al bendende o kadar..böle geçmeyen sivilce görmedim hayatımda
benim şişmiyo sanırım
aynaya bakmaya korktuğum için
milyonarca sivilce var da....
eveett.bu soruyu ne zamandır sorayım diyordum sen benden hızlı çıktın..geçmişte konuşuldu mu hisseden var mı bilmiyrm..ben ilk çocuğumu ,oğlumu, tam 4.ayında MUHTEMELEN 17 haftalıkken hissettiğimden bundaki daha sata göre 15+5 veya 16 olmam lazım ..karnımdaki 1 haftadır olan kellebeğin kanat çırpınışı gibi hisleri bebeğin hareketine yormadım.. ama bakıyorum ilk bebeğimde hissediklerimin aynısı..başka ne olabilir..bir de benim bebek sağ tarafta daha çok ve kanat çırpınışları da orda...
hakkatten geçmiyolar yaaaaaa
omuzlarımda
popomda bile varrr
hmmm...benimde çıkıyordu yüzümde ve dekoltemde ama şimdi geçti sayılır...sebamedle yıkıyorum ve extra bişi sürmüyorum yüzüme...
hormonlar ergenlik çağındaki gibi yağlanmana sebep oluyormuş ondan pudra fondoten daha beter yapar
günaydıııııııııııııın
bende ne şişliknede bi sivilce hala güzzliğimi koruyorum çatlayın anacım:)
bide kız annesi çirkinleşir derler külliyen yalan kızımdada fıstık gibiydim :)
yani bazılarıızın hormanları fazla değişir ondan olur bu gibi durumlar geçici kızlr çillenenler bile var
ya benim hep yüzümdeler yaabide sırtımda çıkmaya başladı
ya ben bide alerji olmuşum bacaklarım sinek ısırığı gibi hep kaşınıyo tatlı tatlı bişey dokunmuş belli..bütün gece kaçımaktan uyuyamadım bebişe bi zararı olurmuki bu alerjinin acep??
bilmiyorum ki canım
doktora bir sorsan mı
belki gıdalardandır
ondansa kesebilirsin çünkü
pazartesi günü gidicem bi sorayım bari umarım bi zararı yoktur..
günaydın fıstıklarrr
bugün pek tadım yoq..başım ve kasıklarım ağrıyo..sanırım benim göbük fırtlamak istiyo artık,eee hep minik kalcak hali yoqtu ya:18:
bende de şişlik var biraz sankim yüzüm neyin şiştisizde de varmı sabah uyanınca şişlik vs..:26:
bu arada melissssa oğluşun hayırlı olsun bebemmm
pariscim babasının ikizi ve çoqta yakışıklı resmide vardı burda bakk Eki Görüntüle 279588
yerim ben onuuuu
Allah'ın izni ile başta hayırlısı ve sağlıklısı olmak üzere....
Umudumsun
hakkatten geçmiyolar yaaaaaa
omuzlarımda
popomda bile varrr
bende kahvaltı edip gelırım öğleye doğru öpüldünüzzz
bebeişler bugun iyice haraketlenıp sıızı tekmeye boğusunlar:))
herkese günaydın, dün bebişimin cinsiyeti belli oldu sonunda. inşallah bir oğluşum olacak. en son 10 haftalıkken görmüştüm bugün 17 haftalık oldum. kocaman olmuşallah hepimize hayırlı doğumlar, sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?