2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaba arkadaşlar dün üşüttüm neticede gece boğaz ağrısı ile gelen grip çok kötüyüm bugun daha önceki gittiğim doktor efexia diye hap vermişti kahvaltıdan sonra onu içtim şimdi dinleniyorum ama boğazım çok kötü durumda

yarında doktora gitcez inşallah tahlil vermiştim sonuclarını alıcaz bebişimizede bakıcaz inş. birde ortopedi dein randevu aldım eklem yerlerimde ağrı vardı bakalım ne diyecek doktor..

çok geçmiş olsun canımmm, kendine ve bebişine iyi bak , inşallah en kısa zamanda iyileşirsin ve yarında sonuçların güzel çıkar hem zaten bebişini görünce hastalık falan kalmaz

kızlar bende 3 lü test için kan verdim doktorum istedi bayramdan sonra gidicem sonucunu almaya benim bebiş bu sefer gittiğimizde ters dönmüş kafası aşağıda ayakları yukarda cambaz gibi maşşallah :)))

çok geçmiş olsun canımmm, kendine ve bebişine iyi bak , inşallah en kısa zamanda iyileşirsin ve yarında sonuçların güzel çıkar hem zaten bebişini görünce hastalık falan kalmaz

tşk ederim cnm en korktugum şey grip olmaktı dünde dedim hatta çok şükür 2 aydır grip olmadım diye hemen grip oldum

tahlilleri 2 hafta önce vermiştim normal kansızlık tiroid v.s genel tahliller yaptı doktorum bence çok vitamin eksiğim var hissediyorum ama önlemini alırım ona göre inşallah.

bebişimi görünce birşeyim kalmaz inş. o sağlıklı olsunda..

kızlar topikte kıms ekalmamış herkes öğle yemeğinde sanırım mavilef mavilim onları görmedim bugun
bayansuda bı gıttı daha gelmedi canım sıkılıyo benım ya of karnım aççççççç

sanırım aranızda afp testi yaptıran yok galiba
afp ne olaki???
kızlar bende 3 lü test için kan verdim doktorum istedi bayramdan sonra gidicem sonucunu almaya benim bebiş bu sefer gittiğimizde ters dönmüş kafası aşağıda ayakları yukarda cambaz gibi maşşallah :)))

bende 4lü yaptırmıştım..1 haftaya çıkar dimişti..pzt ye çıkar sanırsam bizimkide:44::44:

merhaba canim,

biz burdayiz oglusumla ) - birazdan gelirler merak etme.. acikmis galiba herkes... aslinda bizde yesek iyi olacak galiba...

açlıktan kımseyı göremıyom galıbaaa
Açtım birşeyler yedim hem midem bulandı hem de şişkinlik ve gaz yaptı çok da yorgunum ve ilk defa sokakta yürürken bıçak saplanır gibi ağrılar hissettim kasıklarımda, ilk defa içimi korku kapladı ters birşeyler mi var diye

açlıktan kımseyı göremıyom galıbaaa

burdayım sevdoş.. çalışayım bari demiştim..
bizim öğle aramız 12-13 arası topu topu bir saat.. ben de affedersin uyuz gibi yemek yerim.. tam 1 saat sürüyo yemek yemem.. neden açsın bakem sen niden.. sen aç ben uykusuz.. dayanamıycam galiba ben yine.. her an uyuyabilirim..
her gün her gün ayıp oluyo ama işyerindekilere de.. amaa bi bastırıyo ki ağırlık..

afp ne olaki???

bende 4lü yaptırmıştım..1 haftaya çıkar dimişti..pzt ye çıkar sanırsam bizimkide:44::44:

selam canım cinsiyeti 4lü test zamanında mı öğrendin? Ben 11. haftada 2li test yaptırmıştım doktor 3lü test yapmıyorum bayramdan sonra 4lü test yapılacak dedi tabi ben cinsiyeti öğrenebilmek için daha 15 gün kadar beklemek zorunda kalacam. 4 lü testte bebek tam belirgin bir şekilde mi?

bende yicem bırazdan canımd aistemıyo işin tuaf yanı
nasıl3 kılo aldım bılmıyom:))
bebişim mınık yaa azıcık buyumesi lazım:))

ya benden 4lü test istemedi 4 boyutlu baktı ondanmı ben 3 lü testi devlt hastanesinde yaptırdım

bende yicem bırazdan canımd aistemıyo işin tuaf yanı
nasıl3 kılo aldım bılmıyom:))
bebişim mınık yaa azıcık buyumesi lazım:))

Ben acıkıyorum ama yeme zevkim yok canım çekmediği halde yemek zorunda kalıyorum ve aynen dediğin gibi ben de kilo aldım belim kalınlaştıkça kalınlaşıyor hiç yürüyüş filan da yapamıyorum ya yoruluyorum ya da aniden acıkıp midem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…