2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

evet haklısın öyle yapıım.alıp gidicem chiccoya tek tek denerim.ordaki kız bana olanı var dedi ama rengi uyumlu olanı yoktu.ona bakıcam bide.kendi kendime işimi zorlaştırdım.hava da çok soğuk evden çıkasım yok.

kızlar yorumlarınızı okudum tsk ederm cvplayan arkadaslarıma
korkudan uyuyamıyorm tekrarlcak dıye ama annemde de oluyormuk karnında kasılma
CINSIYET konusunada gelınce doktr erkek dıyor ama allahım hayrlı olanını versın freehcg:54 mom cıktı
acıkcası ılk bebegım farketmıor esıme sorarsanız erkek olmasını ıstıorm dıyodu ama o kasılmamdan sonra fılan oda saglklı olsun de farketmez dıyo
esımde cok korktu cunku cok agladm telefonda caresız oldugundan bısı de yapamadı
bu arada
anakucagına karsyım bekarlıgımdan berı o bebeklerı kucaklarında 4 buklum yapan annelere cok kızıyorum
araba koltugu şart alacagız onuda ama araba ıcın bısı dusunemedım henüzz

hee işte bende de cihicconun o 0-13 kilo olanı var bayıldım onu görünce dayanamayıp almıştım.sen anlatınca biraz da sevindim.zaten arabada da kullanılıyo ama arabadan inince onu elinde taşıman gerekiyo.oikili olanda küçükken de pusetin içine yerleştirip taşıyabiliosun amaaan banane eşim taşııcak ben mi taşııcam.

ben çok özledimmm...
sabahtan beri bakıyorum altta ismin gözüküyorr yaww niye yazmıyor sevda diye düşünüyodum kendi kendime=))
bencede tecrübeyi dinleyip hafif bişi alsın bende ağır aldım kullanamadım o kadarda para verdim yazıkkk

tatlım oto koltuğuna ana kucağı deniyor zatii.. senin anlattığına da deniyor gerçi:44:
yani bizim kastettiğimiz oto koltuğu olarak da kullanılan cinsten bişey.. hatta bildiğin oto koltuğu..

doktordan geldim bebeğim iyiymiş Allahıma şükür nefes alamayınca çok korkmuştum hala sinirliyim gerizekalı doktora ama içim rahatladı...
evett şimdi konu nedir bende katılayım artık aranıza iç rahatlığıyla

canım benimde karnımda bugün çok ağrı oldu sağ tarafında bi acı daha doğrusu.doktora sordum gaz sıkıştırıyordur demişti.

çok geçmiş olsun canım.konu su anda puset ana kucağı filan..sen aldınmı bişi?

:44: bilmem ki... nette de baktım ama göremedim.. sağlık personeli kendisi.. mutlaka diye diye üsteledi.. sana sevk ettim artıkın..
sorarım cnm ben..soru defterime yazdım
yalann....ama canımcım ben bi kaç kere yazdım sevda altta yanıp sönüo kendisi nerde aceba die...geçmişde yazdım yani:))))
tatlım oto koltuğuna ana kucağı deniyor zatii.. senin anlattığına da deniyor gerçi:44:
yani bizim kastettiğimiz oto koltuğu olarak da kullanılan cinsten bişey.. hatta bildiğin oto koltuğu..

peküü, şu kucağa asılanlar varya kanguru ne denio onlar için ne diosunuz??

sevindim cnm, ii bak damadıma..buyur bakalım o vakıt sohbete

hoşgeldin fıstık sevindim iyi olmasına miniğin
bisimde bu günkü gündemimiz bebek arabaları,pusetler,ana kucakları vs

onlar benim içimi eziyor dadlum yaa.. sanki bebikin bütün kemikleri üst üste yığılıyo gibi geliyo..almam ben ondan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…