2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bende 5,6 aylık olana kadar bakabilcem,öğretmenim bende.ama kim bakacak bilmiyorum,tereddütlerim var.ya annemde kayınvalidemde yakınımda ama kendi annem çalışıyo ,kayınvalidem ev hanımı.iyi bakar ama ben buara onu daha çok severse düşüncsine kapıldım bilmiyorum.kuruntu yapıyoum galiba

inşalahh cnm dusundugun gibi benim de dusunmedim gibi gelişir hersey ben babaanne pek muhabbeti yaşamadım bize yakın otururdu mustakil ev içinde ayrı bı odaı vardı kızının cocuguna içli köfteler yapar kapıyı kıtler ona yedirirdi babaannenin benım gozumde hep önyargılı bir tarafı var maalesef[/QUOTE]
ahha yok kız yeni modelleri yapmıo öle şeyler

aaa bu araya kaynamış...kaşim de yetmio gari ellerim..göbek bi ayrı büyüdü toto bi ayrı bende..
taam ya taam kayınvalide hatta kaynana değilmi..hepsi aynı işte..pehhh

ist. anneleri bi an önce buluşup tanışıp kaynaşmamış lazım
ben bi süre sonra aşırı kilolardan anca ev-iş yapabilecekmişim gibi gelio

canım 300 tlye bakıyor o kadar uçuk değil. hatta yarım gün 250ye kapatırım ben onu :))

Bende bebeğimi 3 aylıkken bırakıcam bugün tam 18 hafta olduk Allah olmayanlara nasip etsin inş.
Allah kısmet ederse anne olucam çok heyecanlıyız arkadaşlar şu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz ?

bende beceremedm çizelgeyi hayırlı olsun bebişin

Bende bebeğimi 3 aylıkken bırakıcam bugün tam 18 hafta olduk Allah olmayanlara nasip etsin inş.
Allah kısmet ederse anne olucam çok heyecanlıyız arkadaşlar şu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz ?
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/469682-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html
kızlar burayı takip ederek hazırlayabilirsiniz..
petuş çok şanslısın kayınvaliden konusunda,benmki ben bakarım diyo,bilse gelini bu konuda pek istekli değil.ya çok sahplenmesinden korkuyorum.keşke senin gibi düşünebilsem.
evet cnm bende hep öyle düşünyorum..ama o beni sevmese bende onu sevmezdim eminim..birazda kafam rahattır benim, önyargımda yoktur...başıma gelmeden ölemi bölemi, acabamı die sitres etmem kendime:)) bide gelince değiştirir evin şeklini eline sağlık süper olmuş derim, kapıdan çıktığı an haydi bey eski haline dönyoz dirim:)) yani azcıkta numaracıyım...

kızlarr göbişler ne oldu bu arada büyüdümüü???

resimler bekliyoruzz

cnm ya benim çok büyüdü sank, dün gece resmen sıkıntı yaptı kocamandı uyuyamadım..
tatil dönüşü akşam tartıldım hiç kilo almamış gibiydim, dün akşam tartıldım 1,5 kilo almışım sanki 4 günlük tatilde..
yrn da toktora gidcem, benim toktor takık kiloya, sitres yaptım wallaha

kızlarr göbişler ne oldu bu arada büyüdümüü???

resimler bekliyoruzz

Valla benim göbişin maşallahı var herkes de söylüyor hemen çıkmış karnın diye anam napam iştahım açık yiyom iş yerinde ara öğün de yapıyorum

Eve gelir gelmez foruma baktım, bugün aklımı nedense çok kurcalayan konuyu konuşmuşsunuz,tesadüf, bakıcı öğretmenim ben de, biz hem eşimin, hem de kendi ailemden uzağız onlar İstanbul'da. Burda da komşum bile yok tanıştığım. Ben de 4 aylıkken bırakıcam, bakıcı bulabilirsem. Anam, ağlayacak bir omuz bile yok ya, müsait olanınız varsa omzunu rıca edebilir miyim :2:

ama benm gbeğim niye büyümüyo ayna karşısındaym bütün gün...yeni yeni belli olmaya başladı ama blmeyen anlamaz hç. bu arada daha hç kilo da almadm. 64le hamile kaldm şu anda 62 kiloyum.

buyur canımmm

gel kardeş gel sarılıp birbirimize ağlayalım.. ben de aynı durumdayım.. kaldım gurbette..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…