canım hepimizin gafil oldugu kendini bıraktığı yada hayat meşgalalerıyle fazla yoğrulduğu olup manevıyatı erteledıgımız oluyo,
zaman öyle bi zmankı senı meşgule decek çok şey var ve hiç boş kalamıyosun düşünemıyosun sılkelenıp kendıne gelemıyosun
ben şöyle derım gaflete düştüğüm zman ben bugun yemeğimi yedim aç duramadım ama ruhumu aç bıraktım ve şu an bana ısyan edıyor benım gıdam bu boynunun borcu bu neden peki her görevı yerıne getırdıgın gıbı yada patronların yada eşinin yada annenın değiini yerıne getrtdıgın gibi Allahın bızı yaradanın bıze emrettıgı ufacık bırşeyı yapmıyosun nesı zor gelıyo sana yazıkk dıyorum bı bakıyorum o an onu yapmışım her ne için kendıme kızıyosam benımd eçok gafıl oldugum zmanlar var rabbim hepmıze yardım etsın
bende hamileliğin ilk günlerini çok sor atlattım
çok zorlandım
ama şimdi toparladım
artık kılabiliyorum
ama göbüşten eğilemiyorum artık :44::44:
herkese selam bı kac gundur gıremıyorum canım cok sıkkın sehıtlerımıze ..
bu arada gobuslerınıze baktım maşallah allah nazarlardan sakınsın
lucky masallah senın gobegn baya bellı oluyor,hareket etmeye başladımı ? hıssedıyormusun ??
yada kızlar hepınıze sorıyım bebegınızın hareket ettıgını anlıyormusunuz
Sağol canım elimle de tuttuğum için daha çok belli olmuş bu fotoda diğerlerinde bu kadar değil:)) Hafif hafif oluyo arada hissettiğim ama her gün her zaman değil
Sağol canım elimle de tuttuğum için daha çok belli olmuş bu fotoda diğerlerinde bu kadar değil:)) Hafif hafif oluyo arada hissettiğim ama her gün her zaman değil
sağol canım.yok olur mu hiç öyle şey normalde zaten bu haftalarda bağırsak hareketleri ile karıştırılabiliyormuş ve de zaten ilk hamilelikte 20. haftayı bulabiliyormuş hissetmek.Erkek bebekler biraz daha hızlıymış bu konuda...ben d eöyle sürekli değil yeni yeni nadiren hissediyorummaşallah
bende merak ettim bızde yawas yawas büyuyoruz
ben daha hiisetmiyorum acaba sorun mu var ki
canım bende gördüm maşallah çok güzel büyümüş karnın. bu arada pantolonunun aynısından alacağım bugün tabid oğru tahminse. lcw hamile giyim
inş. cnm..yaf ben dün burda o kadar konuştuk ya kocalaramızın gönlünü hoş tutalım die..hırs yaptım heralde..rüyamda angelina jolie, kocam ve ben sarılıp uyyodum..eşim sürekli angelinayı sıkıştıryodu..kıskanıodum ama diodum da "aşkım elle oyna ama daha ileri gitme"..gözümün içine baka baka dürtüklüodu kadını hain yaaaaa....benimde bi plan yapmam gerek hafta sonu için 4 ay olcak yaww..selam güzel anneler..oğluşu dedesine sattım..accık oynasın orda...gelince de yemeğini yedircem..ay ben bu veletten bi aranıza tam dürüst katılamıyorum..2. oğlanda gelince vay halime..
cinsiyetleri belli olanlar hayırlı olsun gözünüz aydın kuzum...benim dr ve edepsiz oğlum sayesinde hiç heyecan yaşayamadan 10.haftada öğrendik...şimdi yarın petu inşallah öğrenir...sonra da sevda...sırayla herkes...oooh göbüşler şişsin şöylee...
tunicim bende dün eşime bi süprüz yaptımadam pek bi mutlu oldu..kuzeye hamileykene kardeş kardeş uyurduk oysa
cnm ben daha bişi anlamadım .. 16-22 haftalar arası hissedilirmiş..yani bazı bazı bişi hissediom ama bebeğe yoramadım henüz..herkese selam bı kac gundur gıremıyorum canım cok sıkkın sehıtlerımıze ..
bu arada gobuslerınıze baktım maşallah allah nazarlardan sakınsın
lucky masallah senın gobegn baya bellı oluyor,hareket etmeye başladımı ? hıssedıyormusun ??
yada kızlar hepınıze sorıyım bebegınızın hareket ettıgını anlıyormusunuz
sağol canım.yok olur mu hiç öyle şey normalde zaten bu haftalarda bağırsak hareketleri ile karıştırılabiliyormuş ve de zaten ilk hamilelikte 20. haftayı bulabiliyormuş hissetmek.Erkek bebekler biraz daha hızlıymış bu konuda...ben d eöyle sürekli değil yeni yeni nadiren hissediyorum
Sağol canım evet çok doğru tahmin..bence çok rahatmış şimdi her yere onu giyiyorum valla
inş. cnm..yaf ben dün burda o kadar konuştuk ya kocalaramızın gönlünü hoş tutalım die..hırs yaptım heralde..rüyamda angelina jolie, kocam ve ben sarılıp uyyodum..eşim sürekli angelinayı sıkıştıryodu..kıskanıodum ama diodum da "aşkım elle oyna ama daha ileri gitme"..gözümün içine baka baka dürtüklüodu kadını hain yaaaaa....benimde bi plan yapmam gerek hafta sonu için 4 ay olcak yaww..
allah iyiliğini versin emi yaaa...bence bi yerin açıkta kalmış senin canım...
hayırlı cumalar kızlar..
bende bayadır yazamıyorum ama geçmişi takip ediyorum baya cinsiyeti belli olan var ne güzel bende salı günü gidicem bakalım belli olur heralde sabırsızlanıyorum ...ama iki gecedir rüyamda kendimi doktorda görüyorum ve kızın olucak diyo bakalım ne olucak? :))
ben de yavaştan başlayacağım artıkbende seni öptüm ilaç gıbı gelsınde ıyıleş:)))) yenı kuran okudum bak şifa olsun tututututu
bu arada bı hatım hamıleyken bı hatımde bebeğin 40 çıkana kadar okuyalım kızlar bebeişlerımız hayırlı evlat olsuun mozart muzart dınlıcekelrıne kuranı kerımle huzur bulsunlar :))))))
ben de eğilemiyecek durumdayım en iyisi oturark halletmekbende hamileliğin ilk günlerini çok sor atlattım
çok zorlandım
ama şimdi toparladım
artık kılabiliyorum
ama göbüşten eğilemiyorum artık :44::44:
oğlumuz olursa yusuf emre koymak istiyoruz suresi de iyi olur katmerri güzel :108::108:Allah kabul etsin bıtanem, yusuf suresi güzel yuzlu olması için okuyun dıyolar aliimranda öle ben hamıle kalmak istediğimde çok okumuştum onu süper bı hıkayesi var ölğütleri çok güzel
al-i imran okumaya hemen başlıyorum, terşekkürler:128::129:bencede canım yaa çok rahatlatıyo..bende ramazanda eşimle sahurdan sonra camiye gittim 30 gün boyunca hatim ettik Allah kabul ederse..tekrar başlamayı düşünüyorum arapçada okuyabiliyorum çünkü..al-i imran suresi hamilelikte okunması gerekn bi sureymiş..uzun ama okunabilir..
namussuz...sbh anlatıom o adriana dır yanlış görmüşsün dio..bu aileden çıkacak çocuğu merak ediom ben çok ya, hayırlısı bakalım
slm kızlar ben geldimmm
petuş yarın kaçta randevun heyecan varmı heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?