aaa çok güzel ya sen erkek istiodun dimi yanlış hatırlamıorum...gözün aydın cnm...
cnm hcg i bilmom ya..dr kız dedi, dünya durdu o anda bana...herşey pembe görünmeye başladı gözüme:)))listeyide düzelttim alınmasın kızımızz
eee peki bhcg değerin kaçmış petuuu:26:
gunaydın herkese..
hayırlı olsun petunyacımmm bende ilk ogrendigimde hep erkege odaklandıgım için nasıı yanı kız annesimi oldum simdi ben nasıl suslucem nasıl giyidirecem ay fln oldum ben persembeden beri uyuyamıyorum hep hayal etmektenbende dun zıbın aldım 3 uzun kollu 7 kolsuz :) dha da alacaktım da simdi kucuk fln alırım bu kadar yeter dedim
cnm hcg i bilmom ya..dr kız dedi, dünya durdu o anda bana...herşey pembe görünmeye başladı gözüme:)))
hani diodum ya sorcam soruları sormayı unutyom die deftere not alyom die, o deftere bakmayı unuttum, düşün artık:)))
denis cim ya ben daha kapıdan çıkmadan kızım kızım die kaç kere dediğimi hatırlamıyorum bize..evlerimiz yakın cnm, doğum günlerinde pamuk pirenses yaparız, kelebek yaparız, aile boyu d. günü kutlarız işte ohh misss
Eki Görüntüle 278333 Eki Görüntüle 278334
bu sbh sizlere kızımızın, lokumumuzun ilk cicişleriyle günaydın demek istedim..
dr kız dediği an içimdeki herşey uçtu, ondan sonraki ultrasonu, dr la konuşmayı, sormayı unuturum die deftere yazdığım soruları herşeyi unutmuşum:))) o anda içime bi his geldi "ben kız annesi olmak için yaratılmışım":)))) 2 günüdr uyuyamıyorum, nasıl anne olcam ben ona die, saçları nasıl olcak acaba, gülüşü nasıl olacak acaba die..ablamı arıyorum sürekli "ne yani şimdi seninle benim gibi bişi dahamı gelyo" diye...kızlar inş. cinsiyeti öğrenmeyenlerde en kısa sürede öğrenebilir, hamilelikte yeni bi evreye girmişim gibi hissediyorum, bütün duyguları sil baştan yaşıyorum sanki...
pempe pempe öpüyorum hepinizi bu sbh:119:119:119:
bu arada hekese günaydın kızlar bende öğrendim cinsiyetini çok mutluyumcumartesinden beri bir başkayım sanki tabi babamızda çok mutluu benimde bir şehzadem olacak inşallah allah nasip ederse hepimizin evlatları sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah
Eki Görüntüle 278345
kızlarr hafta sonu bebeğime bu conversleri ördüm..denemek için yaptım evdeki iplerle çünkü bu benim ilk örgüm
Eki Görüntüle 278345
kızlarr hafta sonu bebeğime bu conversleri ördüm..denemek için yaptım evdeki iplerle çünkü bu benim ilk örgüm
züperrrrr...Eki Görüntüle 278345
inş. cnm ya bende ist. sizlerle tanışmayı..tanışalım kaynaşalım:)ayyy agzım kulaklarıma geldisimdiden.... cicilere bakarken kızz cocugu alternatifi cook yaa hepsini alasım gelyr sankı hepsi cok guzelmıs gibi gelyr eşimm engel oldu bana yanı inşallh cnm ya 1 ay sonra fln uskudarda bir buluşma ayarlıyalım sahılde mıde bulantılarımızda iyice bitmiş olur yer içer konusrz
günaydınlarrrr
petuşçummm hayırlı olsun inşallah
demek ki yayman karın teorimiz tuttu
bakalım benimki ne olacak ?
cnm hcg i bilmom ya..dr kız dedi, dünya durdu o anda bana...herşey pembe görünmeye başladı gözüme:)))
hani diodum ya sorcam soruları sormayı unutyom die deftere not alyom die, o deftere bakmayı unuttum, düşün artık:)))
:
çok güzeller güle güle giysin inşallah bu arada benim prensimide ekleyebilirmisin canm takip listesine
gözünüz aydın canım şehzadeniz
züperrrrr...
inş. cnm ya bende ist. sizlerle tanışmayı..tanışalım kaynaşalım:)
saol cnm...evet kesinlikle..dr a giderken eşime diodum kızımız olcak heralde benim göbem yan yan gidio die:))özellikle koydum göbemin resmini:)
günaydın kızlar. yine moralsiz bir haftaya başladık. geçen hafta şehitlerimiz. şimdiyse deprem haberleri. ülke olarak sınanıyoruz. rabbim herkese yardımcı olsun. hepimiz dua edelim kızlar. insanlar sokaklarda. yarın da van a karla karışık yağış başlıyormuş.
thanks kıslar
perigülcüm seninde mi kıscen olcak :122:ayyy çook sevindim yaa hayırlı olsun
ayyyy çook kıskandım yaaa....ben kesin olmadığı için bişi alamadım ama uniseks bi patik ördüm...30'unda randevum aynı şeyleri bende yaşamak istiyorum..
hee bişi sorcaktım sana,pazar günü özel sigorta geçerli oluyormu?yoksa c.tesimi gitsek yaa:26:
züperrrrr...
inş. cnm ya bende ist. sizlerle tanışmayı..tanışalım kaynaşalım:)
saol cnm...evet kesinlikle..dr a giderken eşime diodum kızımız olcak heralde benim göbem yan yan gidio die:))özellikle koydum göbemin resmini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?