Çalışırken bu dönemi geçirmek gerçekten zor Allah kolaylık versin. Ben istifa ettim 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Yeni iş aramaya fırsat kalmadan :) Şimdi iyiki de böyle olmuş diyorum.
meho inşallah güzel sonuçla gelirsin. ve cinsiyeti de öğrenmiş olursun.
iyiyz canım sen nasılsın??
eeee kimsenin oglu yokmu bu sitede belirtileri neler. Ben cok aci, eksi, tuzlu, mandalin yemek istiyorum bunlar kizlarinmi erkeklerinmi belirtileri
hastaneden sonra babası bizi addaa göturucek izin gunude :) aksam gelince hemen koşar gelirim yanınıza bende şimdi bi haftadır oğlusum die seviyorum kızsa ne kızıyodur bana he :)
eeee kimsenin oglu yokmu bu sitede belirtileri neler. Ben cok aci, eksi, tuzlu, mandalin yemek istiyorum bunlar kizlarinmi erkeklerinmi belirtileri
Ben her randevumdan önce aldırıyorum tüylerimi çünkü karından da baksa pantolonu baya indiriyor tüy varsa zaten oradan da görünüyor. Bence al için rahat git.[/QUOTE]iyiyim bende işte. yazmıştım öğlen karın ağrılarım var işte. yarın raporumu kapatmaya gitcem bakalım doktor ne dicek. yaa tüylerimi almam mı lazım? geçen ikilide benim doktor alttan bakmıştı ya rezil olmuştum.
canım onların hepsi hurafe inanma ama merak ediyosan;
ye ekşiyi dogur ayseyi
ye tatlıyı dogur atlıyı
ye acıyı dogur hacıyı derler meyve cok yiyenin kızı olur derler.. derlerde derler ama ekşi yiyen bi arkadssımın oglu tatlı yiyenin kızı oldu o bunyeyle alakalı bişey neye ihtiyacın varsa onu yiyosun gebelikte ve emin ol ne zararlıysa ondan tiksiniyosun.. alyansını bi ipe baglayıp karnının ustunde bırak yuvarlak hareket ederse erkek saga sola veya ileri geri giderse erkek diyolar buda baska bi hurafe yontembence biraz sabırlı ol derim..
sen nasıl oldun düzeldin mi biraz. ama dikkat et kendine. ani hareketler yapma olurmu?
Ben yurt disinda kaliyorum 9 ay boyunca sadece 2 kez ultrasyona giriliyor gecen özele gitmek istedim 200 tlnin ustu dediler vaz gectim 1 ay sonra ultrasyon var ama sabredemiyorum cok heyecanliyim bu yuzden bir an önce görmek istiyorummmmmm
cok iyiyim canım hamd olsun dısarı cıktım havada guzeldi yuruyus yaptık biraz annemle tuhaf bi bas donmesi vardı ama hafif şimdi cok iyiyim sagol arkadasım sen nasılsın
bayanlar nasıl gidiyo hamilelik
beylerle aranız nasıl
bu aylarda libido tavan yapar yazıyo
var mı öle durumlar
benim tavana yakın aslında ama
her an midem bulanacakmış gibi hissediorum
Ben her randevumdan önce aldırıyorum tüylerimi çünkü karından da baksa pantolonu baya indiriyor tüy varsa zaten oradan da görünüyor. Bence al için rahat git.
ya kızlarr yapamıyorum yokki bende ifadeler simgeler var kalp can simidi falan su an cok kızgınım ama ifadem olmadıgı için belli edemiyorum !
help mee
Ben yurt disinda kaliyorum 9 ay boyunca sadece 2 kez ultrasyona giriliyor gecen özele gitmek istedim 200 tlnin ustu dediler vaz gectim 1 ay sonra ultrasyon var ama sabredemiyorum cok heyecanliyim bu yuzden bir an önce görmek istiyorummmmmm
yarınki doktorum tek karından bakıyor allaha şükür. yarın hallederim cuma diğer doktorumda muayenem var çünkü.
acaba ultrason çocuk için zararlı da o yüzden mi böyle bi sınırlandırma var ki
ya kızlarr yapamıyorum yokki bende ifadeler simgeler var kalp can simidi falan su an cok kızgınım ama ifadem olmadıgı için belli edemiyorum !
help mee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?