2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kuzum sen dikkat et eşya falan taşiyim deme sakın hayırlı uğurlu olsun bu arada güle güle oturun canımcım..taşınmak kadar gıcık bişi yok hayatta yaa
aaa petuşş gelmiş evettt

sağol bitanem inşallah ağız tadıyla otururuz bebişimizle
annem hiç bişi yaptırmıyo bana temizliğe bile dünden başlamış haftasonuna ben gidince yapmayım diye.
banada evdeki eşyaları toplamak zor geliyo ama sağolsun eşim yapıyo onlarıda ben uyumuşum dün üniteyi konsolu falan içindeki yemek takımlarını cam bardak hepsini tek tek gazeteye sarıp kutulamış

hoş geldin canım.. amin inşallah.. cinsiyet belli mi.. bi de begûnya çok nefis geliyo kulağa ne demek ki?

ahh bu annelerimizz ve kocişlerimiz de oolmasaa...Allah onlardan razı olsun

aaaa yeni ev mi? ay sonunda.. hayırlı olsun bebeem..
sakın sakın ağır kaldırma, kendini yorma..

sağol kuşum sonunda bulduk istediğimiz gibi bi ev
evimizide kiraya verdik çok şükür

yok yok kaldırmam hayatım
bana hiç bi iş yaptırmıyolar annemgil Allah razı olsun

kizlar ya bebek hareketlerini hisseden varmi aranizda.benim karnimin icinde hic bir hareketlilik yok henuz.doktor 1 ,1 bucuk ay sonra anca hissedersin dedi benmi cok sabirsizm ne

ahh bu annelerimizz ve kocişlerimiz de oolmasaa...Allah onlardan razı olsun
valla tatlım ya .ilk zamanlar bi iş yaptıramıyodum kocişe ama bu aralar nazar değmesin pek bi değişti herşeyime yardımcı oluyo artıkın

kizlar ya bebek hareketlerini hisseden varmi aranizda.benim karnimin icinde hic bir hareketlilik yok henuz.doktor 1 ,1 bucuk ay sonra anca hissedersin dedi benmi cok sabirsizm ne

ya ben geçenlerde bişi hissettim gibi ama bilmiyorum. daha önce hiç hissetmediğim bişeydi gün boyunca aynı harketten 2 kere oldu . bişi attı içerde pıt pıt diye.o ara eğilmiştim karnım büzülmüştü belki bebişin hareketidir bilemiyorum . belkide bağırsak hareketidir. bu zamanlarda bağırsak haraketiyle karıştırabiliyomuş bi yerden okumuştum:26:

GELDİM BEBİKLERİM...

ayy çok ilginç bi duygu eve geç gelceni ailene hbr vermemek gibi bişi yani dünden buyana yaşadılarım..hep diom allam birinin teli olsada ulaşsam merak ederler şimdi beni diom:))

ya dün öğleden sonra eğitimim vardı 2 saate dönerim didiydim eğitim çok geç bitti..akşam girdim okudum geçmişi ama yazamadım yani bizim evde bi tablet bilgisayar var, ben onu ne kullanabilyom ne yazabilyom sinir olyom yaaa

bu sbh da sölemesi ayıptır okula gittim..2005 den buyana bitmeyen bi master ım var..bebikimle okula kaydolduk teyzeleri

sizi habersiz bıraktığımız için özür dileriz teyzolarrr

ben 1 haftadır hisseıdyorum canım kıvranıyo sankı g az sancısı gıbı:) müthiş bı duygu
tabi ıkıncı bebeğim bu endişelenme kızımı 22 haftalıkken hıssetmiştim:))

bende bir gece sırt üstü yatarken hissettim kaydı resmen...
Hissediyorsun yaaa...

Hoş bi daha hissedemedim daha ama :)))

hoş geldin canım.. amin inşallah.. cinsiyet belli mi.. bi de begûnya çok nefis geliyo kulağa ne demek ki?

Saol hosbuldum:)... Cinsiyeti henüz belli degil, suan yurddisindayim burda 20 hafta önce kesinlikle söylemiyorlar cinsiyetini malesef..
2 hafta sonra Turkiyedeyim ozaman ögrenirim Insallah..

Ayrica Begonya resimdeki cicegin ismi canim

aman iyi petuşcum ya kötü bişi olmasında valla merak ettik..

hadi okulunda hayırlı olsun bebikinle birlikte yıldızlı beşle geçin derslerinizi inşallahh

bende dramı gıttı naptı dıcektım olurya :)))
bebişle nasıl çalışcan benım okulu bıraktım ben hamılyken doğuma bı hafta kala sınava gırmiştim sıraya sığmıyodum o yrı mesele ıkısı azıcık buyusn devam edicem bende açık öğretım benımkü

hoşgeldin yawrucum valla merak ettik nirde buu kız nirdeeee dedik neyse şükürki bi sorun yokmuş geldin
okulun hayırlı uğurlu olsun bebikim yeniden öğrenci olcen hee hamiş hamişşne güselll...
bu arada şafak birrrrrrr

ben 1 haftadır hisseıdyorum canım kıvranıyo sankı g az sancısı gıbı:) müthiş bı duygu
tabi ıkıncı bebeğim bu endişelenme kızımı 22 haftalıkken hıssetmiştim:))

evet canim 2.hamileliklerde daha erken hissediliyormus.sabredip gorecegiz.

saalun kuzularım..okudum hepiniz merak etmişsiniz, çok pardon canlarım ya habersiz bıraktım...

sevda cım walla bilmom ama yıl 2005 di o master a başladığımda, o zmn diodumki ben bunu bitiremem, ilerde çocukumla gelirim artık die...wallahada öyle oldu:)) çok az kaldı ya ama ha gayret diemiom..bu dönemdende çok umudum yokda hani martta doğum iznine ayrılınca belki evde olunca yaparım, bi umut işte::)))

anommm benim bebeikim bugün 17. haftasına girdi ya..bak telaşımdan hiç bebikimle konuşamadın büyün 17. haftaya girdin artık die

eh yane petuş.. bundan sonra haber ver kuzucum ya.. bi sürü senaryolar yazdım durdumm..
neyse bari hiç bişeycik yokmuş..
allamm yaa çocuğu şimdiden mekteplere götürme gızz..
bıkacak çocuk zaten en az 15 yıl okucak..
ama belki de zihni açılır.. ben de bu yıl mastere başlamayı düşünüyordum ama hamiş olunca vazgeçtim..
sinema üzerine yapmak istiyordum.. hayallerde kaldı
uzaktan eğitim diye bişey varmış.. belki oradan kamu okurum diyorum.. müdür olmak için kurumda..
sinemayla kamu ne alakası var yaa.. kafam ne kadar karışık benim yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…