2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ikili test yaptırıp cinsiyeti öğrenenler var
13 haftalık olup cinsiyeti öğrenenler var
ikili test de yaptırdım neresne bakacam da bilecem
ben de hala bekliorm kontrole gitmiorum ki iyice belli olsun die
16. haftayı bekliodum
gitsem görür müyüz ki

Son düzenleme:

canım moralini yüksek tut. inşallah bir şey çıkmaz. çünkü istatistiklere dayanan bir test zaten.

serbest betahcg yazıyor bende. 50 den düşükse erkek, yüksekse kız.

free betahcg bende 46 çıkmıştı ve erkek bebek bekliyormusum ultrasyonda doktorum öyle söyledi 13. haftada öğrendik

günaydıııın benımd eiştahım yok b u gunlerde nıye olaki:) çocugum küçücük kalcak ya

herkese günaydın ben de çok açım ama önce anne menüsünden organik kayısı kompostosu yememiz gerekiyor,
tavsiye olunur

günaydınlarrr

nassı açsınız ya, bulantımı var

benim cumartesi günü 15. haftamı doldurmamla geri geldi 3 gün ama şükür bugün yok canım bir şey yemek istemiyo ama yaptım kahvaltımızı..

Kızlaaaaaaaar şafak 1 dualarınızı ne olur eksik etmeyin her muayene öncesi gibi tedirgin ve heyecanlıyımmm:18::18:

Günaydın kızlarr

bugün hava ne kadar soğuk ve rüzgarlıı

bizde dün bebek odalarına baktık ama cinsiyetimiz belli olmadığı için elimiz boş döndük

çilek bebek odalarını hiç beğenmedim gereksiz yere çok bahalı büyüyen karyolası bile açıldığında küçük

meltem modüler mobilya var ürünleri güzel ama karar veremedik eşimde özel yaptıralım marongoza diyo

anlıyacağınız kararsızım çok haftaya perşembe randevumuz var çok merak ediyorum forumda da herkes erkek

maşallah.

petuş ne yaptınız bebek arabalarına karar verdinizmi travel sistemlerin hepsi çok ağır ama görüntüleri iyi birde bizim ebeklerimiz yaz bebeği olacağı için sürekli gezecekler o yüzden almalıyız bence benim asıl kafama takılan ısofix olayı küçüklerde o yok hep büyük gruplarda 1 sene idare edip sonra isofixli oto koltuğu almak gerekiyor oda 1500 tlden başlıyor haberiniz olsun.

günaydın güzel anneler hadi bakalım moreller yüksek olsun bugünde bebişlerimiz içimizde mutlu mutlu büyüsünler

duklarımız seninle cnm...ya ben dün gece hiç uyuyamadım..eşim akşam göbemi severken dediki burda bişi var damar atıo gibi(geçen okumuştum 16. haftada bebek göbek dşiğinin 3-4 parmak altında olyomuş kasıktan yukarı doğru-bunu bikmiodu ve dediği yer tam orasıydı)..dedim ben hissetmiom, walla walla die die elini hiç çekmedi ordan sonra ben elimi attım ama bişi yoktu..dedi geçti artık..şakamı yaptı ciddimi yaptı anlamadım..ama gece boyunca uyuyamadım allam kıpırdıcak tekmelicekte ben kaçırırsam ya die

cnm akşam konuştuk eşimle mavilef in yaptığı gibi ikli bi travel set alcaz, bi oto koltuğu(anakucağı) bide puset işte..e-bebekte kraft vardı 900 küsür dü, ama aynısı gitti gidiyorda 750 civarındaydı..dedik bu hafta sonu mağazaya gidelim yerinde bakıp inceleyelim, kafamıza yatanıda netten araştırıp sipariş veririz..bu arada e-bebek in palladium da mağazası varmış ist. da olanların bilgisine..bizim arabamız yok şimdilik zati:))

bide benimde 15. haftam bitio ama çok şükür her sbh 2 dk öğürmem hiç geçmedi..bulantı yok, iştah süper ama o sbh her gün 2 dk böğğ böğğ yapmadan lavabodan çıkamıom:))) diom artık alıştım bebek dio "bende uyandım seninle " die heralde..işaret verio bana:))

günaydın arkadaşlar benimde 4 kasımda randevum ve cinsiyetini çok merak ediyorum.

canım meltem mobilyada ben bir oda beğendim acaba yakından gördün kaliteli duruyormu. bu arada ben bebeğe 6 aylık olmadan bebek arabası almayı düşünmüyorum . çünkü alsamda o aydan önce kullanamam. anakucağını kullanacağım ilk 6 ay onuda zaten ablam verecek yeğenimin eskisini. o yüzden ona masraf etmmeiş olacağım. sadece dediğin gibi bi sene sonra oto koltuğu şart oda çok pahalıymış

anladım canım bende öle düşünüyorum gerçi eşimin abisi vermiş sadece anakucağı olandan bebek arabasıda varmış ama o eskimiş birazcık izmitte de var e-bebek ben baktım hatta şuan yazlık pusetler indirim var ama bizim için değil büyükler için ben kesinlinlikle portbebe olan pusetlerden almak istiyorum ve siyah istiyorum

bide dün bi bebek odası gördün netten buldum resmini sizce nasıll eşim pek beğenmedi ama fiyatı özellikleri bide mdf ve kansorejen madde içermemsi bana cazip geldi sertifikalarına da baktım nasıl sizce ellerinde 2sinde de varmış fiyatı 1166 lira 7 ay taksitle birde büyük yatakla birlikte 1430 lira yapıyor ben 2.çocuğu da 2-3sene arayla düşünüyoruz birde park yatak aldıkmı 2 side bi odada büyür ve mobilyayı pert etseler bile zaten pahalı değil sonrada daha bi büyük bir odaya genç odası yaparız diye düşündüm bunlarıda atarsın ama eşim beğenmedi

canım dediğini çok iyi anladım çünkü bizde de var o durum aynı şeyi ben de yaptım aaa burda işte diye ama malesef o kendi kalp atışımızmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…