kuzum sen dikkat et eşya falan taşiyim deme sakın hayırlı uğurlu olsun bu arada güle güle oturun canımcım..taşınmak kadar gıcık bişi yok hayatta yaa
aaa petuşş gelmiş evettt
Merhaba kizlar ..uzun zamandir buralari takip ediyorum fakat yazmak firsat olmamisti bugün bende tam olarak araniza katilmaya karar verdim...
13 haftalik hamisim..24 nisanda hayirlisiyla bebisimi kucagima alicagim...
Rabbim butun hamislere saglik sahat versin :)Bebislerini kucagina almayi nasip etsin
sağol bitanem inşallah ağız tadıyla otururuz bebişimizle
annem hiç bişi yaptırmıyo bana temizliğe bile dünden başlamış haftasonuna ben gidince yapmayım diye.
banada evdeki eşyaları toplamak zor geliyo ama sağolsun eşim yapıyo onlarıda ben uyumuşum dün üniteyi konsolu falan içindeki yemek takımlarını cam bardak hepsini tek tek gazeteye sarıp kutulamış
aaaa yeni ev mi? ay sonunda.. hayırlı olsun bebeem..
sakın sakın ağır kaldırma, kendini yorma..
valla tatlım ya .ilk zamanlar bi iş yaptıramıyodum kocişe ama bu aralar nazar değmesinahh bu annelerimizz ve kocişlerimiz de oolmasaa...Allah onlardan razı olsun
kizlar ya bebek hareketlerini hisseden varmi aranizda.benim karnimin icinde hic bir hareketlilik yok henuz.doktor 1 ,1 bucuk ay sonra anca hissedersin dedi benmi cok sabirsizm ne
kizlar ya bebek hareketlerini hisseden varmi aranizda.benim karnimin icinde hic bir hareketlilik yok henuz.doktor 1 ,1 bucuk ay sonra anca hissedersin dedi benmi cok sabirsizm ne
hoş geldin canım.. amin inşallah.. cinsiyet belli mi.. bi de begûnya çok nefis geliyo kulağa ne demek ki?
GELDİM BEBİKLERİM...
ayy çok ilginç bi duygu eve geç gelceni ailene hbr vermemek gibi bişi yani dünden buyana yaşadılarım..hep diom allam birinin teli olsada ulaşsam merak ederler şimdi beni diom:))
ya dün öğleden sonra eğitimim vardı 2 saate dönerim didiydim eğitim çok geç bitti..akşam girdim okudum geçmişi ama yazamadım yani bizim evde bi tablet bilgisayar var, ben onu ne kullanabilyom ne yazabilyom sinir olyom yaaa
bu sbh da sölemesi ayıptır okula gittim..2005 den buyana bitmeyen bi master ım var..bebikimle okula kaydolduk teyzeleri
sizi habersiz bıraktığımız için özür dileriz teyzolarrr
GELDİM BEBİKLERİM...
ayy çok ilginç bi duygu eve geç gelceni ailene hbr vermemek gibi bişi yani dünden buyana yaşadılarım..hep diom allam birinin teli olsada ulaşsam merak ederler şimdi beni diom:))
ya dün öğleden sonra eğitimim vardı 2 saate dönerim didiydim eğitim çok geç bitti..akşam girdim okudum geçmişi ama yazamadım yani bizim evde bi tablet bilgisayar var, ben onu ne kullanabilyom ne yazabilyom sinir olyom yaaa
bu sbh da sölemesi ayıptır okula gittim..2005 den buyana bitmeyen bi master ım var..bebikimle okula kaydolduk teyzeleri
GELDİM BEBİKLERİM...
ben 1 haftadır hisseıdyorum canım kıvranıyo sankı g az sancısı gıbı:) müthiş bı duygu
tabi ıkıncı bebeğim bu endişelenme kızımı 22 haftalıkken hıssetmiştim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?