2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Nasılsınız güzel teyzoşlar? Devamlı topiği takib ediyorum, ama inanın halim olmur bişey yazmaya, gün sonu tam halsiz divanda yatıb kalıram.
Bu gün 3-lü tarama test sonucumuzu da aldık, doktorum dedi çok iyi Maşallah 2-li de 3-lüde iyi çıktı, 4-de ihtiyac yok.

Dün sağlık ocağında tetanoz aşısı oldum, çooooooook acıdır yeri, bugün kolumu bile kaldıramıyorum, belim de başladı ağrımaya, halsizlik oldu, bilmiyorum aşıdanmı ya soğuk oldu.. keşke aşı olmasaydım diye düşünüyorum.

Bunları yazarken kızım hareketlendi aaaayyy aaayyy çok güzel bir hiss, onu öpüb koklamayı okadar çok istiyorum ki İnşAllah hepimiz bu günleri görcez!

hepyek85 canım çok üzüldüm senin hikayeni okurken. Allah yardımçın olsun! Ama hayatın kanunu böyle, biri gelir biri gider. Şimdi yalnız bebeyini düşünme zamanın canım. Kendini toparla, kendini düşün canım, zor ama başka çaren yok! Allah sana güç kuvvet versin!!!

Hepinizi çok öptüüüm kendinize iyi bakın güzel anneler

Bende de çok oluyor özellikle çok hareket ettiğim zamanlarda, temizlik falan yaptığımda çok fazla geliyor.
Günlük ped kullanıyorum ben artık.
Günde 2 tane ancak yetiyor.

Aynen bende de öyle oluyor, günde en az 2 ped.
Bakın, beyaz akıntıysa normaldı ama sarı yeşil, ya kokulu bir akıntıysa mantar ya başka bir mikrop olabilir.

Başın sağolsun canımmm...çok zor günler yaşamışsın herşey üst üste gelmiş hayat işte her zaman iyi ve güzel şeyleri yaşamıyoruz mutluluğun yanında acı da var ne yazık ki( sen şimdi bebeğine odaklan tatlım onu hissetmeye onunla konuşmaya çalış.. arkadaşların da dediği gibi kıyafetmiş, odaymış hiçbir şey bunlar canım, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımızda inş başka birşey düşünmicez..güzel günlerin seni beklediğine inan. her şey güzel olsun

KIZLar hafta içi her sabah 7.30 en geç 7.40 da uyanıyrum..sabah bulantılaryla mücadele et..kahvaltı yap derken evden çıkma vakti geliyor ve bir daha eve girene kadar da yazma fırsatım olmadığından şimdi yazıyrum...yarın inşallah evden çıkıp geri döndüğümde ben de size ''kızçe mi yoksa şehsade mi geliyor'' haberiyle geliceğim....2.30 da dr.randevum....hepinizi öpüyorum sağlık ve afiyetle kalın ...

Son düzenleme:

hadi bakalım canım yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz

Aynen bende de öyle oluyor, günde en az 2 ped.
Bakın, beyaz akıntıysa normaldı ama sarı yeşil, ya kokulu bir akıntıysa mantar ya başka bir mikrop olabilir.

canım arada sarı akıntım olmuyor değil ama genellikle beyaz renkli yoğun gelio bende 2 ped kullanıyorum

Bende de çok oluyor özellikle çok hareket ettiğim zamanlarda, temizlik falan yaptığımda çok fazla geliyor.
Günlük ped kullanıyorum ben artık.
Günde 2 tane ancak yetiyor.

canım benimde hareket ettiğim zaman geliyor yürürken tuvalete giderken filan bende acaba kan filan mı diyorum ama allahtan akıntı tedirgin oluyorum ister istemez

Çok güzel yaaa:) benimde öyle pıt diye sanki hava yapan baloncuk çıkan su gibi bir his:) Ay benimdemi Kız inşallahhh.Ya rabbim benim kusurumu afetsin ama çok istiyorum kızım olmasını.Benim şansızlığımevlenir evlenmez iki erkek çocukla hayat kurmak bana çok zor geldi.Üstelik hiç annelik deneyimim yokken.Bir anda sorumlulukları bana verildi o yüzden erkekden korkar oldum

günaydınlar
hepicinizi her bi yerinizden öpüyorum.. en çok göbikten..
bugün yarım gün mesai

Günaydın :)
Ay ne güzel. Bize tam gün....

Kızlar yaa. Benim meleğim beni gıdıklıyor içerden :)
Bi an anlayamadım ama farklı bişey yaa eminim yani :) Çok güzel. O an kitleniyorum...

nisacım güzel haberlerini bekliyoruz cnm inş..ben bişi hissettim evet ama kızımmıydı onu kestiremiyorum hala..aynsından bi daha olursa sölücem size dünki tarihi ve saatide not ettim, aynısından olursa bi daha dicemki kızım ilk şu günde şu saatte tepişti:))

günaydın herkese...

beni,m günüm muhterem falann diillll...... çünkü ben tam gün çalışıyorum... kocamda evde tam gün yatıyooooooooooo

günaydın herkese...

beni,m günüm muhterem falann diillll...... çünkü ben tam gün çalışıyorum... kocamda evde tam gün yatıyooooooooooo

en sevdiğim koca tipi..
benimkide bi kere 1 hafta izni vardı benden fazla...utanmadı 1 hafta evde yattı ya..ben işe gidip geldim o bildiğin yattı evde

hepyek85..
tatlımm dün paylaştıklarını okudum..
çok üzüldüm çok zor günler geçirmişsin.. ama bebikin alacak bütün derdini tasanı..
çok çok geçmiş olsun.. kaybettiklerin nur içinde çiçekler içinde yatsın..
çul çaput için de hiiiç sıkma kendini.. o meleklerin ne giydiği nerde yattığının ne önemi var allah aşkına..
biz buradayız kuzucum.. bundan sonra bebeğin için bir an evvel toparla kendini.. sen neşeli olmaya gayet et ki meleğin de evde neşeli bol gülücüklü olsun.. mutluluğunuz sağlığınız ekmeğiniz suyunuz olsun bebeğin.. alllah onu bağışlasın sana.. uzuuuuun mutlu huzurlu bi ömür nasip etsin inşallah..

en sevdiğim koca tipi..
benimkide bi kere 1 hafta izni vardı benden fazla...utanmadı 1 hafta evde yattı ya..ben işe gidip geldim o bildiğin yattı evde

akşama yemeği yapsa bari, yoksa cıngar çıkartırım kıskançlıktan

günadın herkeseee :)))))
biz de ilk hareketleri 14 sonu 15 başında hissettik en şiddetlisi de önceki gündü

en sevdiğim koca tipi..

ne yapsınlar hıı..
sizinle birlikte işe mi gidecekler..
lütfen bayanlar lütfen istirham ederim.. biraz anlayış..
ne yane adam evde oturmak dinlenmek yerine temizlik mi yapıcak hıı hadi geçtim bari yemeği mi bi zahmet yapacaklar.. töbe töbee.. daha neler yanee..

günayrın kızlar :)

ben iki hafta buralarda olamayacağım. aslında bayramda gidecektim memlekete ama dün işlerin gidişatına baktım ve karar verdim, benim tatilim gelmiş, bayrama sabrım yok, gittim on gün senelik iznimin beş gününü aldım...
şimdi ver elini kayseri... annemi özledim gidiyim biraz şefkat depolayayım... çok ihtiyacım var..
herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum... inş ben de geri döndüğümde bebikimin hareketlerinden bahsederim size... konsantre oluyorum oluyorum tık yok... benim oğlanın kaslarını kuvvetlendirecek bişeyler yiyim kayseride en iyisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…