hoşgeldin cnm.Günaydın kızlar
Hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsunn
Bizimde dün dr kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür
Kızımızı gördük yüzünü kapatmış çok utangaç ve kıpır kıpır
17+4 haftalıkken birden hissetmeye başladık çok heyecanlıydı
Allah herkese nasip etsin inş. dün uzun bir aradan sonra dışarı çıkmanın keyfide başkaydı
hııı bende aynıyım ya..bakem bize neler dicek..kızlar dün bakırköyde bir görüntüleme merkezinde 4 boyutlu renkli dopler çekimim vardı. detaylı ultrason yani.ilk kez siyah beyaz dışında gördüm oğlumu.doktor dediki bebeğin gelişimi şimdiye kadar çok normal. hiç sorun yok ama sanırım sen tuzu fazla tüketiyorsun. bende ilk 3 ayı çok zor geçirdim sadece tuzlu ve ekşi rahatlattı beni o yüzden hala tuzlu ve ekşi yiyorum dedim. artık tuzu kesiyoruz bebeğin gelişimini olumsuz etkilersin dedi. bana tuz yasaklandı yani. sizde dikkat edin bebişlerin gelişimini etkiliyormuş tuz fazla tüketmemeye çalışın.
enemm petuş bayılırım o zamandaaa
ya bu arada bu %100 meyve sularından içiyomusunuz ben 2 gündür onlardan içiyorum katkısız diyor ama:26:
Kızlar,
Artık portakal mevsimi geliyor.
Katı meyve sıkacağı edinelim birer tane, zaten ek besinlere başladığımızda ihtiyacımız olucak.
Elma, havuç, portakal vb meyvelerin suyunu içelim.
Ne dersiniz?
en son doktor kontrolumuzde bizimde yafrumuz öle yüzüstü yatıyordu hay allamm yaaa çok şimdiden yaramazgünaydın kızlarrrr.....
dün kontrole gittim oğlumu gördüm yüzüstü yatıyodu, çok tatlıydı....dr. üçlü test yaptıralım dedi haftaya tahlil sonucum çıkcak umarım bişey çıkmaz, dua edin ....
hadi bakalım yağmur ve petuşun iii haberlerini bekliyoruzne güsellllbizde yrn gidcukk
hadi cnm inş. sonuçlarında i çıkar..
bi yerde bi hata yapiik amma bilemedim nerde..
çizelgenini kopyalayıp profiline yapıştırıken http ile başlayıp preg png ile biten yerine kadar kopyalıosun dimi, fazla yada eksik kopyalıo olabilirmisin??
bide limangoda chicco var kızlar, beik arabsı, bibebron, biberon ısıtıcı vs. satılyo, bilginize..
uzun zamandır aklımda olan bişey hatta burada kızlarlada konuşmuştuk ama henüz alamadım bi meyve sıkacağı
hoşgeldin cnm.
cuk ben hiç içmiom..ben zaten öncedende meyve suyu çok içmiodum, şimdi heç içmiom, ama arada bi kolaya hayır demiom, 3-5 yudumcuk:))
ne yalan söyleyeyim bende tuzlu yerim hep hamilelikten öncede öyleydi. ama doktor muayene sırasında anladı bunu bebeğin plesentasından mı göbek kordonundan mı ne. korktum açıkçası. ben bu bebişi çok ağlaya ağlaya buldum sonunda gelişimi benim yüzümden olumsuz etkilenirse hiç affedemem kendimi.ya benim en büyük sorunum tuz işte
bi elimde kaşık bi elimde tuzla yemek yiyorum sofrada bi lokma alıyorum tuz sepiyorum. demek zararlıymış bende acaba vücudummu istiyo dedim kendi kendime.. azaltmam lazım ama nasıl. yakında şişmeyede başlarım tuz yüzünden
aaaben tuzun sadece anne için zararlı olduğunu sanıyordum sadece.. şişlik ödem falan yapıyo diye.. ki bende inanılmaz ödem var şu anda.. çorabı botu vs bi çıkarıyorum bacağımın oraya denk gelen yeri resmen abartılı bi halde içine çökmüş.. komik görünüyo.. ama ne yaptıysam da tuzu azaltamamıştım.. artık yemem kesinlikle..
bi de canım bakırköyde nereye gittin ve kaç para ödedin.. benim gittiğim hastane de bi yere yönlendiriyormuş kendilerinde yokmuş o teknoloji ve o işten anlayan doktor.. bildiğimiz kadın doğumcuları aşıyormuş o iş.. benim toktor öyle dedi.. incirli ethicaya gidiyorum ben..
ne yalan söyleyeyim bende tuzlu yerim hep hamilelikten öncede öyleydi. ama doktor muayene sırasında anladı bunu bebeğin plesentasından mı göbek kordonundan mı ne. korktum açıkçası. ben bu bebişi çok ağlaya ağlaya buldum sonunda gelişimi benim yüzümden olumsuz etkilenirse hiç affedemem kendimi.
valla bende sadece bana zararı olur sanıyodum napayım şişersemşişerim deyim yemeye devam ediyodum. ama şimdi korktum. çünkü doktor öyle laf arasında söylemedi muayene esnasında anladı bunu tuzu fazla mı tüketiyosun deyince şaşırdım. artık dikkat et şimdiye kadar sorun yok ama gelişimi olumsuz olur deyince çok korktum.
benimde hastanem yönlendirdi oraya. bakırköy incirli caddesinde ultramed görüntüleme merkezi. doktoru gökalp bey.çokiyi bi doktordu. uzun uzun muayene etti. ve çok ilgili davrandı sağolsun. 180 tl nakit kartla 190 tl miş. benim kendi doktorum ikili test iyi çıkınca 3 lü istemedi. sadece bu 4 boyutlu ultrasonu alalım başka bişeye gerek yok dedi oraya yönlendirdi. ve ben baya memnun kaldım. fiyat pahalımı bilmiyorum gerçi başka biyere sormadım doktorum orayı söyleyince. doktoruma çok güveniyorum çünkü.
tuz bebek içinde çok zararlı ama bende bayılıyorum tuza hele birde turşuu
içim gidiyor resmen ama az az yemeye çalışıyorum bir tanıdığımız aşırı tuzdan
erken doğum yaptı ve bebek premetüre doğdu küçücük tü
şimdi de pek kilo alamıyor baya hastahanede yattılar uğraştılar
valla bende sadece bana zararı olur sanıyodum napayım şişersemşişerim deyim yemeye devam ediyodum. ama şimdi korktum. çünkü doktor öyle laf arasında söylemedi muayene esnasında anladı bunu tuzu fazla mı tüketiyosun deyince şaşırdım. artık dikkat et şimdiye kadar sorun yok ama gelişimi olumsuz olur deyince çok korktum.
benimde hastanem yönlendirdi oraya. bakırköy incirli caddesinde ultramed görüntüleme merkezi. doktoru gökalp bey.çokiyi bi doktordu. uzun uzun muayene etti. ve çok ilgili davrandı sağolsun. 180 tl nakit kartla 190 tl miş. benim kendi doktorum ikili test iyi çıkınca 3 lü istemedi. sadece bu 4 boyutlu ultrasonu alalım başka bişeye gerek yok dedi oraya yönlendirdi. ve ben baya memnun kaldım. fiyat pahalımı bilmiyorum gerçi başka biyere sormadım doktorum orayı söyleyince. doktoruma çok güveniyorum çünkü.
turşuyu tuzdan ötürümü didi yoksa turşu olduğu içinmi didi..doktor da bana öyle dedi işte bebeğin gelişimi olumsuz etkilenir dedi. turşu yeme dediiiibenim canım sadece turşu istiyo ama yaa.
günaydın anneciklerrrr
biz tatilden döndükkkk
ve 4lü testimizin sonuçlarını aldık
çok şükür temiz ve güzel herşeyy
kızlar poşet çaylar hakkında ne düşünüyorsunuz,meyve çaylarını hiçç sevmem,bi arkadaşta geçen kuşburnu sallama çay hoşuma gitti aldım,şuanda içiyorum.zararı varmıdır acep?
kızlar bebeklerinizin odasını ne zaman yapmayı düşünüyosunuz ?
aynen bizimde öyle ikili yaptık üçlüye gerek görmedi doppler ultrasona gideceğiz iki hafta sonra. bizimkide muayene ücreti sadece 150 liraymış ssk karşılamıyormuş.neyi karşılıyor ki zaten....
en kısa zamanda odayı aldık ama daha halısı tülü perdesi
oyuncakları var onlarlada şuanda ilgilenemiyorum
bütün çekmeceler kapılar açık havalandırıyoruz
kokusu gitsin diye 7.ayda herşeyi bitmiş olsun diye istiyorum
ama sadece benm istememle olmuyor artık :)
bu konuyu daha önce konuşmuştuk sanırım cnm...özetle meyve çayları zararlı onun yerine ıhlamur dimiştik...onuda max. 2 bardak..çay da aynı şekilde max. 2 bardak..beni 3-4 ü bulduryom arada ama olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?