annişler hepinize ii tatiller, ii hafta sonları
cumguriyet bayramımızda memleketcek kutlu olsun, bebişlerimizin ilk cumhuriyet bayramı:124::124::124::124:
ben bekçi gibi burdayım
akşam 6ya kadar
yarında burdayım
ben beklerim burayı
merhaba kızçeler nasılsınız? :)
dün gece hiç uyuyamadım sürekli yediklerimi çıkardım nar yemiştim omu yaptı aceba? boğazım zaten şiş midemede kramp girdi çok kötü bir gece geçirdim
saat 3de doktora gitcez oğluşumuzu görcez yine napıyor aceba artık heyecanlanıyorum onu gördükçe :)
ben daha hissetmiyorum bebişimin tekmelerini balon patlıyor gibi olmuyorda sanki oraya iğne batıyor gibi oluyor hemen geçiyor geri aceba omu anlamadım??
ayy ne güzel ankaralı hemşo buldum
bende eskişehir yolunda çalışıyorum
1 hafta öncesine kadar macunköyde ikamet ederdim şimdi keçiörendeyim
ben bekçi gibi burdayım
akşam 6ya kadar
yarında burdayım
ben beklerim burayı
merhaba kızçeler nasılsınız? :)
dün gece hiç uyuyamadım sürekli yediklerimi çıkardım nar yemiştim omu yaptı aceba? boğazım zaten şiş midemede kramp girdi çok kötü bir gece geçirdim
saat 3de doktora gitcez oğluşumuzu görcez yine napıyor aceba artık heyecanlanıyorum onu gördükçe :)
ben daha hissetmiyorum bebişimin tekmelerini balon patlıyor gibi olmuyorda sanki oraya iğne batıyor gibi oluyor hemen geçiyor geri aceba omu anlamadım??
merhaba doktor kontrolunden geldim 4lu testimiz yapildi veeee oglum olacakmis doktor demeden ben gordum doktorum da dogru gordun dedi beni onayladi
merhaba doktor kontrolunden geldim 4lu testimiz yapildi veeee oglum olacakmis doktor demeden ben gordum doktorum da dogru gordun dedi beni onayladi
doktora gidecek arkadaşlar tetanoz aşısı ne zaman yaptırılmalı die de sorsunlar... ben gidince bende soracağım ama erken öğrenmekte fayda var..
doktora gidecek arkadaşlar tetanoz aşısı ne zaman yaptırılmalı die de sorsunlar... ben gidince bende soracağım ama erken öğrenmekte fayda var..
öncelikle günaydın herkese...
bayram sonuna cinsiyeti öğrenemeyen sanırım bir biz kalıcaz12 kasımda randevumuz ve inşallah cinsiyeti söyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?