iyi akşamlar arkadaşlar bende yarın doktora gitcem 3 te randevum varr 2 li test sonuçlarını alcaz bize dua edin arkadaşlarr...inşlhh cinsiyetini de görürüzzz:))
selam herkese. nasılsınız
Ben her gün 9-10 saat uyuyorum . Akşam 22.30 yatış sabah 8-9 gibi kalkış :) İşten ayrılmam en çok bu yönden iyi oldu. Çok uyumaya ilk 3 ay diyolardı sonra düzeliyor diyolardı sanırım benim özüm buymuş
iyi akşamlar arkadaşlar bende yarın doktora gitcem 3 te randevum varr 2 li test sonuçlarını alcaz bize dua edin arkadaşlarr...inşlhh cinsiyetini de görürüzzz:))
selam herkese. nasılsınız
Ben her gün 9-10 saat uyuyorum . Akşam 22.30 yatış sabah 8-9 gibi kalkış :) İşten ayrılmam en çok bu yönden iyi oldu. Çok uyumaya ilk 3 ay diyolardı sonra düzeliyor diyolardı sanırım benim özüm buymuş
EveeetSon reglimizi aynı gün yaşamışız demekki Benim randevum 3 Kasımda o zaman belli olur diye umuyorum. Senin belli oldu mu???
iyiakşamlar canım yarın hayırlı haberlerle dönersin inş.ve inş. cinsiyetide belli olur bebişindualarımız seninle ve bütün doktora gitcek olan annişlerde..sen kaç haftalıktın canım??
13+5 haftalıgım sen kaç haftalıksın canım??:4
ben gecen hafta carsamba gittim zıplayıp duruyodu veledim erkek sanırım dedi dr ama emin olmak istedi tekrar bakıcaktı anası kılıklı inat bebegim acmadı bacaklarını yarın 1 bucukta tekrar gidiyoruz cok heyecanlıyıııımmmm :)
sat 15 temmuz
meho inşallah güzel sonuçla gelirsin. ve cinsiyeti de öğrenmiş olursun.
inşlhh canım benim... çok merak ediyorumm cinsiyetiniii
iyiyz canım sen nasılsın??
meho inşallah güzel sonuçla gelirsin. ve cinsiyeti de öğrenmiş olursun.
iyiyz canım sen nasılsın??
iyiakşamlar canım yarın hayırlı haberlerle dönersin inş.ve inş. cinsiyetide belli olur bebişindualarımız seninle ve bütün doktora gitcek olan annişlerde..sen kaç haftalıktın canım??
13+5 haftalıgım sen kaç haftalıksın canım??:4
biz sizden küçüğüz teyzesi 12+3 üz bugüncinsiyeti öğrenmek için sabırsızlanıyorum
ya bu ifadeleri nerden koyuyosunuz ben nie yapamıyorummm söyleyin cabuk aglarııımmmm baakınnn heee
ben gecen hafta carsamba gittim zıplayıp duruyodu veledim erkek sanırım dedi dr ama emin olmak istedi tekrar bakıcaktı anası kılıklı inat bebegim acmadı bacaklarını yarın 1 bucukta tekrar gidiyoruz cok heyecanlıyıııımmmm :)
sat 15 temmuz
msj yazdığın sayfanın altında hemen canım ifadeler..
Çalışırken bu dönemi geçirmek gerçekten zor Allah kolaylık versin. Ben istifa ettim 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Yeni iş aramaya fırsat kalmadan :) Şimdi iyiki de böyle olmuş diyorum.ayy ben çalıştığım için hiç uykumu alamıyorum yaaaa. cumartesi pazarı dört gözle bekliyorum.
alla alla aslında 2li test için gittiğinde alttan bakmazlar ama neden alttan baktıki şaşırdım..ilk haftalarda bakıyolar sadece..yarın tekrar ultrasonla bakcakmı canım bakcaksa al senin doktorun sağı solu belli olmazkarın ağrıların şimdi nasıl??
ya ense ölçüsünü alabilmek içinmiş o. baksana lucky diye biri var ya ona da alttan bakmış cinsiyetini görebilmek için. ama ben çok üşüyorum. kim uğraşçak şimdi
erkek bebekk belirtileri o kadar çokki. bir netten bak istersen. bende hem kız belirtileri var hem erkek belirtileri.
bende yookk ama
Unutmayalım koç burcu onlar tam inatçılar :) Eşim ve ben de koç burcuyuz
Umarım yarın gösterir yaaaa, inat etmez. Benim daha 2 haftam var buarada başka biryerde baktırabilirim aslında ama sabretmeye karar verdim. Ama 2 hafta sonra göstermezse ertesi gün başka yerde mutlaka baktırırım :)
Bizim başından beri içimize kız doğuyo erkek olursa sürpriz olacak. Umarım senin gönlünden geçen olur. Gelir gelmez yaz bari merak ettim.
Evet sat 15 temmuz hatta benim yumurtlama 29 temmuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?