2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben 18 haftalığım dr. 3lü teste gerek duymadı dün 4lü test yapıldı...

Aynen benim doktorum da 3 lü test istemedi 4 lü yaptırdık sonucu bekliyorum ama benim ki 16 haftalıkken yapıldı. Merak ettiğim birşey var ultrason sonucu zaten hemen veriliyor. Ultrasonda 16-17 haftalık gebelik yazıyor ve bebeğin başı ve karın çevresi ölçümü 17 haftalık kalçadan dize kadar olan bacak ölçümü ise 16 haftalık bu acaba bir sorun mu ya da normal bir durum mu

ya arkadaşlar benim sancım kesildi dün akşamdan beri bulantı baş dönmesi falanda pek yok merak ettim ya acaba birşey olmuşmudur bebişime?

sade içiyorum meyvelileri sevmiyorum benim bide safra kesemde taş çıktı ne yesem dokunuyo gece sabahlıyorum ağrıdan sanırım sodanın faydası oluyo bu hafta rahat yattım

yafrum pregnacare eczanede gordum 35 tl merhem kutusu gibi bi kutuda bonal-f arıyodum o vardı eczacı dediki benim hanımda hamile bunu kullanıyo. bende lierac kullanıyorum keşke basta kullansaydım goguslerim kıpkırmızı cızgıler içinde mahvoldu hep catlak altı ustu ama onu surmeye basladım gobegim hiç çatlamadı keşke en basta bebe yagı badem yagı yerine lierac kullansaydım

Merhaba herkese uzun zamandır giremiyoruz bir sürü sayfa olmuş ama okuyacak pek vaktim yok bi ara okurum artık bi selam vereyim istedim herkese..Umarım herkes iyidir her şey yolundadır.Dün doğumgünümdü yoğun bi gün geçti ama hayatımız en güzel doğumgünlerinin başlangıcıydı sanırım en büyük hediyem bebeğim yanımdaydı çünkü.Bugün de tetanoz aşımızı olduk hafif sızlama var ama geçer sanırım öyle çok rahatsız edici değil..Perşembe günü 1 buçukta 4 boyutlu ultrason randevumuz 2 buçuktada doktorumuzla randevumuz var heyecanla bekliyorum valla.Öpüyoruz hepinizi

evvet bi böle sıkışınca çok pıtlıo..resmen ittirio...yatakta onun olduğu tarafın üstüne doğru yatınca felan..bide akşam eve gidip 2 li koltuğa oturyorum..ayaklarımı koltuğun kenarına kaldıryorum çok hafif..başaımıda yastığa koyup uzanyorum...en çok o zmn pıtlıo..vucut gerilince yani..hatta bu hareketin adıda var..."aşkım gel hadi yağmuru uyandırıp zıplatalımmı" hareketi:))

aa çok mu erken çatlamış senin acaba yaw? ben de mustela kullanıyorum ama her gün kullanamıyorum unutuyorum filan.demekki düzenli kullanmak lazım.

bende daha bişi yok emme bilmom..lierac a kimyasal var diolar..mustela daha ii diolar...bilmom, kreme geçmedim daha ben..
yağ karışımım ii gidio..
duştan sonra ıslakken kurulanmadan güreşçi gibi yağlanıom..bornozu giyip yarım saat kadar ölece semiriom, nemliyim şimdilik...

slm cnm..geçmiş doğum gününde kulu olsun ..hayırlı haberlrelrle gelirsin prş inş

aa çok mu erken çatlamış senin acaba yaw? ben de mustela kullanıyorum ama her gün kullanamıyorum unutuyorum filan.demekki düzenli kullanmak lazım.

evet evet cok erken catladım ve 2 aydır kasınıyorum elimi vucudumdan cekemiyorum. cunku 7 kilo aldım oyle sizin gibi 2-3 kilo değil hanfendiler sinir oluyorum size niye kilo almıyosunuz yaaaaaaaaaaa :)

kızlar ben nihayet alacağım bebek arabasına karar verdim.
başlangıçta bebeğimin ve benim konforum için 2000 tl civarı bi parayı gözden çıkarmıştım. son 3 yıldır aynı cep telefonunu kullanıyorum 2-3 ay önce yeni nesil bi tel almaya karar vermiştim ki bebek arabası denen şeyin önemi ve fiyatı hakkında bilgi sahibi oluverdim ve eşime cep telefonu hakkımdan feragat ediyorum bize güzel bi araba al dedim :)

3-4 haftadır incelemediğim kıyaslamadığım yerinde denemediğim ürün kalmadı.
ilk sırada bebikimin rahatı geldiğinden iç kısmıyla ilgilendim, puset ve süspansiyon, şase sonra da hafiflik.
mamas & papas markasının urbo modelinde karar kıldım. anakucağı çıkıp araba koltuğu oluyor. kalan kısmı da benzerlerine göre çok çok hafif. diğer ürünlerin şasesi 8-12 kg civarı bu ise 5 kg. tamamı alüminyum diğer bebek arabaları gibi plastik değil. ingiliz malı. siteden 1 yıl önce satın alan birini bulup mesaj attım hala memnun musunuz dedim. ayrıntılı güzel bir cevap vermiş. çok da memnunmuş.

haşim işcan'a gidip baktık. 6 taksit 1150, peşin 1050 dedi ama annemle gidersem 900'e kapatırım bu işi. eşime concord neo almak istediğim zaman 1800-2000 civarı parayı gözden çıkar demiştim şimdi o da çok mutlu. yarı yarıya hallettim

1 yıl önce işten ayrıldım ve kendimi gezme olayına adadım, düşük tehlikesi atlatınca da eve kapandım yeni yeni çıkıyorum dışarı. inş bebikim doğsun gezdircem onu sabah akşam bu nedenle güzel bir bebek arabası şart. bagaja sokup çıkarabileceğim kadar hafif olsun bana yeter

evet evet cok erken catladım ve 2 aydır kasınıyorum elimi vucudumdan cekemiyorum. cunku 7 kilo aldım oyle sizin gibi 2-3 kilo değil hanfendiler sinir oluyorum size niye kilo almıyosunuz yaaaaaaaaaaa :)

canım ya ben de sendenim o zaman üzülme.ben de 6 kilo almışım ne oluyor anlamıyorum aşırı da yediğimi sanmıyorum ama ne oluyo bize yaw?

teşekkürler herkese..bu arada ben de mustella kullanıyorum ama sadece duştan çıkınca şu an

hava atmak istiom sana çook 3 kilo aldım dei emme daha çok yolumuz var, her an sana tur bindirebilirim die bişi diemiyom bebem:))

nefrazen hadi gözün aydın..
soru1: o kadar incelemelerinin arasında bebeconfort u denedinmi, ne düşünyosun??
soru2: o haşim işcan daki fiyatlar netten ve diğer yerlerden dahamı uygun gerçekten?

canım bu ikili set mi yani arabaya bağlanan parçası da var mı?ana kucağı galiba adı.senin bu aldığın puset mi tek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…