canım bende akşama akdar oturuyorum arada kalkıp yürüyorumgünaydınlarrrrrr....
cnm benim işim oturarak gün boyu oturuyorum ama benimde kalçam çok ağrıodu...sızlıodu bazen üstüne basamıodum..dr a söledim, dr kemiklere baskı yaptığı için bebik olabilir tabi ama bişiler verdi, hangisini verdi içtiğim ilaçların/vitaminlerin tam bilmiyorum ama sanırım magnezyum tozunu bunun için verdi..geçtide şu anda bu ağrı..dr una söyle cnm, normal ama ağrıyı azaltacak bi destek bişi verio
günaydın bayanlarrr
canım hadi iyi sonuçlar alman dileğiyle
bu arada bu 3lü için açmı gidiyonuz tokmu farkediyomuu
günaydın bayanlarrr
fark etmiyo canım
ben tok vermiştim
şeker için aç mı geleceğiz dedim fark etmez dedi
şaştım bende :)
ben tok gitmiştim canım zaten 16.00'daydı randevum hiç bişey söylemediler aldılar kanı, ben ikili testtede toktum aç gitmene gerek yok...
günaydınlarrrrrr....
cnm benim işim oturarak gün boyu oturuyorum ama benimde kalçam çok ağrıodu...sızlıodu bazen üstüne basamıodum..dr a söledim, dr kemiklere baskı yaptığı için bebik olabilir tabi ama bişiler verdi, hangisini verdi içtiğim ilaçların/vitaminlerin tam bilmiyorum ama sanırım magnezyum tozunu bunun için verdi..geçtide şu anda bu ağrı..dr una söyle cnm, normal ama ağrıyı azaltacak bi destek bişi verio
ne güsellllgünaydın kızlarrrr.....
dün kontrole gittim oğlumu gördüm yüzüstü yatıyodu, çok tatlıydı....dr. üçlü test yaptıralım dedi haftaya tahlil sonucum çıkcak umarım bişey çıkmaz, dua edin ....
farketmio didi benim toktorum, hep tok gittim..günaydın bayanlarrr
Günaydın kızlar.
Ne var ne yok?
Oğlum için Bertuğ Emre ismi nasıl sizce?
Anlamları,
Bertuğ - Engel tanımayan, güçlükleri aşan
Emre - Aşık, vurgun
Bir arkadaşımında dün bebeği doğdu o da Alp Tuğra olarak vermiş adını. Öneri olsun diye yazayım dedim
petuşşş sonunda çizelge yaptım ama niye görünmüyo :))))) seninde başını çok ağrıttım ama idare et artık :))))
anladım canım çünkü bende tok gitmek istiyorum çikoları yiyip gideceğim için
kesinlikle meyve suyu da iç sadece çukulata işe yaramıyor
hele cinsiyet öğreneceksen :)
kesinlikle meyve suyu da iç sadece çukulata işe yaramıyor
hele cinsiyet öğreneceksen :)
YEFRUM ÇOK DA HAREKETLENDİRME, BU SEFERDE HAREKETLERİNDEN GÖRÜNMEZ, TİKKAT ET:))evet cinsiyetide öğrencez inşallahh
şekerli su düşünüyodum gitmeden içeyim bi arkadaş demişti çabuk kana karışıyomuş hemen etki ediyomuş
cnm bebekler çikolatada şekerli suda nasıl hareketliyse anne açkende hareketli olyolarmış:))ben aç karnına gitmiştim miniğin cinsiyetini öğrendiğimde. açken gösterdi oğluşum. hiç çikolata yiyerek gitmedim ama zaten çok hareketli oluyobigün çikolatayla denicem bu sefer içerde koşar sanırım yavrum.
kızlar ya meyvesuyunu hiçönermiyor doktorlar. sizde duydunuz mu katkılı oluyorlar ve içinde tatlandırıcı oluyor diye hamilelikte tüketmeyin diyolar.
günaydınn güzeller güzeli anneler ve bebişlerii
bugün keyfim yerinde çünkü uykumu aldım dinlendim az evvel karnımı doyurdum ve sıcacık bi bardak da çayımı içtim geldim..
dün akşam 8'de yatıp sabah 7:30 'da uyandım işe de azıcık geç kaldım.. hava da bi acayip ama mutluyum mutlu.. galiba sanırsam yaneee kızımın pata pataları arttı bugün.. şebelek gibi sırıtıyorum..
YEFRUM ÇOK DA HAREKETLENDİRME, BU SEFERDE HAREKETLERİNDEN GÖRÜNMEZ, TİKKAT ET:))
cnm bebekler çikolatada şekerli suda nasıl hareketliyse anne açkende hareketli olyolarmış:))
evet benim toktorum en başta demişti yassak die meyve suyuna.
enemm petuş bayılırım o zamandaaa
ya bu arada bu %100 meyve sularından içiyomusunuz ben 2 gündür onlardan içiyorum katkısız diyor ama:26:
kızlar dün bakırköyde bir görüntüleme merkezinde 4 boyutlu renkli dopler çekimim vardı. detaylı ultrason yani.ilk kez siyah beyaz dışında gördüm oğlumu.doktor dediki bebeğin gelişimi şimdiye kadar çok normal. hiç sorun yok ama sanırım sen tuzu fazla tüketiyorsun. bende ilk 3 ayı çok zor geçirdim sadece tuzlu ve ekşi rahatlattı beni o yüzden hala tuzlu ve ekşi yiyorum dedim. artık tuzu kesiyoruz bebeğin gelişimini olumsuz etkilersin dedi. bana tuz yasaklandı yani. sizde dikkat edin bebişlerin gelişimini etkiliyormuş tuz fazla tüketmemeye çalışın.
Kızlar,
Artık portakal mevsimi geliyor.
Katı meyve sıkacağı edinelim birer tane, zaten ek besinlere başladığımızda ihtiyacımız olucak.
Elma, havuç, portakal vb meyvelerin suyunu içelim.
Ne dersiniz?
kızlar dün bakırköyde bir görüntüleme merkezinde 4 boyutlu renkli dopler çekimim vardı. detaylı ultrason yani.ilk kez siyah beyaz dışında gördüm oğlumu.doktor dediki bebeğin gelişimi şimdiye kadar çok normal. hiç sorun yok ama sanırım sen tuzu fazla tüketiyorsun. bende ilk 3 ayı çok zor geçirdim sadece tuzlu ve ekşi rahatlattı beni o yüzden hala tuzlu ve ekşi yiyorum dedim. artık tuzu kesiyoruz bebeğin gelişimini olumsuz etkilersin dedi. bana tuz yasaklandı yani. sizde dikkat edin bebişlerin gelişimini etkiliyormuş tuz fazla tüketmemeye çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?