benim doktorum zeytinyağıda kullanabilirsin demişti. kendi doktoruna gidene kadar zeytinyağı sür biraz istersen rahatlatır bi zararıda olacağını zannetmiyorum.
ben çalıştığım için öle yağlar, karışımlar yapmaya vaktim yok. uğraşamam zaten hiç daral gelir bana.. kremlenirken bile fenalık geçiriyorum resmen :) Yoksa doğal karışımlar daha iyidir yani...
güneşten vitamin alabilmek için arada hiçbişi olmaması lazım.
buna cam da dahil yani camı açıp içeri vuran güneşle temas etmen lazım...
zeytin yağı tüylenme yapabiliyormuş bilginize
ama camı açarsam hasta oluruz :) baya yüksekte oturuyoz ve esiyor
kaş yapalım derken göz çıkarmayalım sonra
günaydın herkese :)))
Değişik bir konu açayım şimdi birazcık ayıp mı olur bilmem ama :)) Dün ilişki yasağımızı falan kaldırdı doktorumuz ama ben çok tedirgin oldum ilişkiye devam eden hamişler var mı???
tatlım sorma yaa.. 7 yıl yaşadım ben ankarada.. Eryamandaydım en son..
üniversite için gelmiştim.. Ve tek kelimeyle nefret etmiştim.. Egeden gelince, ankaranın insanını soğuk ve kaba bulmuştum.. şehirde öyle.. Alışveriş merkezinden başka hiçbir şey yok diyordum.. Okulu başka bi şehirde okumayı bile düşünmüştüm.. Ammaaaaa
istanbula gelince anladım ki..
Ankara bi cennet.. Hastaneleri iyi, trafiği iyi, sebzesi meyvesi ucuz ve kaliteli, düzenli..
Kısacası burnumda tütüyor benim de.. Hele eryaman.. Tek başına bi şehir resmen ve orada oturan insanlarda da oldukça kaliteli.. Nezih..
Yine de izmiri değişmem hiçbirine..
Değişik bir konu açayım şimdi birazcık ayıp mı olur bilmem ama :)) Dün ilişki yasağımızı falan kaldırdı doktorumuz ama ben çok tedirgin oldum ilişkiye devam eden hamişler var mı???
bizzz kesintisizzzz
allam ben burda kıvranırken niler konuşulmuş...
mavilimmm cnmcım ben 1 aydır falan bi yağ karışımı kullanıyorum..bebeyağının içine badem+ceviz+menekşe+susam yağı döktüm karıştırdım..haftada 1-2 kere banyodan sonra güreşçi gibi iice yağlanıom ıslakken sonrada bornozu giyip bi yarım saat semiriom cnm...dr umun bundan haberi yok tabe:))
bu hafta sonu gidince bi parmak atar heralde çatlak olayına 4. ayımız bitio..parmak atmazsa ben sorcam bakalım bi tavsiyesi olcakmı...olmazsada benim kafamda kurduğum plan şu..alcam mustelayı..günde bi kere sürcem(akşam yada sbh)..ve yağ karışımımada banyodan sonra devam yani...şimdlik bi gerilme yok bende ama gögüslerim kaşınyo..ama bu psikolojikte olabilir çünkü ben biraz fazlaca korkuom çatlamaktan..aklıma gelince saç diplerim sırtım dötüm heryerim kaşınmaya başlıo..
bunun dışında ist. a laf yok plezeeee..12 yıldır burdayım alışınca bırakılmaz bu şehir..
ankarayı 1-2 kere gördüm didim asla yaşayamam çünküm deniz yoqq
izmiri tek geçerim ama tabi, kocam bugün dese gidioz hiç hayır demem...tabi bide mersin memleket...ama izmirle mersin acayip benzii..tek fark mersinimiz biraz daha krosu bollll ve daha ucuz:))):82:
allam ben burda kıvranırken niler konuşulmuş...
mavilimmm cnmcım ben 1 aydır falan bi yağ karışımı kullanıyorum..bebeyağının içine badem+ceviz+menekşe+susam yağı döktüm karıştırdım..haftada 1-2 kere banyodan sonra güreşçi gibi iice yağlanıom ıslakken sonrada bornozu giyip bi yarım saat semiriom cnm...dr umun bundan haberi yok tabe:))
bu hafta sonu gidince bi parmak atar heralde çatlak olayına 4. ayımız bitio..parmak atmazsa ben sorcam bakalım bi tavsiyesi olcakmı...olmazsada benim kafamda kurduğum plan şu..alcam mustelayı..günde bi kere sürcem(akşam yada sbh)..ve yağ karışımımada banyodan sonra devam yani...şimdlik bi gerilme yok bende ama gögüslerim kaşınyo..ama bu psikolojikte olabilir çünkü ben biraz fazlaca korkuom çatlamaktan..aklıma gelince saç diplerim sırtım dötüm heryerim kaşınmaya başlıo..
bunun dışında ist. a laf yok plezeeee..12 yıldır burdayım alışınca bırakılmaz bu şehir..
ankarayı 1-2 kere gördüm didim asla yaşayamam çünküm deniz yoqq
izmiri tek geçerim ama tabi, kocam bugün dese gidioz hiç hayır demem...tabi bide mersin memleket...ama izmirle mersin acayip benzii..tek fark mersinimiz biraz daha krosu bollll ve daha ucuz:))):82:
bol bol yürü heee :119::119::119:ben dr'a üstü kapalı olarak eski yaşam şeklime dönebilir miyim dedim çünkü eşim yanımdaydı çekindim açık açık yasak kalktı mı diye sormaya, ama kadın bana "bol bol yürü" dedi.
"havuz?" dedim,
"klor zararlı olabilir, deniz olsa izin verirdim" dedi.
ben de tehlike geçtiği için yasağım kalkmıştır diye düşündüm ama eşime bişi diyemedim onun hala ödü kopuyo bişi olcak diye, sapık gibi üstüne gitmek de istemiyorum:26:
topikimizde 3 tane mersinli olduk heeepetuşcum sana katılıyorum ne yazıkki mersinimizi ele aldılar gibi gerçekten çok benziyor izmireee ama memleketim yaa başka yaniii:)))
ben dayanamıyorum yap sürünce tiksiniyorum bak dedin ya güreşci gibi ayyy tuaf oldum
bana hemn emilen yağ hissi bırakmaması lazımm o yüzden hiç girmicem yağ işine
kreme devam bide eczacı bana 9.ayda göğüs ucu kremi almanız lazım dedi
bende doktorurum söylerse tabiki dedim kadın bozuldu :)
tabi gördü beni pimpirikli buna ne söylersem alır diye düşündü herhalde
biz de 15 hafta aradan sonra başladık ama çok korktum bi sorun olmaz inşallah gerçi bu saate kadar yok çok şükür ama :))) Doktorumuz da artık yasaklar bitti normal yaşantınıza devam edin dedi.korunsak mı acaba diye bile düşündüm bi zararı olursa diye ama onda da kimyasal madde var sonuçta aman koyverdim gitti sonra :)
ben dr'a üstü kapalı olarak eski yaşam şeklime dönebilir miyim dedim çünkü eşim yanımdaydı çekindim açık açık yasak kalktı mı diye sormaya, ama kadın bana "bol bol yürü" dedi.
"havuz?" dedim,
"klor zararlı olabilir, deniz olsa izin verirdim" dedi.
ben de tehlike geçtiği için yasağım kalkmıştır diye düşündüm ama eşime bişi diyemedim onun hala ödü kopuyo bişi olcak diye, sapık gibi üstüne gitmek de istemiyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?