2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ya evet ya benimde göbeğim yok bi havesle o sevimli badilerden aldım bayramda giymek için ama içini dolduramıcam benim iç karnım genişmiş öyle diyor deneyimli anneler ama ben artık büyüsün istiyorum

merhaba canım ikil test yaptırdım demişsin benimde 10 gün bi sürem var yaptır veya yaptırma sana baglı dedi dr um karar veremiyoruuumm ama sanırım yaptırcam sen ist damısın nerdesin ? rüya konusuna gelinceee ben de cok merak ediyorum ben hiç görmedim ama kayınvalidem görümcelerim hep sarı tombiş bi erkek cocuk görüyoruz diyolar meraktan çatlıycammmm 12+5 im şu anda az kaldı öğrenmeyeeeeee kız mı erkek miii bakalım rüyalar ne diyecek:) allah eli ayagı düzgün saglıkklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemizee inşallahh

Canım bence olsun varsın şimdi hemen büyüsün istiyoruz da inan bana sonra aynı şeyi düşünmeyeceksin çünkü sen istesende istemesende büyüyecek ve belkide çatlayacak eğer yavaş yavaş büyürse çatlamada az olur bende aynıyım 2. olduğu halde hemen büyüsün istiyorum ama yaşadığım şeyleri düşününce kendine gel dediğim oluyor:)

ben izmirdeyim canım devlet hastanesinde yaptırdım daha sonucunu gösteremedim o yüzden doktoruma benim doktorum istemişti o yüzden yaptırdım eğer yaptırırsan Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin şimdiden bende cinsiyet konusunda çatlıyorum meraktan önce sağlıklısı hayırlısı tabi ama gene gönlümüzün bi yerinde de var yani erkek yada kız diye

cnm bence panik olacak bi durum yok..çünkü haftalar ilerledikçe karnındaki gaz azalıo, gaz azalıncada karnım küçüldü sanıosun:)) sonra biderden depara kalkıo...bide hareketler için erken, inetrenette özellikle ilk anne adayları 16-22. hafta arası hisseder dio..benim dr um 20 önce hissetmezsin çok erken dedi..ama ben 18. haftaya girdiğimiz günden buyana hissediyorum..yani bi hareket şu an için hissetmemen çok normall

merhaba herkese güzel günler hafta sonu giremedim bide baksam buraya taşınmışız şaşırdım, neyse hayırlısı olsun yeni insanlarla tanışmak güzel olacak.
hafta sonu hamile pantolonu aldım ve mağazadaki kadın bana 6 aylıkmısın dedi biliyormusunuz şok oldum oysa sadece 1 kilo aldım halen bulantılarım bile bitmedi bana şişko demek istedi diye söylendim durdum halada etkisindeyim, normal zaman olsa kafaya takmam böyle şeyleri ama sanırım iyice hassaslaştım

evetttt petucuuum...pazar günü ben doktordaydım ve herşeyy kesinleştii..
o kadar tarifsiz bir mutluluk ki anlatamam...
evde bir prensim varken şimdi birde pransesim olacakk..
şükürler olsun allahıma bana ne istediysem verdi şimdiye kadar
doktor bebeğimi kontrol ederken oğlum yanımıza gelip;bence kızzz dedi...doktor amcamızz evet kaaan haklısın bencede kızzz dedi..o an kendimi zor tuttum ağlamamak içinn..nasıl bir duygu allahımmm hekese nasip etsin.
bebeişimin kilosu 150g,boyu ise 11,8cm
herşey çok olumlu vee bende geç döllenme olduğu için bdt bir türlü kesinleşmiyordu ama bu defa o da kesinleşti...çizelgem fln değişcek çünkü 12 nisan doğumum şu an 16 haftamızdayız...
amaaa şimdi çıkmam gerek arkadaşımın mevlütü var...hepinizi öpüyorumm

o zmn hadi gözün aydın cnm, allah gönlüne göre versin bundan sonrada, sağlıkla sıhhatele kucağına almayııda nasip etsin

canımmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevındım prensesler çoğalıcaakk zaten kızlar hangı ayda olursa olsun çooook

bu arada tünaydıııın :)

canımmm dünyanın en güzel duygusu ne güzel...Maşallah prensine ve prensesine.. :))) tebrikler canım sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah prensesin..Ayrıca cinsiyeti öğrenen diğer arkadaşları da tebrik ediyorum veee MERHABA herkese biz geldik

takma canım kafana geçecek zamannla önemli olan senin kilo almamış olman
hadi gözün aydın canım
çok sevindim

benimde bir ara öyle oldu karnım durdu hatta biraz indi şaştım hareket de yoktu kendimide o hafta çok yormuştum doktora gidip rahatladım canım
çok şükür bişey yokmuş
evham yaptıysan git rahatla
bence
seninde gözün aydın canım

telaş yapma
bende geç hissettim
akşamları yat dinlen o zaman başlar yavaş yavaş hareketlere

çok sevindim adına 2 ay sonra evde olman çok güzel
ben mart başı izne ayrılacağım oğlum kreşe gidiyor evde olmayı onunla olmayı çok istiyorum

mrbalar kızlar nasılsınız bebişlerimiz nasıl mavilef ve nihancım haberlerinizi merakla beklıyorum

14 haftamda gittiğimde erkek gibi dedi ama kesin değildi
bu cuma yine gideceğim ama çokkkk heyecanlıyım artık
her an gidesim var ya
artık kesinleşsin istiyorum
babamız kız istiyo
ben erkek istiyodum
ilk başlarda
ama fark etmez diyorum artık
Rabbimden hayırlısı
oğlum kardeşimin adı hasan olacak diyo
bakalım

canım hoşgeldin sende..
hayırlısı bakalım.. sanırım yarın haber veririm.. önce sağlık gerisi teferruat ama işte insan merak ediyor.:122:

evet önce sağlık canım herşeyını öğen kaç grammış kaç cm miş :))

benim uykum var, göz kapaklarım bi inii, bi çıkıii

of benımde kızım elımı çekiştiriyo rahat yok bana o uyuduğunda gelirim şimdi onunla azıcık temızlık yapalım o dağıtsın ben toplıyim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…