2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

aa hayırlı olsun cnm...gözün aydın hadi..

bide ben ilk bulantılar zamanında her öğün etli bişiler yedim..döner kebap, hiç sebze yemek istedim.
her akşamda 1 limon:)

enemmmm bu etli şeylerde uyuyo petuuu gızz.öğlenleri hep o tazr şiler yemiştim ilk haftalarda bulantı zamanlarımda
sebze benimde canım hiç yemek istemiyoduu

bendede kıllanma yok:81: dediğin gibi bende en son bıyıkımı ne zaman aldım hatırlamıyorum. çıkmadı hiç
bunlar kızçe için işaret olabülüü:129:

kızımdada kıllanma durmuştu bu kızımdada ses seda yok tuylerden
eveeet senınde kızın olcakkkk inşşallah onu ıstıyosun çunkı

ben,im aklımda yanlış kalmış demekki canım. bende hamileliliğimin ilk zamanları erkerk gördüm aynen bende en son ramazanda kaşlarımı aldırmıştım. kıllanma azaldı bendede. çin takviminde bende erkek çıkıyor. bulantım neredeyse hiç olmadı. seninle aynı belirtilerimiz sanırım benim kide kızz

kızlar bebeiklerinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı ben 16+1 deyim ufak seyirmeler oluyo ama bebek hareketi mi anlayamadım :44:

mucuk cnm...ilk 21 gün bebşkte çok önemliymiş..uyku düzeni ilk 21 günde sağlanırmış..gündüz uyurken aman bebek uyyo yapmayın didi bi kere tv de izlemiştim, ses olsunki gündüz olduğunu bilsin didi..gecede ışıkları kapatıp yatınki gece olduğunu bilisn..o nedenle bebikin yaşayıcağı yere alışsın cnm..babuşuda hasret bırakma..kıyamam onlara benim eşim hayatta ayırmaz yani..gece wc ye giderken bile törenle gönderyo , yani annemlere falan düşünemiom..onlar gelsinler ayakımıza:))
enemmmm bu etli şeylerde uyuyo petuuu gızz.öğlenleri hep o tazr şiler yemiştim ilk haftalarda bulantı zamanlarımda
dın dırı dın dırı dınnn

:81:hayırlısı inşallahh istiyorum kız ama Rabbimin gücüne gitmesin. sağlıklısı olsun
ama halam kafamı karıştırdı bi kaç kişi erkek olacak diyodu ama takmıyodum
halamın hisleri kuvvetlidir oğlun olacak diyince şaşurdum acabamı oldum:26:

sağolun kızlar hepimize hayırlı uğurlu gelir inşallah bebiklerimiz
gözün aydın tatlım hayırlısı olsun....

benim kıllanma olaylarım normalde ki gibi... azalma bekledim açıkcası bende ama pek bi değişiklik olmadı
göbeğim kıllandı ama biraz....nereye bakıyo onu hiç anlamadım zaten...
canım hep tuzlu şeyler istiyo.. tatlıyı hiç aramıyorum... bazen kan şekerim düşüyoo ozaman tatlıya başvuruyorum..
kızlarda kalçalar genişler derler, bende genişleme olmadı erkek ya
birde son yeni bir şey öğrendim. erkek çocuk annenin enerjisini alırmış. hep bi halsizlik olurmuş..

ivettt.. bende de kıl tüy yok gibi.. esmer ve de kıllıyımdır şahsen.. ama 2 aydır falan ne bıyık ne bacak ne koltuk altı.. ki ben 3-4 güne bir yaparım epilasyonumu.. batık sorunum vardı.. birini alırdım 3 gün sonra diğerleri uzardı.. kızçeye mi delalet ediyor yane

kızlar bebeiklerinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı ben 16+1 deyim ufak seyirmeler oluyo ama bebek hareketi mi anlayamadım :44:

evet bende öyle ufak ufak hissediyorum. çok süper bir şey.. maşallah deyin ama

cnm nette 16-22 arası hissedilebilirmiş yazıo ama...ben toktora gittiğimde dr daha çok erken didi 20. haftalarda hissedersin en erken didi..ilk bebik olduğu için daha geç hissedermişiz..bide hani babalar el atıoda hissettim vs. dio ya, dr didi önce anneler hisseder:))

genel anlamda hiç halsizliğim olmadı arada vuruyor oda normal yani. demekki benimki kız. herşey kızı gösteriyor. erkek derse şok olurum. eşimde uçar sevinçten. erkeği sırf eşim istiyor diye istiyorum yoksa kız gibisi yok

ben düşük tehlikesi yüzünden eve kapanmıştım en yakın arkadaşımı görmeyeli 2 ay oldu, sıyırmak üzereyim. tehlike geçti bu sefer eşimle annem araba sürmeme taktım her yere ya annem gelip götürüyo ya da hafta sonu eşimle gidiyorum.

özgür ruhluyumdur daraldım bu refakatçi sendromundan, inş ilk fırsatta arkadaşımla eminönü'ne gidip bebek şekeri malzemesi, nevresim filan bakcam.

ayrıca AVMler beni özlemiştir

ben etçil yaşam formunda yaratıldığım için en başından beri hep kırmızı et yiyorum. alakası vr mıdır cidden?

petuş et yimiş kızı olcek sende et yiyomuşsun canım seninde kızın olcekk

evet bende öyle ufak ufak hissediyorum. çok süper bir şey.. maşallah deyin ama
maşallah canımm

benim babası daha elleyemedi hiç 4-5 ayda bir görüşüyoruz güneydoğuda eşim

gözünaydın hayırlısı olsun inşallah

günaydın güzel anneler benimde prensesim olacakmış yeni öğrendim:81:

pançem seninde gözünaydın sağlıkla kucağına lırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…