eh yane petuş.. bundan sonra haber ver kuzucum ya.. bi sürü senaryolar yazdım durdumm..
neyse bari hiç bişeycik yokmuş..
allamm yaa çocuğu şimdiden mekteplere götürme gızz..
bıkacak çocuk zaten en az 15 yıl okucak..
ama belki de zihni açılır..ben de bu yıl mastere başlamayı düşünüyordum ama hamiş olunca vazgeçtim..
sinema üzerine yapmak istiyordum.. hayallerde kaldı
uzaktan eğitim diye bişey varmış.. belki oradan kamu okurum diyorum.. müdür olmak için kurumda..
sinemayla kamu ne alakası var yaa.. kafam ne kadar karışık benim yaaa..
cnm şimdiden ailenle ve sevdiklerinle mutlu ve huzurlu bi bayram geçirmen dileğiyle..ii bak bebikimize:))Nasılsınz bakem. Bugün işleri bitirmek için uğraştım biraz. Bakamadım pek. Yarın gidiyoruzz biz öğleden sonra kaçacağım inşallah. Sonunda günler geçti ohh y auzun süre giremem herhalde kim bilir o zamana kadar neler değişir cinsiyetlerr belli olur karnlar iyice büyür. Görüşmek üzere kızlar kendinize ve bebişlerinize ii bakın. Öptümm :89::89:
31 ekime randevuu aldım alanya başkent üni. hastanesinden bayrama girmeden inş. bebişimin cinsiyetini öğrenebilirim öğrenmesemde göreyim çok özledim kuzumuu14+1 olacam 31 ekimde umarım kendini gösterir bebişimm
cnm şimdiden ailenle ve sevdiklerinle mutlu ve huzurlu bi bayram geçirmen dileğiyle..ii bak bebikimize:))
yaf şu damadımı 10 güne bi dürtütletip durma yafff..
hadi yaaabenim görümcekin ismi
pek bi hanım efendi sayılmaz :)
pek sevişmeyiz kendisiyle hehehehhe
baktım kuzum baktım daha çok isim var kafamda ELA,PELİN,ÖYKÜ fln ama Begümün anlamıda güzelbegüm banada biraz değişik geldi bayansu. biraz daha bak bence. bu arada benimde bhcg 25 çıktı. bakalım tutacakmı 4 kasımı bekliyorum tabi yavru kuşum cinsiyetini gösteririse.
biz geldik günaydınnnnnn şekerler
petuş yokmu hala merak ettim yaa umarım kötü bişey yoktur çıkarkende bişey sölemedi
bu arada dün konuşa konuşa beni yoldan çıkardınız yaa akşam 3 aydan sonra eşime sürrrpizzz yaptım korka korka da olsa yaptık
sağol bitanem,dinlenmeye çalışıyorum walla satmışım dünyanın anasınıtatlım çok geçmiş olsun.. dinlenmekten başka yol yok galiba.. onu da nasıl yapacaksın gerçi..
begüm eski türk devletlerinde kadın hükümdarlar için kullanılan sıfatlardan biri.. anlam olarak güzel.. hükümet gibi kadın olur ilerdemelodik aynı zamanda.. kulağa sempatik geliyor.. sanki çıtı pıtı çok bilmiş ama hanım hanımcık biraz fırlama bi kız çocuğu çağrıştırdı bana..
Nasılsınz bakem. Bugün işleri bitirmek için uğraştım biraz. Bakamadım pek. Yarın gidiyoruzz biz öğleden sonra kaçacağım inşallah. Sonunda günler geçti ohh y auzun süre giremem herhalde kim bilir o zamana kadar neler değişir cinsiyetlerr belli olur karnlar iyice büyür. Görüşmek üzere kızlar kendinize ve bebişlerinize ii bakın. Öptümm :89::89:
31 ekime randevuu aldım alanya başkent üni. hastanesinden bayrama girmeden inş. bebişimin cinsiyetini öğrenebilirim öğrenmesemde göreyim çok özledim kuzumuu14+1 olacam 31 ekimde umarım kendini gösterir bebişimm
güle güle hatcee
iyi tatiller canım
keşke benimde accık kaçıcak bi memleketim olsaaa
benimkide 30 ekim tatlışşş inşallah hayırlı haberler alırıss
kızlar benim beynim zonkluyooo gidip yatıcamm biras daha hadi öpüyorum sizi:2:
ya karar veremıyorum ben parkyatakmııııııııı bambu ebişklerdenmi
daha var demicem ne kaldı şurda 5 ay nekadar yavaş öğrenıyoz cınsıyetleri ilk doğuracaklar bızız en çok çatlayanda amma en son boız öğrenıyoz pazartesı gelmıyo
canım sıkıldı şimdi
bende seni öptüm ilaç gıbı gelsınde ıyıleş:)))) yenı kuran okudum bak şifa olsun tututututu
bu arada bı hatım hamıleyken bı hatımde bebeğin 40 çıkana kadar okuyalım kızlar bebeişlerımız hayırlı evlat olsuun mozart muzart dınlıcekelrıne kuranı kerımle huzur bulsunlar :))))))
Katılıyorum cnm sana, Ben ilk ayımızda ramazanda dinleyerek bitirdim kuran-ı Kerim.
Şimdide okuyarak bitirmek istiyorum Allah nasip ederse :)
Çok güzel ezgiler var onları dinletmek lazım. Selevatlar da çok güzel. Bilginize.
benim bu dramım yrn son bulyo inş...tabi bebik bi sıkıntı çıkarmazsa
bide bambu beşik bambuu, minnak bi sepet:))
Katılıyorum cnm sana, Ben ilk ayımızda ramazanda dinleyerek bitirdim kuran-ı Kerim.
Şimdide okuyarak bitirmek istiyorum Allah nasip ederse :)
Çok güzel ezgiler var onları dinletmek lazım. Selevatlar da çok güzel. Bilginize.
bencede canım yaa çok rahatlatıyo..bende ramazanda eşimle sahurdan sonra camiye gittim 30 gün boyunca hatim ettik Allah kabul ederse..tekrar başlamayı düşünüyorum arapçada okuyabiliyorum çünkü..al-i imran suresi hamilelikte okunması gerekn bi sureymiş..uzun ama okunabilir..
bende seni öptüm ilaç gıbı gelsınde ıyıleş:)))) yenı kuran okudum bak şifa olsun tututututu
bu arada bı hatım hamıleyken bı hatımde bebeğin 40 çıkana kadar okuyalım kızlar bebeişlerımız hayırlı evlat olsuun mozart muzart dınlıcekelrıne kuranı kerımle huzur bulsunlar :))))))
haklısın canım ben öğrenir öğrenmez başladım hatime ama çalışıyorum ya okuyamıyorum bir tülrü 1. cüzde kaldım. işten erken çıkmayı planlıyorum. 5. aydan osnra okurum evd eolduğum sürece daha rahat. ya sevda bana yardım et canım. ben namaz kılamıyorum bri tülü eskiden bırakmazdım. şimdi en önemlizamanlar ve ben kılamıyorum.
haklısın canım ben öğrenir öğrenmez başladım hatime ama çalışıyorum ya okuyamıyorum bir tülrü 1. cüzde kaldım. işten erken çıkmayı planlıyorum. 5. aydan osnra okurum evd eolduğum sürece daha rahat. ya sevda bana yardım et canım. ben namaz kılamıyorum bri tülü eskiden bırakmazdım. şimdi en önemlizamanlar ve ben kılamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?