2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar ben başka bi dr'a gitmeye karar verdim, ist'da olup dr'u cinsiyet konusunda sorun çıkarmayan kim var???
hee bi de kadın dr istiyorum, bir ay daha bekleyemem çatlarım kıskançlıktan

öncelikle umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. cinsiyetini söylemek için bana erkenmiş gibi geldi. benim ilk hamileliğimde 16. haftada belli olmuştu

Öncelikle sağlıklı olsun umarım en önemlisi o tabii
eltim 8. aya kadar erkek diye bekliodu bebişini 8. ayda bi öğrendi ki kız
oluyo yani yanılmalarda hem daha erken 14. haftadasın ben 16. haftamdayım hala öğrenemedim
herşeyin hayırlısı canım...

Tebrikleeeeeeeeer Hemen belli oldu mu yoksa ihtimalli mi konuştu doktor? Çok sevindim inşallah hayırlı olur.

sagol canım benim. ihtimalli konusmadı gecen hafta buyuk ihtimalle erkek dedi ugrastı tekrar bakmak için bebiş donmedi bugun baktı 3 saniye snra erkek dedi ben daha bebeği bile görmemiştim ekranda ve aleti bıraktı bende sasırdım cunku cook özlemiştim sonra bana baktı dur sana bebğini göstereyim dedi içimden e zahmet olmazsa dedim yanii donmus arkasını uyuyodu işte dadlı dadlı.. :)

kızlar ben başka bi dr'a gitmeye karar verdim, ist'da olup dr'u cinsiyet konusunda sorun çıkarmayan kim var???

benim dr.umu şiddetle tavsiye ederim canım seninki bide 16 hafta cat die söyler bence yani insallah bide ultrason cihazları cok gelişmiş iyi cihazlar goruntuler acaip net saglık ocagındaki hemsirem bile öyle dedi goruntu cok netmiş ultrason cihazları harika dedi. zeytinburnu avrasya hospital dr gamze baykan

benim dr.umu şiddetle tavsiye ederim canım seninki bide 16 hafta cat die söyler bence yani insallah bide ultrason cihazları cok gelişmiş iyi cihazlar goruntuler acaip net saglık ocagındaki hemsirem bile öyle dedi goruntu cok netmiş ultrason cihazları harika dedi. zeytinburnu avrasya hospital dr gamze baykan

ayyyy tebrik ederim canımmm.. biz bile nakadar seviniyoruz burada cinsiyetler öğrenince. darısı bizim başımıza inşallahhhhhhhhhhhhhhh

sağol canım inşalllah darısı başınıza cok baska bi duygu yaa aslında tabiki önemli olan hayırlı saglıklı olması ama insan da merak ediyo yanii napalım

niitmesin niitmesiin :) kız bana bak hala ifade kullanamıyorum buranın admini falan yok mu sorumlusu cahilleri bi öğretsin bende yok öyle sarı kafalar neyim kapalı nerden şşeetcem?

alla alla yawrum sen nerden msj yazıyon bize ayrı yerdenmikine acep:52
anlamadım getti valla..benim msj yazdığım yerin hemen altında ifadeler var ordan tıklıyom oluyo hepsisisisi

Kızlar kaç kilo aldınız.ben 3 ay boyunca kilo almamıştım son 15 günde 4 kilo almışım 1 hafta sonrasında kilom düşmezse doktor diyet verecekmiş sizlerde durum nasıl.Benim gibi bir durum yaşayan var mı.

alla alla yawrum sen nerden msj yazıyon bize ayrı yerdenmikine acep:52
anlamadım getti valla..benim msj yazdığım yerin hemen altında ifadeler var ordan tıklıyom oluyo hepsisisisi

şimdi birine cvp yazacaksam msjının altındaki alıntı ile cvo verş tıklıyorum ordan yazıyorum ama öyle ortaya yazıyosam :) konuya cevp veri tıklıyourm ordan yazıyorum sen nerden yazıyosun? msj yazdıgım yerin altında msjınız için simge secin var kalp can simidi falann var orda da :S

65 kiloyla hemiş kaldım şu an 70im ben 3 ayda 5 kilo aldım dr diyet verdi gecen hafta bugun didimki ben sizin verdiginiz diyete uyamıyorum yani yapacak bişi yok acıkıyorum ekmeği biraz kestim dedim tamam sorun yok dedi o da.

Cinsiyet konusunda nasıl sorun çıkardı ki?

Yani hastane takıntın yoksa; Özel muayenesi olan bir doktor var Berra ÖNSOY GİDEMEZ. Tavsiye ederim.
Medical Park la anlaşması var doğum için, ama acayip tatlı bir bayan. Doğumadan sonra bile bırakamıyor arkadaşlarım benim.
Bende Allah nasip ederse son aylarımda ona gitmeyi düşünüyorum.

Ben hiç kilo almadım cnm :) Karnımda çok yok

tamam şekerim aynı yer hatta ifadeler o kalp can simitlerinin üstündeki sarı kafalar

canım ya bana da ekmeği kes dedi ama inan doymuyorum ekmek yemeden.başım ağrıyo karnım doymayınca
senin ii ya 3 ayda o kadar benim 15 günde inşallah bir sorun çıkmaz sağ salim bebişlerimizi alırız kucağımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…