2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ya ama bu haksızlık niye kapatılıyor ki topikimiz

evet bır cogu kısı sımdı bıze yabancı keske acık kalsaydı burayada yazsaydık degılmı dahah adaletlı olurdu herkes sasırdı en azından haber verılseydi keskee...ona göre iletişime gecerdik.

"2012 nisan anneleri haydi buraya" isimli topikteydik, 225.ci sayfaya gelmistik ki, biraz evvel girdigimde gordum ki artik burada devam ediyormusuz. Eski/yeni tum arkadaslara merhabalar.
Ben dun hastanelik oldum sonunda :2: Son iki haftadir gayet guzel toparlanmis, bulantilarim gecmis ve istahim acilmisti. Dun mide bulantisi ile uyandim ve oglene kadar ne yediysem cikardim. Anormal bir bas donmesi ve bulanti vardi. Oglen tansiyonumu son olctugumde nabzimin 145 oldugunu gorunce hemen esimi aradim. Hemen geldi ve doktorumuza gittik, hemen bizi hasteneye sevk edip serum baglatti. Cok sukur bugun daha iyi olsam da hala iki gun oncesine kadar oldugu gibi istahli yiyemiyorum, hatta cok az yiyebiliyorum.
Ama bu telasin arasinda bizi cok mutlu eden bir haberi de almis olduk, sizlerle de esas paylasmak istedigim aslinda buydu :)
Benim nabzimi ve dusuk tansiyonumu goren doktorum hemen beni ultrasona alip bebisin durumuna bakti. Rabbime sukurler olsun bebisim cok cok iyiydi ve bu arada cinsiyetini de ogrendikkkkkkk
Sehzade anneleri listesine beni de ekleyin kizlar

tebrik ederim tatlım cok sevındım bizim cinsiyetimiz henuz belli degil belli olsun ben de yazarım

o topiki görmüştüm ama ılk sayfada buraya yonlendırılmıştıler galıba başkada 2012 sayfası görmedım kaçmış gozumden demekki hoşgeldınız...
hafta sonu genelde boş olur bu topik pazartesı ekler arkadaşımız

Hosbulduk :) Insallah hepimiz bebislerimizi saglik ve huzurla kucaklarimiza aliriz.

bayagı da kalabalıktık aslında orada martim , HaticeCan , htcydmr , tafa35 ,

mavi45 , butterfly05 , gölgemmm clemantineee

gibi daha neleri ilk aklıma gelenler bunlar isimlerini yazamadıklarım

kusura bakmasınlar mazur görün

e napalım buradan devam ederız artık

bize birsey olmasın sağlıklı gebelikler

Son düzenleme:
arkadaşlar siz hangi topicdeydiniz ki

Selam arkadaşım, bİZ BU TOPİĞİN VAR OLDUĞUNU BİLMEDEN ÇOO..K EVVEL HAMİLELİĞİN EN BAŞINDA NİSAN ANNELERİ HAYDİ BURAYA ADLI TOPİKTE YAZIŞMAYA BAŞLAMIŞTIK. HER HANGİ BİR ART NİYET YOKTU YANİ. SADECE MUHABBETLER BAYA ARTINCA TOPİK DEĞİŞTİRMEK YERİNE ORDAN DEVAM ETTİK AMA KİMİMİZ AKTİF OLARAK KİMİMİZ PASİF OLARAK ZATEN SİZLERİ DE TAKİP EDİYORDUK. ANCAK BUGÜN ÇAT DİYE TOPİĞİMİZ KAPANDI. DURUM BUNDAN İBARET. AYLARA GÖRE HAMİLELİK BÖLÜMÜNDE BURASI OLDUĞU İÇİN ORASI KAPATILDI. YOLA BURDAN DEVAM ETMEK KONUSUNDA UMARIM SİZLERE RAHATSIZLIK VERMEZ DURUM. :26::26:

Herkese iyi tatiller

Evet canım,, napalım gönüllerimiz bir olsun. sonuçta nisan ayında hepimiz Allah izin verirse aynı duyguları yaşayacağız. o vakte kadar herkese sağlık, mutluluk diliyorum.

kıyafet topiğine resim koyamıyorum yaa kızlar nasıl yapılıyo bebişimin kıyafetlerini koyucaktım ama yapamıyorum

anladım canım..hoşgeldiniz...ne kadar çok insan o kadar çok fikir ve paylaşım

Merhaba nisan anneleri.
Ben mayıs annesi olacağım inşaallah.
İkili testimin sonucu güzel çıktı ama doktorumuz üçlü testte yapacakmış.
İkili testini yaptırıp sorun çıkmayan arkadaşlardan doktorları 3lü testide yaptırmalarını istedi mi acaba?
Yine ikili testi iyi çıkmış olupda üçlü yaptırmayı düşünen var mı acaba.Gereklimidir peki?

canım merhaba..
benimde 2li test sonucum iyi çıktığı halde doktor 3lü test yapıcaz dedi..2li testle bi alakası yok bence tamamen bazı doktorların prosedürleri bu..bazılarıde gerek yok deyip 4lü istiyo..zaten en önemlisi 2li testmiş o iyiyse sorun yok demekmiş..ama ben doktorum dediği için yaptırcam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…