2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
geçen sabahlarda forumun konusu libidoydu..
benim libidom hiç düşmediği için bilemiyorum. ama bizim düşük riski nedeniyle yasaklıyız. ama normal hamilelerde bir sorun olmuyormuş diye biliyorum.

hiç düşmediği için mi evet sorun olmuyo ama kiminin canı istemiyo

acaba ultrason zararlı oldugu için mi az giriliyor ki

hiç düşmediği için mi evet sorun olmuyo ama kiminin canı istemiyo

yani bu zamanlar daha fazla oluyormuş. kan basıncı nedeniyle.
ben çıkıyorum kızlar. birazdan eşim gelir. zaten yüzünü göremiyorum ama çok ta uyku bastırdı yaaa. iyi geceler size. bebişlerimiz allah emanet. rahat bir uyku diliyorum sizlere.

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar bende yarın doktora gitcem 3 te randevum varr 2 li test sonuçlarını alcaz bize dua edin arkadaşlarr...inşlhh cinsiyetini de görürüzzz:))

inş sonuçların iyi çıkar cnm bende geçen hafta sonuçları aldım herşey normal çıktı bu ayın 25de inş cinsiyetini öğrenicem...

Günaydın güzel anneler................
Allah bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah sağlık sıhhat ve hayırlısı ile....

Günaydın herkese Nasılsınız . Benim 2 gündür kesintisiz başım ağrıyor yaa Ağlamak istiyorum beynim zonkluyor resmen İşe zor geldim yanii

günaydın herkese Nasılsınız . Benim 2 gündür kesintisiz başım ağrıyor yaa Ağlamak istiyorum beynim zonkluyor resmen Işe zor geldim yanii

geçmiş olsun cnm ya...benimde 3 haftadır her hafta sonu başım ağrıo..biliyorum o ağrıyı çok pis bişi..unutmak için hep uyyorum hafta sonları..ama çok şükür hafta içi bişi yok.

günaydın bayanlarrr..

petu naptın konuştunmu izin olayını.
bende şimdi arıyorum başkanımızı

ben yapamadım sen yap bebem:))) bol şans kuzum
dün diemedim ama kuruluym yine, bi gelsin bakem yönetici, bu sefer dicem:)))

pehhh aradım dışarı çıkmış görüşmeye gitmiş

11e doru arayacam:18:

ayhh stresimize bak tatlımm yaa

bi halledeydikte rahatlayaydık

pehhh aradım dışarı çıkmış görüşmeye gitmiş

11e doru arayacam:18:

ayhh stresimize bak tatlımm yaa

bi halledeydikte rahatlayaydık

aman ya..canım böyle konuşmalar cuma yapaılır aslında, bugün şart arıcanmı? yrn ara söle kaç
başkanda cmt-pzr sindirir işte
ya benim çok karışık, mühim değil aslında 2 gün izinde..şimdi bayramda mersine gidcez 4 günlüğüne eşimle(benim ailem orda)
normalde 4 ü akşamı cuma çıkcaktık, izne vs. gerek yoktu..
beyimin iş yeri beyime 3 ü pri sbhına danada eğitim koymuş, adanaya gidcek eğitim vermeye, cumaya izin vermişler madem mersine gidcen 3 ünde gidince gelme die..oda 3 ü sbhında vercek eğitimi ordan annemlere geçcek..şimdi o 3 ünde gidcek ben napcam burda yalnız..yalnız kalmayı geçtim 4 ü akşamı tek gidcem..13 saat otobüsde tek başıma..totom yemio açıkcası..yani versinler 2 gün izin 3 ünde beyimle gidim uçakla
gel cesarett gellll

bu seferde nerdeyse doğuracan şimdimi haber verilir der diye totom tutuştu benimde onun için biran önce söleyim bu streside atim diyom

amman bee 2 güncük izinden nolacak ya. eğer yerinee idare edecek birileri varsa sorun olmaz verirler
hani eğerki vermzlerse içinde kalmamış olur ben istedim onlar vermedi napim dersin

Günaydınnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeee...

Günaydın herkese Nasılsınız . Benim 2 gündür kesintisiz başım ağrıyor yaa Ağlamak istiyorum beynim zonkluyor resmen İşe zor geldim yanii

Benim hamileliğimin ilk günlerinden beri ağrıyor.istisnasız hergün, kronikleşti artık :)
Baş ağrısı için doktor yapılacak pek birşey olmadığını söylüyor. Mutlaka bol bol su içmen gerekiyor ki ben çok su içerim önceden beri, yinede ağrıyor işte... dayanamadığın durumlarda minoset içebilirsin demişti. günde 2 tane yi geçmemek şartıyla. bir ara neredeyse hergün 1 tane içtim ben o derece yani.. hala bugün ağrımasa yarın ağrıyo falan.. zor bi durum ama gececek.. daha ne kadar sürebilir ki en fazla 6 ay daha
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

allam bu şebelekler içimdeki bebe sevgisini iice perçinlio..kırbaçlıo hatta ya..çok salaklar, çok komikler..bu nedir ya :124::124::124:

geçmiş olsun cnm ya...benimde 3 haftadır her hafta sonu başım ağrıo..biliyorum o ağrıyı çok pis bişi..unutmak için hep uyyorum hafta sonları..ama çok şükür hafta içi bişi yok.

Sağol canım . Uyuyunca geçio evet ama uyanınca aynen devam Kafayı yicem yaa . umarım biran önce geçer. c.tesi kaçıyorum buradan şükür 20 gün kafamı dinlicem gezcem alışveriş yapcam. Az kaldı az.

Son düzenleme:
herkese günaydın
başağrısı bendede var özellikle akşamları oluyor dayanılmaz bir şekilde ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…