2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaba Kizlar,

nasilsiniz iyimisiniz???? Hafta sonunuz nasil gecti, bebisler falan nasil iyimi??? hareketlerini hissetmeye basladiniz mi ? Ben arada biseyler hissediyorum sanirim ama halen netlestiremedim .

Diger Nisan anneleri paylasim alani vardi, orada ki konu kapatilmis, sanirim hepimiz artik burada toplanacagiz...

Simdiden hayirli muhabbetler insallah

Güzel bir hafta olmasi dileklerimle....

günaydın anneciklerimmmmmm

bis geldikkk doktordannn

doktor amcamız minik bir hanımefendi geliyor dediiiii

çok mutluyuzzzzzz

günaydin canim,

hayirli olsun prensesin, insallah sag salim kucagina alirsin... yani hepimiz aliriz insallah...

günayddıınnn kuzucuklarrııımmmm.. (tabi bana gunaydın siz nerdeyse öğle yemegine cıkacaksınız :)
ay nasıl heyecanlanıyorum nasıl mutlu oluyorum yaa bayansu tebrik ederim canım ve butun iyi hbr alan annaleri tebrik ediyorum..
gözlerim yollarda tunicimi bekl,yorum cok merak ediyorum yaaa..
petuş yani kesin bebikmiş dimi oynayan :) aayyhh bende sanki cumartesi bi kaç kere birer pıt hissettim ama arkadasım imkansız cok erken dedi sanırım psikolojik sana cok sevinmiştim bende cok istiyorum ya hissetmek ondan sanırım..
yeni gelen annişşşler sizlerde aramıza hoş geldinizz..

kesin bebik cnm..çünkü daha önce hiç hissetmediğim bişi..günde 1-2 kere olyo...özellikle dün akşam ayaklarımı duvara dayamış yatıodum koltukta rahata geldi heralde 2-3 kere pıtırdadı:)) banada dr um 20 den önce hissetmezsin demişti ama nette 16-22. hafta arası dio kişinin hassasiyetine göre değişyomuş..bu günlerde normal artık sanırım 18. haftadayım, hatta ultrasona göre 19. haftamızın ortasındayız şu anda...

aayyh Allah buyudukleri evlendikleri gunleride göstersin inşallahh. Kızlar bana gülmeyin ama oğlumun askere gidecegini dusundukce aglayasım geliyo yaa

ablamda daha oğlu akrnındayken sürekli nasıl askere göndercem die ağlıodu
normal sanırım cnm

ben daha 16. haftama bile girmedim ki :)

benim karnımda kırmızı kırmızı isilik gibi noktalad vardı...
biri dahha benim gibiydi
doktora gidersen sor canım bende merak ediyorum demişti harılayamadım kim olduğunu

bunun için cildiyeye gideceğim kan tahlili ypılmasın gerekiyormuş .....

heh eski mesajlardan buldumm CHEERFULSKY canımmmmm
cildiyeye gideceğim ben

Son düzenleme:
kızlar merhabalar hepinize,

sık sık yazamaz oldum bu aralar işler yoğunlaştı bende biraz ağırlaştım galiba Ama hep buradayım yorum yapamasamda okuyorum hemen hemen her yazdıklarınızı...

cinsiyeti belli olan arkadaşlarıma tek tek gözünüz aydın diorum, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

Bende yarın için randevu aldım doktordan inşallah hepmizi güzel haberlerle geliriz...
Daha gidip yarın için izin alıcam müdürdün öff

canım bişeyler kullanıyo musun nemlendirmek için? ben badem yagı ve bebe yagı kullanıyodum bebe yagım komiliydi badem yagını surunce bişey yok ama o komiliyi surunce benimde gogus altımdan kasıklarıma kadar isilik basıyodu yakıyodu o beni. normalde butun bebe yagları badem yagı içerirmiş komili ise z.yagı o yakmıstı beni şimdi nivea kullanıyorum bi problem yok. kullandıgın bişiye karsı cildin reaksiyon gösteriyorda olabilir.

inşallah canım senin bebikin cinsiyeti belli olmamış mıydı daha? A.llah gönlunuze göre versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…