2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım ben hala kız olayını zihnime kodlamaya çalışıyorum, küçüklüğümden beri hep ilk çocuğumun erkek olacağını düşünürdüm, ben 2 erkekten sonra doğmuşum başıma aynısının geleceğini düşünüyor, hatta eşim 4 erkek kardeşe sahip olduğu için kızımın olamasından korkuyordum

işin komiği bana o kadar çok kişi kızdı ki zamanında doğum kontrol hapı kullandığım için ben çocuğum olmayacak zannediyordum adet gecikmem de vardı ona rağmen 2-3 denemede oluverdi

şimdiden kızımın bana çekmesinden korkuyorum başa çıkamam anamı ağlatır diye, inş bu konuda da yanılırım hanım hanımcık bir kızçe olur

alışveriş listesine gelince, "bebek odası", "anne ve bebek bakımı" gibi pek çok şeyi farklı sayfalarda listeliyorum

baktığım yatak odaları ortalama 2500 tl

onun döşeği var, nevresimi, uyku seti, yastığı, güvenli uyku yastığı, perdesi, halısı, avizesi, park yatağın içine de şiltesi nevresimi pikesi alt değiştirme minderi o mindere 2-3 tane kılıf.

bebek ilk günlerde emmeyebiliyo hazırda bi süt pompası olması gerekiyo onu içirecek mama kaşığı ayrıca emziği emzik zinciri kılıfı v.s.

ortalama fiyatlarıyla listeliyorum bi de inş yatak odasını önden alacağım, tüm bu hazırlıklarla da en fazla 2 ay uğraşabilirim ondan sonra sokak sokak gezecek enerjim kalmaz baştan savma alırım herşeyi. zıbın konusuna gelince aslında tam sezonu, bizim bebikler inşallah baharda gelecek ve kışa girdiğimiz için bahar sezonu ürünleri indirimli satılıyor.

dr'dan araba sürmek için izni kopardım annemin yanında, akşam da eşimi ikna ettim, bugün öğleden sonra düşecem inş yollara

hayırlı uğurlu olsunn canım listede prensesler çoğalıyo fena atak yaparak geliyor bende rüyamda kız bebek gördüm inş. hayırlısıyla

senin hcgb değerin kaçtı canım

hadi gözuna ydın canım bende oğlum dıye göbeğımıs evıyodum kesın kızmıştır bana içerden bu sene kız çok naparsın erkeklerin nesli tukenıyo bebe mağazasına bı gırdım erkek takımlar dıkkatımı çektı mınık mınık amaan kız şeylerıne bayılıyodun devam al bakalımd edım dondum hemen:))
evlat başka bişey sadece eşime arkadaş olsun isterdım o ayrı
eşim dıyo bunu çok planmlamadık heıdyeye beyenmedım demek olmaz dedi:) 3. cuye artık oda nemzan olur hiç bılemıyorum çocuk bakmak çok zor

hayırlı uğurlu olsunn canım listede prensesler çoğalıyo fena atak yaparak geliyor bende rüyamda kız bebek gördüm inş. hayırlısıyla

petunyada hep erkek görüyordu kızı oldu. sanırım tersi çıkıyor. bende ikikere erkek gördüm . bakalım 4 kasımda bende bütün şeyleriyazacağım. tutan tutmayan

neymiş kırmızı lahana suyu bende yapim :)))))

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...r/388880-kirmizi-lahana-cinsiyet-tahmini.html

tarifi burada var doğranmış kırmızı lahananın üstüne kaynar su döküp bekliyosun sonra plastik şefaf bir bardakta lahanın suyuyla eşit oranda idrarı karıştırıyosun ve çıkan renkten sonuç anlaşılıyor, kimya öğretmenleri lahana suyunu okullarda deney amaçlı kullanırmış bu bana mantıklı geldiği için denedim 20 dk sonra sonuç belliydi :)

hayırlı olsun canım demekki hiç biri tutmuyor. ben nasıl sabredeceğim gerçi çoğu gitti azı kaldı 4 kasım inşallah belii olacak

teşekkür ederim herkes için hayırlısı pipililer önden gösteri kızlar ağırdan alıyo

teşekkür ederim canım. malesef hcgb sonucum yok çünkü 2'li yaptırmadım, dr sadece ultrasonda ensesini ölçtü ve sorun yok dedi.

bu arada bebikim inş prenses olur ben hanımağa olmasından korkuyorum

hoşgeldin cnm..
mantıklı olabilir ama ben burda olsun isterim ya.ailen daha çok yanında olur aydında evet ama bebikde burda yaşıcak..artık buranın insanı olcak..arkadaşlarım vs var bunda bi çok anımda ailem yanımda yokken onlar vardı ama dr konusu hassas bi konu, ama burdaki dr unuda sevyodun..yani aydında olcak en az 3-5 hafta orda kalman gerekir, yeni bebikle yollara düşemezsin...bi oranın düzeni bi buranın düzeni..zaten doğum izni bebeikle geçireceğin zmn toplamda max. 3 ay...ayy bilemedim..cazip bi teklif ama ben kabul etmezdim..baba izin alcakda sen pıt die dönemezsin, izini bitince geri gelcek sen yalnız kalcan...kocan ayrı kalabilcekmi bebikten..bilemedim bilemedim..

3 mü

petunyada hep erkek görüyordu kızı oldu. sanırım tersi çıkıyor. bende ikikere erkek gördüm . bakalım 4 kasımda bende bütün şeyleriyazacağım. tutan tutmayan

ben ilk hamilemiyim değilmiyim die düşündüğüm günlerde erkek gördüm rüyamda, sonrasında hep kız gördüm..
kıllanma olmadı bende, aksine azaldı, bıyıklarımı en son ramazan bayramında almıştım, daha ses seda yok..
göbem nereye bakıo bilemedim, bence karşıya bakıo
başkaa nelere bakmıştık ya??

sağolun kızlar hepimize hayırlı uğurlu gelir inşallah bebiklerimiz
aa hayırlı olsun cnm...gözün aydın hadi..

bide ben ilk bulantılar zamanında her öğün etli bişiler yedim..döner kebap, hiç sebze yemek istedim.
her akşamda 1 limon:)

bendede kıllanma yok:81: dediğin gibi bende en son bıyıkımı ne zaman aldım hatırlamıyorum. çıkmadı hiç
bunlar kızçe için işaret olabülüü:129:

bende cinsiyetini öğrenir öğrenmez odasını herşeyini hazırlamayı planlıyorum
sona çok birşey kalmasın aceleye gelmesin diye ilk bebeğimiz herşeyim tam
olmasını istiyorum ve herşeyini seçerek beğenerek eşimle birlikte almak istiyorum
eğer bebeğimiz süpriz yapıp erken gelemk isterse diye 7.ayda hazır olsun herşeyi.
gerisi teferruat artık zevkle yaparım ama ihtiyaçları hazır olur.
malesef ben araba kullanamıyorum bu dönemde eşimde istemiyor
o yüzden izin günlerini bekliyoruz gerçi daha keyifli oluyor ama
şimdi bi avm ye gidip rahat rahat gezmekte var.
geçen öyle bir tanıdıkla karşılaştık kadının doğuma 20gün kalmış
banyo şeyleri alıyordu sonra eşim bana diyor ben seni asla böyle
bırakmam 20gün kala çarşılarda olmaz diyor bende boşuan stres yapmak istiyorum

petuş haklısın sanırım..
bana da cazip geldi aslında ama dediğin gibi benimki bebekten ayrı kalamaz o kesin alır götürür yani.. hade götürmedi diyelim bakalım ben ayrı kalabilecek miyim kocişimden..
hem ne kadar anne baba evi olsa da ben kendi evimden hamile çıkıp yine kendi evime bebikli dönmek istiyorum..
bebeğimin gördüğü ilk ev kendi evi olsun istiyorum. anneanneye dedeye gider geliriz nasıl olsa..
doktorum hastanem zaten iyi.. ee ne düşünüyorum ki o zaman..
çok sağol tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…