2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
allh biliyor ya tutsun istiyorum çünki bi kızım var allhım birde erkek çocugu nasip eder inşlhhh

allah herkesin gönlüne göre versin canım
ama tabi herşeyden önce sağlık sıhhat versin..

günaydınnn güzel anneler...
hastalığım hızlı bii şekilde ilerlemekte neyisem ne içsemde düzelsem benn yhaa:2:
hiçç tadım yokk hiççç..
bu arada BEGÜM ismi nasıl sizce :44:anlamı..kadın hükümdar,hanımefendi demek

benim görümcekin ismi
pek bi hanım efendi sayılmaz :)

pek sevişmeyiz kendisiyle hehehehhe

begüm banada biraz değişik geldi bayansu. biraz daha bak bence. bu arada benimde bhcg 25 çıktı. bakalım tutacakmı 4 kasımı bekliyorum tabi yavru kuşum cinsiyetini gösteririse.

biz geldik günaydınnnnnn şekerler
petuş yokmu hala merak ettim yaa umarım kötü bişey yoktur çıkarkende bişey sölemedi
bu arada dün konuşa konuşa beni yoldan çıkardınız yaa akşam 3 aydan sonra eşime sürrrpizzz yaptım korka korka da olsa yaptık

hoşgeldinizzz bebikler

tey tey teyyyy hade gözün aydın tunişşş

anemmmm çok utandımmmm
ay inş. bişi olmaz bebişime :18:
sizler nasılsınız bebişlerrr??

yok kıs bişicik olmas azcık bi sarsılmıştır noluyo ula demiştir kim bu uykumu bölen diye sopayla vurmuştur tavana o kadar

iyiyiz bizde teyzecik pazar günü yeni evimize taşıncaz heyecanlıyızz

petu gelmişşş

tatlım çok geçmiş olsun.. dinlenmekten başka yol yok galiba.. onu da nasıl yapacaksın gerçi..
begüm eski türk devletlerinde kadın hükümdarlar için kullanılan sıfatlardan biri.. anlam olarak güzel.. hükümet gibi kadın olur ilerde melodik aynı zamanda.. kulağa sempatik geliyor.. sanki çıtı pıtı çok bilmiş ama hanım hanımcık biraz fırlama bi kız çocuğu çağrıştırdı bana..

Merhaba kizlar ..uzun zamandir buralari takip ediyorum fakat yazmak firsat olmamisti bugün bende tam olarak araniza katilmaya karar verdim...
13 haftalik hamisim..24 nisanda hayirlisiyla bebisimi kucagima alicagim...

Rabbim butun hamislere saglik sahat versin :)Bebislerini kucagina almayi nasip etsin

kuzum sen dikkat et eşya falan taşiyim deme sakın hayırlı uğurlu olsun bu arada güle güle oturun canımcım..taşınmak kadar gıcık bişi yok hayatta yaa
aaa petuşş gelmiş evettt

aaaa yeni ev mi? ay sonunda.. hayırlı olsun bebeem..
sakın sakın ağır kaldırma, kendini yorma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…