2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
benim oğluşum olursa eğer TUNA ismi şuan aklımızda var..erkek için hiç düşünmemiştik dün bi düşünelim dedik tuna ismi hoşumuza gitti bakalım. buda seçenekler arasında yerini alsın oğlum olursa tabisi

canım bende akşama akdar oturuyorum arada kalkıp yürüyorum
magnezyumu duydum onun eksikliğinden olabilirmiş
fındıkda ıspanakda varmış
bende sürekli bunları yedim ama
doktora gittiğimde ialç isteyeceğim ama daha yeni geldim
sağlık ocağında ayzdırayım en iyisi
senin ağrının geçmesine sevindim
günaydın bayanlarrr

canım hadi iyi sonuçlar alman dileğiyle
bu arada bu 3lü için açmı gidiyonuz tokmu farkediyomuu

fark etmiyo canım
ben tok vermiştim
şeker için aç mı geleceğiz dedim fark etmez dedi
şaştım bende :)

ben tok gitmiştim canım zaten 16.00'daydı randevum hiç bişey söylemediler aldılar kanı, ben ikili testtede toktum aç gitmene gerek yok...

sağol tatlım. ben nedense bütün randevularıma aç gidiyorum. kan alırlar başka bişi için falan açlık gerekebilir diye. ama bu sefer tok gitcem bebişim hareketlensin uyumasın diye

petuşşş sonunda çizelge yaptım ama niye görünmüyo :))))) seninde başını çok ağrıttım ama idare et artık :))))

ne güsellll bizde yrn gidcukk
hadi cnm inş. sonuçlarında i çıkar..
günaydın bayanlarrr

canım hadi iyi sonuçlar alman dileğiyle
bu arada bu 3lü için açmı gidiyonuz tokmu farkediyomuu
farketmio didi benim toktorum, hep tok gittim..

engel tanımayan aşık heee çok gözü kara olcek senin oğlan desene...
göktuğ koydu bi tandığım oğluna..buda erkek annelerinin bilgisine:))

petuşşş sonunda çizelge yaptım ama niye görünmüyo :))))) seninde başını çok ağrıttım ama idare et artık :))))

bi yerde bi hata yapiik amma bilemedim nerde..
çizelgenini kopyalayıp profiline yapıştırıken http ile başlayıp preg png ile biten yerine kadar kopyalıosun dimi, fazla yada eksik kopyalıo olabilirmisin??

bide limangoda chicco var kızlar, beik arabsı, bibebron, biberon ısıtıcı vs. satılyo, bilginize..

kesinlikle meyve suyu da iç sadece çukulata işe yaramıyor
hele cinsiyet öğreneceksen :)

ben aç karnına gitmiştim miniğin cinsiyetini öğrendiğimde. açken gösterdi oğluşum. hiç çikolata yiyerek gitmedim ama zaten çok hareketli oluyo bigün çikolatayla denicem bu sefer içerde koşar sanırım yavrum.
kızlar ya meyvesuyunu hiçönermiyor doktorlar. sizde duydunuz mu katkılı oluyorlar ve içinde tatlandırıcı oluyor diye hamilelikte tüketmeyin diyolar.

günaydınn güzeller güzeli anneler ve bebişlerii
bugün keyfim yerinde çünkü uykumu aldım dinlendim az evvel karnımı doyurdum ve sıcacık bi bardak da çayımı içtim geldim..
dün akşam 8'de yatıp sabah 7:30 'da uyandım işe de azıcık geç kaldım.. hava da bi acayip ama mutluyum mutlu.. galiba sanırsam yaneee kızımın pata pataları arttı bugün.. şebelek gibi sırıtıyorum..

Günaydın kızlar

Hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsunn

Bizimde dün dr kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür

Kızımızı gördük yüzünü kapatmış çok utangaç ve kıpır kıpır

17+4 haftalıkken birden hissetmeye başladık çok heyecanlıydı

Allah herkese nasip etsin inş. dün uzun bir aradan sonra dışarı çıkmanın keyfide başkaydı

evet cinsiyetide öğrencez inşallahh
şekerli su düşünüyodum gitmeden içeyim bi arkadaş demişti çabuk kana karışıyomuş hemen etki ediyomuş
YEFRUM ÇOK DA HAREKETLENDİRME, BU SEFERDE HAREKETLERİNDEN GÖRÜNMEZ, TİKKAT ET:))
cnm bebekler çikolatada şekerli suda nasıl hareketliyse anne açkende hareketli olyolarmış:))
evet benim toktorum en başta demişti yassak die meyve suyuna.

günaydın bebemm...dünyanın en salakk en sinsi ama en güzel sırıtması bence o:))

kızlar dün bakırköyde bir görüntüleme merkezinde 4 boyutlu renkli dopler çekimim vardı. detaylı ultrason yani.ilk kez siyah beyaz dışında gördüm oğlumu.doktor dediki bebeğin gelişimi şimdiye kadar çok normal. hiç sorun yok ama sanırım sen tuzu fazla tüketiyorsun. bende ilk 3 ayı çok zor geçirdim sadece tuzlu ve ekşi rahatlattı beni o yüzden hala tuzlu ve ekşi yiyorum dedim. artık tuzu kesiyoruz bebeğin gelişimini olumsuz etkilersin dedi. bana tuz yasaklandı yani. sizde dikkat edin bebişlerin gelişimini etkiliyormuş tuz fazla tüketmemeye çalışın.

enemm petuş bayılırım o zamandaaa

ya bu arada bu %100 meyve sularından içiyomusunuz ben 2 gündür onlardan içiyorum katkısız diyor ama:26:

enemm petuş bayılırım o zamandaaa

ya bu arada bu %100 meyve sularından içiyomusunuz ben 2 gündür onlardan içiyorum katkısız diyor ama:26:

Kızlar,
Artık portakal mevsimi geliyor.

Katı meyve sıkacağı edinelim birer tane, zaten ek besinlere başladığımızda ihtiyacımız olucak.
Elma, havuç, portakal vb meyvelerin suyunu içelim.

Ne dersiniz?

ya benim en büyük sorunum tuz işte
bi elimde kaşık bi elimde tuzla yemek yiyorum sofrada bi lokma alıyorum tuz sepiyorum. demek zararlıymış bende acaba vücudummu istiyo dedim kendi kendime.. azaltmam lazım ama nasıl. yakında şişmeyede başlarım tuz yüzünden

uzun zamandır aklımda olan bişey hatta burada kızlarlada konuşmuştuk ama henüz alamadım bi meyve sıkacağı

aaa ben tuzun sadece anne için zararlı olduğunu sanıyordum sadece.. şişlik ödem falan yapıyo diye.. ki bende inanılmaz ödem var şu anda.. çorabı botu vs bi çıkarıyorum bacağımın oraya denk gelen yeri resmen abartılı bi halde içine çökmüş.. komik görünüyo.. ama ne yaptıysam da tuzu azaltamamıştım.. artık yemem kesinlikle..
bi de canım bakırköyde nereye gittin ve kaç para ödedin.. benim gittiğim hastane de bi yere yönlendiriyormuş kendilerinde yokmuş o teknoloji ve o işten anlayan doktor.. bildiğimiz kadın doğumcuları aşıyormuş o iş.. benim toktor öyle dedi.. incirli ethicaya gidiyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…