Bende de çok oluyor özellikle çok hareket ettiğim zamanlarda, temizlik falan yaptığımda çok fazla geliyor.
Günlük ped kullanıyorum ben artık.
Günde 2 tane ancak yetiyor.
Merhaba kızLar..
Ailemize yeni bir üyenin katıLacağını öğrenir öğrenmez bu topiğe daldım.. Heyecanım vardı, çok da çaba harcamamış, bir iki ay beklemiştik. Herşey güzeLdi.. Öğrendiğimin 3. günü eniştem öLdü.. Kimseye söyLememiştik.. Elim, istem dışı karnımda, tabut başLarındaydımBir süre sonra eşimin aiLesine haber vermeye karar verdik. Onlara gideceğimiz gün, eLtimin babasını kanserden kaybettik.. Sevdiğimiz biriydi, gençti, çok çekmişti.. Daha bir yandık.. MoraL oLsun diye söyLedik.. İyi ki sürpriz oLsun, çok sevinsinler gibi bekLentilerim oLmamış. KaLdı ki ben de üzgündüm.. Üst üste geLen sıkıntıLar da işin içine girince mide buLantıLarım, kusmaLarım yüzünden bir hafta hastanede yattım.. Hiç geçmedi günLer.. Tam herşey yoLuna girdi dedik,artık büyüyen karnımın, çevrenin iLgisinin tadını çıkaraLım dedik.. 20 yıLLIk candostumun eşini taLihsiz bir kaza sonucu kaybettik.. 8 yıL birbirLerini bekLemişler, iki ay önce de güLe oynaya düğünLerini yapmıştık.. Bebek arabası onLardandı.. Yoğun bakım günLeri, cenaze,son yoLcuLUk, gidişinden beri bir türLü geçmeyen bir hafta.. İçiniz karardı, biliyorum ama burası benim rahatLama yerim.. Bebeğin tadını çıkarabiLeceğim bir yer.. Ama onca şeyin üstüne, bebekLe yaLnız kaLamadım.. OnunLa iletişime geçmedim.. Sadece karnım büyüyor.. tarama testLeri vs. yapıLmıştı.. 20 gün sonra, bir arayım da sonucu aLayım dedim.. Şaştım kendime.. Hiç umudumun kaLmadığı bir dönemdeyim sanki.. Dostum orada yarım kaLan mutLuLuğuna ağLarken, ben burada sevinemiyorum.. Bebeği hissetmiyorum biLe.. Sadece bu ortama güveniyorum. Sizin duyguLarınız, heyecanLarınız beLki bende de coşku uyandırır diyorum.. Tabi bir de işin maddi boyutu var, yerine göre eşimin de benim de hiç paramızın kaLmadığı zamanLar çok.. Ve bu da söndürüyor içimdeki gıdımcık coşkuyu.. Ne oda takımLarına, ne bebek kıyafetLerine bakabiLiyoruz.. HamiLeLik kıyafetLeri içinse şükrediyorum, iyi ki zayıflığımı kamufle etmek için herşeyi bol almışım diyorum..SürekLi üzgün oLmak.. Migren atakLarımda ise bugün 5. gün, haLa geçmedi.. Şu berbat mide buLantıLarı gibi bu migrenin buLantıLarı da tadını çıkarmama izin vermiyor.. BiriLerinin güdüLemesi lazım sanırım beni.. Arkadaşımı son bir kez görmek istedim, beni o buz gibi morga aLmadıLar.. Sen hamiLesin dediLer.. Benden mi bahsediyorsunuz diyorum, ağLarken.. Umarım toparLanırım, umarım bebeğin biLincine varır, artık onunLa iletişime geçerim.. 14+1 im.. Cinsiyete dair bir şey de yok.. Çevremdekilerin hamiLeLik süreçLerini adeta coşkuyLa yaşarken, şimdi ben niye böyLeyim diyorum.. HormonLarı anLadım, vara yoğa ağLatırLar da; bebekLe anneyi de birbirine bağLarlar.. İşte böyLe derin bir keder içindeyim, gücüm yetene kadar.
KIZLar hafta içi her sabah 7.30 en geç 7.40 da uyanıyrum..sabah bulantılaryla mücadele et..kahvaltı yap derken evden çıkma vakti geliyor ve bir daha eve girene kadar da yazma fırsatım olmadığından şimdi yazıyrum...yarın inşallah evden çıkıp geri döndüğümde ben de size ''kızçe mi yoksa şehsade mi geliyor'' haberiyle geliceğim....2.30 da dr.randevum....hepinizi öpüyorum sağlık ve afiyetle kalın ...
Aynen bende de öyle oluyor, günde en az 2 ped.
Bakın, beyaz akıntıysa normaldı ama sarı yeşil, ya kokulu bir akıntıysa mantar ya başka bir mikrop olabilir.
Bende de çok oluyor özellikle çok hareket ettiğim zamanlarda, temizlik falan yaptığımda çok fazla geliyor.
Günlük ped kullanıyorum ben artık.
Günde 2 tane ancak yetiyor.
Çok güzel yaaa:) benimde öyle pıt diye sanki hava yapan baloncuk çıkan su gibi bir his:) Ay benimdemi Kız inşallahhh.Ya rabbim benim kusurumu afetsin ama çok istiyorum kızım olmasını.Benim şansızlığımevlenir evlenmez iki erkek çocukla hayat kurmak bana çok zor geldi.Üstelik hiç annelik deneyimim yokken.Bir anda sorumlulukları bana verildi o yüzden erkekden korkar oldumbiraz önce ablamla konuştum, didim sbh içimde minnak bi balon pıt die patladı gibi oldu, aceba kızımız hareketmi etti didim.
ablam didiki evet, kız bebik öle pıt die hareket edermiş, baloncuk gibi , erkek bebikte böle balık gibi kayarak hareket edermiş, ilk hisler bunlarmış:92::92::92::92:
günaydınlar
hepicinizi her bi yerinizden öpüyorum.. en çok göbikten..
bugün yarım gün mesai
günaydınlar
hepicinizi her bi yerinizden öpüyorum.. en çok göbikten..
bugün yarım gün mesai
petuşçum gitmeden yetişeyim sana ..bugün prensesin hareketlerini hissettiğini okudum..ne güzel :))))))))))Allah zıplamalarını görmeyi nasip etsin canım inşallah..ablanın söyledikleri bana da uydu canım..oğlum ilk başta kelebeğin kanatları gibiydi okşuyrdu sanki karnımı, sonraları balık gibi kayıyrdu..şimdi bu da kelebeğin kanat çırpınşlrı gibi dur bakalım yarın belli olacak...
KIZLar hafta içi her sabah 7.30 en geç 7.40 da uyanıyrum..sabah bulantılaryla mücadele et..kahvaltı yap derken evden çıkma vakti geliyor ve bir daha eve girene kadar da yazma fırsatım olmadığından şimdi yazıyrum...yarın inşallah evden çıkıp geri döndüğümde ben de size ''kızçe mi yoksa şehsade mi geliyor'' haberiyle geliceğim....2.30 da dr.randevum....hepinizi öpüyorum sağlık ve afiyetle kalın ...
günaydın herkese...
beni,m günüm muhterem falann diillll...... çünkü ben tam gün çalışıyorum... kocamda evde tam gün yatıyooooooooooo
en sevdiğim koca tipi..
benimkide bi kere 1 hafta izni vardı benden fazla...utanmadı 1 hafta evde yattı ya..ben işe gidip geldim o bildiğin yattı evde
en sevdiğim koca tipi..
benimkide bi kere 1 hafta izni vardı benden fazla...utanmadı 1 hafta evde yattı ya..ben işe gidip geldim o bildiğin yattı evde
akşama yemeği yapsa bari, yoksa cıngar çıkartırım kıskançlıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?