2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaba, bizimde cinsiyeti bu c.tesi belli olacak. Eşim erkek olursa Dağhan olsun istiyor. ben çok kararsızım sizce nasıl bir isim?

çok güzel, en güzel...en sevdiğim erkek isimlerinden biridr dağhan, ama kocam istemiodu, zatende kız olcak inş. bebikimiz:)))

ama bence çok güzel bi isim, ayakları yere basan, güçlü erkek isimlerini çok severim, hele bide sonunda han varsa...bence ok:)))

bak biri beni ikna etti işte hiç böyle düşünmemiştim.. benimde hoşuma gitmeye başladı. Allah inşallah hepimizin evlatlarını sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmemizi nasip eder.

Ne güzel isimler bile belli olmaya başladı bende cumartesiyi bekliyorum cinsiyetimiz belli olsada artık hem isim belirlesek hem de alışverişler başlasa

bende oğluma bi isim bulmak istiyorum yaa. ufff. gerçi babayı henüz ikna etmiş değilim kartal olmaması konusunda ama napıcaz bakalım.:44::44:

bende oğluma bi isim bulmak istiyorum yaa. ufff. gerçi babayı henüz ikna etmiş değilim kartal olmaması konusunda ama napıcaz bakalım.:44::44:

:))) cnm yaaa senin duruma gülsekmi ağlasakmı bilemiom walla...bence doğumdan sonra bi an önce ayağa kalkıp oğlunun kimliğini beyinden önce çkarmaya bak cnm sen:))

kızlar bis kaçıoruz...bugün çok durgunduk, tatil dönüşü rehavetine bağlıom:))
yrn dipçik gibi olmamız dileğiyle..

Nisan anneleri ne durumda diye topiki okumak için girmiştim,diyaloğu görünce baya güldüm valla akşam akşam.
Benimde eşim artık bişey söylediğimde "forumdamı yazıyor,forumdan mı öğreniyorsun"diye takılıyor.
Allah muhabbetinizi bozmasın

bizde kızımızın adını serra koymak istiyoruz nasip olursa.benim adım sare uyumlu olduğunu düşündüm sizce nassııll

bende pazartesini iple cekiyorum insallah ogrenicem bebegimin cinsiyetini... ama onemli olan saglikli olmasi her daim tabi

Merhabalar nasılsınız uzuuunnn bir aradan sonra tekrar geldim . Malum 20 güncük bir tatilimiz vardı da. Ösledim vallahi sizleri. Evimi yani işimi bile ösledim Allah eksikliğini vermesin Maaşallah bayahı ilerlemişiz sayfalar uzamış gitmiş.

günaydın kızlar
2-3 gün önce ortaköy,sarıyer fırfır geziyodum.bugün havayı görünce sanırım burnumu bile dışarı uzatmam(tabi kızımı okula götürmenin dışında)

merhaba, bizimde cinsiyeti bu c.tesi belli olacak. Eşim erkek olursa Dağhan olsun istiyor. ben çok kararsızım sizce nasıl bir isim?

ben DAĞHAN ismini çok beğeniyorum benimde oğlum olcak koymak istedim ama eşim istemiyor..bence çok güzel bi erkek ismi koy derim, söylerken ağız dolduruyo :))))

günaydın bayanlar
yağmurlu bir havalar başladı alışmak lazım artık
kızlar benim kalçam çok ağrıyor ayakta ço durduğumda falan mahvoluyorum yatıp dinleniyorum öyle geçiyor
sabahları çizmemi ayakta giyemedim o kadar yani
nedeni sizce ne olabilir böyle olan var mı

günaydınlarrrrrr....

cnm benim işim oturarak gün boyu oturuyorum ama benimde kalçam çok ağrıodu...sızlıodu bazen üstüne basamıodum..dr a söledim, dr kemiklere baskı yaptığı için bebik olabilir tabi ama bişiler verdi, hangisini verdi içtiğim ilaçların/vitaminlerin tam bilmiyorum ama sanırım magnezyum tozunu bunun için verdi..geçtide şu anda bu ağrı..dr una söyle cnm, normal ama ağrıyı azaltacak bi destek bişi verio

günaydın kızlarrrr.....
dün kontrole gittim oğlumu gördüm yüzüstü yatıyodu, çok tatlıydı....dr. üçlü test yaptıralım dedi haftaya tahlil sonucum çıkcak umarım bişey çıkmaz, dua edin ....

günaydın bayanlarrr

canım hadi iyi sonuçlar alman dileğiyle
bu arada bu 3lü için açmı gidiyonuz tokmu farkediyomuu

Günaydın kızlar.

Ne var ne yok?

Oğlum için Bertuğ Emre ismi nasıl sizce?

Anlamları,

Bertuğ - Engel tanımayan, güçlükleri aşan
Emre - Aşık, vurgun

Bir arkadaşımında dün bebeği doğdu o da Alp Tuğra olarak vermiş adını. Öneri olsun diye yazayım dedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…