hoşbulduk canım :)
bende içmiyorum kolayıda arada içiyorum ama unutmuş bünyem acayip gaz hemen
birde şimdi çok fazla hereket etmediğim için daha fazla dikkat etmem gerekiyor
dün bebek arabalarına baktık azcık çünkü dr kısa kısa dedi e-bebekte kampanya var 250tl alışverişe
50 tl indirim çeki veriyorlar ve biz eşimle kraft pr twiste karar verdik hafta içi almaya gidecez
inş. bebek odamızı da aldık şimdi içi çok boş yavaş yavaş yapabilecekmişiz alışverişleri
zaten banada pek kalmayacak gibi görnüyor teyzeleri ananesi her geldiğinde birşeyler
getiriyorlar bende yattığım yerden onlarla oyalanıyorum
slm mavilimm bişey sorcam o bebek araasına bende bakmıştım,mağazada da intenetteki fiyat mı ?birde bebek odasını ne marka aldın?ya araştırmadan karar veremiyorum,sizlerden fikir alayım.ben de 17 haftalık hamileyim,bi oğluşum olcak inşallah.
olabilir canımevt cnm haklısın ayaklanmaya başladıgı zaman camları söküp yerine mika gib olan camlardan koydurabilirim
gömme dolap olayıda cok iyi olur yer kaplamaz
bende senn gibi düşünüyorum cnm. o yüzden bebeğin odasına gömme dolap yaptırdım sürgülü kapı. kapılarına ayna koydurmadım çocuk bu belli mi olur yanında olmadığın bi anda bişey atar kırilir biyerine gelir allah korusun.
Merhaba bayanlar, bugün dörtlü testimi yaptırdım kan tahlillerimin sonucu 7-10 güne çıkarmış. Nihayet bebeğimin cinsiyetini öğrendim 11 haftalıkken kız bebeğe benziyor demişlerdi, bugün kesin erkek olduğunu öğrendik. Rus takvimi, çin takvimi ve free hcg 31 doğru çıktı bana bunlar pek inandırıcı gelmiyordu...
Şimdi şu tahlil sonuçlarıyla doktora gideceğim günü dört gözle bekliyorum.
Bana çevremdekiler sürekli telde az konuş, bilgisayarla çok meşgul olma, tv den uzak dur gibi telkinlerden bulunuyorlar, sizler bunlardan sakınıyor musunuz? Ben şimdi bunu da kafama taktım, ailem başka şehirde olduğu için mecburen telde çok konuşuyorum
Merhaba bayanlar, bugün dörtlü testimi yaptırdım kan tahlillerimin sonucu 7-10 güne çıkarmış. Nihayet bebeğimin cinsiyetini öğrendim 11 haftalıkken kız bebeğe benziyor demişlerdi, bugün kesin erkek olduğunu öğrendik. Rus takvimi, çin takvimi ve free hcg 31 doğru çıktı bana bunlar pek inandırıcı gelmiyordu...
Bana çevremdekiler sürekli telde az konuş, bilgisayarla çok meşgul olma, tv den uzak dur gibi telkinlerden bulunuyorlar, sizler bunlardan sakınıyor musunuz? Ben şimdi bunu da kafama taktım, ailem başka şehirde olduğu için mecburen telde çok konuşuyorum
gardolabın orjinal hali 3 kapılı ben bu şekilde 2 kapılı olarak birebir aynısın yaptırıyorum
üst taç ksımı ortalancak siparişini verdik yapılıyor
beşikte ıkeadan alıcaz
bide cibinlik alcaz beşiğe gardolabın tülüyle cibinliğe mavi mavi kelebelekler takıcam falan Eki Görüntüle 286715 Eki Görüntüle 286716
kızlarr tünaydın
kızımın ismini serra koymayı düşünüyorum dedim benim adımda sare uyumlu olur diye düşündüm dedim.sizce nasıl dedim ama kimse cevap vermiyo.zaten son 4 5 mesajıma hiç cevap veren olmadı.kendimi öksüz yetim gibi hissetmeye başladım ben amaaa;(((
ağlarım heee
kızlarr tünaydın
kızımın ismini serra koymayı düşünüyorum dedim benim adımda sare uyumlu olur diye düşündüm dedim.sizce nasıl dedim ama kimse cevap vermiyo.zaten son 4 5 mesajıma hiç cevap veren olmadı.kendimi öksüz yetim gibi hissetmeye başladım ben amaaa;(((
ağlarım heee
günaydınnn biz geldikkkkk kuzular nasılsınız cumanız mübarek olsun..geçmişi okuduk odalar alınmış hepsi çok güzel güle güle günlerde yatsın bebişlerbizimde babamız evde bugün ondan geç geldik arada bi gene kaçamak yaparız bu arada benimde 2 hafta sonra randevum var ayın 25inde konyadaki toktoruma 3lü test yapıcam demişti detaylı ultrasonlada bakar inş. 18 haftalık olcez çünkiii
kızlarr tünaydın
ağlarım heee
Konyada hangi dr.a gidiyosun ? bende Konyadayım doktorum Hikmet KARABACAK
kızlarr tünaydın
ağlarım heee
kızlarr tünaydın
ağlarım heee
mağazada 969 tl bide yanında 150 tl lik hediye çeki var canım
nette en uygun site tek toptan ordada 765 tl siyahı mavisi 699
tl civarında kargo sana ait olunca biz e-bebek tan almaya
karar verdik hediye çeki ilede başka şeyler alırız nasıl olsa alınacak
mobilyada meltem mobilya internet sitesinden bakabilirisin
üzerindeki yapıştırmlar çıkabiliyor kulaplar değişiyor biraz büyüdüğünde
farklı tasarlayabilirisn yada sevdiği cizgi kahramanların stckelrlarını yapıştırabilirsin
yatak büyüdüğünde 80*180 oluyor tek kişilik yatak baya götürür
kızlarr tünaydın
ağlarım heee
kızlarr tünaydın
ağlarım heee
Konyada hangi dr.a gidiyosun ? bende Konyadayım doktorum Hikmet KARABACAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?