cnm seni düşünyodum..
yazdın sonra kayboldun
bence bu dönem tam organlarının gelişme dönemi, o nedenle bole şeyler olyo sanırım ama haftalar ilerledikçe geçio.
bak yağmura kalbinde kalsiyum birikmesi var dedi..bende aynı 2 hafta sonra gidicem.
ne olduğunu bilen yok..nette detaylı bi bilgi yok, dr tatmin edici bişi demedi
dün bi arkadaş yazmıştı böbreklerinde problem var demiş.
yani bence bugünlerde tabiki allah korusun uzak olsun ama böyle haberleri duycaz
ben inanıyorum haftalar ilerledikçe bundan geçicek, içini ferahlat sende cnm..
cnm seni düşünyodum..
yazdın sonra kayboldun
bence bu dönem tam organlarının gelişme dönemi, o nedenle bole şeyler olyo sanırım ama haftalar ilerledikçe geçio.
bak yağmura kalbinde kalsiyum birikmesi var dedi..bende aynı 2 hafta sonra gidicem.
ne olduğunu bilen yok..nette detaylı bi bilgi yok, dr tatmin edici bişi demedi
dün bi arkadaş yazmıştı böbreklerinde problem var demiş.
yani bence bugünlerde tabiki allah korusun uzak olsun ama böyle haberleri duycaz
ben inanıyorum haftalar ilerledikçe bundan geçicek, içini ferahlat sende cnm..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çoközledim siziunuttunuzmubeni yoksa(
istanbul tatilim süper geçıyo ıkı hafta daha burdayım inşallah bebişlerde sizlerdeiyisinizdir
ben ve ıkıbebeğimde gayet iyiyiz dr a gıdenler olmuştur neler kaçırdımmmmm
bende yakında gıdıcem yazarım
petunyapet, mavilef, bayansu , kelebekk, tunişimm, elçinn,
ismini sayamdıklarım hepinizi çok çok öpuyorumm
ohhh yarasın tatil
gerçi havalar da soğudu ama
tatilin adı bile yeter iyi hissetmene
bazı üzücü haberler alıyoruz
ufak tefek rahatsızlıklar ama hepsi geçici inşallah
onun dışında sorun yok Nazar
kızlar slm benimde bebişimde kalsiyum fazlalığından kalbinde beyaz leke gördü doktorum 4 lü testin sonucu önemli dedi çok şükür temiz çıktı. 28.haftada kendiliğinden kayboluyormuş kaybolmama gibi durum söz konusu değil doktorum özellikle problemli gebelikte uzman bir doktor güveniyorum oyüzden kendisine canım canını sakın sıkma ben de ilk duyduğum da çok üzüldüm riskli bir durum değilmiş 10 kişide 1 isinde görülen bir durummuş bilginiz olsun
Saol cnm..dua edelim bebislerimizeay cıddımısın ben bılmıyordum gecmıs olsunuzun zamandır ole pek gıremıorm .. bugunde ınternet kafaden gırıp yazıp cıktm hemen ıkı farklı doktr gıttım
netten arastrıorm cok fazla bısı yazmıyor :S
ıkı hafta sonra bende gıdıorm dur bakalım ne olacak .. hayırlısı
Walla sevda bı ayar cek bea yefrumuzn...unutmadıkta unuttuk unutcaz yani...kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çoközledim siziunuttunuzmubeni yoksa(
istanbul tatilim süper geçıyo ıkı hafta daha burdayım inşallah bebişlerde sizlerdeiyisinizdir
ben ve ıkıbebeğimde gayet iyiyiz dr a gıdenler olmuştur neler kaçırdımmmmm
bende yakında gıdıcem yazarım
petunyapet, mavilef, bayansu , kelebekk, tunişimm, elçinn,
ismini sayamdıklarım hepinizi çok çok öpuyorumm
İsten eve gelip bu yazıyı okuyunca ist. Da Memleketlimin arabsini, 33 plakayı gormuş gibi oldum
Banada kalsiyum birikmesi olarak söyledi cnm, beyaz lekeyi
Zamanla kaybolacakmis...benim beslenmemle vs. İlgili değilmiş.
Benim bisilere dikkat etmeme gerek yokmuş. kalbin olağan gelişim sürecinde olabilir ve gecer dedi...100 bebekten 10 unda olur dedi...ilk duyduğumda cok kaygilanip üzüldüm ama şimdi dua ediorum...Allah başka dtler vermesin....nazarlardan korunsun kuzularimiz....cok saol paylaşımın için....
kızlar bişey sorcam soda konusunda bilgisi olan varmı ben 1 haftadır günde 1 tane içiyorum sakıncası varmı acaba
Tahmini 14 nisan da anne olacagım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)))))
Aa süpermiş çok sevindim, ben tüyap'a yakınım sen tam olarak ne taraftasın. Nisa hastanesine gidiyorum, Yenibosna'daki. Doktorum Asiye Uzun. Çok araştırdım buradan da fikirleri almıştım sırf doktor için gidiyorum oraya. Gerçekten ilgili, sevecen, öğretici bir yaklaşımı var daha sormadan anlatmaya başlıyor. Sen hangi hastaneye gidiyorsun canım?
evet artık hissedebiliyorum genele çişe sıkıştıgım zaman sırt ustu yattıgımda hissediyodum ama şimdi pıt pıt atıyo bide benim bebiş tahminime göre solda duruyo kayarak hareket ediyo canımıda cok hafif yakıyo ama babası onunla konusmaya baslayınca cok pıtlıyo babacı olucek veled :) dun gece babamızın eline kocaman bi pıt yaptık garibim nasılda sevindi :)
Aa süpermiş çok sevindim, ben tüyap'a yakınım sen tam olarak ne taraftasın. Nisa hastanesine gidiyorum, Yenibosna'daki. Doktorum Asiye Uzun. Çok araştırdım buradan da fikirleri almıştım sırf doktor için gidiyorum oraya. Gerçekten ilgili, sevecen, öğretici bir yaklaşımı var daha sormadan anlatmaya başlıyor. Sen hangi hastaneye gidiyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?