2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
iyi akşamlar arkadaşlar bende yarın doktora gitcem 3 te randevum varr 2 li test sonuçlarını alcaz bize dua edin arkadaşlarr...inşlhh cinsiyetini de görürüzzz:))

iyiakşamlar canım yarın hayırlı haberlerle dönersin inş.ve inş. cinsiyetide belli olur bebişin dualarımız seninle ve bütün doktora gitcek olan annişlerde..sen kaç haftalıktın canım??

selam herkese. nasılsınız

iyiyz canım sen nasılsın??

aynen canım ilk 3 ay miskin kediler gibiydim muhabbet esnasında uyuyodum hemde misafirlikte uyuyodum dusun ne kötu bi durum. şimdi o huy gecti ama yinede uyku cok tatlı ileride uyuyamıcaz ya bebişler sayesinde şimdiden kanıyoruz uykuya sanırım

iyi akşamlar arkadaşlar bende yarın doktora gitcem 3 te randevum varr 2 li test sonuçlarını alcaz bize dua edin arkadaşlarr...inşlhh cinsiyetini de görürüzzz:))

iyiakşamlar canım yarın hayırlı haberlerle dönersin inş.ve inş. cinsiyetide belli olur bebişin dualarımız seninle ve bütün doktora gitcek olan annişlerde..sen kaç haftalıktın canım??

selam herkese. nasılsınız

ayy ben çalıştığım için hiç uykumu alamıyorum yaaaa. cumartesi pazarı dört gözle bekliyorum.

Eveeet Son reglimizi aynı gün yaşamışız demekki Benim randevum 3 Kasımda o zaman belli olur diye umuyorum. Senin belli oldu mu???

ben gecen hafta carsamba gittim zıplayıp duruyodu veledim erkek sanırım dedi dr ama emin olmak istedi tekrar bakıcaktı anası kılıklı inat bebegim acmadı bacaklarını yarın 1 bucukta tekrar gidiyoruz cok heyecanlıyıııımmmm :)

sat 15 temmuz

meho inşallah güzel sonuçla gelirsin. ve cinsiyeti de öğrenmiş olursun.

iyiyz canım sen nasılsın??[/QUOTE]

iyiyim bende işte. yazmıştım öğlen karın ağrılarım var işte. yarın raporumu kapatmaya gitcem bakalım doktor ne dicek. yaa tüylerimi almam mı lazım? geçen ikilide benim doktor alttan bakmıştı ya rezil olmuştum.

bence bebeklerin bu haftalardaki duruş pozisyonuyla ilgili. benim sat 9 temmuz daha hala öğrenemedim. düşünün.

inşlhh canım benim... çok merak ediyorumm cinsiyetiniii

iyiyim bende işte. yazmıştım öğlen karın ağrılarım var işte. yarın raporumu kapatmaya gitcem bakalım doktor ne dicek. yaa tüylerimi almam mı lazım? geçen ikilide benim doktor alttan bakmıştı ya rezil olmuştum.[/QUOTE]

ya bu ifadeleri nerden koyuyosunuz ben nie yapamıyorummm söyleyin cabuk aglarııımmmm baakınnn heee

benim bi tane tatli kizim var simdi 16 haftalik hamileyim erkek istiorum ama hayirlisi tabi önce saglikli olsun erkek cocuk belirtileri neler

iyiyim bende işte. yazmıştım öğlen karın ağrılarım var işte. yarın raporumu kapatmaya gitcem bakalım doktor ne dicek. yaa tüylerimi almam mı lazım? geçen ikilide benim doktor alttan bakmıştı ya rezil olmuştum.[/QUOTE]

alla alla aslında 2li test için gittiğinde alttan bakmazlar ama neden alttan baktıki şaşırdım..ilk haftalarda bakıyolar sadece..yarın tekrar ultrasonla bakcakmı canım bakcaksa al senin doktorun sağı solu belli olmaz karın ağrıların şimdi nasıl??

Unutmayalım koç burcu onlar tam inatçılar :) Eşim ve ben de koç burcuyuz

Umarım yarın gösterir yaaaa, inat etmez. Benim daha 2 haftam var buarada başka biryerde baktırabilirim aslında ama sabretmeye karar verdim. Ama 2 hafta sonra göstermezse ertesi gün başka yerde mutlaka baktırırım :)
Bizim başından beri içimize kız doğuyo erkek olursa sürpriz olacak. Umarım senin gönlünden geçen olur. Gelir gelmez yaz bari merak ettim.

Evet sat 15 temmuz hatta benim yumurtlama 29 temmuz :)

alla alla aslında 2li test için gittiğinde alttan bakmazlar ama neden alttan baktıki şaşırdım..ilk haftalarda bakıyolar sadece..yarın tekrar ultrasonla bakcakmı canım bakcaksa al senin doktorun sağı solu belli olmaz karın ağrıların şimdi nasıl??

ya ense ölçüsünü alabilmek içinmiş o. baksana lucky diye biri var ya ona da alttan bakmış cinsiyetini görebilmek için. ama ben çok üşüyorum. kim uğraşçak şimdi

erkek bebekk belirtileri o kadar çokki. bir netten bak istersen. bende hem kız belirtileri var hem erkek belirtileri.

ayy ben çalıştığım için hiç uykumu alamıyorum yaaaa. cumartesi pazarı dört gözle bekliyorum.
Çalışırken bu dönemi geçirmek gerçekten zor Allah kolaylık versin. Ben istifa ettim 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Yeni iş aramaya fırsat kalmadan :) Şimdi iyiki de böyle olmuş diyorum.

boşver alma yaa ense ölçümünü almak için alttan bakmış..bida alttan bakcağını sanmıyorum canım..

alla alla olması lazım aslında bizde var..çizelgeyi sormuyosun canım sen dimi???

eeee kimsenin oglu yokmu bu sitede belirtileri neler. Ben cok aci, eksi, tuzlu, mandalin yemek istiyorum bunlar kizlarinmi erkeklerinmi belirtileri

hastaneden sonra babası bizi addaa göturucek izin gunude :) aksam gelince hemen koşar gelirim yanınıza bende şimdi bi haftadır oğlusum die seviyorum kızsa ne kızıyodur bana he :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…