2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

zeytin yağı tüylenme yapabiliyormuş bilginize

güneşten vitamin alabilmek için arada hiçbişi olmaması lazım.

buna cam da dahil yani camı açıp içeri vuran güneşle temas etmen lazım...

ama camı açarsam hasta oluruz :) baya yüksekte oturuyoz ve esiyor

kaş yapalım derken göz çıkarmayalım sonra

zeytin yağı tüylenme yapabiliyormuş bilginize

ama camı açarsam hasta oluruz :) baya yüksekte oturuyoz ve esiyor

kaş yapalım derken göz çıkarmayalım sonra

o zaman kış güneşi ile güzel güzel ısının vitamini almışsınızdır zaten geçtiğimiz aylarda .

ben bebişten bi haberken düşük faktörlü kremlerle öğle sıcağında yattım güneşlendim saatlerce hem de 4 gün boyunca :)

allam ben burda kıvranırken niler konuşulmuş...
mavilimmm cnmcım ben 1 aydır falan bi yağ karışımı kullanıyorum..bebeyağının içine badem+ceviz+menekşe+susam yağı döktüm karıştırdım..haftada 1-2 kere banyodan sonra güreşçi gibi iice yağlanıom ıslakken sonrada bornozu giyip bi yarım saat semiriom cnm...dr umun bundan haberi yok tabe:))

bu hafta sonu gidince bi parmak atar heralde çatlak olayına 4. ayımız bitio..parmak atmazsa ben sorcam bakalım bi tavsiyesi olcakmı...olmazsada benim kafamda kurduğum plan şu..alcam mustelayı..günde bi kere sürcem(akşam yada sbh)..ve yağ karışımımada banyodan sonra devam yani...şimdlik bi gerilme yok bende ama gögüslerim kaşınyo..ama bu psikolojikte olabilir çünkü ben biraz fazlaca korkuom çatlamaktan..aklıma gelince saç diplerim sırtım dötüm heryerim kaşınmaya başlıo..

bunun dışında ist. a laf yok plezeeee..12 yıldır burdayım alışınca bırakılmaz bu şehir..
ankarayı 1-2 kere gördüm didim asla yaşayamam çünküm deniz yoqq
izmiri tek geçerim ama tabi, kocam bugün dese gidioz hiç hayır demem...tabi bide mersin memleket...ama izmirle mersin acayip benzii..tek fark mersinimiz biraz daha krosu bollll ve daha ucuz:))):82:

günaydın herkese :)))
Değişik bir konu açayım şimdi birazcık ayıp mı olur bilmem ama :)) Dün ilişki yasağımızı falan kaldırdı doktorumuz ama ben çok tedirgin oldum ilişkiye devam eden hamişler var mı???

günaydın..
valla ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri eşimi yanaştırmıyorum yanıma.kendisi biraz şikayetçi bu durumdan ama ben çok korkuyorum birşey olacak diye.. bu arada doktorum banada lyrac önerd.3.aydan sonra kullanmaya başlayabilirsin dedi ama ben henüz almadım.

slm canım bende ankrada oturuyorum ve çok seviyorum ankarayı ama eryamanda 5 ,5 sene oturdum ve çok bunaldım ben kalabıl bir yerden geldim mersinliyim ankarada çok bunalmıştım ama şunu anladımki beni bunaltan ankara degil eryamanmış insanlar nezih olabilir ama insan degiller çok soguklar ben o dönem psikolojik tedavi gördüm yanlızlıktan bunalım geçirmişim şimdi ise elvankentteyim ve 3 yıl oldu taşınalı çok mutluyum burda bir sürü komşum ve çevrem oldu ama ankarayı çok seviyorum:)))

bizzz kesintisizzzz

biz de 15 hafta aradan sonra başladık ama çok korktum bi sorun olmaz inşallah gerçi bu saate kadar yok çok şükür ama :))) Doktorumuz da artık yasaklar bitti normal yaşantınıza devam edin dedi.korunsak mı acaba diye bile düşündüm bi zararı olursa diye ama onda da kimyasal madde var sonuçta aman koyverdim gitti sonra :)

Son düzenleme:

ben dr'a üstü kapalı olarak eski yaşam şeklime dönebilir miyim dedim çünkü eşim yanımdaydı çekindim açık açık yasak kalktı mı diye sormaya, ama kadın bana "bol bol yürü" dedi.
"havuz?" dedim,
"klor zararlı olabilir, deniz olsa izin verirdim" dedi.
ben de tehlike geçtiği için yasağım kalkmıştır diye düşündüm ama eşime bişi diyemedim onun hala ödü kopuyo bişi olcak diye, sapık gibi üstüne gitmek de istemiyorum :26:

cnm biz beyimle değil hamile olduğumu öğrenmek bebek için deneme yaptığımız en son günden buyana (17 temmuz olur o tarih-dün gibi aklımda) kardeş kardeş yatıoz...bi yasak vs. yoktu aksine toktorumuz eskisi gibi devam didi her gittiğimizde ama biz bebeği rahatsız etmek istemioz:)) en fazla sarılıp uyyoz...utanıoz bebekten

biz devam ediyoruz ama sık sık değil araya baya bi zaman giriyor.oda benim bulantılarımdan dolayı zaman giriyo. yoksa bi sorun yok şimdilik şükür.
her seferinde bebişten özür diliyoruz

dr lar çok temkinli yaklaşıyorlar. benimkide yazmış 4 aya kadar haftada 1 sadece. sonra haftada iki. diye. sanki ilaç mübarek. ben hiç uymadım. araştırdım netten eğer düşük riski yoksa sıkıntıda yok aynen devam ediyorsun.

petuşcum sana katılıyorum ne yazıkki mersinimizi ele aldılar gibi gerçekten çok benziyor izmireee ama memleketim yaa başka yaniii:)))

ben dayanamıyorum yap sürünce tiksiniyorum bak dedin ya güreşci gibi ayyy tuaf oldum

bana hemn emilen yağ hissi bırakmaması lazımm o yüzden hiç girmicem yağ işine

kreme devam bide eczacı bana 9.ayda göğüs ucu kremi almanız lazım dedi

bende doktorurum söylerse tabiki dedim kadın bozuldu :)

tabi gördü beni pimpirikli buna ne söylersem alır diye düşündü herhalde

günaydın herkese..

ilişki yasağı sadece 3 ay sürüyor sonra ilişkiye girelebilir bir sakıncası olmaz bizdede vardı eger kanaman olmadıysa hiiiç korkma çünki cocukla alakası yok ilişkinin bu sürelerde..

günaydın annişlerrrrrr
ya bize 3 ay ilişki yasak dedi toktor ama biz çekiniyoz hala petuşum seninde dediğin gibi kardeş kardeş yatmaya devam soramıyorumda doktora çok çekiniyorum 9 ay böle gitcek sanırsam
geçmişi şöle bi okudumda genelleme olarak yazayım..çatlak kremi bende kullanmaya başlamadım daha mustela almıcam faydası yok diye duydum onun yerine bebe yağı kullanıcam ve aktardan çilek+badem yağını alıp karıştırıp onuda sürcem..çilek yağı mükemmelllllll kokuyor yaaa
bu arada haftaya alanyaya gidiyorumm yehuuuuu memleket hasretiyle yanıp tutuşuyorum kocişim çalıştığı için o anca bayrama gelcek..beni gelip babam alcak..annem seni burda doktora götürcem diyo bakalım inş. cinsiyetinide öğrenebilirim

bol bol yürü heee :119::119::119:
petuşcum sana katılıyorum ne yazıkki mersinimizi ele aldılar gibi gerçekten çok benziyor izmireee ama memleketim yaa başka yaniii:)))
topikimizde 3 tane mersinli olduk heee

canım ya bende ilk öyle düşünyodum ama hiç öle olmadı...tenim ıslakken kurulanmadan sürüyom o yağ hissi azalyo ve çabuk emilyo..bide allam o menekşe yağı ne kadar güzel kokuo bilemezsiniz..diom eşime bebe ye bebeyağı sürereken içine koycam..çok hoş bi kokusu varrr:89:

biz zaten normaldede çok fazla ilişkiye girmediğimiz için haftada 2 kez oluyordu normalde şimdi çok zorlanmıyoruz açıkcası ama ilk 3 ay yasak dediğinde doktor eşim çıldırıyordu resmen ne zaman bitecek yasak diye hani yasakya cazip geliyordu :) ilişki yasağı biteli 1 ay olacak nerdeyse 2 kere girdik sadece ilişkiye iki haftada bir oluyor zaten üşeniyoruz :) birde benim canım çok yanıyor sizinde oluyormu ilişkiden sonra dayanılmaz acı çekiyorum??

korunmana gerek yok canım bebeğe ulaşmıyor hiçbirşey ben baktım nette söylüyor ayrıntılı

bende tam eşim kapıdan çıkarken gizlice sordum doktora 3 ay bitince

cinsel hayatımız ne olacak dememe bırakmadan 2. 3 ay herşey serbest diye 6.aydan sonra

tekrar duruma göre haftada 1 olacak sanırım

kaldı şimdi 2 ayımız sonra zaten durumlar değişecek iyi değerlendirmek lazım

doğumdan sonrada baya ara gircek sanırım bilemiyorum yani

bide ilişki sırasında bebeğin kalp atışları hızlanıyormyuş buda bebeğin kalp sağlığı için iyiymiş

tabi uygun pozisyonlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…