2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
tunişimmmm süpersin hepsi yararlı bılgıler
nar ye ayva ye dıye sureklı baskı var ama yıyemıyorum şuan çok eşkiii
bebek haraketlenınce kotu surette kımseye bakma dıyolar ,
tekrar sağol canım hepimizi bılgılendırdın

bende hamileliğin ilk günlerini çok sor atlattım
çok zorlandım
ama şimdi toparladım
artık kılabiliyorum
ama göbüşten eğilemiyorum artık :44::44:

inşalah kzılar bende başlayabilirim. sevdacım çok sağol tavsşyene uyacağım. bebeğim huzursuz olacakmış gibi geliyor. onu namazla büyütmek istiyorum.

selam güzel anneler..oğluşu dedesine sattım..accık oynasın orda...gelince de yemeğini yedircem..ay ben bu veletten bi aranıza tam dürüst katılamıyorum..2. oğlanda gelince vay halime..
cinsiyetleri belli olanlar hayırlı olsun gözünüz aydın kuzum...benim dr ve edepsiz oğlum sayesinde hiç heyecan yaşayamadan 10.haftada öğrendik...şimdi yarın petu inşallah öğrenir...sonra da sevda...sırayla herkes...oooh göbüşler şişsin şöylee...
tunicim bende dün eşime bi süprüz yaptım adam pek bi mutlu oldu..kuzeye hamileykene kardeş kardeş uyurduk oysa

herkese selam bı kac gundur gıremıyorum canım cok sıkkın sehıtlerımıze ..
bu arada gobuslerınıze baktım maşallah allah nazarlardan sakınsın
lucky masallah senın gobegn baya bellı oluyor,hareket etmeye başladımı ? hıssedıyormusun ??
yada kızlar hepınıze sorıyım bebegınızın hareket ettıgını anlıyormusunuz

Sağol canım elimle de tuttuğum için daha çok belli olmuş bu fotoda diğerlerinde bu kadar değil:)) Hafif hafif oluyo arada hissettiğim ama her gün her zaman değil

Sağol canım elimle de tuttuğum için daha çok belli olmuş bu fotoda diğerlerinde bu kadar değil:)) Hafif hafif oluyo arada hissettiğim ama her gün her zaman değil

canım bende gördüm maşallah çok güzel büyümüş karnın. bu arada pantolonunun aynısından alacağım bugün tabid oğru tahminse. lcw hamile giyim

maşallah
bende merak ettim bızde yawas yawas büyuyoruz
ben daha hiisetmiyorum acaba sorun mu var ki
sağol canım.yok olur mu hiç öyle şey normalde zaten bu haftalarda bağırsak hareketleri ile karıştırılabiliyormuş ve de zaten ilk hamilelikte 20. haftayı bulabiliyormuş hissetmek.Erkek bebekler biraz daha hızlıymış bu konuda...ben d eöyle sürekli değil yeni yeni nadiren hissediyorum
canım bende gördüm maşallah çok güzel büyümüş karnın. bu arada pantolonunun aynısından alacağım bugün tabid oğru tahminse. lcw hamile giyim

Sağol canım evet çok doğru tahmin..bence çok rahatmış şimdi her yere onu giyiyorum valla

Son düzenleme:
kızlar merhaba. nasılsınız.bisüredir giremedim foruma. geçmişide okuyamadım. herşey yolunda mı? herkes iyi mi? cinsiyetler belli oluyodur yavaş yavaş artık. bende bayramdan önce gidicem o zaman öğrenicem inşallah.

inş. cnm..yaf ben dün burda o kadar konuştuk ya kocalaramızın gönlünü hoş tutalım die..hırs yaptım heralde..rüyamda angelina jolie, kocam ve ben sarılıp uyyodum..eşim sürekli angelinayı sıkıştıryodu..kıskanıodum ama diodum da "aşkım elle oyna ama daha ileri gitme"..gözümün içine baka baka dürtüklüodu kadını hain yaaaaa....benimde bi plan yapmam gerek hafta sonu için 4 ay olcak yaww..

cnm ben daha bişi anlamadım .. 16-22 haftalar arası hissedilirmiş..yani bazı bazı bişi hissediom ama bebeğe yoramadım henüz..

ayy evet ya bende gördüm göbişi..maşallah lucky cim ya...

lukycimm ben senin karnını görmedim atsana linkini merak ettim
bende koyayım göbüşümüüüü....

allah iyiliğini versin emi yaaa...bence bi yerin açıkta kalmış senin canım...

hayırlı cumalar kızlar..

bende bayadır yazamıyorum ama geçmişi takip ediyorum baya cinsiyeti belli olan var ne güzel bende salı günü gidicem bakalım belli olur heralde sabırsızlanıyorum ...ama iki gecedir rüyamda kendimi doktorda görüyorum ve kızın olucak diyo bakalım ne olucak? :))

allah iyiliğini versin emi yaaa...bence bi yerin açıkta kalmış senin canım...

namussuz...sbh anlatıom o adriana dır yanlış görmüşsün dio.. bu aileden çıkacak çocuğu merak ediom ben çok ya, hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

ne güzel ya..topic in en minnakları bile öğrendi cinsiyetleri...bize bak ya...şansmı bu kadermi..tanrıımmmmm

ben de yavaştan başlayacağım artık

bende hamileliğin ilk günlerini çok sor atlattım
çok zorlandım
ama şimdi toparladım
artık kılabiliyorum
ama göbüşten eğilemiyorum artık :44::44:
ben de eğilemiyecek durumdayım en iyisi oturark halletmek

Allah kabul etsin bıtanem, yusuf suresi güzel yuzlu olması için okuyun dıyolar aliimranda öle ben hamıle kalmak istediğimde çok okumuştum onu süper bı hıkayesi var ölğütleri çok güzel
oğlumuz olursa yusuf emre koymak istiyoruz suresi de iyi olur katmerri güzel :108::108:

al-i imran okumaya hemen başlıyorum, terşekkürler:128::129:

namussuz...sbh anlatıom o adriana dır yanlış görmüşsün dio.. bu aileden çıkacak çocuğu merak ediom ben çok ya, hayırlısı bakalım

sizin gibi olcağı kesin...ama kime benzerse benzesin senin için eşsiz bi bebek olacak...

slm kızlar ben geldimmm

petuş yarın kaçta randevun heyecan varmı heyecan

hoşgeldin cnm...olmamııı heçççç ama önceki kadar meraklanmıyorum cinsiyet için...
amma göstermezse planım kalkmamak yataktan..yada hastanenin orda yrn saat turlayıp yine gelmek toktora..
kız fikrinede bayağı alıştırdım piskolojimi, kız derse, bi hadi ya derim, sonra hemen pırpırlı bi don almaya çarşıya:)))
boyu ne kadar oldu merak ediom..
eşim dio malmısın sen içinde bi karış bişi kordonla oynuo zıplıo nasıl hissetmion die..
gerçekten bi karışmı??? kaç gram oldu???5 nisanla başladık her seferinde öne öne geldi en son 1 nisandı doğum tarihi, mart bebesi oldumu aceba?? mart annelerine transfer olcammı aceba??? bi sürü soru soru soru...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…