2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
listeyide düzelttim alınmasın kızımızz
eee peki bhcg değerin kaçmış petuuu:26:
cnm hcg i bilmom ya..dr kız dedi, dünya durdu o anda bana...herşey pembe görünmeye başladı gözüme:)))
hani diodum ya sorcam soruları sormayı unutyom die deftere not alyom die, o deftere bakmayı unuttum, düşün artık:)))

denis cim ya ben daha kapıdan çıkmadan kızım kızım die kaç kere dediğimi hatırlamıyorum bize..evlerimiz yakın cnm, doğum günlerinde pamuk pirenses yaparız, kelebek yaparız, aile boyu d. günü kutlarız işte ohh misss

kızlarr hafta sonu bebeğime bu conversleri ördüm..denemek için yaptım evdeki iplerle çünkü bu benim ilk örgüm

ayyy agzım kulaklarıma geldi simdiden.... cicilere bakarken kızz cocugu alternatifi cook yaa hepsini alasım gelyr sankı hepsi cok guzelmıs gibi gelyr eşimm engel oldu bana yanıinşallh cnm ya 1 ay sonra fln uskudarda bir buluşma ayarlıyalım sahılde mıde bulantılarımızda iyice bitmiş olur yer içer konusrz

günaydınlarrrr
petuşçummm hayırlı olsun inşallah
demek ki yayman karın teorimiz tuttu
bakalım benimki ne olacak ?

gözünüz aydın canım şehzadeniz

kızlar şimdi diğer ayrıntıları söylüyom..
toktorum bana bir kamyon ilaç verdi..demir hapı+magnezyum+bişi daha+elevite devam+balık yağına devam..
aldım ama daha başlamadım yan 1 günde bu kadar şey nasıl içilir hala planlayamadım..
bunun dışında mart annesi oldum şimdilik 31 mart beklenenimiz oldu..sata göre 16+4 üz bugün ama bebeğim şu anda ultrasona göre 17+3..yani 4. aymız bitmiş nerdeyse ve 1,5 kilo almışım, dr çook ii dedi..
bunun dışında eşi aşağıdaymış, yani plesanta göbek deliğine doğru hareket edememiş..
ben günde 40 dk yürüyordum ve çok haldır huldur tempolu yürüodum,,dr azalt ve daha yavaş yürü didi..
çamaşır asarken uzanmak yok
evde 5 kiloluk su bidonunu kaldırmak yok.
sbh uyanınca gerinmek yok...
bunları yazıyorum ki benim gibi yapan varsa tikkat ltf..bu kontrol 3 hafta sonra..
eş in aşağıda olması erken doğumu tetikliyomuş ve eş aşağıdayken normal doğum olmuomuş..
bilginize can kuşlarımm

günaydın kızlar. yine moralsiz bir haftaya başladık. geçen hafta şehitlerimiz. şimdiyse deprem haberleri. ülke olarak sınanıyoruz. rabbim herkese yardımcı olsun. hepimiz dua edelim kızlar. insanlar sokaklarda. yarın da van a karla karışık yağış başlıyormuş.

Eki Görüntüle 278345

kızlarr hafta sonu bebeğime bu conversleri ördüm..denemek için yaptım evdeki iplerle çünkü bu benim ilk örgüm
züperrrrr...
inş. cnm ya bende ist. sizlerle tanışmayı..tanışalım kaynaşalım:)
günaydınlarrrr
petuşçummm hayırlı olsun inşallah
demek ki yayman karın teorimiz tuttu
bakalım benimki ne olacak ?

saol cnm...evet kesinlikle..dr a giderken eşime diodum kızımız olcak heralde benim göbem yan yan gidio die:))özellikle koydum göbemin resmini:)

ayyyy çook kıskandım yaaa....ben kesin olmadığı için bişi alamadım ama uniseks bi patik ördüm...30'unda randevum aynı şeyleri bende yaşamak istiyorum..
hee bişi sorcaktım sana,pazar günü özel sigorta geçerli oluyormu?yoksa c.tesimi gitsek yaa:26:

çok güzeller güle güle giysin inşallah bu arada benim prensimide ekleyebilirmisin canm takip listesine

gözünüz aydın canım şehzadeniz

thanks kıslar
perigülcüm seninde mi kıscen olcak :122:ayyy çook sevindim yaa hayırlı olsun

günaydın allah yardımcıları olsun inşallah çok zor bir durum dua etmekten başka elimizden birşey gelmiyor malesef

Günaydın herkeseee :)))
Petuşum gözün aydın canım çok ama çok sevindim..Cicişlerini de güle güle giysin meleğin sağlıkla,sıhhatle,iyi günlerde inşallah...
Perigülcüm sen de cinsiyetini öğrenmişsin hayırlı olsun cnm..Veee tabi gözümden kaçan olduysa tüm cinsiyetini öğrenenleri tebrik ediyorum...Sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah rabbm..

Rabbimin ülkemiz üzerindeki kara bulutları da bir an önce dağıtması dileğiyle herkese güzel bir hafta diliyorum

oluyo cnm..7/24 geçerli...
bide bizim okumun isminide şimdilik listeye yağmur olarak yazabilirmisn cnm...babamızla %95 anlaşmış durumdayız...

hatırlı olsun petuşcum..Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

bebişlerinin cinsiyetleriniöğrenen arkadaşlarımı tebrik ederiiimmmm. petunyacım çok tebrik ederim canımcım. rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…