2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

dur kız bir cinsiyetini öğrenelim. gamzeli erkeği hiç sevmem. kızsa yaparım yumurtayı

pöfff ciğer dimeyin hamileliğin 3mü4. haftasında ciğer doğramıştım bilmeden
bi yerime sürdümmü bilmiyom

ay şu yumurta işin unutmasamda yapsam.
annanesine benzerse benim bebem gamzeli olur. annemde gamze var:81:

günaydınlarrr
nefrazen ve pancem kızçeleriniz hayırlı olsun gözünüz aydın

teşekkürler canım

sadece dalak yemememi söyledi, çok kanlı olduğu için içi iyi pişmeyebilir ve mikrop kapmama sebep olabilirmiş. diğerlerine izin verdi, hatta karaciğer demir açısından çok iyi olduğu için tavsiye bile etti. "bebekte leke olur filan diyolar" dedim, "olmaz öyle şey ben hastalarıma öneriyorum" dedi. sanırım leke yapar dedikleri de tavuk ciğer, gerçi ben ondan da yemiştim 1. ayımda haberim olmadan canım çektiği için.

ve ben hamileliğimin başından beri sarımsak diye çıldırıyorum, turşunun kokusu bile deli ediyor, turşuyu varille yesem doymam gibi hissediyorum ama elimden geldiğince az yiyirum kanserojen etkisi var diye duymuştum, fakat hafta 1-2 yemekten bişicik olmaz.

sarımsağı ise en çok sarımsaklı yoğurtla yapılan yiyeceklerle tüketiyorum

ama ama ama canım çekti şimdi, iyisi mi pazara çıkıp turşu alayım ben

aaaa bak yumurtayu unutmuştum. akşam yumurta haşlayayım hemen yapmam lazım...

sevdoşş komik bi soru olcak ama yumurtayı soyupmu koycez yanamıza

kızlar ben canımın çektiğini söylesem hepiniz gülersinizzz

benim canım meyhaneye gitmek istiyor çok

rakıda pek sevmem ama canım çok rakı istiyor

bunu neye yoruyorsunuz anoson kokan masalar istiyorumm

bişi olmaz inş. cnmcım ya..
bizim aslımızda neslimizde yok gamze ama bu yumurta olayını yaptım ben geçenlerde:)) ayva yi didiler bide bana

hıı anladım..hani sakatat yemeyin derler ya..ciğerde sakatat die düşündüm ben..geçenlerde bi yerde ciğeri tavsiye etmişti hamilelerde, sorcaktım unuttum toktora..ben severimde pek bi...

kızlar ben canımın çektiğini söylesem hepiniz gülersinizzz

benim canım meyhaneye gitmek istiyor çok

rakıda pek sevmem ama canım çok rakı istiyor

bunu neye yoruyorsunuz anoson kokan masalar istiyorumm

senin bebük ayyaş olcak..benimkide yanık sesli olcak sanırsam:26::26::26:
hani bebik neye ihtiyacı varsa anası onu yirdi, şimdi seninki anason eksikliğimi çekio yane

benim sağ yanağımda,eşiminde belinde var gamzesi=)ikiside benzesin istiyorum..hele kızım olursa belinde de gamzesi olursa ne tatlı olur yaaa....oğlumun da var belinde gamze yersin walla=))

napıcaz sıcak sıcak yanağımıza mı değdirices :)
çok sıcak olması canım. soymadan önce die anladım ben yanaklara bi tık :)) sevda dan öğrendik bizde...

hani bebik neye ihtiyacı varsa anası onu yirdi, şimdi seninki anason eksikliğimi çekio yane
ben normalde tuzsuz yerdim yani az tuzlu diyelim. annemle kavga ederdik hep yine çok atmışsın tuzu die... şimdi ozamanlardan kalan bir eksiklikte yaşıyor olabülür bebik ondan tuzlu istiyor olabilir...

oğluşumla Biz yemeğee gidiyozzz cicişler...

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım . Ankaraya geldim nihayet ailemi özlemişim burayı özlemişim ben ya dün doktoRA Gittik. herşeyiçok iyiymiş kuzumun kocaman olmuş maşallah 3 gün ilerideymiş Erkek dedi şaşırdık yani o kadar kız bebişe adapte olmuşken kafam karıştı yahu. hayırlısı olsun. Belki çok giremem buraya . Sizlere haber veriyim dedim

selam kızlar. konuyu biraz değiştircem kusura bakmayın
demir hapı kullanmaya başladım 2 gündür kullanıyorum. ve iki gündürde gece acayip ayak bileklerim ağrıyor. bu sorunu yaşayan varmı? bide bende kan pıhtılaşma sorunu varya fraxiparine kullanıyorum. bilgi alabilirmiyim?

merhaba canım ne güzel kavuştun ailene memleketine...
her bakımdan gözün aydın demek oğluşun olucak hayırlı olsun bebeim

bilemiyorum canım olabilir dedesine benzersee
aman istemem her türlü babasına benzesin

hayırlı olsun canım bebeğin keyfini çıkar ailenn ankarann bol bol gez

hatce sana kim kız dediydide listeye kız yazdırmıştın :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…