2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bana yakın sayılır hemen bir randevu ayarlıyayım çok teşekkürler.

peki gidince ne demek gerek? hani "bu ayda niye geldin" derse ayıp olmaz mı "bi kerelik geldim" demek???

ben son 4 haftada 4 kilo civarı aldım önceden de 2 kilom vardı toplamda 6 kilo etti ama dr bişi demedi sorduğum halde

yeri nerde canım eğer bana yakınsa ve doğum ücreti fazla değilse gidebilirim ben de son aylarda. benim dr'um da medical park fatih'te.

Eveeet bu gün aylık kontrolümüz vardı, cinsiyeti belli oldu kızımın! Allaha çox şükür her şey yolunda 3-lü tarama testi verdik, haftaya sonuç alınıcaz! Çok mutluyum kızlar inanılmaz mutluyum!!!!!! Eşim erkek bebek istiyordu, tutduramadı, doktoruma defalarca sordu-kesinmi kız ya erkek ola bilir Doktorum dedi-kesin, ama istersez 100%-90% söylüyüm 10% sizin için bir şans yeri olsun
Şimdiden artık gözüm kız geysilerinde, çok şey almak istemiyorum daha, ama başlıcam artık-duramam! Tokalar,etekleeerr,pebiş beyaz geysileer..ah ah kızım çok şanslı, annesi geysi hastası
Bu arada doktorum kalsium, vitamin elevit, kan ilacı yazdı, kullanmam gerekirmiş artık.

Kızlarcım Allah hepinize sağlıklı evlad nesib etsin! Hepinize bu güzel hissleri duymanızı dilerim!!!Öptüm hepinizi

ne dicek canım ya bende gıtım nıye önce gelmedın dedi başka dra gıdıyodum sıız duydum sıze geleyım dedim de nolcak mecburmuyuz bı drda kalmaya baştan aynı drla gıtmeye alla alla
git öğren yavyum okadar beklenemz çatlar insan yanı ben çatlarım bu arada facede ıkı arkş vardı kabul ettım :) bırı sensın galıba bırı kım acepp:26:

şimdiii benim kafamı karıştırdılar şu 3 gunde:))
devlette çalışan ıkı dra gıttım salı gunu gıttıgım drda kan verdim 3 lü test için o gun sata göre bebeğim 15+6 idi kan sonuçlarımda 16+2 çıkmış bı kaç gun normal takılmam gıder gelır çunkı daha doğuma çok var amma bugunkı drda daha 16 haftalık olmamaış 3 buçuk ayı yenı geçmiş kasıklarındada bişey yok dedi
yani bu drlar benımı sınadı ne bu pazartesi kendı drumda kesın başka bşe soyler düşüp bayılırım artık bırı kız galıba ama göstermıyo dedi bırıde gönlumden erkek geçıyo dedi
devlette çalışan drlar ikişer ikişer bakıyo hastalara bebek göbüş göre göre şaşırttılar herhal

bende canım bu haftaya kadar 6 dr gezdim..ne yapayım .. gerçi 2 sinden benden kaynaklanmayan sebeplerden devam edemedim ama olsun..şimdi sonuncuya karar kıldım ama o da dünyanın parasını istiyr doğuma belki öğrtmen indrimi falan yaparlar diye düşünüyrm ama ..

cinsiyetler yavaş yavaş geliyo
oh ne güzelll

uyumak istiyorum ama ya
uyumasamda öyle yan gelip yatsam
son 1 saat hadi bakalım

ben bayramdan sonra ciciler almaya başlayacağım
eğer erkek olduğu kesinleşirse alacak çok fazla bişey yok
abisinin haddinden fazla kıyafeti var
sandığımızı dökeriz artık bakalım neler çıkacak

beşik almak istiyorum kararsızım nasıl bişey alsam
park yatağı oğlum hiç kullanmadı verdim bende birine
salıncağı mama sandalyesi duruyo
çok modern ana kucakları çıkmış bayıldım valla
müzikli falan

birde ebbek arabası istiyorum 3 tekerlekli olanlardan modellere baktım çok güzel duruyor
hatta birinde görmüştüm hem bebek arabası oluyo sonra yattığı kısım çıkıyor elde taşıma oluyor
gerçekten çok iyi
yemeğe falan gittiğinde çıkar koy sandalyenin üstüne

petuuuuuuu
pabucu yarımm.. çık dışarıya oynayalımm..
göbeklerinizi gördüm kızlar.. kocaman olmuşlar yaaa.. ben de istiyomm.. bayramda anneannesi dayısı dedesi görcek bebikimi.. şöyle memleketimde gerine gerine gezinmek istiyomm yaa..

herkese merhaba, ben birsey sorucam, bu aralar sizde de akinti problemi varmi, bende iki gundur araliklarla koyu sari renkte akintim oluyo, baska hamile bi arkadasa sordum normaldir endiselenme dedi, koku falan yok, yanma yada agrida yok, sadece koyu sari renkte bi akinti, ayni durumda olan varmi acaba aranizda, paylasirsaniz sevinirim. 13+3 um bu arada.

ben de istiyorummm:))))) bayramdan önceki cuma randevumuz var o gün inşallah artıkın cinsiyetini de öğreniriz..

canım benim şilik olabilir evham yapma
ama diyete başla bencede
ben 5. ayıma kadar hiç kilo almayıp 5.ayımda 5 kilo birden almıştım ve doğuma kadar diyet yaptım
bunda da hala almadım
ama iştahım açık
dikkat etmeye çalışıyorum
ekmek tüketmemeye bakıyorum özellikle akşamları
geceleri bazen karnım kazınıyor ama kendimi tutuyorum

bende 1 kilo almışım ama manyak iştahım açıldı bu aralr yaa hiç doymuyorum depolayıpta 4. aydan sonra alcaksam vay halime
aynen canım dikkat etmek lazım

hamilelikte de diyet olur mu değil mi
ama bende yapmıştım malesef

Çok sevindim tatlım allah kucağına almayı nasip etsin...
takip listesinde erkekler çoğunluktaydı ama kızlarda gümbür gümbür geliyorlar valla

canımmm gözün aydınn Allah nazarlardan saklasın bi prenses daha geliyo topiğimize demek
ne güzel ciciler alınır şimdi ona ama

kızlar kocişim geldi bende kaçıyorum pazara gitcez hepinizi öpüyorumm çokkk bebişlerinize ve kendinize dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…