2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
benim de paşam uyandı..bugünlük kısa oldu ama yarın telafi ederiz inşallah..hepinizi öptük...

saol tunicim..evet şehzade geliyoooo..

rabbim böylesini uygun görmüş canım...3.hiç düşünmüyorum..allah bu evlatlarıma ömür versin...3 erkekle de inşallah başedebilirim :))

tabiki canım o işin şakası insan istiyor tabi bu da kız olsun diye ben ramazanda azmı dua ettim sabahlara kadar allahm önce sağlıklı sonra hayırlı sonrada kız olsun sana şükürler olsun dedim...dualarım kabul oldu sanırım bütün ramazan geceleri sadece bunun için dua ettim...ama hayırlısı olsun tabe:13:

seramis merhaba,
bana da doktorum bi multvitamin verdi ve içinde yüksek doz a vitamini var, acaba seninkinin eski doktorun yazdığı vitaminin adını yazabilir misin? aynısıysa ben de kullanmıyım.

insan derki içinsıra petuşada bi şehzade ver hayırlısından ...hıhhh

bisde çıkıos hade bai bai

seramis merhaba,
bana da doktorum bi multvitamin verdi ve içinde yüksek doz a vitamini var, acaba seninkinin eski doktorun yazdığı vitaminin adını yazabilir misin? aynısıysa ben de kullanmıyım.

seramiss yok şu an cnm..decavitti sanırım adı

ŞikayetVar / Şikayet Oku / Chicco Tekstil

buradan alacağınız ürün ile ilgili şikayetleri takip edebilirsiniz. en çok chicco şikayet almış...

birazda şans meselesi...benim teyzem bebeğine bütün iyi marka bezleri denedi hepsi pişik yaptı hemde ne pişik....en son sinirlenip bim'in ürettiği bezlerden aldı hemde ucuzdu pişiği geçti çok rahat kullandı onu denemek için tekrar prima aldı yine pişik yaptı yani şanssss

merhaba güzel anneler benimde hayırlısıla doğumum nisan 19 gibi takvime göre.ikili testi yaptırdım 1/172 çıktı doktor amniyosentez dedi bir ay sonra çok panik oldum bugün çok ağladım canım sıkıldı.

benimde 19-20 gibi işallah doğumum..o neymiş tatlım bilmiyorum ama inşallah kötü bişi değildir üzülme

çok sağlam bişey arabada süper rahatlık monte etmesen bıle kucagımda taşıyıp elım kolum koğuc agına çocugumö rahatsız olucagına onda gıdıyodu hemde rahat rahat uyuyodu kahvaltıya gıtsek avmye gıtsek onun içinde uyusa bıle kaldırıp avm arabalrına atıyoduk gezıyoduk, yuruyuş mesafesınde eşim taşıyodu tabı ağır çunkı taşıcaklar hayatım biz taşıcak değiliz,
bırtek sağlık ocagına aşıya gotururken taşıyodum kucagımda rahatsız etıyım sıcakta terlemeyelım dıye yoks ayakındı mesafem herkes dıyodu ne gerek var dıye ama çok işime yaradı, arabasınıda alırsn daha ıyı içine koyarsın
bak benımki bunun siyah sarısıydı

bebek arabamda bunun pembe grisi:) oğlum olursa pembe pembe dolaşcaz:))))
bu 9 kılo hem bunu hem bebeğimi taşırken çok zorlanıyodum pek memnun sayılmam çunkı ağır daha hafifi kaç kg olur onuda bılmıyorum :)))
ama 15 kılo olanlar var çocuk 9 aylık olunca bu arabalar sıze ağır gelıcek ve baston puset almak istıceksınız oyuzden fazla para yatırmayın ağır olan bebek arabalarına ben buna 230 tl vermiştim şimdi 300 olmuş
en fazla 500 verin derim benim şahsi fıkrım tabı yaşayarak tecrube etmek istersenız oda sizin fikriniz
amma yazdımmmm

Ohh be sonunda telefondan yazabiliyorum ) sevdacım sana ve fikirlerini paylaşan herkese teşekkürler

Son düzenleme:
size 2 'li testte beta hcg sonucumu yazyrm..B-hCG : 31 mL 1.164 MoM YAZIYOR.. geçen günlerde bu sonuca bakıp cinsiyet yorumu yapılıyrdu..buna göre benimki nasıl yorumlanabilir??

üzülme canım o testler sadece risk oranını belirliyor. bir de sen kaç yaşındasın yaş da önemli.geç yaşta hamile kalanlarda risk daha fazla çıkıyor. benim bir arkadaşım 33 yaşında hamile kaldı eşi de 33 yaşındaydı ve risk oranı senin gibi çıktı o da çok üzüldü amniyosentez yaptırdı ve bebek sapasağlamdı maşallah şu anda da öyle sağlıklı ki....moralini bozma..tabi sen şimdi amniyosenteze kadar kendini yiyip bititreceksin ama hep dua et inşallah bir şey olmaz.

size 2 'li testte beta hcg sonucumu yazyrm..B-hCG : 31 mL 1.164 MoM YAZIYOR.. geçen günlerde bu sonuca bakıp cinsiyet yorumu yapılıyrdu..buna göre benimki nasıl yorumlanabilir??

benimkisi 19 çıktı ve doktor yüksek ihtimalle ultrasonda erkek dedi...yani 50 nin altındakiler erkek üstündekiler kız oluyormuş. birçoğumuzun ki doğru çıktı ama tutmayanlarda var...:44:

benimkisi 19 çıktı ve doktor yüksek ihtimalle ultrasonda erkek dedi...yani 50 nin altındakiler erkek üstündekiler kız oluyormuş. birçoğumuzun ki doğru çıktı ama tutmayanlarda var...:44:

canım teşekkür ederim .yanılmıyrsam 31 i dikkate alıyrm ben de..bir oğlum var..hayırlısı Allah tan...sanırım 2 hafta sonra randevum var o zaman söyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…