canım alman gereken o değil ama.. sen oto koltuğu anakucağı olanlara bakacaksın.. oto koltuğu yükseltici olanlar daha büyükler için.. mesela senin beğendiğin 9-36 kg arası çocuklar için.. ilk doğduğu zaman kullamaz.. ama ana kucaklarını 18 kg kadar kullanabiliyorsun.. aklında olsun..
face den msj olarak attım cnm sana..o şekilde 2 parça olan ana kucağı/oto koltuğu olanı minnacıkken kullancaz oturmaya başladımıda puseti kullancaz 3 yaşına kadarda kullanılyomuş puset..yani o attığım gibi 2 parçatemem akşam okuyim ben bütün yazılanları..peki araba konusunda son fikriniz nedir kullanışlı olan hangisi?? 3 tekerlekliler hoşuma gidiyo benim.. bide o kanguruları sevmiyorum ben yaa bebek sanki sıkışıyomuş gibime geliyo rahat değilmiş gibi
çookkk şekerler konuya ekle kaybolmasın cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/476964-2012-nisan-anneleribebisimize-neler-aldik.html
1 saat kadar evvel eşim aradı ve dedi ki.. hadi artık yaa doğur da sevelim bebeğimizi.. Allahın delisi dedim kapattım telefonu ama bu cicileri görünce içim pır pır etti.. tunicimm çoook küseller.. minik minik yaa..
bizim burda yoktur miniçoda alanyaya bayramda gittiğimde bende bakayım onlara bi
face den msj olarak attım cnm sana..o şekilde 2 parça olan ana kucağı/oto koltuğu olanı minnacıkken kullancaz oturmaya başladımıda puseti kullancaz 3 yaşına kadarda kullanılyomuş puset..yani o attığım gibi 2 parça
çoook güzeller benim dediğim gibi 3 tekerlekli buda ama anam bu neymiş fiyat uçmuşşbenim baktığımda gitti gidiyorda kanz'ın aynı böle 2si birlikte fiyatını tam hatırlamıyorum ama dur bulup yükliyim bende onu..yerim onların arabalarını ben serseri cicoşlarrr
face den msj olarak attım cnm sana..o şekilde 2 parça olan ana kucağı/oto koltuğu olanı minnacıkken kullancaz oturmaya başladımıda puseti kullancaz 3 yaşına kadarda kullanılyomuş puset..yani o attığım gibi 2 parça
çoook güzeller benim dediğim gibi 3 tekerlekli buda ama anam bu neymiş fiyat uçmuşşbenim baktığımda gitti gidiyorda kanz'ın aynı böle 2si birlikte fiyatını tam hatırlamıyorum ama dur bulup yükliyim bende onu..yerim onların arabalarını ben serseri cicoşlarrr
evet cnm...fiyata markaya bakmak lazım cnm...ama format bu:))
sitesinden al tatlım kredikartına taksitle herşeyini al..burda var ben tüm ürünlerini inceledim emin ol dandik bişi yok çok süper indirimleri var mesela gecen bebek görmeye gitcektim 30tl lik elbiseyi 7,5 tl ye düşürmüşler hemen aldım çok ciciydi
bizim burda yoktur miniçoda alanyaya bayramda gittiğimde bende bakayım onlara bi
oo süpermiş 30 tlden o fiyata indiyse ben sitesine girip bi bakayım araştırayım bakayım neler neler varmışhem kaliteli hemde fiyatı çok uçuk olmayan şeyler beni çok sevindiriyo
kızlar hafta sonu dağılan evimi ancak toparlayabildiğimden ancak gelebildim...cumartesi doktordaydım..ense kalınlığı ve ikili testim çok yiy çıktı..allaha çok şükür..ve 2.ye şehzadem olduğu da tescillendi...2 erkek anası oluyorum...
sizler nasılsınız..umarım herkesin ve bebeciklerinizin keyfi yerindedir...
evt cnm şimdilik o 45 tl olanlardan alırım daha sonrada o pembeyi
kızlar hafta sonu dağılan evimi ancak toparlayabildiğimden ancak gelebildim...cumartesi doktordaydım..ense kalınlığı ve ikili testim çok yiy çıktı..allaha çok şükür..ve 2.ye şehzadem olduğu da tescillendi...2 erkek anası oluyorum...
doktordan geldim bebeğim iyiymiş Allahıma şükürnefes alamayınca çok korkmuştum hala sinirliyim gerizekalı doktora ama içim rahatladı...
evett şimdi konu nedir bende katılayım artık aranıza iç rahatlığıyla
fiyatları acayip iyi ama yaa.. o ana kucaklarını satıyorlar 200-300 arası sadece.. bizim orda vardı miniço mağazası ben de bakayım bari.. peki kuzum kıyafetleri nasıl sence.. kumaşı kalitesi.. tecrübelisin yaa
hahahaha ayy yerim onu ben yaa gözün aydın canım sonuçlarda iyiymiş şehzademizde geliyoo çook güzel haberr
oyyyy hep bundan korkmuştum yaa 2.de erkek olursa 3 tane herifle nasıl yaşarım diee=)))henüz tam belli değil ama dktr %80 kız dedi diye havalara uçtum o bile yetti bana...talih kuşu senin kafana kondu ama hayırlısı olsun canımm 3.ye kısmetsesağlıklı olması yeter gözün aydın canım
de le lee lee..
allam nisanda erkek çok oldu sankim ya, kız olsa dahamı ii olcak neaaaa, bu kadar erkek napcak yoksam
güzel teyzoşlar çıkıyoruz biz.. bugün de mesaimiz bitti..
nicole' cum.. tebrikler hayırlı olsun..
öpüyorum her yerinizden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?