bugün 3 lü testimin sonucu çıkcak gerildim !!!!!!
aman ya eskiden annelerimiz hamile kalırlarmış bide sancıları tutar ebe gelir doğum yaptırırmış, 2li test yok 3lü test yok ultrason yok stres yok şimdi hamileliğimiz boyunca stres yaşıyoruz........
benimde çıkacak. inşallah güzel sonuçlar alırız Allahın izniyle
bi kaç gündür bende aynı duygulardayım cnm ya..huniyle kalp atışı dinliolarmış yani..
gidioz giryoz 4 boyuta 5 boyuta orasında şu var burasında bu var....stres üzüntü...
en küçük erkek kardeşim 19 yaşında...yani o bile çok eski değil.
37 yaşındaydı annem evde doğum yaptı, doğunca aaa buda erkekmiş demiştik yani:)) hiçde bilmom annemin dr a gittiğini, evdede doğurdu çatır çatır..
çocukda daş gibi bi delikanlı oldu yani..
Nasılsınız bakalım. Kış geldi ben bi iyileşemedim. Gripmiyim negeceleri uyuyamıyorum malesef burnum hep kapalı. Yani utanmasam bebeler gibi ağlayacağım Doktora da gidemiyorum ama geçmiyor kaç gündür. Sizin bildiğiniz birşeyler var mı . Yardım edin
ya ben hafta sonu dr a gidince hastaydım biraz gripvariydim..dr halimi görünce bi c vitamini verdi suda eriyen..Nasılsınız bakalım. Kış geldi ben bi iyileşemedim. Gripmiyim negeceleri uyuyamıyorum malesef burnum hep kapalı. Yani utanmasam bebeler gibi ağlayacağım Doktora da gidemiyorum ama geçmiyor kaç gündür. Sizin bildiğiniz birşeyler var mı . Yardım edin
huniyle kalp atışı dinlemeyi hiç duymamıştım :)))))) nasıl oluyomuş bizde deneyelim :)))
Tamam canım 4 boyutlu ayrıntılıdan çıkınca normal muayenemizi beklerken yerim olmazsa...ayrıntılıda durumuna bakarım bi napıyo nasılsa uzun sürüyormuş ona göre arkasından doktor muayenemiz var ya o zaman yerim olmadı :)))çokda zıplatma paşayı şekeri basıp bebem...ayrıntılıda çok hareketli olmasa daha ii bence:44: ölçüolar felan ya
HAyırlı haberlerle gelin kızlar inşallah içinizi ferah tutun :)))benimde çıkacak. inşallah güzel sonuçlar alırız Allahın izniyle
Nasılsınız bakalım. Kış geldi ben bi iyileşemedim. Gripmiyim negeceleri uyuyamıyorum malesef burnum hep kapalı. Yani utanmasam bebeler gibi ağlayacağım Doktora da gidemiyorum ama geçmiyor kaç gündür. Sizin bildiğiniz birşeyler var mı . Yardım edin
bende grip olduğumda doktorum ıhlamur kaynatıp günde 2 fincan içebilirsin demişti,ama poşet çay şeklinde değil yaprağını kendin kaynatıp içeceksin, bol limon sıkıp içebilirsin rahatlatıyo.........
benimde hep tıkalı canım burnum...
ama benimki ödem olma ihtimali yüksek çünkü hasta değilim canım..
Eller ayaklar gibi ödemi tutan ilk organlardan biri burun kanallarıymış benimki muhtemelen o..
Serum fizylojik kullanıyorum geceleri yoksa nefes alamıyorum..
Ama ağızımdan nefes almak çok zor ya...
Napalım çekiyosişte bebiklerimiz için...
ya ben hafta sonu dr a gidince hastaydım biraz gripvariydim..dr halimi görünce bi c vitamini verdi suda eriyen..
kullanabilirsin vitamin bu dedi..aldım ama yinede kullanmadım...toparladım biraz die..
ismi aklımda yok ama akşam bakar yzarım.
ben portakal limon havuç çrorba ile geçirmeye çalışyom cnm
bende bilmom nasıl bişi...ama denemedimmi, denedim evde duyamadık:))
Ödemmi olabiliyormuy hamilelikten dolayıBakalım p.tesi doktora gideceğim doktoruma sorarım. Umarım o zamana kadar geçer. Evet ağızdan nefes almak çok zor berbat
kızlar hazır bişeylerden şikayetlenirken bende soruyum nefes darlığı yaşıyomusunuz, ben 1 kat merdiven çıkıyım nefes nefese kalıyorum, çok çabuk yoruluyorum, nefesim kesiliyo, herkeste varmı yoksa ben hala sigaranın etkilerini mi atamadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?