bu arad akızlar oğluma isim bulamıyorum...klasik isimleri seviyorum ama hiçbirinide beğenmiyorum napcam ya
hadi bakalım canım yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz
canım arada sarı akıntım olmuyor değil ama genellikle beyaz renkli yoğun gelio bende 2 ped kullanıyorum
canım benimde hareket ettiğim zaman geliyor yürürken tuvalete giderken filan bende acaba kan filan mı diyorum ama allahtan akıntı tedirgin oluyorum ister istemez
nisacım güzel haberlerini bekliyoruz cnm inş..ben bişi hissettim evet ama kızımmıydı onu kestiremiyorum hala..aynsından bi daha olursa sölücem size dünki tarihi ve saatide not ettim, aynısından olursa bi daha dicemki kızım ilk şu günde şu saatte tepişti:))
merhaba arkadaşlar ..umarım herkes iyidir...bugün daha yeni girebiliyorumm ve toktor dediki ilk oğlunuzu sünnet yaptırmaadysanız biraz daha bekleyin çünkü ikinci oğlan geliyor..:))))
bu arad akızlar oğluma isim bulamıyorum...klasik isimleri seviyorum ama hiçbirinide beğenmiyorum napcam ya
hoşgeldinizzzz
anladım canım..hoşgeldiniz...ne kadar çok insan o kadar çok fikir ve paylaşım
hadi bakalım gözün aydın.. sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah.
hekese günaydınlarrr....
çalışan qadınlar tatilin keyfini çıkarın bugün..tam gün çalışanlara üzüldüm yazıkk
geçmişi okuyaym derken 1 saat olmuş
birazdan gider kahvaltımı yaparım ama öncelikle;
rüyanaz oğluşun oluyormuş gözün aydın kuşum
hepyek85 çokkk üzüldüm canım yaşadıkların kolay değil ama bebeğin için güçlü olman lazım..Allah sabır versin bebeim sana
kıslar bende dün gece itibariyle bir pıttt hissettim
saremiss senin o müdürün tepe taklak olsun emiii
ali yi çok seviyorum bende. hamile kalmadan önce hz. ali nin hayatını okumuştum çok etkilenmiştim. babamın ve kayınpederin ismi ali. ama sonra vazgeçtim. şimdi inşallah yusuf koycaz. başka bir isimde daha yakıştıramadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?