anaaaa neden amaa
bendeeeee emme ev kredimiz var, annesi kızımın çalışmak zorunda..az kaldı 9 sene sonra ev bizim:)
evimiz olunca annenin çalışmasına gerek kalmıo..9 sene sonra yapcam 2. çocuğu, artık onda atcam bütün enerjimi:)))
cnm zaten heralde bi 8-10 yıl daha çalışırsak bize git dseelerde gitmez oluruz, kaşarlanırız iicepöff bizimde 6 yılımız kaldı 6 yıl içindede 2. bebe olmuş olurr. ondan sonra nereye çıkıyon masraflar artıyo çalış parisssssss çalışş
biz de çok zorlanacağız aslında.. çünkü ev parası kadar araba aldık..
istanbul şartlarında demiyorum tabi.. 200 bin liralık arabam yokama aydından ev alsak kiraya veririz falan dedik önce.. sonra anasını satiiyim gezelim tozalım dedik.. bebek yok tabee.. olunca şimdi afalladık kaldık ama sıfır araba satsam dünya zarar.. bi şekilde idare ederiz diyoruz..
babası baksın işi ne dedik artıkın..
Kizlar moralim cok bozuk 3 lu testim riskli cikti p. Tesi amniyosentez yaptiricambu 2. Cocugum oglumda hic boyle seyler yasamadim sanki ilk gebeligim gibi tecrubesizim
Kizlar moralim cok bozuk 3 lu testim riskli cikti p. Tesi amniyosentez yaptiricambu 2. Cocugum oglumda hic boyle seyler yasamadim sanki ilk gebeligim gibi tecrubesizim
yatmaktan olsa gerek
temizlik yapmak istiyorum:)
ÜN TV deyim beklerim :)))
takıl bize hayatını yaşa boşverr temziliği hepimiz sallıyouz bazen örnek misal benheeççç bişşi yapası gelmezmi insanın yaaa
inş. canım uğramaya çalışırım ama adın neydi?
Filiz
takıl bize hayatını yaşa boşverr temziliği hepimiz sallıyouz bazen örnek misal benheeççç bişşi yapası gelmezmi insanın yaaa
..
inş. canım uğramaya çalışırım ama adın neydi?
Filiz
tmm canım saol inş. görüşüz
bende öyleydim ama şimdi dr yasakaldı
o yüzden cazip geliyo yoksa sevdiğimden değil
ahhh birde çarşıya .çıkabilsemmm
nese bebeğim iyi olsundaa
ilave oluo cnm...toplamda 16 hafta doğum öncesi sonrası artık nasıl denk gelirse:)petunyacımmm simdi su izin mevzusunda 32.haftada raporu alıyoruz ama calısmaya devam edıyoruz 4 hafta daha dogumdan sonraya kalan 4 hafta ilave oluyor dimiii? bende en son yazan arkads gibi 6 ay ucretsiz izin hakkımı isticem bizde kıra olmadıgı için 6 ay calısmayabilirim dıye dusunuyorum ama prosedur nasıl işliyor acaba sölü olarak mı anlaşıyoruz patronla 6 ay işe gelmeme durumunu ????
petuş ananesiyle babanesi gelip ne kadar kalcaklar sırayla yağmur bebek için ??
ilave oluo cnm...toplamda 16 hafta doğum öncesi sonrası artık nasıl denk gelirse:)
cnm ücretsiz izni doğum iznin bittikten sonra konuşuyosun sanırsam, çünkü doğum iznin bitince mutlaka işyerine bi uğraman gerekyo, o zmnda ücretsiz izni konuşyosun sanırsam...ama iş yerinden iş yerine değişebilir...bana sordu yöneticim düşünyomusn die hayır dedim..sende şimdiden sözlü olarak söyle istersen yinede..
cnm bana kalsa mayıs-eylül arası 4-5 ay annane baksın, kalan aylarda da kayınvalidem baksın istiom ama kayınvalidemin anneme çok bırakcanı düşünmüyom...normalde o çeşmede sitenin kafe sini işletio yazları..ona yine devam etsin istiom yazlarıda annem baksın istiom ama kayınvalidemde kafeden falan vazgeçecek bi hava var, hatta bayramda dioki doğumyazın çeşmeye götürrüm .....nassı ya didim 3 aylık bebiki nasıl ayırcan benden...yani anneme bırakcanı düşünmüyom, banada bırakcanı düşünmüyom, onda kaçırcakmış gibi bi hava var ya neyseeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?