2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Çok sevindim tatlım allah kucağına almayı nasip etsin...
takip listesinde erkekler çoğunluktaydı ama kızlarda gümbür gümbür geliyorlar valla

canımmm gözün aydınn Allah nazarlardan saklasın bi prenses daha geliyo topiğimize demek
ne güzel ciciler alınır şimdi ona ama

Çok teşekkür edirem kızlar! Allah sizden razı olsun!

Allah bütün anne adaylarına bebeğini sağlıkla kucağına almak nasib etsin!!!!

Sevinçten yemek bile yapmadım koçişe :))) Kızımın sayesinde aç kalcak

Hadi ben kaçar! Hepinize güzel sağlıklı günler saatler dilerim!

yeri nerde canım eğer bana yakınsa ve doğum ücreti fazla değilse gidebilirim ben de son aylarda. benim dr'um da medical park fatih'te.[/QUOTE]

Yeri Bahçelievlerde. Muayene ücreti 100 TL.

Medical Park Bahçelievlerde arkadaşım Mart Ayında Sezeryan oldu 2300 ödedi. Çok ta memnun kaldık. Ben de yanındaydım.

kızlar çıkıyoruz biz..
öpüyorum her yerinizden
petuş da yok yaa.. hiç bişey de demedi... bi şey mi oldu kii.. :26:
hoş akşamlar..

veeeeeeeeeeee oğlumuuzzzz olacakkk :) inşallah Allahın izniylee.. kızlar cok mutluyum ucuyorum suratımda aptal bir gulumseme var gitmiyoo kocişimi öpüp öpüp duruyorum geldigimizden beriii oooo yeeaahhh

yine oğlan nisan ayı erkek doğurma ayı galiba hayırlı olsun cnm hepimiz sağlıkla kucamıza bir alsak yeter...

sanırım bir kız bir erkek haberi var bugun maşallah :) Allah hepimizin bebeğini sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah beraber nisan ayına doğru ilerlicez ve teker teker doğurcaz inş. kızlar :)

güzel nisan anneleri ben 2012 mayıs anneleri gurubundanım fakat ikizlerim olacak onun için doğumum nisanda olacak benim merak ettiğim mide bulantılarınız tamamen geçtimi???? ben mahvoluyorum koku hassasiyetinden ve bulantıdan

bendede hala bulantılarım geçmedi iki gün iyi oluyom 3 günü bulantı ve kusman mutlaka oluyor 6 haftalıkken bir başladı 16 haftaya giricem hala geçmedi umarım en kısa sürede geçerde rahatlarız...

biz hiç ara vermedik haftada üç dört
düşük riski yoksa devam etmemizde bi sakınca yok arkadaşlar
eşlerinize de bu ayları zehretmeyin

valla ben de böle düşünüorm daha çok daha çok bağlayım istiom hamilelikte aldatanlar oluo die :18:

duş almaya üşenmediğimiz sürece her gün olabilir. hayret edecek bişey yok ki kuzu hayretlik bi olay yok yani hepsi istekle ilgili

al benden de o kadar bi de havalar soğudu bi gaz gelio işve cilve iş ciddiye bineceği vakit aklıma duş gelio cayıyom

kızlar arkadaşlarım çatlak oluşmaması için vazelin kullanmışlar çok memnun kalmışlar
ben de gerilme yok şu anda ama ben de vazelin kullanmaya başladım
forumdan kimseden duymadım vazelini
sizler hiç duydunuz mu

bendede hala bulantılarım geçmedi iki gün iyi oluyom 3 günü bulantı ve kusman mutlaka oluyor 6 haftalıkken bir başladı 16 haftaya giricem hala geçmedi umarım en kısa sürede geçerde rahatlarız...

ayyy inşallah o kadar sürmez yaa aram açılacak kocamla

ne güzel 15 haftadasın ama catlagın gerilmen yok ben aksamları kaasın kasın ölüyorum gebelik testi yaptıgım andan ititbaren bebe yagı badem yagı ne bulduysam surdum ama catlaklara engel olamadım goguslerimin altında kırmızı cizgiler olustu göbek kısmımda da. dr badem yagı kullanma kıllanma yapıyo dedi bebe yagına devam et bonal-f kullan dedi bonal-f bulamadım netten de indirimde yakaladım lierac aldım aksamları sadece onu suruyoz artık ama su an yine basladı kasıntı sabahlarıda bebe yagı surucem artık. vazelini daha önce forumda duymustum aslında denemekte fayda var daha doguma cookkk..

Kızlar bizde önceki kimi ilişkiye devam, açıkcası eşim korkuyordu bişey olcak diye, ben okudum, doktorumdan sordum, korkusu yok dedi. Önceki kadar aktiv olmasak da, ama istediyi zaman ben hazır
Eşinizi boş burakmıyın kesin, tam bu zamanlarda başkasına baka bilirler Allah korusun! Benim bir arkadaşımın eşi hamileyken çok aldatmış, bunu çocuk doğduktan sonra bilmiş, sonuçta aile dağılmış. Sordukta neden yaptın-söyledi ki, ilgisiz kaldım napmalıydım. İşte erkek cinsi..

Benim göbeğim çoook kaşınıyo son zamanlar.Badem yağı sürürem her akşam. İnşAllah çatlak olmaz. Bir vazelin de deneyim,hiç duymamıştım açıkcası.

hayatımda mandalina yemezdim şimdi yemeye doğamıyom koklayıp koklayıp sabah akşam yemek istiyom şuan hala yemekteyim :))

aaah ah sorma yaramı deşme bu son 1 haftadır çok anlayışsızlık yapıyo mide bulantılarıma masuz yapıyorum zannediyo

benimde bu bulantılarım yüzümden eşim yanıma pek yaklaşamıyor düşme tehlikesi vardı şuan hala ilşki yasak 4aydan sonra bitecek herhalde her koku miğdemi bulandırıyor parfüm kokusu bile o yüzden hiç bir kokuya tahammülüm yok benim...

yok kızlar bizde ilişki oluyo tehlikemiz hiç olmadığı için: en bulantılardan kokulardan çok halsiz ve keyifsizim ona canım cicim yapamıyorum pohpohlayamıyorum o da bu muameleye alışık olmadığından saçmalıyo anlıcanız bide benim annemde kalıyoruz yemek yapamıyorum diye 29undan sonra da onun annesinde kalıcaz biraz artık nolucaz bilmiyorumm:18::18:

ay allah rızası için birine vereyim bilgilerimi bana çizelge yapsın.herşeyi aynı yazıldığı gibi yapıyorum olmuyorda olmuyorstres oldum yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…