ayy cnm gözün aydın..insan daha toktorun odasından çıkmadan alışyo ama ya, ben en az 3 kere demişimdir daha odadan çııkmadan kızım kızım die..
cnm ya o listeleri koyun buraya..bencede özwellikle kız bebikte liiste şart..o kadar çok seçenek varki onuda alim onuda alim derken benim gibi 14 tane tulumla gelebilirsin eve..bende liste yapcam walla bööle olmaz..maymın gibi herşeye saldırdım
kızlar bu arada ben size söylemeyi unuttum, kendi dr'um geçen çarşamba cinsiyete bakmaya bile yeltenmeyip 20. haftaya sallamıştı beni. ben de menzil sağolsun dün onun tavsiye ettiği dr'a gittim veeee petuş senin yaşadığın şey benim de başıma geldi aylardır erkek erkek diye dolanıyorum dr caart diye "kız" dedi. defalarca sordum inanamadım:101:
benim çin ve rus takvimleri, aşağı bakan göbek deliği, artan kıllanma, göbeğin çıkış şekli... hepsi ama hepsi erkek diyodu sadece daha önce de bahsettiğim kırmızı lahana suyu testi kız sonuç vermişti ama bitek o doğru çıktı. zati en bilimseli de oydu
bugün alışverişe vuracağım kendimi, sabah beri de liste hazırlıyorum bebek doğana kadar alınacaklar diye...
kızlar bu arada ben size söylemeyi unuttum, kendi dr'um geçen çarşamba cinsiyete bakmaya bile yeltenmeyip 20. haftaya sallamıştı beni. ben de menzil sağolsun dün onun tavsiye ettiği dr'a gittim veeee petuş senin yaşadığın şey benim de başıma geldi aylardır erkek erkek diye dolanıyorum dr caart diye "kız" dedi. defalarca sordum inanamadım:101:
benim çin ve rus takvimleri, aşağı bakan göbek deliği, artan kıllanma, göbeğin çıkış şekli... hepsi ama hepsi erkek diyodu sadece daha önce de bahsettiğim kırmızı lahana suyu testi kız sonuç vermişti ama bitek o doğru çıktı. zati en bilimseli de oydu
bugün alışverişe vuracağım kendimi, sabah beri de liste hazırlıyorum bebek doğana kadar alınacaklar diye...
hayırlı uğurlu olsunn canım listede prensesler çoğalıyo fena atak yaparak geliyor bende rüyamda kız bebek gördüm inş. hayırlısıyla
senin hcgb değerin kaçtı canım
neymiş kırmızı lahana suyu bende yapim :)))))
hayırlı olsun canım demekki hiç biri tutmuyor. ben nasıl sabredeceğim gerçi çoğu gitti azı kaldı 4 kasım inşallah belii olacak
hayırlı uğurlu olsunn canım listede prensesler çoğalıyo fena atak yaparak geliyor bende rüyamda kız bebek gördüm inş. hayırlısıyla
senin hcgb değerin kaçtı canım
günaydın güzel anneler benimde prensesim olacakmış yeni öğrendim:81:
hoşgeldin cnm..canlarım günaydınnn yaa internnetimde dünden beri sorun varr yazdıklarınızı okuyamadım açıyorum bağlantı kopuyo sinir oldum yahuuuzor zoruna şimdi girebildim ama devam ettirmicek gibi duruyo artık giremezsem alanyaya gittiğimde görüşürüz şekerler beni unutmayın cinsiyeti belli olan varmı bu arada??? sevdayı biliyorum sadece
mantıklı olabilir ama ben burda olsun isterim ya.ailen daha çok yanında olur aydında evet ama bebikde burda yaşıcak..artık buranın insanı olcak..arkadaşlarım vs var bunda bi çok anımda ailem yanımda yokken onlar vardıbu arada benim kocişim dediki doğumu aydında yapsan olur?şok oldum neden dedim,,
bizim orada aile doktorumuz oldu artık bi kadın doğumcu var.. annem 10 yıldır gidiyor kuzenler doğumu onda yaptı falan.. ben o adama güveniyorum dedi..
bi de nüfus kağıdında istanbul yazsın istemiyormuş doğum yerinin.. aydın yazsınmış.. bi düşün dedi.. planlarım alt üst oldu..izin alırım gideriz aydına dedi..
sizce hangisi daha iyi olur.. :44:
hadi gözuna ydın canım bende oğlum dıye göbeğımıs evıyodum kesın kızmıştır bana içerden bu sene kız çok naparsın erkeklerin nesli tukenıyo bebe mağazasına bı gırdım erkek takımlar dıkkatımı çektı mınık mınık amaan kız şeylerıne bayılıyodun devam al bakalımd edım dondum hemen:))
evlat başka bişey sadece eşime arkadaş olsun isterdım o ayrı
eşim dıyo bunu çok planmlamadık heıdyeye beyenmedım demek olmaz dedi:) 3. cuye artık oda nemzan olur hiç bılemıyorum çocuk bakmak çok zor
Hayırlı olsun inşalallahhhhhhhhhh
tebrikleeer
hayırlı olsun gözünaydın canım prenseser çoğlaıyooooo:))
bir kız daha
kızlar atağa geçiti
hayırlı olsun canımmm
petunyada hep erkek görüyordu kızı oldu. sanırım tersi çıkıyor. bende ikikere erkek gördüm . bakalım 4 kasımda bende bütün şeyleriyazacağım. tutan tutmayan
aa hayırlı olsun cnm...gözün aydın hadi..sağolun kızlar hepimize hayırlı uğurlu gelir inşallah bebiklerimiz
ben ilk hamilemiyim değilmiyim die düşündüğüm günlerde erkek gördüm rüyamda, sonrasında hep kız gördüm..
kıllanma olmadı bende, aksine azaldı, bıyıklarımı en son ramazan bayramında almıştım, daha ses seda yok..
göbem nereye bakıo bilemedim, bence karşıya bakıo
başkaa nelere bakmıştık ya??
ben ilk hamilemiyim değilmiyim die düşündüğüm günlerde erkek gördüm rüyamda, sonrasında hep kız gördüm..
kıllanma olmadı bende, aksine azaldı, bıyıklarımı en son ramazan bayramında almıştım, daha ses seda yok..
göbem nereye bakıo bilemedim, bence karşıya bakıo
başkaa nelere bakmıştık ya??
bu arada benim kocişim dediki doğumu aydında yapsan olur?şok oldum neden dedim,,
bizim orada aile doktorumuz oldu artık bi kadın doğumcu var.. annem 10 yıldır gidiyor kuzenler doğumu onda yaptı falan.. ben o adama güveniyorum dedi..
bi de nüfus kağıdında istanbul yazsın istemiyormuş doğum yerinin.. aydın yazsınmış.. bi düşün dedi.. planlarım alt üst oldu..izin alırım gideriz aydına dedi..
sizce hangisi daha iyi olur.. :44:
canım ben hala kız olayını zihnime kodlamaya çalışıyorum, küçüklüğümden beri hep ilk çocuğumun erkek olacağını düşünürdüm, ben 2 erkekten sonra doğmuşum başıma aynısının geleceğini düşünüyor, hatta eşim 4 erkek kardeşe sahip olduğu için kızımın olamasından korkuyordum
işin komiği bana o kadar çok kişi kızdı ki zamanında doğum kontrol hapı kullandığım için ben çocuğum olmayacak zannediyordum adet gecikmem de vardı ona rağmen 2-3 denemede oluverdi
şimdiden kızımın bana çekmesinden korkuyorum başa çıkamam anamı ağlatır diye, inş bu konuda da yanılırım hanım hanımcık bir kızçe olur
alışveriş listesine gelince, "bebek odası", "anne ve bebek bakımı" gibi pek çok şeyi farklı sayfalarda listeliyorum
baktığım yatak odaları ortalama 2500 tl
onun döşeği var, nevresimi, uyku seti, yastığı, güvenli uyku yastığı, perdesi, halısı, avizesi, park yatağın içine de şiltesi nevresimi pikesi alt değiştirme minderi o mindere 2-3 tane kılıf.
bebek ilk günlerde emmeyebiliyo hazırda bi süt pompası olması gerekiyo onu içirecek mama kaşığı ayrıca emziği emzik zinciri kılıfı v.s.
ortalama fiyatlarıyla listeliyorum bi de inş yatak odasını önden alacağım, tüm bu hazırlıklarla da en fazla 2 ay uğraşabilirim ondan sonra sokak sokak gezecek enerjim kalmaz baştan savma alırım herşeyi. zıbın konusuna gelince aslında tam sezonu, bizim bebikler inşallah baharda gelecek ve kışa girdiğimiz için bahar sezonu ürünleri indirimli satılıyor.
dr'dan araba sürmek için izni kopardım annemin yanında, akşam da eşimi ikna ettim, bugün öğleden sonra düşecem inş yollara
aa hayırlı olsun cnm...gözün aydın hadi..
bide ben ilk bulantılar zamanında her öğün etli bişiler yedim..döner kebap, hiç sebze yemek istedim.
her akşamda 1 limon:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?