:119::119::119::119::119:günadın herkeseee :)))))
biz de ilk hareketleri 14 sonu 15 başında hissettik en şiddetlisi de önceki gündü
ne yapsınlar hıı..
sizinle birlikte işe mi gidecekler..
lütfen bayanlar lütfen istirham ederim.. biraz anlayış..
ne yane adam evde oturmak dinlenmek yerine temizlik mi yapıcak hııhadi geçtim bari yemeği mi bi zahmet yapacaklar.. töbe töbee.. daha neler yanee..
günayrın kızlar :)
ben iki hafta buralarda olamayacağım. aslında bayramda gidecektim memlekete ama dün işlerin gidişatına baktım ve karar verdim, benim tatilim gelmiş, bayrama sabrım yok, gittim on gün senelik iznimin beş gününü aldım...
şimdi ver elini kayseri... annemi özledimgidiyim biraz şefkat depolayayım... çok ihtiyacım var..
herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum... inş ben de geri döndüğümde bebikimin hareketlerinden bahsederim size... konsantre oluyorum oluyorum tık yok... benim oğlanın kaslarını kuvvetlendirecek bişeyler yiyim kayseride en iyisi...
ne yapsınlar hıı..
sizinle birlikte işe mi gidecekler..
lütfen bayanlar lütfen istirham ederim.. biraz anlayış..
ne yane adam evde oturmak dinlenmek yerine temizlik mi yapıcak hııhadi geçtim bari yemeği mi bi zahmet yapacaklar.. töbe töbee.. daha neler yanee..
pehhh...kapıdan girince elinde play station kolu koltuğa pusmuş, üstünde pattaniye, öle masum köppek eniği gibi bi bakış atar, hayddeeee bütün yelkenler foraa
Aynı noktalar bende de var ve ara ara kaşınıyorlar. Doktora sorduğunda yazarmısın ne dediğini?
ben iki hafta buralarda olamayacağım. aslında bayramda gidecektim memlekete ama dün işlerin gidişatına baktım ve karar verdim, benim tatilim gelmiş, bayrama sabrım yok, gittim on gün senelik iznimin beş gününü aldım...
şimdi ver elini kayseri... annemi özledimgidiyim biraz şefkat depolayayım... çok ihtiyacım var..
herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum... inş ben de geri döndüğümde bebikimin hareketlerinden bahsederim size... konsantre oluyorum oluyorum tık yok... benim oğlanın kaslarını kuvvetlendirecek bişeyler yiyim kayseride en iyisi...
güle güle canımm iyi tatillerrr
kayınvalidesi gelecek olan senmiydin tatlımm. gelmiyor heralde kayganan
hekese günaydınlarrr....
çalışan qadınlar tatilin keyfini çıkarın bugün..tam gün çalışanlara üzüldüm yazıkk
geçmişi okuyaym derken 1 saat olmuş
birazdan gider kahvaltımı yaparım ama öncelikle;
rüyanaz oğluşun oluyormuş gözün aydın kuşum
hepyek85 çokkk üzüldüm canım yaşadıkların kolay değil ama bebeğin için güçlü olman lazım..Allah sabır versin bebeim sana
kıslar bende dün gece itibariyle bir pıttt hissettim
saremiss senin o müdürün tepe taklak olsun emiii
ah ahh... nerdeee... geliyor valla son hız... ondan kaçış yok ki balım... hangi deliğe girsem bulur o
pehhh...kapıdan girince elinde play station kolu koltuğa pusmuş, üstünde pattaniye, öle masum köppek eniği gibi bi bakış atar, hayddeeee bütün yelkenler foraa
,
hemşerimmmmm
benimde annem kayseri ERKİLET li.....kayserinin heryerinde akrabam var.evlendikten sonra hiç gidemedim
ama bekarken heryaz 3 ay kalırdık annemle
ah ahh... nerdeee... geliyor valla son hız... ondan kaçış yok ki balım... hangi deliğe girsem bulur o
hıı ben de kayınvalideyi ekmişsin diyecektim..
aboo korkulur o gadından..
pehhh
Bende ne güzel gelmiyo heralde diyicektimm
Neyse sen anacının o güzel kollarında hiç bişey düşünme bol bol sevgi şefkat depola gel hayatım
ben erkilette bi okulda üniden mezun olduğumda ücretli öğretmenlik yapmıştım biliyorum oraları... kayseriyi özledim mi bilmiyorum ama annemi çok özledim canım ben yaa....( ben pınarbaşılıyım bu arada, çerkezim..
,
hemşerimmmmm
benimde annem kayseri ERKİLET li.....kayserinin heryerinde akrabam var.evlendikten sonra hiç gidemedim
ama bekarken heryaz 3 ay kalırdık annemle
pehhh
bende ne güzel gelmiyo heralde diyicektimm
neyse sen anacının o güzel kollarında hiç bişey düşünme bol bol sevgi şefkat depola gel hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?