2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

evet ya kamu ne sinema ne bebem:)) :44:
öle dime ya anası belki bitiri masterı müdür olur, çok parası olur...ne okutcam o zmn bebemi 15 yıl..seyyah olur benim lokumum o zmn ne okucek..
cnm banada kocam gülüo 5 yılda bitmemiş şimdimi bitcek die..didim hırs yaptım bitcekkk

Nasılsınz bakem. Bugün işleri bitirmek için uğraştım biraz. Bakamadım pek. Yarın gidiyoruzz biz öğleden sonra kaçacağım inşallah. Sonunda günler geçti ohh y a uzun süre giremem herhalde kim bilir o zamana kadar neler değişir cinsiyetlerr belli olur karnlar iyice büyür. Görüşmek üzere kızlar kendinize ve bebişlerinize ii bakın. Öptümm :89::89:

31 ekime randevuu aldım alanya başkent üni. hastanesinden bayrama girmeden inş. bebişimin cinsiyetini öğrenebilirim öğrenmesemde göreyim çok özledim kuzumuu 14+1 olacam 31 ekimde umarım kendini gösterir bebişimm

cnm şimdiden ailenle ve sevdiklerinle mutlu ve huzurlu bi bayram geçirmen dileğiyle..ii bak bebikimize:))

yaf şu damadımı 10 güne bi dürtütletip durma yafff..

benim görümcekin ismi
pek bi hanım efendi sayılmaz :)

pek sevişmeyiz kendisiyle hehehehhe
hadi yaaa
gerçi her insan aynı olmas ama:44:

begüm banada biraz değişik geldi bayansu. biraz daha bak bence. bu arada benimde bhcg 25 çıktı. bakalım tutacakmı 4 kasımı bekliyorum tabi yavru kuşum cinsiyetini gösteririse.
baktım kuzum baktım daha çok isim var kafamda ELA,PELİN,ÖYKÜ fln ama Begümün anlamıda güzel

tebrikler kuzuu
sağol bitanem,dinlenmeye çalışıyorum walla satmışım dünyanın anasını
yaaaaa dimi mavilef banada öyle şımarık bi kız lazımmmm seviyorummm bana çeksin bana çeksin

güle güle hatcee
iyi tatiller canım
keşke benimde accık kaçıcak bi memleketim olsaaa

benimkide 30 ekim tatlışşş inşallah hayırlı haberler alırıss

kızlar benim beynim zonkluyooo gidip yatıcamm biras daha hadi öpüyorum sizi:2:

ya karar veremıyorum ben parkyatakmııııııııı bambu ebişklerdenmi
daha var demicem ne kaldı şurda 5 ay nekadar yavaş öğrenıyoz cınsıyetleri ilk doğuracaklar bızız en çok çatlayanda amma en son boız öğrenıyoz pazartesı gelmıyo
canım sıkıldı şimdi

kızlar benim beynim zonkluyooo gidip yatıcamm biras daha hadi öpüyorum sizi:2:

bende seni öptüm ilaç gıbı gelsınde ıyıleş:)))) yenı kuran okudum bak şifa olsun tututututu
bu arada bı hatım hamıleyken bı hatımde bebeğin 40 çıkana kadar okuyalım kızlar bebeişlerımız hayırlı evlat olsuun mozart muzart dınlıcekelrıne kuranı kerımle huzur bulsunlar :))))))

benim bu dramım yrn son bulyo inş...tabi bebik bi sıkıntı çıkarmazsa
bide bambu beşik bambuu, minnak bi sepet:))

Son düzenleme:

Katılıyorum cnm sana, Ben ilk ayımızda ramazanda dinleyerek bitirdim kuran-ı Kerim.
Şimdide okuyarak bitirmek istiyorum Allah nasip ederse :)

Çok güzel ezgiler var onları dinletmek lazım. Selevatlar da çok güzel. Bilginize.

bencede canım yaa çok rahatlatıyo..bende ramazanda eşimle sahurdan sonra camiye gittim 30 gün boyunca hatim ettik Allah kabul ederse..tekrar başlamayı düşünüyorum arapçada okuyabiliyorum çünkü..al-i imran suresi hamilelikte okunması gerekn bi sureymiş..uzun ama okunabilir..

benim bu dramım yrn son bulyo inş...tabi bebik bi sıkıntı çıkarmazsa
bide bambu beşik bambuu, minnak bi sepet:))

evet senin bıttı bişey kalamdı tek dileiğim inşallah açar bacaklarınıda gösterırı kendısını:))

evet canım sakiiin huzurlu akıllı hayırlı birere evlat olsunlar inşallah
bende yeni başladım en yakın zamanda bıtırırım inş

Allah kabul etsin bıtanem, yusuf suresi güzel yuzlu olması için okuyun dıyolar aliimranda öle ben hamıle kalmak istediğimde çok okumuştum onu süper bı hıkayesi var ölğütleri çok güzel

haklısın canım ben öğrenir öğrenmez başladım hatime ama çalışıyorum ya okuyamıyorum bir tülrü 1. cüzde kaldım. işten erken çıkmayı planlıyorum. 5. aydan osnra okurum evd eolduğum sürece daha rahat. ya sevda bana yardım et canım. ben namaz kılamıyorum bri tülü eskiden bırakmazdım. şimdi en önemlizamanlar ve ben kılamıyorum.

canım hepimizin gafil oldugu kendini bıraktığı yada hayat meşgalalerıyle fazla yoğrulduğu olup manevıyatı erteledıgımız oluyo,
zaman öyle bi zmankı senı meşgule decek çok şey var ve hiç boş kalamıyosun düşünemıyosun sılkelenıp kendıne gelemıyosun
ben şöyle derım gaflete düştüğüm zman ben bugun yemeğimi yedim aç duramadım ama ruhumu aç bıraktım ve şu an bana ısyan edıyor benım gıdam bu boynunun borcu bu neden peki her görevı yerıne getırdıgın gıbı yada patronların yada eşinin yada annenın değiini yerıne getrtdıgın gibi Allahın bızı yaradanın bıze emrettıgı ufacık bırşeyı yapmıyosun nesı zor gelıyo sana yazıkk dıyorum bı bakıyorum o an onu yapmışım her ne için kendıme kızıyosam benımd eçok gafıl oldugum zmanlar var rabbim hepmıze yardım etsın

bende hamileliğin ilk günlerini çok sor atlattım
çok zorlandım
ama şimdi toparladım
artık kılabiliyorum
ama göbüşten eğilemiyorum artık :44::44:

Hamileliğin 3.ayı:
Perşenbe ve cuma günleri ali imran süresini oku. Sonra 140 salâvat getir.
Namazlardan sonra elini karnının üzerine koy ve salâvat getir. Her hafta buğday, et ve süt al.
Sabahları biraz bal ye. Hergün aç karnına 1 adet elmaya ayetelkürsüyü oku ve ye
9 ay boyunca devamlı yapabileceğin genel tavsiyeler
1-hep abdestli olmaya çalış. özellikle yemek yerken.
2-bütün günahlardan korunmaya bak.
3-elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış.
4-geceleri aynaya bakma.
5-sinirlenme. Huzurlu ve sakin ol.
6-kuran dinlemeye ve okumaya çalış.
7-namazlardan sonra 34 allahuekber,33 elhamdulillah ve 33 defa subhanallah de.
8-sulu ve sağlam bir nara 40 defa yasin süresini oku. Bir anda okumayabilirsin. Mesela kaç günde 1 haftada oku. Hatta eşin de okuyabilir. Sonra o narı ye. Rivayetlerde 40 gün ve 40 kez yapılan ameller faziletlidir. Unutma 9 ay boyunca yapacaksın bunları.
9–1 elmaya 40 defa yusuf süresini oku.
10-en az 40 gece kılabilirsen gece namazı kıl.
11–40 cuma günü cuma guslü al. Cuma namazı okumadan her cuma cuma guslü ya da işe gitmeden sabah hemen al guslü niyet ederken de cuma guslüne niyet et. Bunu 40 cuma boyunca yap. Genel olarak hamilelilik dönemi 40 hafta. Ve hadisler de diyor ki:40 cuma guslü alan kabir azabından kurtulur.
12-hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et.
13-hergün sabah namazından sonra 50 defa ihlâs süresini oku.
14-hergün sabah namazından sonra 50 defa kadir süresini oku.
15-hergün 140 defa salâvat getir.
16-namazlardan sonra 70 defa estağfirullahe ve etube ileyh de ve tövbe et.
17– 40gün boyunca aç karnına kuru üzüm ye. Hergün 21 adet kuru üzüm ve her kuru üzüm yerken besmele çek. Yani 21 kuru üzüme 21 besmele.
18-bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salâvat getir ve ihlâs süresini oku.
19-allahı çok düşün.
20-insanlara yardım et.
21-mümin insanların yüzüne bak.
22-gıybetten ve yalandan uzak dur.
23-namazını vaktinde kıl.
24-devamlı allah allah diye zikirde bulun.
25-eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.
26-evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. Unutma çocuğun anne baba üzerindeki hakkı anne ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir.
27-enbiya süresini okumak evladın salih bir evlat olmasına yardım eder.
28-eğer anne ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan anne ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır.
29-hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir.

Armut: Eğer anne hamileyken armut yerse evladı güzel ve iyi ahlaklı olur. Kalbin güçlenmesine, midenin temizlenmesine, güzellik ve cesaret verir. Armutta b1,b2,b6 ve c vitamini vardır.
Nar: Cuma günleri kahvaltı yapmadan nar yemek çok iyidir. Bulantıyı engeller. Kansızlığı giderir. Tansiyona da iyidir.
Incir: Kuranda adına yemin edilen meyvedir. Ağız kokusunu giderir ve kemikleri güçlendirir
kavun: Anne hamileyken kavun yerse evladı güleryüzlü olur.

Bunların yanısıra; badem, sebzeler, hurma, balık, mercimek, lahana, marul, bal, fasülye, şeftali, zeytinyağı, fındık ve süt ürünleri tüketmek çok yararlıdır. Fındık vs yerken aşırıya kaçmamak iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…