banada yapmışlardı ilk hamişliğimdee...bıçağa oturmuştum..oğlum olck dediler oğlum oldu tam tersi yani....ama haberin olmıcak bu olaydan
ciğere dokunmayın skaın kurban bayramında, elınızı nere ye surersenız orda leke oluyor
gerçekten etrafımda çok var arkadaşım dudağına dokunuş hamıleyken kızın dudağındada ciğer gıbı lekesı va:) sırtını kaşımış bı arkdımda onunda bebeğinin sırtında var dıkkat yani:)
yumurtayıa yapın heeee bakalım kaçımızınkı gamzeli olcak haşlayın yanagınıza dokundurun sıcak soğuk fark yapmaz denemesi bedava
ciğere dokunmayın skaın kurban bayramında, elınızı nere ye surersenız orda leke oluyor
gerçekten etrafımda çok var arkadaşım dudağına dokunuş hamıleyken kızın dudağındada ciğer gıbı lekesı va:) sırtını kaşımış bı arkdımda onunda bebeğinin sırtında var dıkkat yani:)
yumurtayıa yapın heeee bakalım kaçımızınkı gamzeli olcak haşlayın yanagınıza dokundurun sıcak soğuk fark yapmaz denemesi bedava
günaydınlarrr
nefrazen ve pancem kızçeleriniz hayırlı olsun gözünüz aydın
kızz yazık ama...o içinde bulundukları sıvı 3 saatte bi değişyomuş ve biz ne yersek onun tadında olyomuş..bizimki her akşam acı her akşam acı, söviodur bana kesin:)) ama napim acı bağırsakları çalıştıryo sanki, yemediğim gün tuvalete gitmiom??
canım ben de çiğköfte yedim bi kaç kere etsiz tabi ama cnm çeke çeke yani..zaten 2 kere aş erdim..bi pancar turşusuna bide çiğköfteye..ikiside geceydi yani..ciğer yemeye ne didi toktorun pekü??
aaaa bak yumurtayu unutmuştum. akşam yumurta haşlayayım hemen yapmam lazım...
dur kız bir cinsiyetini öğrenelim. gamzeli erkeği hiç sevmem. kızsa yaparım yumurtayı
sevdoşş komik bi soru olcak ama yumurtayı soyupmu koycez yanamıza
pöfff ciğer dimeyin hamileliğin 3mü4. haftasında ciğer doğramıştım bilmeden
bi yerime sürdümmü bilmiyom
ay şu yumurta işin unutmasamda yapsam.
annanesine benzerse benim bebem gamzeli olur. annemde gamze var:81:
teşekkürler canım
sadece dalak yemememi söyledi, çok kanlı olduğu için içi iyi pişmeyebilir ve mikrop kapmama sebep olabilirmiş. diğerlerine izin verdi, hatta karaciğer demir açısından çok iyi olduğu için tavsiye bile etti. "bebekte leke olur filan diyolar" dedim, "olmaz öyle şey ben hastalarıma öneriyorum" dedi. sanırım leke yapar dedikleri de tavuk ciğer, gerçi ben ondan da yemiştim 1. ayımda haberim olmadan canım çektiği için.
ve ben hamileliğimin başından beri sarımsak diye çıldırıyorum, turşunun kokusu bile deli ediyor, turşuyu varille yesem doymam gibi hissediyorum ama elimden geldiğince az yiyirum kanserojen etkisi var diye duymuştum, fakat hafta 1-2 yemekten bişicik olmaz.
sarımsağı ise en çok sarımsaklı yoğurtla yapılan yiyeceklerle tüketiyorum
ama ama ama canım çekti şimdi, iyisi mi pazara çıkıp turşu alayım ben
kızlar ben canımın çektiğini söylesem hepiniz gülersinizzz
benim canım meyhaneye gitmek istiyor çok
rakıda pek sevmem ama canım çok rakı istiyor
bunu neye yoruyorsunuz anoson kokan masalar istiyorumm
bişi olmaz inş. cnmcım ya..
bizim aslımızda neslimizde yok gamze ama bu yumurta olayını yaptım ben geçenlerde:)) ayva yi didiler bide bana
inşallah olmaz canım yaaa
hııı ayva işini banada demişlerdi ama kim ne derse unutuyorum biri diyince aaa evet banada demişlerdi diye hatırlıyorum
onuda deneyim bari kusur kalmıyım
çok sıcak olması canım. soymadan önce die anladım ben yanaklara bi tık :)) sevda dan öğrendik bizde...napıcaz sıcak sıcak yanağımıza mı değdirices :)
ben normalde tuzsuz yerdim yani az tuzlu diyelim. annemle kavga ederdik hep yine çok atmışsın tuzu die... şimdi ozamanlardan kalan bir eksiklikte yaşıyor olabülür bebik ondan tuzlu istiyor olabilir...senin bebük ayyaş olcak..benimkide yanık sesli olcak sanırsam:26::26::26:
hani bebik neye ihtiyacı varsa anası onu yirdi, şimdi seninki anason eksikliğimi çekio yane
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım . Ankaraya geldim nihayet ailemi özlemişim burayı özlemişim ben yadün doktoRA Gittik. herşeyiçok iyiymiş kuzumun kocaman olmuş maşallah 3 gün ilerideymiş Erkek dedi şaşırdık yani o kadar kız bebişe adapte olmuşken kafam karıştı yahu. hayırlısı olsun. Belki çok giremem buraya . Sizlere haber veriyim dedim
senin bebük ayyaş olcak..benimkide yanık sesli olcak sanırsam:26::26::26:
hani bebik neye ihtiyacı varsa anası onu yirdi, şimdi seninki anason eksikliğimi çekio yane
Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım . Ankaraya geldim nihayet ailemi özlemişim burayı özlemişim ben yadün doktoRA Gittik. herşeyiçok iyiymiş kuzumun kocaman olmuş maşallah 3 gün ilerideymiş Erkek dedi şaşırdık yani o kadar kız bebişe adapte olmuşken kafam karıştı yahu. hayırlısı olsun. Belki çok giremem buraya . Sizlere haber veriyim dedim
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım . Ankaraya geldim nihayet ailemi özlemişim burayı özlemişim ben yaDün doktora gittik. Herşeyiçok iyiymiş kuzumun kocaman olmuş maşallah 3 gün ilerideymiş Erkek dedi şaşırdık yani o kadar kız bebişe adapte olmuşken kafam karıştı yahu. Hayırlısı olsun. Belki çok giremem buraya . Sizlere haber veriyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?