2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
petuucum.. gözden kaçırdın sanırım kuşum.. yazdım ama görmedin.. ağzın kulaklarına kadar gerilince gözler kapanıyoo tabee.. bi daha tebrik ederim ve nazar boncuklarından bi daha bi daha gönderirim n'olcek..

çok teşkler canm

yok canm benim prensim olcekkk inş.

pardon bebeim ben yanlış okudumekledim listeye prensini

oluyo cnm..7/24 geçerli...
bide bizim okumun isminide şimdilik listeye yağmur olarak yazabilirmisn cnm...babamızla %95 anlaşmış durumdayız...

sağol cnm ben de düşünüp duruyodum...ayy yağmur çok hoş bizim ailede tam 3 tane var koyamazdım istesemde
bizde geçen gün ÇisiL düşündük ama kesin değil o da ince yağmur demekmiş:26:

hatırlı olsun petuşcum..Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
amin cnm saol
bebişlerinin cinsiyetleriniöğrenen arkadaşlarımı tebrik ederiiimmmm. petunyacım çok tebrik ederim canımcım. rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
amin canım, çok tşk

gördüm yefrum görmemmi heççç
o kadar didiniz didiniz senin kızın olcak die alın işte kız:))) bu kadar çabuk alışcamı ve mutlu olcamı hiç düşünmemiştim cnm ya..gerçekten hala ağzım kulaklarımda..sende öğren artık ama ya...artık hayaller kuralım onlar için..çook tşk bebem

çok sağol datluummmm

Tebrikler canım, Allah hayırlı evlat etsin hepimizinkini inşallah..

haftaya pazartesi gösterirse kendisini muhterem, öğreneciğik inşallah.. aydına gitmeden cinsiyeti belli olsun istiyorum ben de.. sen izin işini ne yaptın. hatırlatmak istemezdim aslında

kızlar limongoda ebru maternity ürünleri var ben aldım 2 elbise 1 bluz bide kalın çorapp bilginiz olsun bayram içinn

bayansu canımm ellerine sağlık süper olmuş iyi günlerde giysin inşallah bebeğinn... Ben de öreceğim aynısından oğluşuma ama örülüşünü anlatan bir yer bulamadım sen netten baktıysan yollar mısın lütfeenn

canım ben de bu siteden bakarak yaptımm:) sadece zincir çekmeyi bilen biri olarak güzel yapmışım dime
Converse Patik Yapılışı (Resimli Anlatımlı)

tatlım ben de anneme beyaz battaniye ördürüyorum.. cinsiyeti belli olunca da süslemeler yapmak istiyorum battaniyeye.. beyaz üzerine bi şeyler olsun istiyorum.. nereden bulabilirim ben öyle süslü şeyler.. bildiğin bi internet sitesi var mı acep? bi de anneme söyliyim de converse patikten o da yapsın.. çook şekermiş.. ellerine sağlık senin de.. züper olmuş..

haftaya pazartesi gösterirse kendisini muhterem, öğreneciğik inşallah.. aydına gitmeden cinsiyeti belli olsun istiyorum ben de.. sen izin işini ne yaptın. hatırlatmak istemezdim aslında
aman ya..almıcam izin filan vazgeçtim..stres yaptım yani..gerenk yok didim..cuma akşamı tek başıma çıkarım yola..beyim takılır annemlerde bensiz 2 gün:))
inş. öğrenirsin canım ya, çok meraklı bi süreç.
dr abşladı muayaneye 3 dk geçti, dioki cinsiyeti öğrenmek istermisniz..allam didim içimden buna hayır dien kaç tane aile vardır..ne dion gadın sen didim merak etmemiyiz heçç
kızlar limongoda ebru maternity ürünleri var ben aldım 2 elbise 1 bluz bide kalın çorapp bilginiz olsun bayram içinn

aaa bende bu hafta sonu lcw a gittim...2 gömlek,1 kot, bi normal pantul, 2 bady, 1 elbise, 1 hırka aldım...270 gayme bayıldım toplamda..ama bu bana yeter die düşünyom doğurana kadar..evde 1-2 bol elbisem daha var..bide ist. olan ve kozyataığına yakın olan , yolu düşenler bilginize..kozyağında demstore die bi mağaza var, mothercare in outlet ürünlerini satıo..ben gittim 7 tane alttan çıtçıtlı atlet 32 liraydı aldım

canm baktım ama görmedim bugün mü baktın kampanya bitmiş olabilir mi??
Bayansu gördüm cnm yollamışsın çok sağol

evet canım bugün daha 2 gün var bitime kıds bölümünde

iyi almışsın canımda ben lcw da hiç elbise göremedim kırmızı mı aldığın elbiseee nette vardıı

ben hep elbise giymek istiyorum pantolonları bende lcvden alcam çünkü onları denemem lazım

hepsini hamile bölümümünden mi aldın yoksa normal mi aldın bady ve hırkaları

Buldum canım çok sağol..Ben de 1 kot 1 kumaş bir de normal pantolon almıştım dün de 1 tane tunik ve bi de şu üstü desenli hamile badilerinden aldım.Dolaptaki hiçbir üst olmuyor kısaydı hep göbeğim açıkta kalıyor giyince çıldırdım :S

Converse Patik Yapılışı (Resimli Anlatımlı)
sağol bitanem bu siteden yaptım hemde 1 günde bitti

yok canım yaa ben öyle şeylerden pek anlamam ama spor giyim hastasıyım ondan convers patikleri inat ettim ben ördüm..hatta tekli trabzan yapmayı bile netten öğrendm ama battaniye,hırka fln hiç bakmadım

cnm elbiseyi normal reyondan aldım..normalde 40 bd giyyorum ama bi bedebn büyük aldım..en kötü 7. aya kadar falan götürü bu beni..
bi tane bady i ve hırkayı(yarasa kol aldım) normal reyondan aldım..diğerlerini hamile reyonundan aldım..kumaş olan pantolon beli ayrlananlardan, kot şu göbeğin üstüne kadar çıkanlardan..kot olanın o göbek kısmındaki lastiği biraz uyduruk geldi ama en kötü kendim ince latsklerden 1-2 sıra geçirrim gevşeyince..ama gömlekler çok güzel, rahat..beden olarakda 40 giyyodum hepsi kendi bedenime uygun...yani önceden 40 olan hamilelikte alacağı kıyafette 40 olmalı sanırım..ona göre dizayn etmişler..ama yinede özellikle pantolanları deneyerek almakta fayda var cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…