2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben 14. haftada öğrenmiştim cinsiyetini,bu arada Selçuk Üni.de çalışıyorum yolun düşerse yada vaktin olursa beklerim çay içmeye :))))

selçuk üni.de hangi bölümde çalışıyosun canım?? eşimde selçuk üni.de doktora yapıyo arada geliyo geldiğinde bende gelirim inş. uğrarım yanına güzel olur..ben 2li test için oraya geldim sonuçları hikmet beye gösterdim..hım 14. haftada sana sölediyse ozaman bana 18. hafta olcak hayli hayli söler 2. kez tasdiklemiş oluruz cinsiyeti

merhaba arkadaşlar nasılsınız? bebeklerinizin hareketlerini hissetmeye başladınızmı? ben hissediyorum pıt pıt baloncuk çıkıyor gibi sanki karnımda :)

ben 14. haftada öğrenmiştim cinsiyetini,bu arada Selçuk Üni.de çalışıyorum yolun düşerse yada vaktin olursa beklerim çay içmeye :))))

Benim kardeşimde Selçik Ünv okuyor.
Kimya Mühendiliğinde :)
Pazar gidicek teyzemiz Ama biz onu çok özlicez :)

Kızlar doğumdan sonra çalışacak arkadaşlar için soruyorum bebeklerinize kimler bakıcak?

Kızlar doğumdan sonra çalışacak arkadaşlar için soruyorum bebeklerinize kimler bakıcak?

benim annem bakacak tatlım Allah izin verirse
bebeğim için kalktım geldim anacımın dizinin dibine taşındım :))

ÜN TV deyim beklerim :)))

hımmm kardeşinide beklerim çay içmeye :))) benim kim bakcak bilmiyorum annemde kayınvalidemde yanımda değil belki sırayla gelip onlar bakar belkide bakıcı (( keşke kendim yanında olabilsenm kendim büyütebilsem ((

bennnnn
bennnn
bennn
ahhh ahh ne güzel bebeğinde sende şanslısın

keşkee keşke keşkeeimkanlar el versede çalışmasakk

canım bizde annelrden uzaktayız..kayınvalidem çeşmede, annem mersinde..
4 yaşına kadar falan sırayla onlar bakacak..ama çoğunlukla kayınvalidem bakacak..kışın kayınvalidem yazın annem olabilir..
kısmetse 4 den sonrada kreşe vermeyi düşünyorum(
anneler buraya gelcek sırayla yanımızda kalcaklar

tatlım valla ben ücretli ücretsiz hepsini kullanacağım.. sonra da yıllık izin rapor falan ekleyeceğim.. böyle böyle 1 yaşına gelecek kısmetse bebeğim.. ama sonnraaaaa.. annem aydında ben istanbulda.. kalkıp gelse düzeni bozulacak sıkılacak burada.. fakat bakıcıya verelim desek kime güveneceksin güvensen tanımadığım kişinin çocuğun gelişiminin en güçlü olduğu zamanda etkili olmasını istemem.. kültürü ahlakı vs hepsi önemli.. yani bilemiyorum artık anneanne olmak kolay değil.. yapacak 2-3 yıl fedakarlık

ben max. 3 aylıkken bırakcam

bennnnn
bennnn
bennn

Nasıl? Nasıll? Nasıl?

Aynen kızlar,

keşke imkan olsa da çalışmasak ama mecbur birilerine bırakacağız.
Benim annemde kayınvalidemde yakın. Dönüşümlü bakıcaklar artık.
İş yerimde evime 15 dk.
Öğlenlerde falan eve gider gelirim diyorum. Araba edinebilirsek hayırlısı ile.
Bende 3-4 ten sonra kreşe vermek istiyorum.

Ama evde olup kendim büyütmek isterdim hemde çok?

bendeeeee emme ev kredimiz var, annesi kızımın çalışmak zorunda..az kaldı 9 sene sonra ev bizim:)
evimiz olunca annenin çalışmasına gerek kalmıo..9 sene sonra yapcam 2. çocuğu, artık onda atcam bütün enerjimi:)))

pöff bizimde 6 yılımız kaldı 6 yıl içindede 2. bebe olmuş olurr. ondan sonra nereye çıkıyon masraflar artıyo çalış parisssssss çalışş

biz de çok zorlanacağız aslında.. çünkü ev parası kadar araba aldık..
istanbul şartlarında demiyorum tabi.. 200 bin liralık arabam yok ama aydından ev alsak kiraya veririz falan dedik önce.. sonra anasını satiiyim gezelim tozalım dedik.. bebek yok tabee.. olunca şimdi afalladık kaldık ama sıfır araba satsam dünya zarar.. bi şekilde idare ederiz diyoruz..
babası baksın işi ne dedik artıkın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…