2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hoşgeldin cnm.
hııı bende aynıyım ya..bakem bize neler dicek..

enemm petuş bayılırım o zamandaaa

ya bu arada bu %100 meyve sularından içiyomusunuz ben 2 gündür onlardan içiyorum katkısız diyor ama:26:

cuk ben hiç içmiom..ben zaten öncedende meyve suyu çok içmiodum, şimdi heç içmiom, ama arada bi kolaya hayır demiom, 3-5 yudumcuk:))

havuç suyunu hamileliğin başlarında içmeye başladım ve şuan tiksinmiş

durumdayım bebeğimin ten rengi güzel olsun diye bir heves başlamıştım

ama bulantılardan sonra tiksindim şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum

çok meşekatli bir iş çünkü temizlenmesi çok zor özellikle bıcak kısmının

Günaydın herkese......

en son doktor kontrolumuzde bizimde yafrumuz öle yüzüstü yatıyordu hay allamm yaaa çok şimdiden yaramaz

ne güsellll bizde yrn gidcukk
hadi cnm inş. sonuçlarında i çıkar..
hadi bakalım yağmur ve petuşun iii haberlerini bekliyoruz

ben bayram tatilinde bebişimize iki tane biberon aldım avent biri yeni doğan 125ml. diğeride eğitim seti yazıyo üzerinde 260 ml. yeterlidir herhalde

uzun zamandır aklımda olan bişey hatta burada kızlarlada konuşmuştuk ama henüz alamadım bi meyve sıkacağı

bende varda, sıkacak adam yok

hoşgeldin cnm.

cuk ben hiç içmiom..ben zaten öncedende meyve suyu çok içmiodum, şimdi heç içmiom, ama arada bi kolaya hayır demiom, 3-5 yudumcuk:))

hoşbulduk canım :)

bende içmiyorum kolayıda arada içiyorum ama unutmuş bünyem acayip gaz hemen

birde şimdi çok fazla hereket etmediğim için daha fazla dikkat etmem gerekiyor

dün bebek arabalarına baktık azcık çünkü dr kısa kısa dedi e-bebekte kampanya var 250tl alışverişe

50 tl indirim çeki veriyorlar ve biz eşimle kraft pr twiste karar verdik hafta içi almaya gidecez

inş. bebek odamızı da aldık şimdi içi çok boş yavaş yavaş yapabilecekmişiz alışverişleri

zaten banada pek kalmayacak gibi görnüyor teyzeleri ananesi her geldiğinde birşeyler

getiriyorlar bende yattığım yerden onlarla oyalanıyorum

ne yalan söyleyeyim bende tuzlu yerim hep hamilelikten öncede öyleydi. ama doktor muayene sırasında anladı bunu bebeğin plesentasından mı göbek kordonundan mı ne. korktum açıkçası. ben bu bebişi çok ağlaya ağlaya buldum sonunda gelişimi benim yüzümden olumsuz etkilenirse hiç affedemem kendimi.

valla bende sadece bana zararı olur sanıyodum napayım şişersemşişerim deyim yemeye devam ediyodum. ama şimdi korktum. çünkü doktor öyle laf arasında söylemedi muayene esnasında anladı bunu tuzu fazla mı tüketiyosun deyince şaşırdım. artık dikkat et şimdiye kadar sorun yok ama gelişimi olumsuz olur deyince çok korktum.
benimde hastanem yönlendirdi oraya. bakırköy incirli caddesinde ultramed görüntüleme merkezi. doktoru gökalp bey.çokiyi bi doktordu. uzun uzun muayene etti. ve çok ilgili davrandı sağolsun. 180 tl nakit kartla 190 tl miş. benim kendi doktorum ikili test iyi çıkınca 3 lü istemedi. sadece bu 4 boyutlu ultrasonu alalım başka bişeye gerek yok dedi oraya yönlendirdi. ve ben baya memnun kaldım. fiyat pahalımı bilmiyorum gerçi başka biyere sormadım doktorum orayı söyleyince. doktoruma çok güveniyorum çünkü.

ben artık çamaşırlarımı giyerken zorlanıyorum sıkıyor

kiloda almadım ama dün bitane hamile kilot aldım e-bebekten

elija nın daha denemedim gerçi ama ebru maternityden aldığım hamile

çorabı çok güzelmiş kızlar dün giydimde pamuklu sıcacık tutuyor

tavsiye ederim içide yünlü tavsiye ederim eğer elbise giyeceksiniz

tuz bebek içinde çok zararlı ama bende bayılıyorum tuza hele birde turşuu

içim gidiyor resmen ama az az yemeye çalışıyorum bir tanıdığımız aşırı tuzdan

erken doğum yaptı ve bebek premetüre doğdu küçücük tü

şimdi de pek kilo alamıyor baya hastahanede yattılar uğraştılar

doktor da bana öyle dedi işte bebeğin gelişimi olumsuz etkilenir dedi. turşu yeme dediiii benim canım sadece turşu istiyo ama yaa.

hııı bu tuz olayına tikkat etmek gerekyo yani hıı
bende sadece anneye zarar ödem yapıo die bilyodum..bende azaltim bari

günaydın anneciklerrrr
biz tatilden döndükkkk

ve 4lü testimizin sonuçlarını aldık
çok şükür temiz ve güzel herşeyy

beni bıraksalar kahvaltımı bile turşu ile yapacağım
kızıma hamile iken herakşam 1 paket yiyordum.doktorum bana güüüüüzelce fırça çekmişti.bu yüzden canım istesede haftada 1 kere biraz yiyorum.meyve sularını oldum olası sevmem.yemekle su içerim,ama çoook içim yanmışsa ıce tea içerim.
kahve manyağıydım resmen, bulantı zamanları tiksindim iyide oldu artık içmiyorum.

aynen bizimde öyle ikili yaptık üçlüye gerek görmedi doppler ultrasona gideceğiz iki hafta sonra. bizimkide muayene ücreti sadece 150 liraymış ssk karşılamıyormuş.neyi karşılıyor ki zaten....

kızlar poşet çaylar hakkında ne düşünüyorsunuz,meyve çaylarını hiçç sevmem,bi arkadaşta geçen kuşburnu sallama çay hoşuma gitti aldım,şuanda içiyorum.zararı varmıdır acep?

doktor da bana öyle dedi işte bebeğin gelişimi olumsuz etkilenir dedi. turşu yeme dediiii benim canım sadece turşu istiyo ama yaa.
turşuyu tuzdan ötürümü didi yoksa turşu olduğu içinmi didi..
ben her akşam 3-5 acı biber turşusu yiyom...tuz yok çok ama turşu yani??

günaydın anneciklerrrr
biz tatilden döndükkkk

ve 4lü testimizin sonuçlarını aldık
çok şükür temiz ve güzel herşeyy

hoşgeldin cnm..gözün aydın

kızlar poşet çaylar hakkında ne düşünüyorsunuz,meyve çaylarını hiçç sevmem,bi arkadaşta geçen kuşburnu sallama çay hoşuma gitti aldım,şuanda içiyorum.zararı varmıdır acep?

bu konuyu daha önce konuşmuştuk sanırım cnm...özetle meyve çayları zararlı onun yerine ıhlamur dimiştik...onuda max. 2 bardak..çay da aynı şekilde max. 2 bardak..beni 3-4 ü bulduryom arada ama olsun:))

kızlar bebeklerinizin odasını ne zaman yapmayı düşünüyosunuz ?

en kısa zamanda odayı aldık ama daha halısı tülü perdesi

oyuncakları var onlarlada şuanda ilgilenemiyorum

bütün çekmeceler kapılar açık havalandırıyoruz

kokusu gitsin diye 7.ayda herşeyi bitmiş olsun diye istiyorum

ama sadece benm istememle olmuyor artık :)

aynen bizimde öyle ikili yaptık üçlüye gerek görmedi doppler ultrasona gideceğiz iki hafta sonra. bizimkide muayene ücreti sadece 150 liraymış ssk karşılamıyormuş.neyi karşılıyor ki zaten....

aynen öyle. neyi karşılıyoki zaten. daha önce hiç 3 boyutlu felan gördünmü sen bilmiyorum ama ben hiç görmemiştim. hep siyah beyaz görüyodum oğlumu. dopplerde görünce dün çok tuhaf oldum. bide istedim doktordan görüntüleri verdi sağolsun. bağdaş kurup oturuyodu elini emiyodu. pipisini gördük sonra utandıda yüzünü kapatıp sırtını döndü miniğim. oyy annesinin kuzusuuu. doktor dönsünde net görünsün diye bana biraz sola yat dedi sola dönüncede ekranı göremiyodum ben. sonra tam yüzünü çekerken bak annesi oğluna dedi. çok tuhaf hissettim kendimi annesi deyince. bazen hala rüyaymış gibi geliyo çünkü hamile olduğum. bigün uyanıcam aslında hamile değilmişim hala bebeğim olsun diye bekliyomuşum zannediyorum.

hımmmm ne kadara aldınız odayı? bende 7. ayda herşey bitsin istiyorum.ben Konyada yaşıyorum ama Ankara'ya gitcem oda takımı bakmak için Ankarada yaşayıp iyi yerler bilen var mı?

bu konuyu daha önce konuşmuştuk sanırım cnm...özetle meyve çayları zararlı onun yerine ıhlamur dimiştik...onuda max. 2 bardak..çay da aynı şekilde max. 2 bardak..beni 3-4 ü bulduryom arada ama olsun:))

sağol canım.formumuz okadar hızlı ilerliyorki 2 gün önceki konuyu unutuyorum valla
neyse ozaman su içmeye devam
teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…