benim dr.umu şiddetle tavsiye ederim canım seninki bide 16 hafta cat die söyler bence yani insallah bide ultrason cihazları cok gelişmiş iyi cihazlar goruntuler acaip net saglık ocagındaki hemsirem bile öyle dedi goruntu cok netmiş ultrason cihazları harika dedi. zeytinburnu avrasya hospital dr gamze baykan
Kızlar kaç kilo aldınız.ben 3 ay boyunca kilo almamıştım son 15 günde 4 kilo almışım 1 hafta sonrasında kilom düşmezse doktor diyet verecekmiş sizlerde durum nasıl.Benim gibi bir durum yaşayan var mı.
Cinsiyet konusunda nasıl sorun çıkardı ki?
Yani hastane takıntın yoksa; Özel muayenesi olan bir doktor var Berra ÖNSOY GİDEMEZ. Tavsiye ederim.
Medical Park la anlaşması var doğum için, ama acayip tatlı bir bayan. Doğumadan sonra bile bırakamıyor arkadaşlarım benim.
Bende Allah nasip ederse son aylarımda ona gitmeyi düşünüyorum.
bana yakın sayılır hemen bir randevu ayarlıyayım çok teşekkürler.
peki gidince ne demek gerek? hani "bu ayda niye geldin" derse ayıp olmaz mı "bi kerelik geldim" demek???
ben son 4 haftada 4 kilo civarı aldım önceden de 2 kilom vardı toplamda 6 kilo etti ama dr bişi demedi sorduğum halde
yeri nerde canım eğer bana yakınsa ve doğum ücreti fazla değilse gidebilirim ben de son aylarda. benim dr'um da medical park fatih'te.
ne dicek canım ya bende gıtım nıye önce gelmedın dedi başka dra gıdıyodum sıız duydum sıze geleyım dedim de nolcak mecburmuyuz bı drda kalmaya baştan aynı drla gıtmeye alla alla
git öğren yavyum okadar beklenemz çatlar insan yanı ben çatlarım bu arada facede ıkı arkş vardı kabul ettım :) bırı sensın galıba bırı kım acepp:26:
petuuuuuuu
pabucu yarımm.. çık dışarıya oynayalımm..
göbeklerinizi gördüm kızlar.. kocaman olmuşlar yaaa.. ben de istiyomm.. bayramda anneannesi dayısı dedesi görcek bebikimi.. şöyle memleketimde gerine gerine gezinmek istiyomm yaa..
Kızlar kaç kilo aldınız.ben 3 ay boyunca kilo almamıştım son 15 günde 4 kilo almışım 1 hafta sonrasında kilom düşmezse doktor diyet verecekmiş sizlerde durum nasıl.Benim gibi bir durum yaşayan var mı.
aynen canım dikkat etmek lazımbende 1 kilo almışım ama manyak iştahım açıldı bu aralr yaa hiç doymuyorum depolayıpta 4. aydan sonra alcaksam vay halime
65 kiloyla hemiş kaldım şu an 70im ben 3 ayda 5 kilo aldım dr diyet verdi gecen hafta bugun didimki ben sizin verdiginiz diyete uyamıyorum yani yapacak bişi yok acıkıyorum ekmeği biraz kestim dedim tamam sorun yok dedi o da.
Eveeet bu gün aylık kontrolümüz vardı, cinsiyeti belli oldu kızımın ! Allaha çox şükür her şey yolunda 3-lü tarama testi verdik, haftaya sonuç alınıcaz! Çok mutluyum kızlar inanılmaz mutluyum!!!!!! Eşim erkek bebek istiyordu, tutduramadı , doktoruma defalarca sordu-kesinmi kız ya erkek ola bilir Doktorum dedi-kesin, ama istersez 100%-90% söylüyüm 10% sizin için bir şans yeri olsun
Şimdiden artık gözüm kız geysilerinde, çok şey almak istemiyorum daha, ama başlıcam artık-duramam! Tokalar,etekleeerr,pebiş beyaz geysileer..ah ah kızım çok şanslı, annesi geysi hastası
Bu arada doktorum kalsium, vitamin elevit, kan ilacı yazdı, kullanmam gerekirmiş artık.
Kızlarcım Allah hepinize sağlıklı evlad nesib etsin! Hepinize bu güzel hissleri duymanızı dilerim!!!Öptüm hepinizi
Eveeet bu gün aylık kontrolümüz vardı, cinsiyeti belli oldu kızımın ! Allaha çox şükür her şey yolunda 3-lü tarama testi verdik, haftaya sonuç alınıcaz! Çok mutluyum kızlar inanılmaz mutluyum!!!!!! Eşim erkek bebek istiyordu, tutduramadı , doktoruma defalarca sordu-kesinmi kız ya erkek ola bilir Doktorum dedi-kesin, ama istersez 100%-90% söylüyüm 10% sizin için bir şans yeri olsun
Şimdiden artık gözüm kız geysilerinde, çok şey almak istemiyorum daha, ama başlıcam artık-duramam! Tokalar,etekleeerr,pebiş beyaz geysileer..ah ah kızım çok şanslı, annesi geysi hastası
Bu arada doktorum kalsium, vitamin elevit, kan ilacı yazdı, kullanmam gerekirmiş artık.
Kızlarcım Allah hepinize sağlıklı evlad nesib etsin! Hepinize bu güzel hissleri duymanızı dilerim!!!Öptüm hepinizi
kızlar göbüş topiği nerdeydi ben bulamıyorum bir türlü
petuş gacısı nerde yaf:44:
öğlenden beri yokk
heheheizin alamadıda kendini isyanlaramı vurdu dersinn
kızlar kocişim geldi bende kaçıyorum pazara gitcez hepinizi öpüyorumm çokkk bebişlerinize ve kendinize dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?