merhaba güzel anneler benimde hayırlısıla doğumum nisan 19 gibi takvime göre.ikili testi yaptırdım 1/172 çıktı doktor amniyosentez dedi bir ay sonra çok panik oldum bugün çok ağladım canım sıkıldı.
ikili test yaptırıp cinsiyeti öğrenenler var
13 haftalık olup cinsiyeti öğrenenler var
ikili test de yaptırdım neresne bakacam da bilecem
ben de hala bekliorm kontrole gitmiorum ki iyice belli olsun die
16. haftayı bekliodum
gitsem görür müyüz ki
ikili test yaptırıp cinsiyeti öğrenenler var
13 haftalık olup cinsiyeti öğrenenler var
ikili test de yaptırdım neresne bakacam da bilecem
ben de hala bekliorm kontrole gitmiorum ki iyice belli olsun die
16. haftayı bekliodum
gitsem görür müyüz ki
benim de eşim 14 nisan bebeğin doğum tarihi de 12 nisan görünüyo
herkese günaydın....çok açımmmmmm
Günaydın herkese :))) Ben de açım ama canım da hiçbir şey yemek istemiyor
günaydınlarrr
nassı açsınız ya, bulantımı var
duklarımız seninle cnm...ya ben dün gece hiç uyuyamadım..eşim akşam göbemi severken dediki burda bişi var damar atıo gibi(geçen okumuştum 16. haftada bebek göbek dşiğinin 3-4 parmak altında olyomuş kasıktan yukarı doğru-bunu bikmiodu ve dediği yer tam orasıydı)..dedim ben hissetmiom, walla walla die die elini hiç çekmedi ordan sonra ben elimi attım ama bişi yoktu..dedi geçti artık..şakamı yaptı ciddimi yaptı anlamadım..ama gece boyunca uyuyamadım allam kıpırdıcak tekmelicekte ben kaçırırsam ya diebenim cumartesi günü 15. haftamı doldurmamla geri geldi 3 gün ama şükür bugün yok canım bir şey yemek istemiyo ama yaptım kahvaltımızı..
Kızlaaaaaaaar şafak 1 dualarınızı ne olur eksik etmeyin her muayene öncesi gibi tedirgin ve heyecanlıyımmm:18::18:
Günaydın kızlarr
bugün hava ne kadar soğuk ve rüzgarlıı
bizde dün bebek odalarına baktık ama cinsiyetimiz belli olmadığı için elimiz boş döndük
çilek bebek odalarını hiç beğenmedim gereksiz yere çok bahalı büyüyen karyolası bile açıldığında küçük
meltem modüler mobilya var ürünleri güzel ama karar veremedik eşimde özel yaptıralım marongoza diyo
anlıyacağınız kararsızım çok haftaya perşembe randevumuz var çok merak ediyorum forumda da herkes erkek
maşallah.
petuş ne yaptınız bebek arabalarına karar verdinizmi travel sistemlerin hepsi çok ağır ama görüntüleri iyi birde bizim ebeklerimiz yaz bebeği olacağı için sürekli gezecekler o yüzden almalıyız bence benim asıl kafama takılan ısofix olayı küçüklerde o yok hep büyük gruplarda 1 sene idare edip sonra isofixli oto koltuğu almak gerekiyor oda 1500 tlden başlıyor haberiniz olsun.
Günaydın kızlarr
bugün hava ne kadar soğuk ve rüzgarlıı
bizde dün bebek odalarına baktık ama cinsiyetimiz belli olmadığı için elimiz boş döndük
çilek bebek odalarını hiç beğenmedim gereksiz yere çok bahalı büyüyen karyolası bile açıldığında küçük
meltem modüler mobilya var ürünleri güzel ama karar veremedik eşimde özel yaptıralım marongoza diyo
anlıyacağınız kararsızım çok haftaya perşembe randevumuz var çok merak ediyorum forumda da herkes erkek
maşallah.
petuş ne yaptınız bebek arabalarına karar verdinizmi travel sistemlerin hepsi çok ağır ama görüntüleri iyi birde bizim ebeklerimiz yaz bebeği olacağı için sürekli gezecekler o yüzden almalıyız bence benim asıl kafama takılan ısofix olayı küçüklerde o yok hep büyük gruplarda 1 sene idare edip sonra isofixli oto koltuğu almak gerekiyor oda 1500 tlden başlıyor haberiniz olsun.
duklarımız seninle cnm...ya ben dün gece hiç uyuyamadım..eşim akşam göbemi severken dediki burda bişi var damar atıo gibi(geçen okumuştum 16. haftada bebek göbek dşiğinin 3-4 parmak altında olyomuş kasıktan yukarı doğru-bunu bikmiodu ve dediği yer tam orasıydı)..dedim ben hissetmiom, walla walla die die elini hiç çekmedi ordan sonra ben elimi attım ama bişi yoktu..dedi geçti artık..şakamı yaptı ciddimi yaptı anlamadım..ama gece boyunca uyuyamadım allam kıpırdıcak tekmelicekte ben kaçırırsam ya die
cnm akşam konuştuk eşimle mavilef in yaptığı gibi ikli bi travel set alcaz, bi oto koltuğu(anakucağı) bide puset işte..e-bebekte kraft vardı 900 küsür dü, ama aynısı gitti gidiyorda 750 civarındaydı..dedik bu hafta sonu mağazaya gidelim yerinde bakıp inceleyelim, kafamıza yatanıda netten araştırıp sipariş veririz..bu arada e-bebek in palladium da mağazası varmış ist. da olanların bilgisine..bizim arabamız yok şimdilik zati:))
duklarımız seninle cnm...ya ben dün gece hiç uyuyamadım..eşim akşam göbemi severken dediki burda bişi var damar atıo gibi(geçen okumuştum 16. haftada bebek göbek dşiğinin 3-4 parmak altında olyomuş kasıktan yukarı doğru-bunu bikmiodu ve dediği yer tam orasıydı)..dedim ben hissetmiom, walla walla die die elini hiç çekmedi ordan sonra ben elimi attım ama bişi yoktu..dedi geçti artık..şakamı yaptı ciddimi yaptı anlamadım..ama gece boyunca uyuyamadım allam kıpırdıcak tekmelicekte ben kaçırırsam ya die
cnm akşam konuştuk eşimle mavilef in yaptığı gibi ikli bi travel set alcaz, bi oto koltuğu(anakucağı) bide puset işte..e-bebekte kraft vardı 900 küsür dü, ama aynısı gitti gidiyorda 750 civarındaydı..dedik bu hafta sonu mağazaya gidelim yerinde bakıp inceleyelim, kafamıza yatanıda netten araştırıp sipariş veririz..bu arada e-bebek in palladium da mağazası varmış ist. da olanların bilgisine..bizim arabamız yok şimdilik zati:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?