mavicim dünden buyana eşimle bizde aşağıdaki eklediğine bakyoz, kraft olana..netten bak cnm en son 739 a kadar bulduk fiyatı ama o 2010 model..2011 modelide gittigidiyorda 799 lira..anlamadık 2010 ile 2011 arasındaki farkı bu hafta sonu mağazan bakcaz ama fiyatı 800 liraya kadar inyo alışveriş sitelerinde..e-bebe de aynı model 1000 e yakın bi fiyat..
offf.. geçen de dedim nisa var.. bizim orada antik yerleşke.. evet bak olur.. lidya roma antik yunan tarihinden tatlı isimler çıkabilir.. tuttum bu fikri..damla yağmurdan daha güzel bence..
evet kullanılabiliyormuş
pierre cardin fiyatıda çok uygun 599
çift taraflı olabiliyor tecrübeli annelerin söylediklerine en uygun bu ama benim almak istediğimde aşağıdaki
ama hem 12kg ağırlığı taşıma kapasiteside 15kg fiyatı1069tl
Eki Görüntüle 275179
ahh benim gönlümde yatan o ama 12kg ağırlığı birde onu katlamak için koltuğu söküp katlıyorsun biraz teferruatlı hemde bebek 18kg kadar oturabiliyor birde şu var o modelde ana kucağını taktığın zaman gövdeye süper görünüyor port bebede oluyor bak birde bu var bu gövdesiyle katlanıyor
Eki Görüntüle 275193
yani ne güsel dimi..babasıyla anasının damlası:))offf.. geçen de dedim nisa var.. bizim orada antik yerleşke.. evet bak olur.. lidya roma antik yunan tarihinden tatlı isimler çıkabilir.. tuttum bu fikri..damla yağmurdan daha güzel bence..
alın almayın demıyom ammaaaaaaaaaaaa ağır geldiği için ıkıncı bı bebek arabası daha alcaksınız
veee yazık okadan nıye bayılmışım bın telamı diceksınızz
ama arabayada bayılmadım dıyemicemmm süperrrr
yani ne güsel dimi..babasıyla anasının damlası:))
sevda ablam evlenirken diodiki halıyı beyaz alma kullanmazsın, beyaz aldım 6. ayda yeni bi halı daha aldım eve:))
şimdi araba için aynı senin söylediklerini söylüo ama sanırım yine dinlemicem, gönlümeden geçeni alcam:)))
yani ne güsel dimi..babasıyla anasının damlası:))
sevda ablam evlenirken diodiki halıyı beyaz alma kullanmazsın, beyaz aldım 6. ayda yeni bi halı daha aldım eve:))
şimdi araba için aynı senin söylediklerini söylüo ama sanırım yine dinlemicem, gönlümeden geçeni alcam:)))
ya benimde var öle çok pişmanlıklarım ama yinede senin değin gibi bende alıcam galiba ya çok sorun olurmuki bizim arabamız var evde asansörde var yine sorun olurmu ?
en büyük yaşadığım pişmanlık ve herkesede söylüyorum sakın almayın diye siyah ocak fırın buzdolbı ve çimston siyah mermer çok pişmanım ama petuş seninle aynı fikirdeyim bende alıcam sanırım
:)) seviyorum bu asi kadın tipini:))
cnm bizimde ev 5. katta, asansör yok ama alıcam sanırım:)) düşün artık...
mrb kızlaaaaaaaar ben geldim uzun zamandır yazamıyom sitede,işlerim yoğundu(Allah tan çalışmıyom)ama yazılarınızı sürekli takip ettim diyebilirim..bizde 15+6 günlük olduk artık 16. haftanın yolundayız.haftaya sanırım cinsiyetimiz belli olur.bizde ona göre hazırlıklara başlarız artık.ben daha erken olduğunu düşünüyorum.bebk arabaları hakkında sayenizde baya bilgi öğrendim...Amma sanırım çok pahalı bişeylere bakmamak sanırım.benim favorim 3 tekerlekli...
:)) seviyorum bu asi kadın tipini:))
cnm bizimde ev 5. katta, asansör yok ama alıcam sanırım:)) düşün artık...
kızlar sizde bana bi fikir verinnnn
kızımın odası var bu bebeğime küçük bambu beşiklerden almak istıyorum küçük heryere rahat taşınabılır dıye yatak odam eşya dolu evım çok kalabalık bide dıyorum ıkıncı yavrum 6-7 aylık olunca kızıma baza alırım beşiğinide ıkıncı kuzum kullanır bu fıkır ıyımı yoksaaaaaa
al bi park beşiklerden 3-4 yaşına kadar yatsınm ı dıyosunuz
küçük beşiği çok az kullanıcak kfamı kurcalayan kısmı sadece bu
akıl verin noluyyyyy:18:
kızımın odası var bu bebeğime küçük bambu beşiklerden almak istıyorum küçük heryere rahat taşınabılır dıye yatak odam eşya dolu evım çok kalabalık bide dıyorum ıkıncı yavrum 6-7 aylık olunca kızıma baza alırım beşiğinide ıkıncı kuzum kullanır bu fıkır ıyımı yoksaaaaaa
canım 3 tekerlilerde denge problemi oluyormuş diye duydum bilgin olsun
bende bayılıyorrum ama kabak asi kadının başında patlıyoo
of 5.kata çıkarcanmı aşağıda mı bırakcan ben çıkartırım herhalde gerçi şimdi aklıma geldi o zman ben bebeğimle tek hiç çarşıya çıkamam yada annemlerede birtane alrım onlar çarşıda oturuyo eşim yokken indiğimde ordan hallederim bebek arabasıda arabanın bagajında kalır off gerçekten erkenmi daha güzelleri çıkarmı
canım ben bu konudada malesef duygusal davrancam..çok hoşuma gittiği için bambu/sepet beşiklerden alcam önce:))
1 yaşına doğru bu beşiğe sığmaz oluncada daha büyük bi beşik alcam..yani direk büyük beşikle/park yatakla başlamıcam..çünkü sepetler çok datlıııı:))
bu tür konularda çok hevesimin içinde kalmasını istemiyorum, belki bi tane bebede kalcaz yani , o nedenle içimde kalmasın:))
sende öyle düşün...muhaaaaa
bence park yatak al ben öyle düşünüyorum 2.olunca park yatakta yatar bambular çok küçük hem biraz büyüyünce oyun parkı gibide kullanırısn koyarsın içine düşmez oynar orda ama bambuda 6-7aylıkken tek bırakamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?