2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ay cıddımısın ben bılmıyordum gecmıs olsun uzun zamandır ole pek gıremıorm .. bugunde ınternet kafaden gırıp yazıp cıktm hemen ıkı farklı doktr gıttım
netten arastrıorm cok fazla bısı yazmıyor :S
ıkı hafta sonra bende gıdıorm dur bakalım ne olacak .. hayırlısı

bu haftalarda ve genelde özellikle dikkat etmemiz gereken şeyler var mı arkadaşlar???
benim doktor genelde çok yoğun oluo sorularımı bile taramalı tüfek gibi soruyom

ağır kaldırmıyorum
su içiyorum
süt yoğurt ceviz yiyorum
çay kahve çok nadir içiyorum

başka başka neler var???

test yaptıran arkadaşlar ben ikili yaptırdım
sorun çıkmadı şükür
diğerlerine gerek var mı?
:44:

kızlar slm benimde bebişimde kalsiyum fazlalığından kalbinde beyaz leke gördü doktorum 4 lü testin sonucu önemli dedi çok şükür temiz çıktı. 28.haftada kendiliğinden kayboluyormuş kaybolmama gibi durum söz konusu değil doktorum özellikle problemli gebelikte uzman bir doktor güveniyorum oyüzden kendisine canım canını sakın sıkma ben de ilk duyduğum da çok üzüldüm riskli bir durum değilmiş 10 kişide 1 isinde görülen bir durummuş bilginiz olsun

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çoközledim siziunuttunuzmubeni yoksa(

istanbul tatilim süper geçıyo ıkı hafta daha burdayım inşallah bebişlerde sizlerdeiyisinizdir
ben ve ıkıbebeğimde gayet iyiyiz dr a gıdenler olmuştur neler kaçırdımmmmm
bende yakında gıdıcem yazarım
petunyapet, mavilef, bayansu , kelebekk, tunişimm, elçinn,
ismini sayamdıklarım hepinizi çok çok öpuyorumm

ohhh yarasın tatil
gerçi havalar da soğudu ama
tatilin adı bile yeter iyi hissetmene
bazı üzücü haberler alıyoruz
ufak tefek rahatsızlıklar ama hepsi geçici inşallah
onun dışında sorun yok Nazar

ohhh yarasın tatil
gerçi havalar da soğudu ama
tatilin adı bile yeter iyi hissetmene
bazı üzücü haberler alıyoruz
ufak tefek rahatsızlıklar ama hepsi geçici inşallah
onun dışında sorun yok Nazar

şimdiokudum petuşun bisıkıntısı olmuş galıba
offinşallah geçicişeylerdirrr
evet havalar çok soğuk dışarı çıkamıyorum kızımüşütücek dıye bırakıp ta gıdemıyorum huysuz bensız durmaz:)
istanbulun adı yetıyo bana canım buda yeter:)

İsten eve gelip bu yazıyı okuyunca ist. Da Memleketlimin arabsini, 33 plakayı gormuş gibi oldum
Banada kalsiyum birikmesi olarak söyledi cnm, beyaz lekeyi
Zamanla kaybolacakmis...benim beslenmemle vs. İlgili değilmiş.
Benim bisilere dikkat etmeme gerek yokmuş. kalbin olağan gelişim sürecinde olabilir ve gecer dedi...100 bebekten 10 unda olur dedi...ilk duyduğumda cok kaygilanip üzüldüm ama şimdi dua ediorum...Allah başka dtler vermesin.... nazarlardan korunsun kuzularimiz....cok saol paylaşımın için....

Saol cnm..dua edelim bebislerimize
Walla sevda bı ayar cek bea yefrumuzn...unutmadıkta unuttuk unutcaz yani...
Bu nassı tatil....o kocayı nassı bu kaa yalnız bırakyon..
O adamdık ne yiyo ne iciyo
Nasıl nasilll sorarım sana hiii
Saol bide cnm gecmis olsun dileğin için....beklioruz geccekmi ins.

merhaba arkadaşlar;
bu siteye yeni üye oldum ve hepinize merhaba demek istedim.Bende bir nisan annesi olacağım inşallah...Benim ikinci gebeliğim, 5 yaşında bir oğlum var ve şu anda 17 + 2 haftalık hamileyim.İkincisi de erkek olcak inşallah.Hepinize sağlıklı ve hzurlu günler diliyorum...

canım üzülme.. doktor üzerinde durmadıysa önemli değildir. hiç sıkma canını. bugünlerin tadını çıkar.

kızlar bişey sorcam soda konusunda bilgisi olan varmı ben 1 haftadır günde 1 tane içiyorum sakıncası varmı acaba

canım soda değil maden suyu iç. her hamilenin haftada bir kez içmesi gerekiyor. yararlı minareller varya. bana doktorum demişti.
soda da asit vardır.

missaltin ve aslit. bende b.çekmedeyim.

çok sırtüstü yatmayın kızlar. bebeğin yeri daraldığı için sizleride rahatsız ediyor. tabi onların hareketlerini hissetmek çok güzel. maşallah.

iyi akşamlar kızlar.
öğlen yazılarınızı okuyorum. ama cevaplıyamıyorum çünkü işte oluyorum
amniyosentez yaptırcaktı biri inşalah sonucu iyi çıkar.
bende cumartesi gittim doktora allahıma şükür herşey yolunda. oğluşum büyümüş. 270 gr olmuş. her yerini gösterdi doktorum. maşallah ne çabukta büyüdü. 3 lü test yaptırdık. detaylı ulltrason için doktor isimleri verdi. onu yaptırcaz inşallah. bize pipisini gösterdi oğluşumuzun. hatta pipisinin göründüğü ultrason kağıdı verdi. o kadar komikki. eli kafasının altında uyuyordu. paşa gibi. ve ben hala hareketlerini hissedemiyorum. 20 haftaya kadar normal dedi. kan ilacı başladım. ve elevite başladım. kan sulandırıcım ve coraspirinede devam. kanda pıhtılaşma sorunum olduğu için. hepimizin bebişleri sağlıcakla büyüsünler inşallah. kucağımıza sorunsuz şekilde alırız inşallah. şu haftalarda görülen olumsuzluklarda ilerleyen haftalarda düzelir inşallah. herkese iyi geceler.

ruyanaz ne güzel :) sen hangi doktora gidiyorsun?

Aslıcığım, ben Kolan - Deniz Bey'de başladım ama çok yoğun biri olduğu için çok ilgilenemedi.
Bir de çok bekliyorduk.

Şimdi Avcılar Hosp. Gönül hanım'a gidiyorum.
Çok memnunum hastane olarakta iyi. 2 Arkadaşım doğum yapacak inşallah o zaman daha iyi görmüş olacağım.

Bende Bizimkent'te oturuyorum. Okyanus Kolejini arkasında :)

Ne güzel yaa neler yapıyorsunuz peki çalışıyor musunuz? Ya da aslende buralı mısınız? yoksa iş-evlilik sebebi ile mi geldiniz?
Ben aslen Büyükçekmece - Güzelce'liyimde :)

Kocacıma da evi anneme yakın aldırdım hihih :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…