geçen sabahlarda forumun konusu libidoydu..
benim libidom hiç düşmediği için bilemiyorum. ama bizim düşük riski nedeniyle yasaklıyız. ama normal hamilelerde bir sorun olmuyormuş diye biliyorum.
evet ya çok zor yurtdışında. çok az ultrasona giriliyor. ben 1,5 hafta oldu doktora gitmeyeli. başladım kurmaya. gerçi benim tüp bebek olduğu ve kan pıhtılaşma sorunum olduğu için evham çok yapıyorum. bebeklerimiz allaha emanet. ben 2 haftada 3 doktora gitmek zorunda kalmıştım ama yine de cinsiyetini öğrenememiştim. biraz daha sabretcez artık.
hiç düşmediği için mievet sorun olmuyo ama kiminin canı istemiyo
sen niye kızgınsınnnn
iyi akşamlar arkadaşlar bende yarın doktora gitcem 3 te randevum varr 2 li test sonuçlarını alcaz bize dua edin arkadaşlarr...inşlhh cinsiyetini de görürüzzz:))
günaydın herkeseNasılsınız . Benim 2 gündür kesintisiz başım ağrıyor yaa Ağlamak istiyorum beynim zonkluyor resmen Işe zor geldim yanii
günaydın bayanlarrr..
petu naptın konuştunmu izin olayını.
bende şimdi arıyorum başkanımızı
ben yapamadım sen yap bebem:))) bol şans kuzum
dün diemedim ama kuruluym yine, bi gelsin bakem yönetici, bu sefer dicem:)))
pehhh aradım dışarı çıkmış görüşmeye gitmiş
11e doru arayacam:18:
ayhh stresimize bak tatlımm yaa
bi halledeydikte rahatlayaydık
aman ya..canım böyle konuşmalar cuma yapaılır aslında, bugün şart arıcanmı? yrn ara söle kaç
başkanda cmt-pzr sindirir işte
ya benim çok karışık, mühim değil aslında 2 gün izinde..şimdi bayramda mersine gidcez 4 günlüğüne eşimle(benim ailem orda)
normalde 4 ü akşamı cuma çıkcaktık, izne vs. gerek yoktu..
beyimin iş yeri beyime 3 ü pri sbhına danada eğitim koymuş, adanaya gidcek eğitim vermeye, cumaya izin vermişler madem mersine gidcen 3 ünde gidince gelme die..oda 3 ü sbhında vercek eğitimi ordan annemlere geçcek..şimdi o 3 ünde gidcek ben napcam burda yalnız..yalnız kalmayı geçtim 4 ü akşamı tek gidcem..13 saat otobüsde tek başıma..totom yemio açıkcası..yani versinler 2 gün izin 3 ünde beyimle gidim uçakla
gel cesarett gellll
Günaydın herkeseNasılsınız . Benim 2 gündür kesintisiz başım ağrıyor yaa Ağlamak istiyorum beynim zonkluyor resmen İşe zor geldim yanii
Günaydınnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeee...
Benim hamileliğimin ilk günlerinden beri ağrıyor.istisnasız hergün, kronikleşti artık :)
Baş ağrısı için doktor yapılacak pek birşey olmadığını söylüyor. Mutlaka bol bol su içmen gerekiyor ki ben çok su içerim önceden beri, yinede ağrıyor işte... dayanamadığın durumlarda minoset içebilirsin demişti. günde 2 tane yi geçmemek şartıyla. bir ara neredeyse hergün 1 tane içtim ben o derece yani.. hala bugün ağrımasa yarın ağrıyo falan.. zor bi durum ama gececek.. daha ne kadar sürebilir ki en fazla 6 ay daha
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
geçmiş olsun cnm ya...benimde 3 haftadır her hafta sonu başım ağrıo..biliyorum o ağrıyı çok pis bişi..unutmak için hep uyyorum hafta sonları..ama çok şükür hafta içi bişi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?