2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
anaaaa neden amaa

cnm zaten 16 hafta ya doğum izni, 8 i doğumdan önce 8 i doğumdan sonra..
doğumdan önce 32. haftada rapor alabilirsem 37. haftaya kadar çalışcam..
yani 4 hafta doğumdan önce 12 hafta doğumdan sonraya kalıo..
ücretsiz izin alma imkanım yok tamamen duygusal nedenlerden ötürü
özel sektör old. için raporda alamam..
3 aylıkken kızım gelcem işe paşa paşa

Aynen bizimde 7 senemiz var, ama ikimiz birden çalışınca 2. el uygun fiyatlı bir araba alalım diye düşünüyoruz ama.
Kısmet :)

Bende öyle diyorum ev bizim olduktan sonra babası baksın işi ne:)
Bi tane daha yapar emekli ederim kendimi hihih:)

pöff bizimde 6 yılımız kaldı 6 yıl içindede 2. bebe olmuş olurr. ondan sonra nereye çıkıyon masraflar artıyo çalış parisssssss çalışş
cnm zaten heralde bi 8-10 yıl daha çalışırsak bize git dseelerde gitmez oluruz, kaşarlanırız iice
ilk 5 yıl bitse şu ev kredisinde, 2. 5 yıl kira öder gibi olcak azalcak.
ilk 5 yıl bitincede yağmurun kreş/okul masrafları başlıcak..
bakıcı kreş vs. 800-1000 lira gibi aylık ya ist. da

aman ya arabanın hertürlüsü zarar..
biz evi alırken sattık arabayı, aylık min. 300-500 cepten yiyo die, şimdi bebik olcek haydeee araba şart napcaz:)))
her türlü hepsi şarttt

Kizlar moralim cok bozuk 3 lu testim riskli cikti p. Tesi amniyosentez yaptiricam bu 2. Cocugum oglumda hic boyle seyler yasamadim sanki ilk gebeligim gibi tecrubesizim

Kizlar moralim cok bozuk 3 lu testim riskli cikti p. Tesi amniyosentez yaptiricam bu 2. Cocugum oglumda hic boyle seyler yasamadim sanki ilk gebeligim gibi tecrubesizim

sakin ol canım
Allahın izni ile hiçbişey olmaz
şu zamanda riski bebeklerin çoğu turp gibi doğuyor....
canını sıkma hiç...

bende kızımı kendim bakıcam

ev araba kredisi bizdede aynı dert varr

bide iğnelerim vardı sabah akşam iğneci günde

30liraya geliyordu Allah tan doktor tama dedi de

bitti yoksa ayda sadece iğne masrafımız 1000tl olacaktı

2 haftayla yırttık şükür

Allah eşlerimize zeval vermesinn

Bende çalışan bir anne adayıyım... Özel sektörde olduğum için 112günlük (doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta) ücretli - 6ay ücretsiz doğum iznim var. bende inşallah 8aylık olana kadar bakacağım. daha sonra eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz kayınvalideme bıracacağım.

bu zamanda 1 kişinin çalışmasıyla geçinmek zor gerçekten. bende doğumdan sonra çalışmaya devam edip eşime destek olacağım.
imkan olsa hep yanında olsam. birde şimdiden nasıl bırakır işe başlarım diye düşünüyorum... çok zor geliyor.

petunyacımmm simdi su izin mevzusunda 32.haftada raporu alıyoruz ama calısmaya devam edıyoruz 4 hafta daha dogumdan sonraya kalan 4 hafta ilave oluyor dimiii? bende en son yazan arkads gibi 6 ay ucretsiz izin hakkımı isticem bizde kıra olmadıgı için 6 ay calısmayabilirim dıye dusunuyorum ama prosedur nasıl işliyor acaba sölü olarak mı anlaşıyoruz patronla 6 ay işe gelmeme durumunu ????

yatmaktan olsa gerek

temizlik yapmak istiyorum:)

takıl bize hayatını yaşa boşverr temziliği hepimiz sallıyouz bazen örnek misal ben heeççç bişşi yapası gelmezmi insanın yaaa

ÜN TV deyim beklerim :)))

inş. canım uğramaya çalışırım ama adın neydi?

canımmm bence hiç canını sıkma için rahat olsun riskli çıkıyo sonra maşalah turp gibi doğuruyolar Allahın izniyle hiçbişecik olmaz sen içini ferah tut..

takıl bize hayatını yaşa boşverr temziliği hepimiz sallıyouz bazen örnek misal ben heeççç bişşi yapası gelmezmi insanın yaaa

..

bende öyleydim ama şimdi dr yasakaldı

o yüzden cazip geliyo yoksa sevdiğimden değil

ahhh birde çarşıya .çıkabilsemmm

nese bebeğim iyi olsundaa

bence hiç moralini bozma çünkü zaten bu testler kesin sonuç vermiyo, yaşa görede değerler yüksek çıkabiliyo....iyi düşün iyi olsun :)))

bende öyleydim ama şimdi dr yasakaldı

o yüzden cazip geliyo yoksa sevdiğimden değil

ahhh birde çarşıya .çıkabilsemmm

nese bebeğim iyi olsundaa

temziliğimi yasakladı doktor şeker?? valla bana herşeyi kocişim yasaklıyor başımda bi doktorda o saolsun işler noluyo haliyle ona kalıyo bende yan gelip yatıyorum ohhh

ilave oluo cnm...toplamda 16 hafta doğum öncesi sonrası artık nasıl denk gelirse:)
cnm ücretsiz izni doğum iznin bittikten sonra konuşuyosun sanırsam, çünkü doğum iznin bitince mutlaka işyerine bi uğraman gerekyo, o zmnda ücretsiz izni konuşyosun sanırsam...ama iş yerinden iş yerine değişebilir...bana sordu yöneticim düşünyomusn die hayır dedim..sende şimdiden sözlü olarak söyle istersen yinede..
petuş ananesiyle babanesi gelip ne kadar kalcaklar sırayla yağmur bebek için ??

cnm bana kalsa mayıs-eylül arası 4-5 ay annane baksın, kalan aylarda da kayınvalidem baksın istiom ama kayınvalidemin anneme çok bırakcanı düşünmüyom...normalde o çeşmede sitenin kafe sini işletio yazları..ona yine devam etsin istiom yazlarıda annem baksın istiom ama kayınvalidemde kafeden falan vazgeçecek bi hava var, hatta bayramda dioki doğumyazın çeşmeye götürrüm .....nassı ya didim 3 aylık bebiki nasıl ayırcan benden...yani anneme bırakcanı düşünmüyom, banada bırakcanı düşünmüyom, onda kaçırcakmış gibi bi hava var ya neyseeeeeeeeee

cnm bana kalsa mayıs-eylül arası 4-5 ay annane baksın, kalan aylarda da kayınvalidem baksın istiom ama kayınvalidemin anneme çok bırakcanı düşünmüyom...normalde o çeşmede sitenin kafe sini işletio yazları..ona yine devam etsin istiom yazlarıda annem baksın istiom ama kayınvalidemde kafeden falan vazgeçecek bi hava var, hatta bayramda dioki doğumyazın çeşmeye götürrüm .....nassı ya didim 3 aylık bebiki nasıl ayırcan benden...yani anneme bırakcanı düşünmüyom, banada bırakcanı düşünmüyom, onda kaçırcakmış gibi bi hava var ya neyseeeeeeeeee[/QUOTE]

ayy yawrumm sakın verme yevrunuuu çeşmede olsa 2 saatlik yolda olsa daha yeni doğmuş onunda annesine ihtiyacı olacakk zaten kafeden vazgeçme bi hevesi varsa oraya gelir bakar bence ayırmasınlar yağmurr bebişiii bizdennnnn
hem mersin çok daha uzak kendi annenin sürekli gelmesi zor olur yazık kadıncağzın..

petuşşşşşşş çizelgem nasıl :)))))) yaptım kurtuldun artık bendennnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…