evetttt petucuuum...pazar günü ben doktordaydım ve herşeyy kesinleştii..
o kadar tarifsiz bir mutluluk ki anlatamam...
evde bir prensim varken şimdi birde pransesim olacakk..
şükürler olsun allahıma bana ne istediysem verdi şimdiye kadar
doktor bebeğimi kontrol ederken oğlum yanımıza gelip;bence kızzz dedi...doktor amcamızz evet kaaan haklısın bencede kızzz dedi..o an kendimi zor tuttum ağlamamak içinn..nasıl bir duygu allahımmm hekese nasip etsin.
bebeişimin kilosu 150g,boyu ise 11,8cm
herşey çok olumlu vee bende geç döllenme olduğu için bdt bir türlü kesinleşmiyordu ama bu defa o da kesinleşti...çizelgem fln değişcek çünkü 12 nisan doğumum şu an 16 haftamızdayız...
amaaa şimdi çıkmam gerek arkadaşımın mevlütü var...hepinizi öpüyorumm
günaydın anneciklerimmmmmm
bis geldikkk doktordannn
doktor amcamız minik bir hanımefendi geliyor dediiiii
çok mutluyuzzzzzz
bis geldikkk doktordannn
çok mutluyuzzzzzz
bis geldikkk doktordannn
çok mutluyuzzzzzz
hayırlı olsun cnm sağlıkla al inşallah kucağına
yisinler o hanımefendiyi....tebrikler cnm
canıımmmm tebrikler gözünuz aydııınn.. o küçük hanfendiciği minik oğluma alıyım buyuyunce :)
günayddıınnn kuzucuklarrııımmmm.. (tabi bana gunaydın siz nerdeyse öğle yemegine cıkacaksınız :)
ay nasıl heyecanlanıyorum nasıl mutlu oluyorum yaa bayansu tebrik ederim canım ve butun iyi hbr alan annaleri tebrik ediyorum..
gözlerim yollarda tunicimi bekl,yorum cok merak ediyorum yaaa..
petuş yani kesin bebikmiş dimi oynayan :) aayyhh bende sanki cumartesi bi kaç kere birer pıt hissettim ama arkadasım imkansız cok erken dedi sanırım psikolojik sana cok sevinmiştim bende cok istiyorum ya hissetmek ondan sanırım..
yeni gelen annişşşler sizlerde aramıza hoş geldinizz..
:)))
ayy kertelimmmm onlarıııı
aayyh Allah buyudukleri evlendikleri gunleride göstersin inşallahh. Kızlar bana gülmeyin ama oğlumun askere gidecegini dusundukce aglayasım geliyo yaa
kesin bebik cnm..çünkü daha önce hiç hissetmediğim bişi..günde 1-2 kere olyo...özellikle dün akşam ayaklarımı duvara dayamış yatıodum koltukta rahata geldi heralde 2-3 kere pıtırdadı:)) banada dr um 20 den önce hissetmezsin demişti ama nette 16-22. hafta arası dio kişinin hassasiyetine göre değişyomuş..bu günlerde normal artık sanırım 18. haftadayım, hatta ultrasona göre 19. haftamızın ortasındayız şu anda...
aayyh Allah buyudukleri evlendikleri gunleride göstersin inşallahh. Kızlar bana gülmeyin ama oğlumun askere gidecegini dusundukce aglayasım geliyo yaa
benim karnımda kırmızı kırmızı isilik gibi noktalad vardı...
biri dahha benim gibiydi
doktora gidersen sor canım bende merak ediyorum demişti harılayamadım kim olduğunu
bunun için cildiyeye gideceğim kan tahlili ypılmasın gerekiyormuş .....
kızlar merhabalar hepinize,
sık sık yazamaz oldum bu aralar işler yoğunlaştı bende biraz ağırlaştım galibaAma hep buradayım yorum yapamasamda okuyorum hemen hemen her yazdıklarınızı...
cinsiyeti belli olan arkadaşlarıma tek tek gözünüz aydın diorum, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
Bende yarın için randevu aldım doktordan inşallah hepmizi güzel haberlerle geliriz...
Daha gidip yarın için izin alıcam müdürdün öff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?