Harika diyaloğunuz :)
merhaba, bizimde cinsiyeti bu c.tesi belli olacak. Eşim erkek olursa Dağhan olsun istiyor. ben çok kararsızım sizce nasıl bir isim?
çok güzel, en güzel...en sevdiğim erkek isimlerinden biridr dağhan, ama kocam istemiodu, zatende kız olcak inş. bebikimiz:)))
ama bence çok güzel bi isim, ayakları yere basan, güçlü erkek isimlerini çok severim, hele bide sonunda han varsa...bence ok:)))
bende oğluma bi isim bulmak istiyorum yaa. ufff. gerçi babayı henüz ikna etmiş değilim kartal olmaması konusunda ama napıcaz bakalım.:44::44:
ahhhaaaa beyim beni şu anda boşamak üzere...
mail attım ben yağmur u beğenmiyorum die, o zmn isim söyle dedi..önerdiğim isimler;
berlika, erva, eliz, ikra, elisa, mina, melinda, milena, armina..
cevabı şu: sen kızına isim koymuosun, aa kızının ismi ne die sorsunlar istiosun...
diğer önerilerim;
Maia : Atlas ile Pleione'in kızı. Zeus ona gönül vermişti. Kyllen dağında onunla evlendi ve Hermes doğdu.
İsis : Güneş tanrısı Horos'un annesi.
Leda : Etolia kralı Thestios'un kızı, Tyndaros'un karısı.
buna cevap: yaktırtma bana o formunu, forumdanmı öğreniosun bu isimleri
uykum açıldı:)))
merhaba, bizimde cinsiyeti bu c.tesi belli olacak. Eşim erkek olursa Dağhan olsun istiyor. ben çok kararsızım sizce nasıl bir isim?
günaydın bayanlar
yağmurlu bir havalar başladı alışmak lazım artık
kızlar benim kalçam çok ağrıyor ayakta ço durduğumda falan mahvoluyorum yatıp dinleniyorum öyle geçiyor
sabahları çizmemi ayakta giyemedim o kadar yani
nedeni sizce ne olabilir böyle olan var mı
günaydın kızlarrrr.....
dün kontrole gittim oğlumu gördüm yüzüstü yatıyodu, çok tatlıydı....dr. üçlü test yaptıralım dedi haftaya tahlil sonucum çıkcak umarım bişey çıkmaz, dua edin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?