be hatılıyorum birimiz diğerinden daha az değildi eminim o zmana ne olcak
bide şöyle derler eşini kim daha çok seviyosa bebek karşı tarafa benzermişşşş
yani ben kocamı daha çok seviyorum bebeğim babasına benzicek
2.çocuk bana benzerse eşime sevgm azalmış demektir :)
o vakıt sarı saçlı zeytin gözlü olcak bebem...evet nassı oluyo nassı..
benim bebikim babasına benzesin inşallah.. özellikle kaş göz ve kirpikler.. zaten babasına benzerse sarı ve beyaz olur.. ama kızım olursa da benim gibi esmer olsun istiyorum.. kapkara saçlar boncuk boncuk zeytin gözler...
ama babasına benzesin de istiyorum..
ben ne istediğimi bilmiyorum... iş şehvete ateşe kaldıysa orda da oran %50.. kime benzicek yaniee..
ben bu konularda gelenekçiyim biraz.. kundak yaparım büyük ihtimalle.. hem piyasa da bile modern kundaklar satılıyor artık.. sonra bebeğin başı yamuk yumuk olmasın diye de yatırırken bi şeyler yapıyorlardı yaa.. o çok önemli bence..
bana ne yaptıysa annem gelsin bebikime de yapsın.. no problem.. doktorların da herşeyin doğrusunu bildiğini düşünmüyorum ben..
bu arada hastane çıkışlarına bakıyorumda hep erkek bakmışım laciver felan:)))
şimdi lila bakıyorum kendımede lila bı lohusa geceleiği takım olalım:) neyse sız konuşa durun
bend egıdıp kahvaltımı yapayım bebeğim petuşunkınden mınık kalmış azıcık beslensin anası dana gıbı kızı mınnak doğdu demesınler
ilk defa anne olacaklara duyrulur. (ikinci kez anne olacaklar konu hakkında fikir beyan ederler:)))
bikere doğmadan şurası sana burası bana benzesin diye konuşmalar doğum sonrası u dönüşüyle değişiveriyor. en azından zihinlerde
neden mi bebiş sana yani doğuran anneye hiç benzemiyorsa biraz bozuluyorsun ilk önce
sonra olsun diyorsun
ancak özellikle yakın akrabaların '' ay aynı babası aynı halası -- tıplı bu kadarmı benzer sözleriyle sarsılan bünyen ben taşıdım birazda bana benzesin arzusuna gark oluyor ne yazıkki...
bebiş doğduktan sonra aileler arası su yüzüne çıkmadan süren ilk savaş KİME BENZİYOR SAVAŞIDIR unutmayın
ilk defa anne olacaklara duyrulur. (ikinci kez anne olacaklar konu hakkında fikir beyan ederler:)))
bikere doğmadan şurası sana burası bana benzesin diye konuşmalar doğum sonrası u dönüşüyle değişiveriyor. en azından zihinlerde
neden mi bebiş sana yani doğuran anneye hiç benzemiyorsa biraz bozuluyorsun ilk önce
sonra olsun diyorsun
ancak özellikle yakın akrabaların '' ay aynı babası aynı halası -- tıplı bu kadarmı benzer sözleriyle sarsılan bünyen ben taşıdım birazda bana benzesin arzusuna gark oluyor ne yazıkki...
bebiş doğduktan sonra aileler arası su yüzüne çıkmadan süren ilk savaş KİME BENZİYOR SAVAŞIDIR unutmayın
Böyle deme kesin benzer :)halaya babanneye dedeye amcaya benziyor derlerse
döverim onlarııııııı
o vakıt sarı saçlı zeytin gözlü olcak bebem...
bende bilemiom walla annemde kayınvalidemde burda olcaklar bi ayar çekerler sanırım..
mersinde bebek doğduğunda ağzının etrafına bal sürerler dili tatlı olsun die...bide harbi tuzlu ballı bi karışımı vucuduna sürerler.
hiç unutmam kardeşim temmuz doğumlu , temmuzda bu işlemi yapmışlardı ve çocuk resmen kavrulmuştu:)))
tarih önemli değil her türlü bana benzeyeceğine eminimbayanlar bayanlar yanlış yerlerde dolaşıyoruz zbh zbh..
temel atma töreninde kim daha istekli, şehvetli, ateşli yaklaşmışsa olaya ona benzermiş bebikler
sonra olsun diyorsun
Böyle deme kesin benzer :)
Tipi benzesin de huyu benzemesin cnm
Mazallahh....
evet evet tuzlama işini teri kokmasın diye yaparlar... bizimkinin tuzlamasını babası yapacakmış.. içine lavanta papatya yağı felan da koyacakmış.. benimkinin de bilmediği yok..
ağza bal sürme olayına gelince bebekler için bal sakıncalı bildiğim kadarıyla.. alerjik bişeylere sebep olabiliyormuş ve ciddiymiş diye duydum.. ama zaten o bal sürme mevzu da abartacak kadar değildir.. bişey olmaz yane.. ben seviyorum böyle ritüelleri yaa.. hele bi de 40'ını doldurduğu zaman 40 banyosu yapılır eve misafir gelir ikramlar falan.. ohhh ay gelsin artık o zamanlar.. doğumdan bile korkmuyorum artık..
kızlar bu arada ben size söylemeyi unuttum, kendi dr'um geçen çarşamba cinsiyete bakmaya bile yeltenmeyip 20. haftaya sallamıştı beni. ben de menzil sağolsun dün onun tavsiye ettiği dr'a gittim veeee petuş senin yaşadığın şey benim de başıma geldi aylardır erkek erkek diye dolanıyorum dr caart diye "kız" dedi. defalarca sordum inanamadım:101:
benim çin ve rus takvimleri, aşağı bakan göbek deliği, artan kıllanma, göbeğin çıkış şekli... hepsi ama hepsi erkek diyodu sadece daha önce de bahsettiğim kırmızı lahana suyu testi kız sonuç vermişti ama bitek o doğru çıktı. zati en bilimseli de oydu
bugün alışverişe vuracağım kendimi, sabah beri de liste hazırlıyorum bebek doğana kadar alınacaklar diye...
kızlar bu arada ben size söylemeyi unuttum, kendi dr'um geçen çarşamba cinsiyete bakmaya bile yeltenmeyip 20. haftaya sallamıştı beni. ben de menzil sağolsun dün onun tavsiye ettiği dr'a gittim veeee petuş senin yaşadığın şey benim de başıma geldi aylardır erkek erkek diye dolanıyorum dr caart diye "kız" dedi. defalarca sordum inanamadım:101:
benim çin ve rus takvimleri, aşağı bakan göbek deliği, artan kıllanma, göbeğin çıkış şekli... hepsi ama hepsi erkek diyodu sadece daha önce de bahsettiğim kırmızı lahana suyu testi kız sonuç vermişti ama bitek o doğru çıktı. zati en bilimseli de oydu
bugün alışverişe vuracağım kendimi, sabah beri de liste hazırlıyorum bebek doğana kadar alınacaklar diye...
hahahah bende etek giydiğim zaman etraftaki insanların gözleri kamaşıyo beyazlıktan
floresan gibi bembeyaz yanıyor
peki o zmana çocuk halaya dayıya nasıl benziyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?