canım ben de bu siteden bakarak yaptımm:) sadece zincir çekmeyi bilen biri olarak güzel yapmışım dime
Converse Patik Yapılışı (Resimli Anlatımlı)
evet canım bugün daha 2 gün var bitime kıds bölümünde
iyi almışsın canımda ben lcw da hiç elbise göremedim kırmızı mı aldığın elbiseee nette vardıı
ben hep elbise giymek istiyorum pantolonları bende lcvden alcam çünkü onları denemem lazım
hepsini hamile bölümümünden mi aldın yoksa normal mi aldın bady ve hırkaları
PetunyaPet;21427936]
aaa bende bu hafta sonu lcw a gittim...2 gömlek,1 kot, bi normal pantul, 2 bady, 1 elbise, 1 hırka aldım...270 gayme bayıldım toplamda..ama bu bana yeter die düşünyom doğurana kadar..evde 1-2 bol elbisem daha var..bide ist. olan ve kozyataığına yakın olan , yolu düşenler bilginize..kozyağında demstore die bi mağaza var, mothercare in outlet ürünlerini satıo..ben gittim 7 tane alttan çıtçıtlı atlet 32 liraydı aldım
Çok güzel olmuş :) Eline sağlık güzel günlerde giysin :)
Benim pek sabrım ve yeteneğim yoktur bu konuda :)
Anneanneye müracaaat :)
ya kızlarr perşembe olurmu
zaman geçer mi
bende çok merak ediyorum bebeğimi cinsiyetini
birgün kız hissediyorum bir gün erkek
cnm elbiseyi normal reyondan aldım..normalde 40 bd giyyorum ama bi bedebn büyük aldım..en kötü 7. aya kadar falan götürü bu beni..
bi tane bady i ve hırkayı(yarasa kol aldım) normal reyondan aldım..diğerlerini hamile reyonundan aldım..kumaş olan pantolon beli ayrlananlardan, kot şu göbeğin üstüne kadar çıkanlardan..kot olanın o göbek kısmındaki lastiği biraz uyduruk geldi ama en kötü kendim ince latsklerden 1-2 sıra geçirrim gevşeyince..ama gömlekler çok güzel, rahat..beden olarakda 40 giyyodum hepsi kendi bedenime uygun...yani önceden 40 olan hamilelikte alacağı kıyafette 40 olmalı sanırım..ona göre dizayn etmişler..ama yinede özellikle pantolanları deneyerek almakta fayda var cidden
ya kızlarr perşembe olurmu
zaman geçer mi
bende çok merak ediyorum bebeğimi cinsiyetini
birgün kız hissediyorum bir gün erkek
yaa lcw da pembe ve gri yatay kalın çizgili bi kazak vardı gördünmü bilmiyorum..onu da aldım ama eve geldiğimde düğmesi yoqtu bugün değiştiricem inşallah bedeni kalmıştır
kızlar şimdi diğer ayrıntıları söylüyom..
toktorum bana bir kamyon ilaç verdi..demir hapı+magnezyum+bişi daha+elevite devam+balık yağına devam..
aldım ama daha başlamadım yan 1 günde bu kadar şey nasıl içilir hala planlayamadım..
bunun dışında mart annesi oldum şimdilik 31 mart beklenenimiz oldu..sata göre 16+4 üz bugün ama bebeğim şu anda ultrasona göre 17+3..yani 4. aymız bitmiş nerdeyse ve 1,5 kilo almışım, dr çook ii dedi..
bunun dışında eşi aşağıdaymış, yani plesanta göbek deliğine doğru hareket edememiş..
ben günde 40 dk yürüyordum ve çok haldır huldur tempolu yürüodum,,dr azalt ve daha yavaş yürü didi..
çamaşır asarken uzanmak yok
evde 5 kiloluk su bidonunu kaldırmak yok.
sbh uyanınca gerinmek yok...
bunları yazıyorum ki benim gibi yapan varsa tikkat ltf..bu kontrol 3 hafta sonra..
eş in aşağıda olması erken doğumu tetikliyomuş ve eş aşağıdayken normal doğum olmuomuş..
bilginize can kuşlarımm
görmedim cnm...ama ben bi kaç lcw a baktım hepsinde farklı şeyler var:)
Çok güzel olmuş :) Eline sağlık güzel günlerde giysin :)
Benim pek sabrım ve yeteneğim yoktur bu konuda :)
Anneanneye müracaaat :)
bizde koca teyzeye müracat
kıskanırız
manane manane
Örer tabi annesi :)
Onun için ne ki :) 1 saat :)
kızlar şimdi diğer ayrıntıları söylüyom..
toktorum bana bir kamyon ilaç verdi..demir hapı+magnezyum+bişi daha+elevite devam+balık yağına devam..
aldım ama daha başlamadım yan 1 günde bu kadar şey nasıl içilir hala planlayamadım..
bunun dışında mart annesi oldum şimdilik 31 mart beklenenimiz oldu..sata göre 16+4 üz bugün ama bebeğim şu anda ultrasona göre 17+3..yani 4. aymız bitmiş nerdeyse ve 1,5 kilo almışım, dr çook ii dedi..
bunun dışında eşi aşağıdaymış, yani plesanta göbek deliğine doğru hareket edememiş..
ben günde 40 dk yürüyordum ve çok haldır huldur tempolu yürüodum,,dr azalt ve daha yavaş yürü didi..
çamaşır asarken uzanmak yok
evde 5 kiloluk su bidonunu kaldırmak yok.
sbh uyanınca gerinmek yok...
bunları yazıyorum ki benim gibi yapan varsa tikkat ltf..bu kontrol 3 hafta sonra..
eş in aşağıda olması erken doğumu tetikliyomuş ve eş aşağıdayken normal doğum olmuomuş..
bilginize can kuşlarımm
ÇisiL ismi nasıl kızlarrrrr
yawww bebeğime bi isim bulana kadar bıktırcam sizi
ama napiiim heç bir ismi yakıştıramıyorum kii ben onaa
ÇisiL ismi nasıl kızlarrrrr
yawww bebeğime bi isim bulana kadar bıktırcam sizi
ama napiiim heç bir ismi yakıştıramıyorum kii ben onaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?