2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
annişler hepinize ii tatiller, ii hafta sonları

cumguriyet bayramımızda memleketcek kutlu olsun, bebişlerimizin ilk cumhuriyet bayramı:124::124::124::124:

ben geldim ama herkes kaçıyo galiba iyi tatiller hepinize bebişlerle iyi vakıt geçirin :)

merhaba kızçeler nasılsınız? :)

dün gece hiç uyuyamadım sürekli yediklerimi çıkardım nar yemiştim omu yaptı aceba? boğazım zaten şiş midemede kramp girdi çok kötü bir gece geçirdim

saat 3de doktora gitcez oğluşumuzu görcez yine napıyor aceba artık heyecanlanıyorum onu gördükçe :)

ben daha hissetmiyorum bebişimin tekmelerini balon patlıyor gibi olmuyorda sanki oraya iğne batıyor gibi oluyor hemen geçiyor geri aceba omu anlamadım??

14. haftada hissetmeye başladım dıyenler var bu topicte çok erken oldugunu düşünuyorum ama herkes kendi vucudunu tanır herhalde tepkileri anlayabılır , ılk gebeliğimde 22.haftada net bı tekme yemiştim ufakları hıssedıyodum az az ama net olmadıgı için ılk tekme benım için önemlıydı :)
yanı hıssetmedım dıye merak etme normal yanı güçlü bı tekme beklıyosun sende benım gıbı:) bend ehıssedıyorum ama çok hafif seyırme gıbı çokta nadir daha çok küçükler zaten hıssedılmemesıde normal canım

canm gitmişken doktora su nar işinide sorsana gercekten zararlımı die

doktora gidecek arkadaşlar tetanoz aşısı ne zaman yaptırılmalı die de sorsunlar... ben gidince bende soracağım ama erken öğrenmekte fayda var..

merhaba doktor kontrolunden geldim 4lu testimiz yapildi veeee oglum olacakmis doktor demeden ben gordum doktorum da dogru gordun dedi beni onayladi

doktora gidecek arkadaşlar tetanoz aşısı ne zaman yaptırılmalı die de sorsunlar... ben gidince bende soracağım ama erken öğrenmekte fayda var..

Canım ben çarşamba günü sormuştum doktora 20. hafta da (yani 5. ayda) aşı olacaksın dedi. Sağlık ocağından da bana öyle demişlerdi. Sanırım 3 doz yapılıyor toplamda.5 doza tamamlarsak bir daha olmana gerek kalmaz dedi doktor.

slm hatunlar...dün baya hastaydım gece titreme heryanım agrıyordu...simdi daha iyiyimöbür topik kapanmış burdan dewam edioz artık :))))bebğim daha cok küçük bayramdan sonrayı dört gözle bekliorum :)))) ozamn öğrenecgim cinsiyeti bakalımmm sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…