2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
benımde ıkılı ıyı cıkmıştı doktor 3luye gerek yok dedı zaten ıkılıyle uclu hemen hemen aynın sonucu verır dedı ama ılla yaptırcam dersen sen bılırsın dedı bana.ben ondan yaptırmıycam canım.

bu arad akızlar oğluma isim bulamıyorum...klasik isimleri seviyorum ama hiçbirinide beğenmiyorum napcam ya

isim konusu zor işmiş ya:)bende kız ismi bulamıyorum.oglumuz olursa adını salih cihad koymayı düşünüyoruz.cihad ismini düşünebılırsın canım.cennetın kapılarından bırının adı.bakalım pztsı bızde ögrencez inşallah cınsıyetı bızım ne olcak bakalım

merhaba arkadaşlar ..umarım herkes iyidir...bugün daha yeni girebiliyorumm ve toktor dediki ilk oğlunuzu sünnet yaptırmaadysanız biraz daha bekleyin çünkü ikinci oğlan geliyor..:))))

teşakkür ederim canım..ayrıca dr.a da sordum akıntıyı arasıra kullandğm kreme devam edebilirsin dedi..bu dönemde tamamen bu durumdan kurtulamazsın ama iç çamaşırlarını ayrı ve yüksek derecede yıkayp ütüle dedi...

canımm rüyalarım ve ablanın dediği bu bebeğime de uydu..kelebeğin kanat çırpınışı ve kayar gibi hareket ediyordu bu bebeğim..ilk oğlum da öyleydi..ve bana sanırım 2 li test sonucu bthcg 50 den düşüktü..çin rus bütün takvimler rüyalar hep erkek diyordu ama ne bileyim bir oğlum var ya belki diyordum...hayırlısı sağlıklısı artık...

merhaba arkadaşlar ..umarım herkes iyidir...bugün daha yeni girebiliyorumm ve toktor dediki ilk oğlunuzu sünnet yaptırmaadysanız biraz daha bekleyin çünkü ikinci oğlan geliyor..:))))

hadi bakalım gözün aydın.. sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah.

bu arad akızlar oğluma isim bulamıyorum...klasik isimleri seviyorum ama hiçbirinide beğenmiyorum napcam ya

ali yi çok seviyorum bende. hamile kalmadan önce hz. ali nin hayatını okumuştum çok etkilenmiştim. babamın ve kayınpederin ismi ali. ama sonra vazgeçtim. şimdi inşallah yusuf koycaz. başka bir isimde daha yakıştıramadım.

anladım canım..hoşgeldiniz...ne kadar çok insan o kadar çok fikir ve paylaşım

Hoş bulduk tatlım, sonuçta hepimiz aynı şeyi ama bambaşka yaşıyoruz. paylaştıkça da yalnız olmadığımızı görüyoruz. güzel olan da bu. bu arada ben de şehzade annelerindenim.

selam kızlar topikimiz kapandığı için buraya transfer olduk.zaten burdan oraya gitmiştim buradaki yoğunlukta sorduğumuz sorular cevapsız kalıyodu.kapanması hiç iyi olmadı.

martim cim başka bir ismle yeni bi topik açsan hiç fena olmaz gülüm

çok sağol canım. seninki belli olmuşmuydu hatırlayamadım.

slm kızlar bizim konu kapatıldığı için burdan devam etcez sanırım..kızlar tek tek cevapda veremedim malum konu kapatılmış
hepinize tşk ederim hamiş arkadaşlarım
aynısefa cnm git bian önce bende merak ettim cinsiyetini :)) melisceren seninde kızmış hadi bakalım :))) topik kızlarla dolucak galiba
kadın egemenliği :)))))
drusella diars napıyo merak ettim yazmıyolar hiç onların bebişleri ne alemde acaba..ay ben çok alışmışım size ne güzel haberleşiyoruz
birbirimize bilgilerde veriyoruz tavsiyelerdede bulunuyoruz iyki varmış bu site
benim bebiş bugün doktora gösterdi yine :)) çok şeffaf cnm doktor amcası kesinkız artık değişmez cinsiyeti korkma dedi :))
Allahıma çok şükür 3 lü testimiz de temiz çıktı içim rahatladı darısı sizinde başınıza kızlar..bebişim çok uykucu nezaman baksak
uyuyo sizinde böylemi sanırsam çok tembel olcak süslükızım :)) yan gel yat ekmek elden su gölden heheheheeee
buakşamlık bu kadar feriha var ona bakim burdan görüşürüz inşallah hadi bakalım 2012 mart-nisan anneleri
hepinizi bekliyorum buraya....

Merhaba Anneler, Anne Adayları

Nisan Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Nisan Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

nisananneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Nisan Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz. Yani facebook sayfasina girmeden oraya da ileti yollayabilirsiniz.

Aylara göre anne gruplarında yıllara göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Nisan Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

eşimde ali olsun diyor yusuf da çok güzel hem yusuflar yakışıklı oluyormuş

GÜNAYDINNN KIZLAR
BENDE DİĞER TOPİKTEN TRANSFERİM.15.haftamdayım. 2 li testim güzel çıkmıştı.bir sonraki randevum taa 15-16 gün sonra.cinsiyet henüz öğrenemedik.bu arada 2.çocuğum olacak bu bebiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…