayım bakayım neler neler varmış hem kaliteli hemde fiyatı çok uçuk olmayan şeyler beni çok sevindiriyo

yoqq emin ol miniço çok kaliteli oğluma 2 yıl önce aldığım şeyler bile sapasağlam duruyor hala organik hastane çıkışları var orda onlardan 1 tkm pembelerden 1 tkm almayı düşünüyorum geri kalında zıbın takımı olarak parça parça alcm:13:

hahahaha ayy yerim onu ben yaa gözün aydın canım sonuçlarda iyiymiş şehzademizde geliyoo çook güzel haberr

evt cnm şimdilik o 45 tl olanlardan alırım daha sonrada o pembeyi

fiyatları acayip iyi ama yaa.. o ana kucaklarını satıyorlar 200-300 arası sadece.. bizim orda vardı miniço mağazası ben de bakayım bari.. peki kuzum kıyafetleri nasıl sence.. kumaşı kalitesi.. tecrübelisin yaa

oyyyy hep bundan korkmuştum yaa 2.de erkek olursa 3 tane herifle nasıl yaşarım diee=)))henüz tam belli değil ama dktr %80 kız dedi diye havalara uçtum o bile yetti bana...talih kuşu senin kafana kondu ama hayırlısı olsun canımm 3.ye kısmetsesağlıklı olması yeter gözün aydın canım

Son düzenleme:

canım gözünaydın çok sevindimm...Biz geldik teyzelerimiz..geçmişi de okuduk..randevumuz da bayansucuğumun isteği ile (sanki ben istemiyorum tek o dedi diye ) çarşamba günü

Son düzenleme:

ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri 4-5 defa gittim ve hastane çıkışlarına baktım açtım kutuları kumaşları çoook güzellll...dedim ya bi tanesini organik alıcam hastaneye onu götürücem renksiz ama %100 pamuk katkısız boyasız...onun zıbınını fln da alıcam 40 ı çıkana kadar organik giysin sonra pembişlere dewam ederiss

hahahaha ayy yerim onu ben yaa gözün aydın canım sonuçlarda iyiymiş şehzademizde geliyoo çook güzel haberr

saol tunicim..evet şehzade geliyoooo..

rabbim böylesini uygun görmüş canım...3.hiç düşünmüyorum..allah bu evlatlarıma ömür versin...3 erkekle de inşallah başedebilirim :))

de le lee lee..
allam nisanda erkek çok oldu sankim ya, kız olsa dahamı ii olcak neaaaa, bu kadar erkek napcak yoksam

güzel teyzoşlar çıkıyoruz biz.. bugün de mesaimiz bitti..
nicole' cum.. tebrikler hayırlı olsun..
öpüyorum her yerinizden..

de le lee lee..
allam nisanda erkek çok oldu sankim ya, kız olsa dahamı ii olcak neaaaa, bu kadar erkek napcak yoksam

valla canım şehzade sıramı sana vermeyi ne çok isterdim kız gelseydi katmerli sevinecektim..ama 2 oğluşumu da dünyaya değişmem o ayrı...

güzel teyzoşlar çıkıyoruz biz.. bugün de mesaimiz bitti..
nicole' cum.. tebrikler hayırlı olsun..
öpüyorum her yerinizden..

saol canım...bizde seni öptük...

TOMUYCUK KIZ MEVLD TAKIM

bide bu mevlid takımını düşünüyorum 40 ı çıkınca mevlid yapıcam inşallah insanları bi kerede bebek görmeye toplamak hemde bebeğim için kuran okutmak amaçlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…