2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
iyi akşamlar kızlar bugun katılamadım aranıza özledim sizi
misafirlikteydim:))
bende cicilerimi ekledim bakabılırsınız kızlar:)

kızlaaaaaaaaarrr, ben geldim doktora gittik bugün oğluşumuz olcak müjdesini aldık :)) ayy insan sevinçten 2 saat ağlarmı yaaa :)) rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Allah kalbimi biliyor ya ben de erkek istiyorum. öncelikle sağlıklı sıhhatli olması elbette ama öyle işte :44:
şu kırmızı lahana testini bi uygulayacağım. :)

kızlaaaaaaaaarrr, ben geldim doktora gittik bugün oğluşumuz olcak müjdesini aldık :)) ayy insan sevinçten 2 saat ağlarmı yaaa :)) rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Gözün aydın canımm.. Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşşş

anammm
ikinci bebik mi bu senin

canım hatta 3. gebelik 4.bebek..ilk bebeğimde düşük yaptm. sonra bir oğlum oldu.şu an 2 yaşını bitirdi..bu gebeliğim de baaşta ikizdi , tekini kaybettim inşallah şimdi cumaya cinsiyetini büyük ihtimalle öğreneceğim bebeğimi bekliyrm...bir de hamile kalıncaya kadar yaşaadığım dr.ların adına sebebsiz infertilite dediği bir durum var..bunların hepsini 8 yıllık evlliğiim süresince yaşadım..Allah çocuklarımıza ve doğacaklara sağlık afiyet versin inşallah...

kızlar ankarada olup dr.undan hastaneden memnun olanlar varsa paylaşırmısınız?:26:
merhaba ben oraya gitmiyorum ama arkadasim orda takibini yaptirip dogumunu yapmisti ve cok memnun kalmisti dikmendeki ozel tdv 29 mayis hastanesi. Sgk ile de anlasmasi var. Ben sgk ile anlasmasi olmayan bayindir hastanesine gidiyorum kalabalik olmadigi icin cok memnunum ozel sigortamla gidiyorum.

Son düzenleme:
günaydınlar hepinize..
cinsiyeti belli olan bebeciklerin ömrü sağlıklı neşeli geçer inşallah.. ve tabi darısı başıma.. ben de istiyorum artıkın kızım ya da oğluşum demek..
bi de bi de nisacım ilk defa duydum ben gebelik ikiz başlayıp yola tek devam eden.. allah yavrularını bağışlasın kuzucum..

kızlar ankarada olup dr.undan hastaneden memnun olanlar varsa paylaşırmısınız?:26:

tatlım ben istnbuldayım ama 7 yıl ankarada yaşadım.. güven hastanesini tek geçerim.. bir de akay hastanesinde tolga bey var.. görümcem onda doğum yaptı.. memnundu..

kızımın teyzeleri biz bugün addaya gidicez, aranızda olamıycaz akşam üstü uğrar ne muhabbetler dönmüş kontrol ederiz

baş baaaaş:92::92::92:

günaydın gızlarrrrrr

nassınız
ya ben bi kaç gündür oğlan fikrine çok yoğunlaştım yaa
acaba kaderin bi oyunumu bana oğluşum olacakta şimdiden o fikremi alıştırıyo beni
babasına benzeyen yakışıklı bi oğluş süper olur ayyyy

günaydııııııııınnnnnnnn.....

parisss ne zamandı senin kontrol???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…